Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

victoria secret

IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 24.06.05, 13:35
    Hej!
    Kobitki poszukuje osoby ktora sprzedaje ta odziez w polsce.
    A kakretnie chodzi mi o jakas strone internetowa aktualna.
    Z gory bardzo dziekuje.
    Pozdrawiam
    Obserwuj wątek
      • Gość: Marzena Re: victoria secret IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.05, 09:03
        Cześć.
        Ja kupowałam niedawno na www.victoria.es24.pl.
        Można sobie zamówić wszystko, co mają na oficjalnej stronie i ceny porównywalne
        z Allegro.
        Pozdr
        Marzena
        • helena25 Re: victoria secret 19.07.05, 09:09
          To znaczy marza 100%-150%
          H.

tinyurl.com/75au8 vs. www.victoria.es24.pl/opis.php/tid,34253
          czyli 96 PLN (29 USD) vs. 259 PLN
          • marzymy Re: victoria secret 19.07.05, 09:44
            cześć helena.
            jak zamawiałam sama na amerykanskiej stronie vs ciuchy, to - wiadomo - zawsze
            prawie hurtowo, bo nie oplaca sie kupowac gaci za 5 dol i placic 20 dol za
            transport. ;p
            takie paczki nie umkną przed cłem ani vatem, a jeszcze do tego trzeba doliczyć
            koszty transportu. jak sobie nakupowalam za 100 dol to musialam doliczyc tak: 30
            dol za transport, potem od 130 dol placisz cło ok 20% i potem od 156 dol jeszcze
            vat 22% i robi sie 190 dol. a jeszcze do tego musisz oplacic agencje celna i
            jeszcze musisz opacic swoja karte visa, ktora zaplacisz vs.com. zabawy z tym
            coniemiara. sama widzisz ze przy zamawianiu samemu wychodzi calosc 90% dodatkowo.
            i nigdy nie wiesz, ile dokladnie nalicza ci tego cla i vatu, bo to zależy od
            jakiś skomplikowanych rzeczy. ja sie zawsze denerwowalam jak czekalam na paczke
            ze stanow. teraz zamawian na tym victoria.es24.pl place im tyle ile tam pisza i
            mnie nic nie obchodzi, ze jakies cla czy cos.
            zwlaszcza, ze na allegro tez sprzedaja mase ciuchow vs, ale tam masz kurna pięc
            bluzeczek w kółko i wtym samym kolorze, a na es24 oni ci sprowadza wszystko, co
            sobie wybierzesz z amerykanskiej strony.
            ja tam uwazam, ze oni są ok. ciuchy co prawda takie sobie się trafiają, ale
            wiem, ze sa oryginalne.
            pozdr
            marzena
      • Gość: gosc Re: victoria secret IP: *.cs.net.pl 28.07.05, 14:08
        www.allegro.pl/show_item.php?item=57989587
      • Gość: ja Re: victoria secret IP: *.cs.net.pl 28.07.05, 14:14
        czy sa jakies sklepy VS w Europie gdzie mozna sie zaopatrzyc? sadzicie ze
        ekskluzywny butik z takimi majteczkami oplacalby sie w wawie?kupowalybyscie?
      • Gość: evita Re: victoria secret IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.05, 14:28
        ja bym kupowała, zwłaszcza koszulki nocna przypadły mi do gustu
        • helena25 Re: victoria secret 29.07.05, 13:04
          VS jest tylko w Stanach, tak jest i tak pozostanie. Nie ma co liczyc na sklep w
          Polsce.
          H.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka