Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Feeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!

IP: *.icpnet.pl 19.06.05, 14:48
    www.allegro.pl/show_item.php?item=55084446
    Obserwuj wątek
      • papryczka_ag Re: Feeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!! 19.06.05, 14:51
        :)))))))))))))))))))))))))))))))
        • vanilla4 Re: Feeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!! 19.06.05, 20:29
          :-)))))))))) spadłam z krzesła :-)))
      • Gość: amazonka Re: Feeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!! IP: *.chello.pl 19.06.05, 14:52
        yyyyy, dziwne jakbym swoich własnych nie miała
        drugi argument bardzo do mnie przemawia hehehe
        • szafa.bojowa Re: Feeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!! 19.06.05, 14:56
          nie mam pytan.... :))))))))))))))))
      • kochanica-francuza A czemu ten koleś nazwał się 19.06.05, 15:05
        "arcybiskupem na allegro"?
        bo ma niebieskie słoneczko???
        cham
      • Gość: Klara Re: Feeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!! IP: *.4web.pl 19.06.05, 15:06
        Ale nipletki to nie sa sztuczne sutki:))))One służą do wyciągania wciągniętych
        brodawek - np. jesli ktos ma zamiar karmić w przyszłości piersią...
        • kochanica-francuza Re: Feeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!! 19.06.05, 15:11
          Gość portalu: Klara napisał(a):

> Ale nipletki to nie sa sztuczne sutki:))))One służą do wyciągania wciągniętych
          >
          > brodawek - np. jesli ktos ma zamiar karmić w przyszłości piersią...
          no to koleś znalazł nowe zastosowanie rynkowe...;-)))))
      • Gość: Kal Re: Feeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!! IP: *.icpnet.pl 19.06.05, 15:08
      • Gość: Kaloryfer Re: Feeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!! IP: *.icpnet.pl 19.06.05, 15:09
        No właśnie, Medela np :)))
        • vanillaice Re: Feeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!! 19.06.05, 15:21
          Dobre. :D
      • Gość: Estera Re: Feeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.05, 15:36
        To jeszcze nic. Mnie zawsze zastanawia reakcja faceta, ktory odkryje u swojej
        dziewczyny takie przyklejane, silikonowe cycki z TV marketu. Chcialabym kiedys
        zobaczyc mine takiego goscia :DDDD
        • kochanica-francuza Re: Feeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!! 19.06.05, 15:41
          Gość portalu: Estera napisał(a):

> To jeszcze nic. Mnie zawsze zastanawia reakcja faceta, ktory odkryje u swojej
          > dziewczyny takie przyklejane, silikonowe cycki z TV marketu. Chcialabym kiedys
          > zobaczyc mine takiego goscia :DDDD

Sprawdzi szybciutko,czy pod nimi ma prawdziwe...;-)))))))))))))))))))
          • Gość: Estera Re: Feeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.05, 16:06
            Gorzej, jesli naiwnie facet wierzy, ze owe przylepki sa prawdziwe. Zna panienke
            z rozmiarem C, a tu bum! i plecy z przodu. :DDDDDDD
            Impotencja gwarantowana ;)))))
      • stephanie_s Re: Feeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!! 19.06.05, 16:31
        ohh rany ..co za pomysł chory...
      • aniabe13 Re: Feeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!! 19.06.05, 19:48
        :-)
        • edavenpo Re: Feeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!! 19.06.05, 20:26
          Hej, pamietacie jak Samantha z Sex and The City uzyla dokladnie sztucznych sutkow zeby uwiesc faceta w
          pracy??? ;-)))))))))))))))
          • babunowa no w końcu ;) 20.06.05, 00:32
            czytałam po kolei wszystkie komentarze i miałam dopisać ' kurde,nikt nie kojarzy
            sexu w wielkim mieście'?;) otóż w końcu mnie ktoś wyręczył:)czytałam artykuł w
            jakiejś gazecie(poważnej,w stylu newsweeka etc.,ale nazwy nie pamiętam),o tym
            jak kobieta poszła pracować do sex-shopu na tydzień czasu,by zbadać kto dokonuje
            zakupów i jakich.Jakie było jej wielkie zdziwienie,gdy każdego dnia zgłaszały
            się do niej kobiety,które chciały owo coś zakupić;)))więc można się śmiać,ale
            niektóre nawet zwariowane pomysły,wykorzystane w odpowiedni sposób,znajdą swoich
            naśladowców:)
      • zettrzy Re: Feeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!! 19.06.05, 20:28
        a maja rowniez takie sztuczne dla plci przeciwnej? nie sutki znaczy, tylko tego...
        • kochanica-francuza Re: Feeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!! 19.06.05, 23:11
          zettrzy napisała:

> a maja rowniez takie sztuczne dla plci przeciwnej? nie sutki znaczy, tylko tego
          > ...
          :-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
        • r.richelieu Re: Feeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!! 20.06.05, 00:48
          nic nowego, niektóre plemiona z Mikronezji, z Nowej Gwinei, przyczepiają sobie
          do przyrodzenia przycięte pędy czegoś bambusopodobnego. Trzyma się toto u
          nasady, tuż przy jądrach, i wygiętym łukiem unosi do góry koniec przyczepiając
          sznurkiem do pasa. Wielkość tej ozdoby oznacza status w plemieniu, z tego
          względu stary, zgrzybiały wódz ma ozdobę półmetrową, a młody adonis ledwie
          zakrywającą.

wracając do naszych. Jeśli łonówki przestaną już być trendy to przyjdzie pora
          na prezentację genitaliów. A jak można zaprezentować nie narażając się na
          mandat straży meijskiej?

To allegrowe dziwactwo nie jest fe, tylko śmieszne, chyba, że fe powiedziane
          było z przymrużeniem oka;)
          • zettrzy Re: Feeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!! 20.06.05, 02:16
            r.richelieu napisała:

> wracając do naszych. Jeśli łonówki przestaną już być trendy to przyjdzie pora
            > na prezentację genitaliów.

stad wlasnie rosnaca popularnosc chirurgii vaginoplastycznej, choc zabiegi tego
            typu dla strony przeciwnej byly w uzyciu od dawna i z reguly nikt sie nimi nie
            chwali
            ps. czy ktos kiedys zaobserwowal rozmiar w SZtuce przez wielkie SZ, taki David
            albo Stworzenie Adama Michelangela np., frapuje mnie czy to wierne oddanie
            prawdy - w owej epoce mieli mikre - czy raczej forma cenzury, tak zeby nie
            przyciagac uwagi w ten punkt
            • sigrun Re: Feeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!! 20.06.05, 07:58
              A może to model wyszedł z lodowatej wody...;-P
      • kasiunia62 Re: Feeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!! 20.06.05, 06:33
        ale jaja ja nie mogę! Może jest jakaś kobieta która urodziła się bez sutków i
        to dla niej wybawienie :D
        • mama04 Re: Feeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!! 20.06.05, 10:08
          śmiejcie się, śmiejcie ale ja coś takiego chyba widziałam na żywej dziewczynie,
          na mojej uczelni...
          piszę "chyba", no bo w końcu nie mogę być 100% pewna ,że to nie były jej własne,
          odstające.
          Gapiłam się na nią i nie wiedziałam co jest nie tak z jej cyckami! No bo z
          własnego doświadczenia wiem, ze jak założe cienki stanik i jak powieje zimnym
          powietrzem to sutki stają- prawda! Ale nie aż tak- ona miała cienką bluzke, pod
          spodem odznaczający się dosyć potężny i zabudowany stanik (dziewczyna ogólnie z
          dużym biustem)NO I TE SUPER SUTY!!!! Były BAAAARDZO widoczne i nawet obwódke
          dookoła było widać. Dziewczyna prawdopodobnie załozyła takie sztuczne sutki na,a
          nie pod stanik. Według mnie tragedia i żenada, ale trzeba przyznać, że takie
          cyce zwracają uwage... Sama się jak głupia patrzyłam;)
          • Gość: agn Re: Feeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!! IP: *.acn.waw.pl 20.06.05, 11:13
            a gdyby tak kilka par na raz nosic?
            to by dopiero zwracalo uwage :)
            • wiki24 Re: Feeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!! 20.06.05, 11:30
              ja znalazłam jeszcze jedno zastosowanie-do opalania na solarium byłyby dobre;D
      • Gość: error Re: Feeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.05, 22:55
        <umiera_ze_zwały> :DDDDDDD
      • klarak Re: Feeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!! 21.06.05, 00:05
        a wiecie co, ogladalam niedawno program w angielskiej telewizji, w ktorym
        wystepowaly panny z jakiegos klubu go go i wszystkie mialy to poprzyklejane. nie
        mam pojecia po co i dlaczego...
        • Gość: gabi Re: Feeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!! IP: *.toya.net.pl 21.06.05, 00:16
          czego to się już nie wymyśli dla mody i urody, hehh

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka