agnes1996 18.04.07, 15:45 Czy ktos z namietnych ogladaczy tegoz serialu moglby mi odpowiedziec czy zna moze firmy ubierające aktorow? wczoraj przypadkowo oglądalam i.... zauroczyl mnie szary plaszcz aktorki.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
no_login Re: Magda M i jej płaszcz 18.04.07, 15:47 > zauroczyl mnie szary plaszcz aktorki.... product placement zadziałał Odpowiedz Link Zgłoś
agnes1996 Re: Magda M i jej płaszcz 18.04.07, 15:56 ....Jest wiele takich produktow w filmie.. np . tabletki na odchudzanie zapodane wczoraj juz nawet nie w postaci kryptoreklamy.. Coz złapało mnie akurat na plaszcz.. Odpowiedz Link Zgłoś
reniatoja Re: Magda M i jej płaszcz 18.04.07, 17:46 Na pewno jeździ Seatem (podobnie jak Mariolka od wczoraj), gada przez Motorolę i pije Krople Beskidu. Innych reklam którymi jest napakowany ten serial w tej chwili nie pamiętam. Ale na pewno w tyłówce podają nazwę firmy odzieżowej, która "sponsoruje" serial to bedziesz wiedziała - czytaj uważnie loga w przyszły wtorek. Odpowiedz Link Zgłoś
joleene Re: Magda M i jej płaszcz 18.04.07, 17:59 Suzuki nie Seat;) Mówcie, co chcecie, ja tam wolę choćby najbardziej namolny pp niż zalepianie taśmą znaczków marek samochodowych, zaklejanie taśmą butelek i właściwie wszystkiego co się da (vide klany i inne mjm). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koko Re: Ten płaszcz to chyba Simple. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.07, 20:51 Tak, jest to płaszcz Simple jako żywo. Moja koleżanka ma taki sam, ale w czarnej wersji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daria Re: Ten płaszcz to chyba Simple. IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 18.04.07, 23:27 Jeden drobny problem polega na tym, że w Simple już tych płaszczy dawno nie ma. To była poprzednia kolekcja jesień-zima, a te płaszczyki sprzedawały się jak świeże bułeczki. Chciałam sobie taki kupić, ale się nie załapałam. Pani powiedziała mi w grudniu, że już więcej nie będzie :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Ten płaszcz to chyba Simple. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.07, 08:54 Tez myslałam ze to Simple ale ten u Magdy ma długie rekawy a w Simple chyba 3/4? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobita Re: Ten płaszcz to chyba Simple. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.07, 10:31 moze w jakims outlecie by byl Odpowiedz Link Zgłoś