niuniaaaaa2 10.06.05, 18:23 Mam problem. Podobaja mi sie mini spodniczki i bardzo chcialabym sobie kupic ale mam nie za chude nogi i nie wiem czy to pasuje i wypada...Prosze pomozcie i wyrazcie swoje zdanie na ten temat Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pandoora Re: Mini a nie za chude nogi 10.06.05, 18:25 Ważne jak Ty się czujesz, jeśli lubisz to dlaczego nie? :) Odpowiedz Link Zgłoś
b_bb Re: Mini a nie za chude nogi 10.06.05, 18:44 Obejrzyj się ze wszystkich stron w lustrze i oceń, czy dobrze wyglądasz. Trudno cokolwiek powiedzieć nie widząc Cię. Odpowiedz Link Zgłoś
niuniaaaaa2 Re: Mini a nie za chude nogi 10.06.05, 18:48 A jesli ty bylabys w takiej sytuacji to zalozylabys mini??Mi chodzi rowniez o to czy mi wypada zalozyc mini i czy to nie bedzie smiesznie wygladac?? Odpowiedz Link Zgłoś
b_bb Re: Mini a nie za chude nogi 10.06.05, 18:57 W mini wyglądają ładnie nie tylko chude patyki (te czasem prezentują się wręcz fatalnie), nie widziałam Twoich nóg i nie wiem, czy to, że, Twoim zdaniem, są "nie za chude" oznacza, że są baleronowate, czy też zgrabne, krągłe, choć nie chudziutkie. Jeśli pokażesz zdjęcie, będę w stanie dać konkretną odpowiedź, inaczej to tylko gdybanie. Weź ze sobą kogoś zaufanego na wyprawę do sklepów, poprzymierzaj różne mini spódniczki i poproś o ocenę. Odpowiedz Link Zgłoś
misae Re: Mini a nie za chude nogi 10.06.05, 18:59 a dlaczego nie...jesli Tobie sie podoba to zakladaj, Jesli baardzo pragniesz aby ktos cie ocenil to zrob zdjecie nog i wklej gdzies w necie bo tak bez wizualizacji trudno cokolwiek powiedziec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zielonooka Re: Mini a nie za chude nogi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 18:59 No, zalezy, bo jezeli masz baaaardz grube nogi, to mysle, ze nie ma sensu zakladac mini. Mozesz stac sie posmiewiskiem niezbyt milych osob:/ No, ale jezeli twoje nogi maja po prostu troche ,,cialka'' to sie niczym nie przejmuj i zakladaj!!! ---Zielono mi--- Odpowiedz Link Zgłoś
niuniaaaaa2 Re: Mini a nie za chude nogi 10.06.05, 19:04 Tzn nie mam az tak strasznie grubych nog. Mam 165cm wzrostu i 57kg a moje nogi nie sa szczuple, ale tez nie bardzo bardzo grube. I chyba sobie jednak kupie ta mini tylko powiedzcie mi jeszcze jakie sa teraz modne?? Odpowiedz Link Zgłoś
b_bb Re: Mini a nie za chude nogi 10.06.05, 19:11 O takie: serwisy.gazeta.pl/avanti/5,52882,2752361.html Odpowiedz Link Zgłoś
misae Re: Mini a nie za chude nogi 10.06.05, 19:18 kup taka jaka Ci sie bedzie podobala :o) moze cos w tym stylu: www.neimanmarcus.com/products/mp/NM-0BGG_mp.jpg www.neimanmarcus.com/products/mp/NM-0BGH_mp.jpg www.neimanmarcus.com/products/mp/NM-0BGN_mp.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ivre Re: Mini a nie za chude nogi IP: *.zaodrze.punkt.pl / *.zaodrze.punkt.pl 10.06.05, 19:27 W mini zle wygladaja zarowno za grube, jak i za chude nogi. Najlepsze sa takie w sam raz ;) Jesli nie jestes pewna swojej wlasnej oceny przed lustrem, to zapytaj chlopaka/kumpla/kumpeli/brata/siostry...no.. kogokolwiek, kto, wg Ciebie, prawde Ci powie :) No i oczywiscie ogromne, o ile nie najwieksze, znaczenie ma to, jak sie w ogole w mini czujesz :) Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: Mini a nie za chude nogi 10.06.05, 20:30 mini podobno dobiera sie do twarzy a nie do nog - i cos w tym jest; mam znajoma o idealnych nogach, swietnie wyglada w szortach albo bikini, a w mini jak idiotka, cos tam jest na linii buzka-mini i pracuje z dziewczyna ktora ma nie dosc, ze krotkie nogi, to takie idealne do spodni, zreszta ona chodzi glownie w spodniach, mini zaklada tylko w upal - i naprawde dobrze w tej mini wyglada tak ze nie sugeruj sie wylacznie nogami, spojrz na calosc Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: Mini a nie za chude nogi 10.06.05, 21:13 ja np nie lubie siebie w mini,choc nie wygladam wcale zle,nogi sa nienajszczuplejsze,ale dlugie.nie lubie styli Beyonce-nogi takie jak jej wg mnie nie sa odpowiednie do mini,a i tak ona je nosi i wygrywa konkursy na..najzgrabniejsze nogi/nie pierwsze miejsce,ale w 10/wybor nalezy do ciebie;) Odpowiedz Link Zgłoś
llora Re: Mini a nie za chude nogi 10.06.05, 21:10 jesli masz nogi nie za chude ale zgrabne to raczej sądze że powinno być ok! Odpowiedz Link Zgłoś