Gość: ?? IP: *.chello.pl 17.06.05, 20:40 diverse, nike, adidas, puma, reebok ? i mniej wiecej jakie ceny? < chodzi o czapki z daszkiem> Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: plis Re: Czapki ktore najfajniejsze? IP: *.chello.pl 17.06.05, 21:35 pliss doradzcie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moni19 Re: Czapki ktore najfajniejsze? IP: *.mikolow.net 18.06.05, 16:05 ja mam z nike białą z "łyzwa" na przodzie:) adidas nike itp maja podobne ceny 60 - 70 zł najfajniejsze sa chyba te ktore maja jedynie male logo firmy a nie takie z wielkim napisem firmy..tak mi sie wydaje, ale to rzecz gustu:) wszystkie te firmy maja raczej produkty podobnej, porownywalnej jakosci...pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zielonooka Re: Czapki ktore najfajniejsze? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.05, 15:53 Ja mam trzy: Diverse, Gap i Polo by Ralph Lauren. Odpowiedz Link Zgłoś
sweetkiss Re: Czapki ktore najfajniejsze? 18.06.05, 16:14 Mi się podobają z diverse, mam 2, polecam, trwałe, dobrze się piorą - cena do 50 zł, jedną kupiłam rok temu za 39, a drugą w tym roku za 49. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slonko Re: Czapki ktore najfajniejsze? IP: *.chello.pl 18.06.05, 17:40 mnie sie podoba w diverse taka blekitna jedynie z napisem z logo koloru bialego :P moze kojazycie?:P tyle ze ona kosztuje 45zł. jak myslicie beda teraz jakies promocje na nie?:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pływaczka NY! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.05, 17:35 a ja się przymierzam do kupna czapki z NY, na allegro jest OGROMNY wybór czapek :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ?? Re: NY! IP: *.chello.pl 19.06.05, 18:04 a jak ci sie podoba w NY?i jakie tam sa ceny czapek bo sie nie orientowalam :P Odpowiedz Link Zgłoś