samo_zloto Re: Colloseum-wasze opinie 05.07.05, 14:17 dla mnie- duzo szmatek. mam stamtad jedynie japonki (te gumowe dla scislosci) ;-) nic nie moge tam dla siebie znalezc. Odpowiedz Link Zgłoś
se.la.vie Re: Colloseum-wasze opinie 05.07.05, 14:18 A co powiesz o jakości dżinsu? Odpowiedz Link Zgłoś
samo_zloto Re: Colloseum-wasze opinie 05.07.05, 14:19 przyznaje sie bez bicia, ze nie sprawdzalam. wiec co z nia? :) Odpowiedz Link Zgłoś
se.la.vie Re: Colloseum-wasze opinie 05.07.05, 14:36 Ciuchy na stronie są śliczne :) www.colloseum.net/pl/index.html W jakich centrach jest Colloseum? Odpowiedz Link Zgłoś
fanka_grzeskow_czekoladowych Re: Colloseum-wasze opinie 05.07.05, 14:49 Nic specjalnego... Chociaż niektóre jeansy mają fajne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natalicja Re: Colloseum-wasze opinie IP: *.autocom.pl 05.07.05, 14:53 W Krakowie - dużo jaskrawokolorowych szmatek, chociaz zimą mieli fajne zamszowe rękawiczki Odpowiedz Link Zgłoś
se.la.vie Re: Colloseum-wasze opinie 05.07.05, 14:58 Wole jaskrawokolorowe ciuchy od " szarości&brązu"... Odpowiedz Link Zgłoś
n_nicky Re: Colloseum-wasze opinie 05.07.05, 16:05 Dla mnie nie bomba.W Galerii Dominikańskiej we Wrocławiu jeszcze nigdy nie znalazłam czegoś,co by mnie zainteresowało. Odpowiedz Link Zgłoś
pump_it_up Re: Colloseum-wasze opinie 05.07.05, 16:10 Oj nie widzialam tam nic fajnego. Kupilam jedynie kolczyki, sa bardzo ladne i w dodatku tanie. Co do ubran, to wydaja sie byc kiepskiej jakosci. Odpowiedz Link Zgłoś
strawberryfields Re: Colloseum-wasze opinie 05.07.05, 19:12 Na litośc boską...może i na tej stronie wyglada fajnie, ale zapewniam wszystkich ze to, na co napotkac sie można w Colloseum przynajmniej w Galerii Dominikańskiej we Wrocku to syf, kiła i mogiła...na początku zapowiadalo isę fajnie, ale żadna z rzeczy ( a kupiłam 3) nie wytrzymała dłużej niz miesiac i to wcale nie tak znów intensywnego noszenia! Kupiłam bluzkę z nadrukiem który juz po pierwszym praniu zszedł niemal w całości, dżinsy z rzemykiem który porwał sie po tygodniu ( a całe spodnie rozciągnęły do niebotycznych rozmiarów po kilku praniach) oraz sztruksy które stały sie worowate i stracily całkiem kształt. Jednym słowem: jakosć bazarowa i naprawdę radze SZEROKIM ŁUKIEM... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mena Re: Colloseum-wasze opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 20:31 beznadziejna jakość Odpowiedz Link Zgłoś
se.la.vie Re: Colloseum-wasze opinie 05.07.05, 20:46 rozumiem ze jakosc porównywalna do orsaya? Odpowiedz Link Zgłoś
strawberryfields Re: Colloseum-wasze opinie 05.07.05, 20:50 IMHO gorsza, w Orsayu nigdy na takie badziewie jak w Colloseum się nie natknęłam:] Odpowiedz Link Zgłoś
lucy215 Re: Colloseum-wasze opinie 05.07.05, 20:53 kupiłam tam 2 bluzki, ale chyba z 2 lata temu-polo i błękitną marszczoną na biuście. trzymają sie bardzo dobrze,ale teraz nie wchodzę tam często, postawili chyba na nastolatki- dużo pstrokatych, błyszczących napisów, wszystko przesadzone i przesłodzone. denerwuje mnie też że rzeczy poupychane są na wieszakach na chama, nie da się nic wyciągnąć żeby poszukać chociaż rozmiaru. Odpowiedz Link Zgłoś
se.la.vie Re: Colloseum-wasze opinie 05.07.05, 21:06 jeny,nic nie może być gorsze od terranovy Odpowiedz Link Zgłoś
lucy215 Re: Colloseum-wasze opinie 05.07.05, 21:18 do terranovy nie zaglądam, jak miałabym wybierać to już colloseum. ale z bólem. Odpowiedz Link Zgłoś
strawberryfields Re: Colloseum-wasze opinie 06.07.05, 07:36 Dżizas, nie wiem czy gorsza od terranovy. Chyba na tym samym poziomie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anastazja Re: Colloseum-wasze opinie IP: *.vline.pl / *.rev.vline.pl 06.07.05, 09:29 Wg mnie okropna tandeta i becguście i nawet jak ciuchy są w stylu orsay np. to niestety widać, że jakoś gorsza... Chociaż - bo ja wiem -może za stara jestem:) Wydaje mi się, że to taki bardziej gimnazjalny styl.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lidka Re: Colloseum-wasze opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 11:52 A w terranowie jest bardzo dużo fajnych ubrań. Odpowiedz Link Zgłoś
eary Re: Colloseum-wasze opinie 06.07.05, 15:49 a juz myslalam ze o kulturze pogadamy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natalicja Re: Colloseum-wasze opinie IP: *.autocom.pl 06.07.05, 17:21 Tutaj? Odpowiedz Link Zgłoś