Gość: opuncja IP: *.acn.waw.pl 14.07.05, 21:59 wg, jakiego "klucza" macie poukładane ubrnia w szafce? wg .koloru ? grubości? itp? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zettrzy Re: segregacja 14.07.05, 22:05 wg kategorii i sezonu - bluzki do garniturkow na zime osobno, zakiety na zime osobno, suknie na lato osobno, garniturki na wiosne osobno, itp. Odpowiedz Link Zgłoś
nadinka_nadinka Re: segregacja 14.07.05, 22:06 wyjde pewnie na wariatke, ale .. podstawy podzial to lato/zima - osobne szafki a potem wg rodzaju a potem kolorami a wiszace wisza w szeregu napierw plaszcze i kurtki, potem marynarki\garnitury, koszule, sukienki/spodnice o butach juz nie powiem ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzaba Re: segregacja IP: *.softlab.gda.pl / *.softlab.gda.pl 14.07.05, 22:39 Ale czemu na wariatkę? Mam tak samo posegregowane, tylko, że podział na lato-zima nie do końca jest jednoznaczny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadinka Re: segregacja IP: *.bpl.vectranet.pl 14.07.05, 23:47 znajomi mi dokuczaja, ze pedanteria siegla zenitu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kalinakalina wg koloru.... 14.07.05, 22:16 to tak ogolnie ...a tak serio to ciagle jakiegos klucza szukam bo balagan okrutny panuje w mojej szafie Odpowiedz Link Zgłoś
jaleo Re: segregacja 14.07.05, 23:00 Teoretycznie wg. sezonow, ale ostatnio mam balagan, bo powinnam zrobic "clearout", a mi sie nie chce. Odpowiedz Link Zgłoś
daino Re: segregacja 14.07.05, 23:16 wg sezonow, ale to dosc trudne bo jak jestem na zachodzie kraju to i tak niewiele ma to znaczenia. dlategoz glownie, to kolorami. - mam dosc ograniczona "palete";) ulozone musi byc wszystko pod pedantyczna "linijke". Odpowiedz Link Zgłoś
gocha221 Re: segregacja 14.07.05, 23:19 Mam szafki zimowo/jesienne i wiosenno/letnie. tam ubrania sa podzielone na kategorie. Przykładowe: sweterki golfy sweterki rozpinane ubrania "domowe" czyli dresiki bluzki na ramiaczkach z rekawkiem z rekawkiem i kołnierzykiem:-)) itp,itd Odpowiedz Link Zgłoś
daino Re: segregacja 14.07.05, 23:22 aha tez tak mam, oddzielnie zaleznie od grupy i kaszmirowe blizniaki z crewneckami lub lekkimi tanktopami sie nie gryza. Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: segregacja 14.07.05, 23:38 eh, a u mnie stare bawelniane swetry, robione na drutach bawelniane letnie sukienki i bawelniane koszulki leza na jednej kupie dlatego ze je zaklasyfikowalam jako summer casual Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zulka Re: segregacja IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.05, 09:21 spodnie, koszulki z krótkim, swetry, koszulki na ramiaczkach, na wieszakach kiecki, spodniczki, koszule, żakiety. Dziekuje. ;-)Wygodnie. Odpowiedz Link Zgłoś
sara_87 Re: segregacja 15.07.05, 09:46 oddzielnie bluzki spodnie swetry itp i podział na te domote szmatki i "wyjściowe" Odpowiedz Link Zgłoś
kawusia76 Re: segregacja 15.07.05, 10:41 dzielę na ubrania do pracy i prywatne. pozatym kolorystycznie-białe z białym np i rodzajowo.kiedyś miałam pokompletowane zestawy( te słuzbowe)-włacznie z butami i dodoatkami.teraz szkoda mi czasu na taką zabawę.przestrzegam jednak zasady ze na wiosnę chowam w dalszą częsc garderoby zimowe rzeczy a przenosze na wierzch letnie i odwrotnie na jesieni.buty mam w pudełkach,opisane. Odpowiedz Link Zgłoś