Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

WITAM MODERATORÓW

27.06.05, 22:38
    chyba ich wcześniej nie było?

Witamy, witamy! :)

PS Mi się marzy moderator w postaci Jacykowa, czy da się coś zrobić? Czy
    mógłby on wyciąć parę minut dziennie ze swojego napiętego terminarza, np.
    między nagraniami programu "Musisz to mieć" a szalonymi ekscesami w Organzie?
    Jak myślicie?
    Obserwuj wątek
      • laparisienne Re: WITAM MODERATORÓW 27.06.05, 23:14
        pianazludzen napisała:

> chyba ich wcześniej nie było?
        >
        > Witamy, witamy! :)
        >
        > PS Mi się marzy moderator w postaci Jacykowa, czy da się coś zrobić? Czy
        > mógłby on wyciąć parę minut dziennie ze swojego napiętego terminarza, np.
        > między nagraniami programu "Musisz to mieć" a szalonymi ekscesami w Organzie?
        > Jak myślicie?

Wielka szkoda, nikt tu nie chcial moderatora, napewno nie ta lady.
        • Gość: pianazludzen Re: WITAM MODERATORÓW IP: *.arcor-ip.net 27.06.05, 23:30
          hehe, laparisienne, ja sie wczoraj wkurzylam i cie wygasilam, zeby nie widziec
          twoich postow, ale jak nie jestem zalogowana to cie widze!

• n_nicky Re: WITAM MODERATORÓW 27.06.05, 23:24
        > między nagraniami programu "Musisz to mieć" a szalonymi ekscesami w Organzie?

Tak mi się wydaje,że teraz jest przerwa wakacyjna w nagrywaniu nowych odcinków
        ;))) więc Jacyków ma duuużo więcej czasu...
        • szafa.bojowa Re: WITAM MODERATORÓW 27.06.05, 23:33
          hmmm...witamy, witamy :)
          w koncu ktos cos z tym zrobil...szkoda, ze to nikt z 'maszkaronow', ale i tak fajnie ;)
          zycze Wam milej pracy :D (no...w sumie, zebyscie nie mialy co robic, ale to raczej nierealne :P)!!
          • lunalovelight Re: WITAM MODERATORÓW 28.06.05, 21:08
            szafa, przecie sitc z maszkaronow, tylko sie w ogole nie udziela ostatnio :).
            • szafa.bojowa Re: WITAM MODERATORÓW 28.06.05, 21:19
              oho, rzeczywiscie! sorry sitc, ze cie nie skojarzylam z maszkaronami, ale wiem, ze udzielasz sie na wielu forach, ktore czytuje ;). Wiec jeszcze raz: milego moderowania! :)
      • sitc Re: WITAM MODERATORÓW 27.06.05, 23:36
        Również witam serdecznie, Jacykowa nie będę pytała czy by zechciał, co by sobie
        konkurencji nie robić :)
        Pozdrawiam serdecznie Sitc
        • xoxo Re: WITAM MODERATORÓW 27.06.05, 23:44
          O fajnie, witam tez.
          Moze wreszcie bedzie porzadek, bez obrazania ludzi i wtracania bezsensownych
          tekscikow.
      • aniabe13 Re: WITAM MODERATORÓW 27.06.05, 23:45
        Witam. Nareszcie!!!
        • Gość: eunice Re: WITAM MODERATORÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 06:53
          Nie rozumiem tylko skąd pomysł aby wziąć na moderatora lady??Dlaczego ona?
          Przeciez w ogóle nie udziela sie na Forum...pozatym TO MOJA OOPINIA- ale nie
          lubie jej i wolałabym kogoś innego.Lady sama zgłosiła sie "na ochotnika"czy
          ktos ja wybrał?
          • lady Re: WITAM MODERATORÓW 28.06.05, 08:36
            Ktoś jej to zaproponował.
            Również dziękuję za powitanie.
            • lady Re: WITAM MODERATORÓW 28.06.05, 08:42
              no i... nie wiedziałm, że jestem tak kontrowersyjną osobą. Człowiek to się całe życie uczy... :-)
              • Gość: eunice Re: WITAM MODERATORÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 09:17
                Ej, nie pochlebiaj sobie.Nie jestes kontrowersyjna, w ogole jesteś tak
                niewyrazna,nieciekawa- że dziwie sie skad pomysl abys to ty była moderatorem??
                Nie ukrywam ze od dawna pałam do ciebie niechecia, chociaz nie widziałam cie i
                nie rozmawiałam z toba.Moja antypatia do ciebie bierze sie tylko z tego co
                czytam na Forum.Niektorych sie lubi-niektórych nie cierpi...Denerwuje mnie cos
                w tobie, ale konkretnie nie wiem co to jest...Masz po prostu w sobie to COŚ co
                mnie od ciebie odrzuca...
              • sonia45 Re: WITAM MODERATORÓW 28.06.05, 16:47
                lady napisała:

> no i... nie wiedziałm, że jestem tak kontrowersyjną osobą. Człowiek to się
                całe
                > życie uczy... :-)
                >
                Ja tez nie rozumiem, kto ten temniczy "ktos" zaproponowal Ci byc modertorem.
                Wszyscy tylko ni ty. Jestes osboba niekulturalna, pare razy obrazilas tu kilka
                osob, i wogole nie znasz sie na modzie. Proponuje ume na twoje miejsce.
                Przynajmniej jset osoba kulturalna, ma stonowane wypowiedzi, zna sie bardzo
                dobrze na modzie. Trzy glosy przeciwko to wystarczy.
              • Gość: eliza Re: WITAM MODERATORÓW IP: *.rene.com.pl 28.06.05, 17:08
                ja Ciebie nie kojarzę wcale, wiec dla mnie nie jestes kontrowersyjna, na razie
                nijaka.
                • Gość: eunice Re: WITAM MODERATORÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 17:10
                  Ja tez nie chce aby moderatorka była -lady-.Ja proponuje -papryczkę-.
                  • sonia45 Re: WITAM MODERATORÓW 28.06.05, 17:17
                    No to wystarczy 4 glosy prrzeciwko, kto jeszcze?
                    A ta osoba o nicku "stic", to skad znana? 2 wypowiedzi na forum raptem, jak
                    mozna sobie wyrobic opinie o kims, kogo sie nie zna?
                    • pianazludzen ZLUZUJCIE PROSZE... 28.06.05, 17:20
                      dziewczyny wezcie sie zastanowcie o co wam chodzi.

zostawcie bogu ducha winna lady na jej stanowsku. zobaczycie jak sie bedzie
                      sprawowac w tej roli i wtedy wyciagniecie wnoiski.

eh cos jest w powiedzeniu ze najwiekszym wrogiem kobiety jest inna kobieta ... :
                      (
                      • Gość: asia zgadzam sie z piana zludzen IP: *.4.15.vie.surfer.at 28.06.05, 17:22
                    • Gość: eliza Re: WITAM MODERATORÓW IP: *.rene.com.pl 28.06.05, 18:25
                      nie no ja nie powiedzialam, ze jestem przeciw. tylko, ze nie znam osoby i nie
                      jest dla mnie kontrowersyjna w zaden sposob, bardziej nijaka poki co (po tym co
                      znalazlam w wyszukiwarce).
                    • lunalovelight Re: WITAM MODERATORÓW 28.06.05, 21:12
                      sitc udzielala / udziela sie na kilku forach, kolezanko.
                      to samo lady.

to, ze ich nie kojarzysz, to nie znaczy, ze sie nie nadaja.
                      • bez_nicka sonia45=laparisienne / nt 28.06.05, 21:14
                      • Gość: eliza Re: WITAM MODERATORÓW IP: *.rene.com.pl 28.06.05, 21:20
                        a kiedy to niby napisalam, ze sie nie nadaja, kolezanko?
                        • Gość: eliza Re: WITAM MODERATORÓW IP: *.rene.com.pl 28.06.05, 21:27
                          to chyba jednak nie do mnie bylo, przepraszam:)
                          • lunalovelight nie ma za co :), sie zdarza. peace! :) n/t 28.06.05, 21:42

• lunalovelight Re: WITAM MODERATORÓW 28.06.05, 21:39
                          eliza :) - rzuc okiem na drzewko. moja odpowiedz byla skierowana do soni45 :).
                    • Gość: eunice Re: WITAM MODERATORÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 21:21
                      Sitc udziela się na urodzie...z forum moda tez jej sobie nie przypominam...ale
                      SITC to lepsze zlo niz lady...
                  • Gość: goldi Re: WITAM MODERATORÓW IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 28.06.05, 17:23
                    Ja i ja i ja i ja nie chcę.A co to kogo obchodzi?
      • Gość: papryczka Re: WITAM MODERATORÓW IP: 212.160.106.* 28.06.05, 08:45
        Też witam i bardzo się cieszę :))
      • markizza Re: WITAM MODERATORÓW 28.06.05, 08:58
        w koncu:)) witam :)

ps. Jaca nie bedzie??? Szkoda...
      • lucy215 Re: WITAM MODERATORÓW 28.06.05, 09:07
        ciesze się.
      • b_bb Re: WITAM MODERATORÓW 28.06.05, 10:37
        Cieszę się, że mamy moderatorki. :)
      • przemkowa.b Nareszcie!!!!! 28.06.05, 16:27
        Nie mogłam się już doczekać....buziaki dla moderatorów:)
      • Gość: alex Re: WITAM MODERATORÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 17:26
        Witam Dziewczyny! Mam nadzieję, że uda Wam się zapanować nad tym forum i
        skończą się wojny na wyzwiska oraz licytacja na najgłupsze wątki. Powodzenia!
        • pianazludzen nie sadze... 28.06.05, 17:29
          nie sadze, bo juz sie zaczela bitka o to kto ma bzyc moderatorem a kto nie...
          eh....
      • merrlin Re: WITAM MODERATORÓW 28.06.05, 18:37
        Miłego nas pilnowania i zebyście miały/mięli malutko pracy :)
        • Gość: Morgiana Re: WITAM MODERATORÓW IP: *.kolornet.pl / *.kolornet.pl 28.06.05, 19:10
          Lady to IMHO antypatyczna postac która zasłyneła na jednym z prywatnych forów o
          urodzie ,tam wsród pan sobie podobnych z pasją licytuje sie na marki i metki
          wirtualnie kreując na doskonałosc, nie wiem kto zaproponował tej osobie objęcie
          opieką forum moda bo pomijając osobiste uprzedzenia nie jest ani jego aktywną
          uczestniczką ani nawet nie jest z nim kojarzona , pomysł chybiony , BTW kto
          ustala moderatorów forum gazety?Czy" obsadzane " są zawsze osoby przypadkowe???
          Jak to sie dobywa???
          • xoxo Re: WITAM MODERATORÓW 28.06.05, 19:19
            Jak ma to niech jej na zdrowie.
            Ty widocznie masz jakis problem skoro z taka pasja cudze metki wypominasz.
            • Gość: Morgiana Re: WITAM MODERATORÓW IP: *.kolornet.pl / *.kolornet.pl 28.06.05, 19:33
              Widze ze z całosci mojej wypowiedzi na temat nowej moderatorki wyłowiłas
              jedynie zdanie o metkach,markach i oczywiscie tendencyjnie sugerujesz ze jestem
              zawistna, zazdrosna. Otoz nie o to chodzi osobiste antypatie to kwestia
              marginalna (chyba oczywistym jest ze kazda wirtualna postac moze miec
              zwolennikow i przeciwników )zastanawia mnie raczej dlaczego akurat ta nie
              związana z forum MODA osoba znalazła sie na tym miejscu?Zatem ponawiam pytanie
              kto o tym decyduje i czy moderatorzy obsadzani są przypadkowo?
              • b_bb Re: WITAM MODERATORÓW 28.06.05, 19:38
                Zadaj to pytanie na forum o moderacji: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=654
              • xoxo Re: WITAM MODERATORÓW 28.06.05, 19:44
                Gość portalu: Morgiana napisał(a):

> Widze ze z całosci mojej wypowiedzi na temat nowej moderatorki wyłowiłas
                > jedynie zdanie o metkach,markach i oczywiscie tendencyjnie sugerujesz ze
                jestem zawistna, zazdrosna...

Jaka wypowiedz, takie wnioski.
      • sonia45 Moze moderatorki sie odezwa, zwlaszcza lady 28.06.05, 20:45
        Czyzby was zamurowalo, mamy pytania do Was.
        • lady Re: Moze moderatorki sie odezwa, zwlaszcza lady 28.06.05, 20:49
          Prosze bardzo, nie zauważyłam pytań do mnie. Co chcesz wiedzieć?
      • lunalovelight Lady i Sitc - dobry wybor! calusy, babeczki :) n/t 28.06.05, 21:07

• Gość: eunice [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 21:28
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
          • klarak Re: Lady i Sitc - dobry wybor! calusy, babeczki : 28.06.05, 21:30
            jak chodzi w meskich dzinsach to rzeczywiscie kiepski z niej moderator :D
            • Gość: eunice Re: Lady i Sitc - dobry wybor! calusy, babeczki : IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 21:36
              A co-nie??;-)Zero znajomosci mody-pomyka w portkach po męzu czy tam po ojcu...a
              może po starszym bracie albo po dziadku hehehe...i ktos taki nazywa siebbie
              LADY???
              • klarak eunice, rozbawilas mnie 28.06.05, 21:46
                akurat jesli o to chodzi, to i modelki chodza w meskich portkach, a nawet w
                ciuchach kupionych w dziale dzieciecym... rozumiem, ze wg. Ciebie powinny
                przestac wykonywac swoj zawod?
          • lunalovelight Re: Lady i Sitc - dobry wybor! calusy, babeczki : 28.06.05, 21:33
            droga eunice [ladny nick, btw].
            ja mowie w swoim imieniu. lubie sitc i zawsze podobaly mi sie wypowiedzi lady,
            czytane tu lub na forum anexxy, choc z lady moj kontakt byl prawie zaden [w
            sensie rozmawiania z nia na forum].

a druga rzecz: nigdy nie bedzie moderatorem osoba, ktora przypasuje wszystkim.
            • sitc Re: Lady i Sitc - dobry wybor! calusy, babeczki : 28.06.05, 21:44
              Luna witaj! Dziękuje za cieplutkie przyjęcie :*
              • lunalovelight Re: Lady i Sitc - dobry wybor! calusy, babeczki : 28.06.05, 22:05
                nie ma za co, wszak to z prawdziwej sympatii :).
                wczesniej nalezalas do grupy wyswietlajacej mi sie na zielono ;), a teraz to
                juz w ogole Cie nie przeocze :).
                • blinski Re: Lady i Sitc - dobry wybor! calusy, babeczki : 28.06.05, 22:06
                  luna, a co ty tu robisz? zajętaś podobno:)
                  • lunalovelight Re: Lady i Sitc - dobry wybor! calusy, babeczki : 28.06.05, 22:27
                    to prawda, ale zobaczylam, ze sitc i lady sa moderatorkami i nie moglam nie
                    ucieszyc sie publicznie :).
                    • blinski Re: Lady i Sitc - dobry wybor! calusy, babeczki : 28.06.05, 22:36
                      mazurski fajrant się skończył:)? czy zwały pracy przezornie zabrałaś ze sobą
                      (by broń boże nie dać sobie wypocząć)? :)
                • Gość: Sitc Re: Lady i Sitc - dobry wybor! calusy, babeczki : IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 22:28
                  Luna, to już wogóle strasz mi miło.
                  Za to świecenie na zielono, to niech Ci Gucci w perfumach wynagrodzi ;)
      • sitc Re: WITAM MODERATORÓW 28.06.05, 21:42
        Zarówno mnie jak i Lady moderowanie forum zaproponowała jego administracja.
        Moje wypowiedzi, jeśli Was interesują możecie poczytać na forum Uroda- tam
        głównie się udzielam, choć bywałam i na innych forach.
        Jeśli niepodoba się wam nasza działalność, zawsze możecie to zgłosić na adres
        abuse@gazeta.pl.
        Pozdrawiam Sitc.
      • krysia_lubicz też witam gorąco - szczególnie Lady 29.06.05, 20:07
        Hej Lady,
        Witam Cie serdecznie na stanowisku moderatora, mam wrażenie jakbyśmy się znaly
        kopę lat ;)
      • kalinakalina do lady 13.07.05, 14:34
        wyslalam maila z prosba...
        • lady Re: do lady 13.07.05, 20:08
          Odpowiedziałam zaraz jak mnie pracoholizm z pracy wypuścił... :-)
          • kalinakalina dzieki:) 13.07.05, 20:16
            nie pracuj za duzo...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka