Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

MOJA CZARNA WIZJA...

IP: *.4.15.vie.surfer.at 31.05.05, 20:42
    ten watek to w ramach rozrywki..nudze sie..
    mozecie sobie wyobrazic ze np. od jurta musimy chodzic w " abajach" tz.
    czarnych plaszczyko-sukienkach ktore nosza kobiety w niektorych krajach
    arabskich?
    a nasz ciuszki ( modne albo nie) zakladamy tylko w domu czy w towarzystwie
    kobiet..
    Obserwuj wątek
      • stern.stern Re: MOJA CZARNA WIZJA... 31.05.05, 20:47
        chodzi Ci o tschador albo burka?
        • Gość: kalina Re: MOJA CZARNA WIZJA... IP: *.4.15.vie.surfer.at 31.05.05, 20:54
          nie wiem dokladnie jak to sie nazywa..wszedzie inaczej ..czyli plaszczyk czarny
          zakrywajacy zupelnie( prawie) kobiete na ulicy czy w pracy czy itd.
          (pozdrawiam stern cie)
          • stern.stern Re: MOJA CZARNA WIZJA... 31.05.05, 21:15
            hej, hej kalina. ale upal, no nie dzis, ale wczoraj:)) no i nie powiedzialas
            cos wtedy ugotowala:))
            • Gość: kalina Re: MOJA CZARNA WIZJA... IP: *.4.15.vie.surfer.at 31.05.05, 21:38
              wcoraj byl upal...dzis przyjemne odswierzenie...nie pamietam juz co gotowalam..
      • bez_mapy Re: MOJA CZARNA WIZJA... 31.05.05, 20:57
        Czasami wydaje mi się, że niektórym by to odpowiadało... Nie musiałyby się
        wysilać i kombinować. A poza tym i tak bardzo dużo kobiet chodzi najczęściej na
        czarno.
        • easier_to_fly Re: MOJA CZARNA WIZJA... 31.05.05, 21:31
          A! Właśnie, że nie :P
        • Gość: kalina Re: MOJA CZARNA WIZJA... IP: *.4.15.vie.surfer.at 31.05.05, 21:35
          chodzilo mi o to bardziej dla kogo sie ubieramy tak czy siak...
          w "miejscu publicznym" zakryte ...a dla siebie czy dla meza/chlopaka ..itd
          ladnie i cudnie ogolnie
          • Gość: jo-asiunka Re: MOJA CZARNA WIZJA... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.05, 21:42
            Dlaczego tschador? Czador po prostu, nie wiem skad ten pęd do stosowania
            angielskiej pisowni
            • stern.stern do jo-asiunka 31.05.05, 21:55
              po niemiecku, bo nie wiedzialam jak po polsku. czy to znaczy, ze tu moga tylko
              polacy z polski pisac? widzisz dla mnie to przyjemnosc popisac sobie po polsku
              troszke. dlaczego zawsze tak napadac na innych?
        • Gość: kalina Re: MOJA CZARNA WIZJA... IP: *.4.15.vie.surfer.at 31.05.05, 22:05
          nie zrozumialas pytania albo ja sie zle wyrazilam...
          mozesz sobie siebie wyobrazic w takiej sytuacji? ze wlasnie kombinujesz i
          wysilasz sie dala meza/chlopaka i tylko dla niego a na ulicy i w pracy w
          czadorze..ale buty mozesz miec swoje ukochane( wiem juz ze lubisz buty)
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka