Gość: Kaloryfer IP: *.icpnet.pl 19.06.05, 14:48 www.allegro.pl/show_item.php?item=55084446 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
papryczka_ag Re: Feeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!! 19.06.05, 14:51 :))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
vanilla4 Re: Feeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!! 19.06.05, 20:29 :-)))))))))) spadłam z krzesła :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amazonka Re: Feeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!! IP: *.chello.pl 19.06.05, 14:52 yyyyy, dziwne jakbym swoich własnych nie miała drugi argument bardzo do mnie przemawia hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
szafa.bojowa Re: Feeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!! 19.06.05, 14:56 nie mam pytan.... :)))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza A czemu ten koleś nazwał się 19.06.05, 15:05 "arcybiskupem na allegro"? bo ma niebieskie słoneczko??? cham Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klara Re: Feeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!! IP: *.4web.pl 19.06.05, 15:06 Ale nipletki to nie sa sztuczne sutki:))))One służą do wyciągania wciągniętych brodawek - np. jesli ktos ma zamiar karmić w przyszłości piersią... Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Feeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!! 19.06.05, 15:11 Gość portalu: Klara napisał(a): > Ale nipletki to nie sa sztuczne sutki:))))One służą do wyciągania wciągniętych > > brodawek - np. jesli ktos ma zamiar karmić w przyszłości piersią... no to koleś znalazł nowe zastosowanie rynkowe...;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaloryfer Re: Feeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!! IP: *.icpnet.pl 19.06.05, 15:09 No właśnie, Medela np :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Estera Re: Feeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.05, 15:36 To jeszcze nic. Mnie zawsze zastanawia reakcja faceta, ktory odkryje u swojej dziewczyny takie przyklejane, silikonowe cycki z TV marketu. Chcialabym kiedys zobaczyc mine takiego goscia :DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Feeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!! 19.06.05, 15:41 Gość portalu: Estera napisał(a): > To jeszcze nic. Mnie zawsze zastanawia reakcja faceta, ktory odkryje u swojej > dziewczyny takie przyklejane, silikonowe cycki z TV marketu. Chcialabym kiedys > zobaczyc mine takiego goscia :DDDD Sprawdzi szybciutko,czy pod nimi ma prawdziwe...;-))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Estera Re: Feeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.05, 16:06 Gorzej, jesli naiwnie facet wierzy, ze owe przylepki sa prawdziwe. Zna panienke z rozmiarem C, a tu bum! i plecy z przodu. :DDDDDDD Impotencja gwarantowana ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
stephanie_s Re: Feeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!! 19.06.05, 16:31 ohh rany ..co za pomysł chory... Odpowiedz Link Zgłoś
edavenpo Re: Feeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!! 19.06.05, 20:26 Hej, pamietacie jak Samantha z Sex and The City uzyla dokladnie sztucznych sutkow zeby uwiesc faceta w pracy??? ;-))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
babunowa no w końcu ;) 20.06.05, 00:32 czytałam po kolei wszystkie komentarze i miałam dopisać ' kurde,nikt nie kojarzy sexu w wielkim mieście'?;) otóż w końcu mnie ktoś wyręczył:)czytałam artykuł w jakiejś gazecie(poważnej,w stylu newsweeka etc.,ale nazwy nie pamiętam),o tym jak kobieta poszła pracować do sex-shopu na tydzień czasu,by zbadać kto dokonuje zakupów i jakich.Jakie było jej wielkie zdziwienie,gdy każdego dnia zgłaszały się do niej kobiety,które chciały owo coś zakupić;)))więc można się śmiać,ale niektóre nawet zwariowane pomysły,wykorzystane w odpowiedni sposób,znajdą swoich naśladowców:) Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: Feeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!! 19.06.05, 20:28 a maja rowniez takie sztuczne dla plci przeciwnej? nie sutki znaczy, tylko tego... Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Feeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!! 19.06.05, 23:11 zettrzy napisała: > a maja rowniez takie sztuczne dla plci przeciwnej? nie sutki znaczy, tylko tego > ... :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
r.richelieu Re: Feeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!! 20.06.05, 00:48 nic nowego, niektóre plemiona z Mikronezji, z Nowej Gwinei, przyczepiają sobie do przyrodzenia przycięte pędy czegoś bambusopodobnego. Trzyma się toto u nasady, tuż przy jądrach, i wygiętym łukiem unosi do góry koniec przyczepiając sznurkiem do pasa. Wielkość tej ozdoby oznacza status w plemieniu, z tego względu stary, zgrzybiały wódz ma ozdobę półmetrową, a młody adonis ledwie zakrywającą. wracając do naszych. Jeśli łonówki przestaną już być trendy to przyjdzie pora na prezentację genitaliów. A jak można zaprezentować nie narażając się na mandat straży meijskiej? To allegrowe dziwactwo nie jest fe, tylko śmieszne, chyba, że fe powiedziane było z przymrużeniem oka;) Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: Feeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!! 20.06.05, 02:16 r.richelieu napisała: > wracając do naszych. Jeśli łonówki przestaną już być trendy to przyjdzie pora > na prezentację genitaliów. stad wlasnie rosnaca popularnosc chirurgii vaginoplastycznej, choc zabiegi tego typu dla strony przeciwnej byly w uzyciu od dawna i z reguly nikt sie nimi nie chwali ps. czy ktos kiedys zaobserwowal rozmiar w SZtuce przez wielkie SZ, taki David albo Stworzenie Adama Michelangela np., frapuje mnie czy to wierne oddanie prawdy - w owej epoce mieli mikre - czy raczej forma cenzury, tak zeby nie przyciagac uwagi w ten punkt Odpowiedz Link Zgłoś
sigrun Re: Feeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!! 20.06.05, 07:58 A może to model wyszedł z lodowatej wody...;-P Odpowiedz Link Zgłoś
kasiunia62 Re: Feeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!! 20.06.05, 06:33 ale jaja ja nie mogę! Może jest jakaś kobieta która urodziła się bez sutków i to dla niej wybawienie :D Odpowiedz Link Zgłoś
mama04 Re: Feeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!! 20.06.05, 10:08 śmiejcie się, śmiejcie ale ja coś takiego chyba widziałam na żywej dziewczynie, na mojej uczelni... piszę "chyba", no bo w końcu nie mogę być 100% pewna ,że to nie były jej własne, odstające. Gapiłam się na nią i nie wiedziałam co jest nie tak z jej cyckami! No bo z własnego doświadczenia wiem, ze jak założe cienki stanik i jak powieje zimnym powietrzem to sutki stają- prawda! Ale nie aż tak- ona miała cienką bluzke, pod spodem odznaczający się dosyć potężny i zabudowany stanik (dziewczyna ogólnie z dużym biustem)NO I TE SUPER SUTY!!!! Były BAAAARDZO widoczne i nawet obwódke dookoła było widać. Dziewczyna prawdopodobnie załozyła takie sztuczne sutki na,a nie pod stanik. Według mnie tragedia i żenada, ale trzeba przyznać, że takie cyce zwracają uwage... Sama się jak głupia patrzyłam;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agn Re: Feeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!! IP: *.acn.waw.pl 20.06.05, 11:13 a gdyby tak kilka par na raz nosic? to by dopiero zwracalo uwage :) Odpowiedz Link Zgłoś
wiki24 Re: Feeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!! 20.06.05, 11:30 ja znalazłam jeszcze jedno zastosowanie-do opalania na solarium byłyby dobre;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: error Re: Feeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.05, 22:55 <umiera_ze_zwały> :DDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
klarak Re: Feeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!! 21.06.05, 00:05 a wiecie co, ogladalam niedawno program w angielskiej telewizji, w ktorym wystepowaly panny z jakiegos klubu go go i wszystkie mialy to poprzyklejane. nie mam pojecia po co i dlaczego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gabi Re: Feeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!! IP: *.toya.net.pl 21.06.05, 00:16 czego to się już nie wymyśli dla mody i urody, hehh Odpowiedz Link Zgłoś