Gość: Zielonooka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.05, 16:16 Takie troche dziwne pytanie. Ale co tam:) Moj chyba nie trudno odgadnac;) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tralalumpek Re: Jaki macie kolor OCZU?? 23.06.05, 16:16 w zaleznosci od koloru nieba/otoczenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eary Re: Jaki macie kolor OCZU?? IP: *.crowley.pl 23.06.05, 16:18 Kazda tak mowi.. ze ona to ma taki trudny do okreslenia.. nie do odgadniecia. kazda chce byc tak bardzo na sile tajemnicza.. na ogol jest to piwny.. ja mam piwno-szare. Odpowiedz Link Zgłoś
misae Re: Jaki macie kolor OCZU?? 23.06.05, 16:19 brazowo zielone z przewaga zielonego :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
llora Re: Jaki macie kolor OCZU?? 23.06.05, 16:23 ja mam właśnie taki nieokreślony kolor,naprawde! dominuje piwny ale jak sie spojrzy bliżej to tylko wokól źrenicy jest piwny,dalej bardzo dziwny zielony. Odpowiedz Link Zgłoś
mankencja Re: Jaki macie kolor OCZU?? 23.06.05, 17:01 no ej, mój też jest trudny do określenia, a do piwnego ma się jak pięść do nosa. Jakiś taki szaro-zielono-niebieski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zielonooka Re: Jaki macie kolor OCZU?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.05, 16:20 Czyli napisz Tralalumpek jaki masz w pomieszczeniu, a jaki na zewnatrz. Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: Jaki macie kolor OCZU?? 23.06.05, 16:22 niebieski, jasnoniebieski, stalowy, szaroniebieski...... i jak mowi moj maz: niesamowicie niebieski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znakzapytania Re: Jaki macie kolor OCZU?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.05, 17:40 ...ja tez tak mam! a kiedys usłyszałam , że mam oczy jak len Odpowiedz Link Zgłoś
pianazludzen Re: Jaki macie kolor OCZU?? 23.06.05, 16:20 ciemny czekoladowy brąz :) ale fajnie brzmi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zielonooka Re: Jaki macie kolor OCZU?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.05, 16:22 Jam mam tak jak misae:) boje sie co bedzie za jakis czas. Kiedys mialam oczy takie szare, potem zieloniaste-zieloniaste, a teraz-mam coraz wiecej brazu... co to ze mna bedzie:) Odpowiedz Link Zgłoś
misae Re: Jaki macie kolor OCZU?? 23.06.05, 16:25 ja kiedys mialam calkiem brazowe, potem wkradl sie zielony, nawet nie wiem kiedy, niektorzy twierdza ze oczy jasnieja od alkoholu hmm no troche tego bylo na studiach :o) moze wtedy to sie stalo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ivre Re: Jaki macie kolor OCZU?? IP: *.zaodrze.punkt.pl / *.zaodrze.punkt.pl 23.06.05, 16:22 Brazowe, takie bursztynowe z zielona obwodka :) Odpowiedz Link Zgłoś
frigg Re: Jaki macie kolor OCZU?? 23.06.05, 16:23 W dowodzie mam niebieskie, ale osobisty się śmieję, że oszukałam urząd. Tak naprawdę to w każdym możliwym, który nie jest piwnym/czarnym/brązowym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zielonooka Re: Jaki macie kolor OCZU?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.05, 16:23 Brzmi smacznie:) Odpowiedz Link Zgłoś
markizza Re: Jaki macie kolor OCZU?? 23.06.05, 16:24 prawie czarne, blyszczace :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zielonooka Re: Jaki macie kolor OCZU?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.05, 16:26 ''I tylko czarne oczy, snia sie czarne oczy...'' :))) Odpowiedz Link Zgłoś
markizza Re: Jaki macie kolor OCZU?? 23.06.05, 16:27 hahaha piosenka jak o mnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zielonooka Re: Jaki macie kolor OCZU?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.05, 16:27 Ja alkoholu raczej nie pije, wiec nie wiem od czego to;) Odpowiedz Link Zgłoś
misae Re: Jaki macie kolor OCZU?? 23.06.05, 16:28 ja tam mysle ze to bajki z tym alkoholem Odpowiedz Link Zgłoś
krowa_w_kropki Re: Jaki macie kolor OCZU?? 23.06.05, 16:30 Pierwsze słyszę. A ja chciałbym mieć nieco jaśniejsze, może powinnam więcej piwka pić? Czy wino lepsze, bo jednak procentów ma więcej? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
misae Re: Jaki macie kolor OCZU?? 23.06.05, 16:33 kto wie...trzeba samemu przetestowac ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
krowa_w_kropki Re: Jaki macie kolor OCZU?? 23.06.05, 16:38 Hm, no jedno jest pewne: od nadmiernej ilości wypitego alkoholu zrobią się czerwone :) Odpowiedz Link Zgłoś
myszka_333 Re: Jaki macie kolor OCZU?? 23.06.05, 16:31 Niebieskie.Ani jasne ani ciemne, takie w sam raz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zielonooka Re: Jaki macie kolor OCZU?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.05, 16:32 Moze tez sposob... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: Jaki macie kolor OCZU?? IP: *.zyg2.brewet.pl / *.zyg2.brewet.pl 23.06.05, 16:38 ciemnoszare w żółte kropki, chociaż niektórzy twierdzą, że granatowe z żółtym. Powinna UE być wdzięczna, że mam ślepia jak ichnia flaga. Ja tam widzę szary z żółtym dający burą pstrokaciznę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zielonooka Re: Jaki macie kolor OCZU?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.05, 16:41 Zielony gora!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
marvellous Re: Jaki macie kolor OCZU?? 23.06.05, 16:53 Lubię zielone szmatki a Ty? Podobno mi pasują przez te oczy :D. Odpowiedz Link Zgłoś
misae Re: Jaki macie kolor OCZU?? 23.06.05, 16:54 o kurcze, najwiecej tego zielonego, malo oryginalnie --> trzeba zmienic kolor, po pracy ide na drinka ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
misae Re: Jaki macie kolor OCZU?? 23.06.05, 16:55 uwielbiam zielony :o) bardzo mi pasuje, szczegolnie makijaz ---> robie szaro zielony lub brazowo zielony Odpowiedz Link Zgłoś
tout-petit-fille Re: Jaki macie kolor OCZU?? 23.06.05, 16:59 I tu jest problem. W cieniu brazowe. W sloncu w srodku brazowe i dalej zielone. Nie wiem wiec;P Ale to moj bojfrend zrobil mi ten problem bo zawsze myslalam ze brazowe po prostu;> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zielonooka Re: Jaki macie kolor OCZU?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.05, 17:01 Ja robie lekki zielony makijaz. Ciuszki zielone bardzo mi pasuja, ale jakos takiej prawdziwej zieleni to nie kupuje. Za to khaki mam pelno:) Ale ostatnio upatrzylam sobie taka zielona-zielona bluzke z Benettona i jutro ja kupie:) W koncu zaczyna sie lato! Trzeba zaszalec:) Odpowiedz Link Zgłoś
woszka żółto-stalowy 23.06.05, 17:14 teczówka od środka żółta, a na zewnatrz przechodząca w stalowo-szary. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zielonooka Re: Jaki macie kolor OCZU?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.05, 17:20 Tak samo ma moja kolezanka. Smiesznie, ale baaardzo ciekawie:) Odpowiedz Link Zgłoś
r.richelieu Re: Jaki macie kolor OCZU?? 23.06.05, 17:25 jak ci dam śmiesznie, ja ci dam śmiesznie, żadno śmiesznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zielonooka Re: Jaki macie kolor OCZU?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.05, 17:24 No nie no, mowie, ze zielony gora;-) Odpowiedz Link Zgłoś