Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Czapki ktore najfajniejsze?

IP: *.chello.pl 17.06.05, 20:40
    diverse, nike, adidas, puma, reebok ? i mniej wiecej jakie ceny? < chodzi o
    czapki z daszkiem>
    Obserwuj wątek
      • Gość: plis Re: Czapki ktore najfajniejsze? IP: *.chello.pl 17.06.05, 21:35
        pliss doradzcie....
        • Gość: moni19 Re: Czapki ktore najfajniejsze? IP: *.mikolow.net 18.06.05, 16:05
          ja mam z nike białą z "łyzwa" na przodzie:) adidas nike itp maja podobne ceny
          60 - 70 zł najfajniejsze sa chyba te ktore maja jedynie male logo firmy a nie
          takie z wielkim napisem firmy..tak mi sie wydaje, ale to rzecz gustu:)
          wszystkie te firmy maja raczej produkty podobnej, porownywalnej
          jakosci...pozdrawiam:)
      • Gość: Zielonooka Re: Czapki ktore najfajniejsze? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.05, 15:53
        Ja mam trzy: Diverse, Gap i Polo by Ralph Lauren.
      • sweetkiss Re: Czapki ktore najfajniejsze? 18.06.05, 16:14
        Mi się podobają z diverse, mam 2, polecam, trwałe, dobrze się piorą - cena do
        50 zł, jedną kupiłam rok temu za 39, a drugą w tym roku za 49.
        • Gość: slonko Re: Czapki ktore najfajniejsze? IP: *.chello.pl 18.06.05, 17:40
          mnie sie podoba w diverse taka blekitna jedynie z napisem z logo koloru
          bialego :P moze kojazycie?:P tyle ze ona kosztuje 45zł. jak myslicie beda teraz
          jakies promocje na nie?:P
      • Gość: up Re: Czapki ktore najfajniejsze? IP: *.chello.pl 18.06.05, 21:56
        up
      • Gość: ?? Re: Czapki ktore najfajniejsze? IP: *.chello.pl 19.06.05, 17:33
        ????
      • Gość: pływaczka NY! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.05, 17:35
        a ja się przymierzam do kupna czapki z NY, na allegro jest OGROMNY wybór
        czapek :)
        • Gość: ?? Re: NY! IP: *.chello.pl 19.06.05, 18:04
          a jak ci sie podoba w NY?i jakie tam sa ceny czapek bo sie nie orientowalam :P
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka