Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Joanna Horodyńska

IP: *.MAN.atcom.net.pl 10.06.05, 18:16
    Wiem, że często pojawiają się wątki o opinię nt. różnych aktork, modelek...
    mam nadzieję, że się z tym nie powtarzam. Ciekawa jestem co sądzicie o niej,
    o jej stylu, ubiorze, urodzie... czy podoba Wam się jako modelka,
    prezenterka???
    Obserwuj wątek
      • pandoora Re: Joanna Horodyńska 10.06.05, 18:24
        Mnie się podoba i z wyglądu, jak i styl ubierania.
        • laksmi Re: Joanna Horodyńska 10.06.05, 18:31
          a ja jej nie trawię, jak widze na jakims kanale to przełączam,
      • Gość: Lenka Re: Joanna Horodyńska IP: *.chello.pl 10.06.05, 18:32
        Ładna i ciekawie się ubiera.Jako modelka pewnie jest idealna,ale jako
        prezenterka/prowadząca nie bardzo-taka jakaś "sztuczna" się wydaje.
      • Gość: Zielonooka Re: Joanna Horodyńska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 18:55
        ja jej nie lubie. Z wygladu raczej mi sie nie podoba, a jej styl ubierania tez
        raczej nie.
        ---Zielono mi---
        • charade Re: Joanna Horodyńska 10.06.05, 19:46
          Moim zdaniem ubiera się nieładnie, niekobieco, dziwacznie. Uroda, hmmmm, czasem
          mi się podoba, ale częściej nie.
      • Gość: agchalabis Re: Joanna Horodyńska IP: *.lublin.mm.pl 10.06.05, 19:49
        Uwazam,ze bardzo dobrze sie ubiera.Co do charakteru nie znam jej wiec nie wypowiem
        sie ale to jak sie prezentuje jako kobieta 6+.
      • n_nicky Re: Joanna Horodyńska 10.06.05, 21:46
        No cóż...nie lubię jej.Ma bardzo dobry gust,ale wydaje mi się,że stara się być
        bardzo trendna i czasem przesadza(np. na pokazie mody na tarasie PKiN w
        Warszawie ubrała szorty i sandałki,gdzie wiał arktyczny wiatr i było raptem
        15st).Zupełnie nie przemawia do mnie jako prezenterka,jest bardzo sztuczna(na
        początku jej kariery w MTV o mały włos za to nie "wyleciała").Nie wiem jak to
        możliwe,ale właśnie jest w trakcie robienia doktoratu z dziennikarstwa na
        UW.Reasumując-gust na tak,telewizja na nie.
        --
        Norway...
        ...discover it
        • Gość: gabi Re: Joanna Horodyńska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 22:18
          Przecięna, pospolita, nic specjalnego - jako modelka. Drewniana i nieciekawa -
          jako prezenterka. No i chyba już za dlugo zajmuje sie modelingiem... Hmmm.
      • Gość: nati Re: Joanna Horodyńska IP: 67.71.74.* 10.06.05, 23:58
        Ten watek juz byl.
      • easier_to_fly Re: Joanna Horodyńska 11.06.05, 00:07
        Nie podoba mi się z wyglądu, czasem zdarzy jej się fajnie ubrać, ale i tak
        przeraża mnie jej twarz. Poza tym miałam okazję rozmawiać z nią kiedyś przez
        kilka minut i jest moim zdaniem cholernie zapatrzoną w siebie, uważającą się za
        lepszą od innych laską. Jako prezenterki jej nie trawię; widać, że w Mtv robią
        już teraz wszystko, byle ją jeszcze bardziej wypromować czy pochwalić się nią
        [bo ma nazwisko], za to dziennikarką jest fatalną...
      • Gość: stina Re: Joanna Horodyńska IP: *.nycap.res.rr.com 11.06.05, 02:41
        Brzydka jak noc listopadowa. Przepraszam, ze bede strasznie dobitna ale mam
        wrazenie, ze ma wklesla twarz i wasy. Nie podoba mi sie zupelnie. Jako
        prezenterka fatalna, cos pomiedzy recytowaniem poezji a cwiczeniami dolnej
        szczeki, ktora, mam wrazenie, zyje u niej wlasnym zyciem. Jestem wstretna wiem,
        ale ja do tej pory nie moge pojac jak to sie stalo, ze ona jest uwazana za
        piekna.
        • Gość: gabi Re: Joanna Horodyńska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.05, 02:53
          Masz rację! Rzeczywiscie wklęsla i wąsata. :)
          • Gość: stina Re: Joanna Horodyńska IP: *.nycap.res.rr.com 11.06.05, 02:57
            a dziekuje. Ma tez cos ladnego - nogi, ale to jedyny atut.
            • Gość: goldi Re: Joanna Horodyńska IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 11.06.05, 08:12
              Zgadzam się ze stiną, chociaż ciuchy ma czasem fajne.Poza tym -rozpuszczona,
              wredna jedynaczka(sama jestem, ale ona jest taka...stereotypowa:)
      • aretse11 Re: Joanna Horodyńska 11.06.05, 10:12
        co do ciuchow..to nie mozna jej nic zarzucic..ubiera sie naprawde dobrze i ma
        fajne rzeczy..Jej uroda mi sie niezbyt podoba..szczegolnie jak zaczyna mowic..to
        wtedy czar jej twarzy pryska..o od czasu jak przeczytalam wywiad z nia,ze jak ma
        pryszcza to z domu nie wychodzi i w ogole nie wyobraza sobie jak moglaby zyc z
        celulitem..to jedyne co moge stwierdzic..to ..jak dopadnie ja starosc..to chyba
        bedziemy miec w Polsce 2giego M. Jacksona..bo przeciez Joanna nie bedzie mogla
        wyjsc na ulice z zmarszczkami..itd
        • black_magic_women Re: Joanna Horodyńska 11.06.05, 10:45
          fashion chicken...
      • Gość: agga Re: Joanna Horodyńska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.05, 11:01
        coś jest w stwierdzeniu o dolnęj szczecę...ogladam ją w "Paris Paris".Okropnie
        mówi po francusku,mogłaby sie nie wysilac na to "rrr"...uh irytujące."ąfą
        teribl świata ot kutir"
      • Gość: przyczułka Re: Joanna Horodyńska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.05, 11:21
        podoba mi sie
        moze jakas tam zjawiskowa nie jest ale ma oryginalna urode ktora akurat mi
        przypadla do gustu
        ubiera sie ciekawie,zazwyczaj fajnie,zdarzaja sie wpadki ale komu sie nie zdarza ;)
        jako prowadzaca niestesty beznadzieja - mowi jakby ktos mial oceniac ile gracji
        jest w poruszaniu szczeka
      • blue.k Re: Joanna Horodyńska 11.06.05, 12:14
        baaardzo mi sie nie podoba,nie wspominają że robi z siebie gwiazde którą nie
        jest.jak byłam jeszcze bardzo młoda to pamietam ją jak startowała do konkursu w
        gazecie DZIWECZYNA,konkurs na dziewczyne miesiąca,czy dziewczyne okładki no
        nieważne w każdym razie zapamiętałam ją po pieprzyku i długiej bluzce i
        kolorowych leginsach:)
      • papryczka_ag Re: Joanna Horodyńska 11.06.05, 16:34
        nie podoba mi się w żadnej roli...
      • iza_3 Re: Joanna Horodyńska 11.06.05, 17:18
        nie toletuje tej pani, styl ubierania sie jeszcze mi odpowiada ale sama osoba
        jej osoba przyprawia mnie o mdlosci
        • Gość: lisa Re: Joanna Horodyńska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.05, 17:30
          -ona tylko udaje, ze zna francuski :D uczy się na pamięć jednego zdania, a
          później je w_y_g_ł_a_s_z_a :D
          -czasem potrafi świetnie się ubrać, ale zazwyczaj jest sztuczna do bólu
          -ma wąsy i szczękę żyjącą własnym życiem, ale jak się nie odzywa to wygląda ładnie
          -raczej modelka niz dziennikarka
          • Gość: morgiana Re: Joanna Horodyńska IP: *.kolornet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.05, 19:28
            Ciekawa orginalna uroda i styl , dobrze zrobiona widze tu pogon za nowinkami
            jest wiec trendy jazzy ,przesadnie zadbana( cierpi chyba na jakąs obsesje w
            związku z tym)Sprawia wrazenie osoby pewnej swojej doskonałosci jest odrobine
            wyniosła i sztuczna wiec nie wzbudza sympatii bo my(odbiorcy) wolimy takie
            naturalne bezpretensjonalne dziewuchy,Wizualnie jest fajna niestety duzo traci
            gdy zabiera głos, ma fatalny sposob mowienia a jej prywatne wypowiedzi to
            często bzdury.Generalnie jest nastawiona na sukces za wszelka cene , pcha sie
            do mediów , chce byc chyba modowym guru i wyznacznikiem trendów w naszym kraju
      • Gość: Majka Re: Joanna Horodyńska IP: 157.25.9.* 16.06.05, 09:43
        jaoś nie wzbudza mojej sympati, podobnie jak ta sowińska. Niby próbuje się
        kreować na piękną, mądrą i wszechwiedzącą o modzie - ale jak na mój odbiór jej
        wypowiedzi i gestów nie jest szczera i naturalna, tupeciara. Zupełne
        zaprzeczenie Magdy Maciąg, Magda ma klasę - wg mnie i jest to szczere, bez
        udawania...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka