Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

żółty sweter

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 17:52
    mam piekny zolty sweter ale nie wiem czy pasuje do mej karbnacji, co myslicie
    do jakiej karnacji pasuje ten kolor, i do jakiego koloru wlosow(ja mam blond)
    Obserwuj wątek
      • fusy_z_kawy Re: żółty sweter 16.06.05, 17:54
        moim zdaniem fioletowy płaszcz powinien zneutralizować efekt sraki-taki
        • Gość: gocha Re: żółty sweter IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 17:56
          nie mam pojecia. ale jesli tobie sie podoba to nos go. zgadzam sie z kolezanka
          ze fioletowy plaszcz pasuje do niego idealnie!
        • Gość: szympans Re: żółty sweter IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 17:56
          ale ja pytam o to jaki kolor jkarnacji pasuje do mego piejknego sweterka
          zrobionego prze4z babcie,
          • fusy_z_kawy [...] 16.06.05, 17:58
            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
            • Gość: szympans Re: żółty sweter IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 18:07
              nie badzz wulgarna bo nie przystoi na forum tak sie rzucac
            • Gość: do K_m_M Re: żółty sweter IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 18:08
              bardzo dzikuje za rade na pewno skorzystam :)
      • Gość: k_m_m Re: żółty sweter IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 18:04
        myślę że żółty to pasuje najbardziej to ciemnego koloru skóry i włosów wtedy
        tworzy sie ładny kontrast, ale można go stworzyc również przez jakieś
        ciemniejsze ubranie np. wspomniany płaszcz
      • Gość: slodziak Re: żółty sweter IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.05, 18:40
        kazdy wyglada jak wyglada i czy ubierze zolty czy bezowy to i tak efekt ten sam
        chyba ze ktos ma wyglad np jak ja w zeszlym sezonie letnim bylam miss torunia
        to nie zastanawiam sie nad tym bo cokolwiek ubiore to wygladam slicznie !!!
        caluski dla ludzi z takimi problemami
        • babunowa Re: żółty sweter 16.06.05, 20:50
          mam kolor włosów ciemny blond i karnacje raczej jasna,za to ciemna oprawe
          oczu(brwi i rzesy bardzo czarne).Mam taki sweterek i do mojej karnacji pasuje
          pod warunkiem,ze jakos podkresle oczy.Jest to zimowy sweterek,dlatego nosze do
          niego turkusowy szalik i na takowy kolor maluje oczy i wyglada to calkiem
          dobrze:)Nie sugeruj sie jednak tym,gdyz akurat mi jest dobrze w bardzo
          wyrazistych kolorach.Nie musi sie to sprawdzic przy wszystkich osobach,nawet o
          takim kolorze wlosow i cery.Duzo zalezy takze od rysow twarzy.Musisz przymierzyc
          dany sweterek i poprobowac rozne wersje makijazu i dolnej partii ubioru i
          nakrycia.Mozna uspokoic ten kolor,lub uzyc go jako swoistego 'dodatku'.A prawda
          jest taka,ze wygladamy dobrze w ubraniach i kolorach,ktore lubimy i w ktorych
          dobrze sie czujemy;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka