Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Mini a nie za chude nogi

10.06.05, 18:23
    Mam problem. Podobaja mi sie mini spodniczki i bardzo chcialabym sobie kupic
    ale mam nie za chude nogi i nie wiem czy to pasuje i wypada...Prosze
    pomozcie i wyrazcie swoje zdanie na ten temat
    Obserwuj wątek
      • pandoora Re: Mini a nie za chude nogi 10.06.05, 18:25
        Ważne jak Ty się czujesz, jeśli lubisz to dlaczego nie? :)
      • b_bb Re: Mini a nie za chude nogi 10.06.05, 18:44
        Obejrzyj się ze wszystkich stron w lustrze i oceń, czy dobrze wyglądasz. Trudno
        cokolwiek powiedzieć nie widząc Cię.
        • niuniaaaaa2 Re: Mini a nie za chude nogi 10.06.05, 18:48
          A jesli ty bylabys w takiej sytuacji to zalozylabys mini??Mi chodzi rowniez o
          to czy mi wypada zalozyc mini i czy to nie bedzie smiesznie wygladac??
          • b_bb Re: Mini a nie za chude nogi 10.06.05, 18:57
            W mini wyglądają ładnie nie tylko chude patyki (te czasem prezentują się wręcz
            fatalnie), nie widziałam Twoich nóg i nie wiem, czy to, że, Twoim zdaniem, są
            "nie za chude" oznacza, że są baleronowate, czy też zgrabne, krągłe, choć nie
            chudziutkie. Jeśli pokażesz zdjęcie, będę w stanie dać konkretną odpowiedź,
            inaczej to tylko gdybanie.
            Weź ze sobą kogoś zaufanego na wyprawę do sklepów, poprzymierzaj różne mini
            spódniczki i poproś o ocenę.
          • misae Re: Mini a nie za chude nogi 10.06.05, 18:59
            a dlaczego nie...jesli Tobie sie podoba to zakladaj,
            Jesli baardzo pragniesz aby ktos cie ocenil to zrob zdjecie nog i wklej gdzies
            w necie bo tak bez wizualizacji trudno cokolwiek powiedziec
      • Gość: Zielonooka Re: Mini a nie za chude nogi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 18:59
        No, zalezy, bo jezeli masz baaaardz grube nogi, to mysle, ze nie ma sensu
        zakladac mini. Mozesz stac sie posmiewiskiem niezbyt milych osob:/ No, ale
        jezeli twoje nogi maja po prostu troche ,,cialka'' to sie niczym nie przejmuj i
        zakladaj!!!
        ---Zielono mi---
        • niuniaaaaa2 Re: Mini a nie za chude nogi 10.06.05, 19:04
          Tzn nie mam az tak strasznie grubych nog. Mam 165cm wzrostu i 57kg a moje nogi
          nie sa szczuple, ale tez nie bardzo bardzo grube. I chyba sobie jednak kupie ta
          mini tylko powiedzcie mi jeszcze jakie sa teraz modne??
          • b_bb Re: Mini a nie za chude nogi 10.06.05, 19:11
            O takie:
            serwisy.gazeta.pl/avanti/5,52882,2752361.html
          • misae Re: Mini a nie za chude nogi 10.06.05, 19:18
            kup taka jaka Ci sie bedzie podobala :o)
            moze cos w tym stylu:

www.neimanmarcus.com/products/mp/NM-0BGG_mp.jpg
            www.neimanmarcus.com/products/mp/NM-0BGH_mp.jpg
            www.neimanmarcus.com/products/mp/NM-0BGN_mp.jpg
      • Gość: Ivre Re: Mini a nie za chude nogi IP: *.zaodrze.punkt.pl / *.zaodrze.punkt.pl 10.06.05, 19:27
        W mini zle wygladaja zarowno za grube, jak i za chude nogi. Najlepsze sa takie
        w sam raz ;) Jesli nie jestes pewna swojej wlasnej oceny przed lustrem, to
        zapytaj chlopaka/kumpla/kumpeli/brata/siostry...no.. kogokolwiek, kto, wg
        Ciebie, prawde Ci powie :) No i oczywiscie ogromne, o ile nie najwieksze,
        znaczenie ma to, jak sie w ogole w mini czujesz :)
      • zettrzy Re: Mini a nie za chude nogi 10.06.05, 20:30
        mini podobno dobiera sie do twarzy a nie do nog - i cos w tym jest; mam znajoma
        o idealnych nogach, swietnie wyglada w szortach albo bikini, a w mini jak
        idiotka, cos tam jest na linii buzka-mini
        i pracuje z dziewczyna ktora ma nie dosc, ze krotkie nogi, to takie idealne do
        spodni, zreszta ona chodzi glownie w spodniach, mini zaklada tylko w upal - i
        naprawde dobrze w tej mini wyglada
        tak ze nie sugeruj sie wylacznie nogami, spojrz na calosc
        • black_magic_women Re: Mini a nie za chude nogi 10.06.05, 21:13
          ja np nie lubie siebie w mini,choc nie wygladam wcale zle,nogi sa
          nienajszczuplejsze,ale dlugie.nie lubie styli Beyonce-nogi takie jak jej wg mnie
          nie sa odpowiednie do mini,a i tak ona je nosi i wygrywa konkursy
          na..najzgrabniejsze nogi/nie pierwsze miejsce,ale w 10/wybor nalezy do ciebie;)
      • llora Re: Mini a nie za chude nogi 10.06.05, 21:10
        jesli masz nogi nie za chude ale zgrabne to raczej sądze że powinno być ok!
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka