Dodaj do ulubionych

Magda M i jej płaszcz

18.04.07, 15:45
Czy ktos z namietnych ogladaczy tegoz serialu moglby mi odpowiedziec czy zna
moze firmy ubierające aktorow? wczoraj przypadkowo oglądalam i.... zauroczyl
mnie szary plaszcz aktorki....
Obserwuj wątek
    • no_login Re: Magda M i jej płaszcz 18.04.07, 15:47
      > zauroczyl mnie szary plaszcz aktorki....
      product placement zadziałał
      • agnes1996 Re: Magda M i jej płaszcz 18.04.07, 15:56
        ....Jest wiele takich produktow w filmie.. np . tabletki na odchudzanie zapodane
        wczoraj juz nawet nie w postaci kryptoreklamy.. Coz złapało mnie akurat na plaszcz..
        • reniatoja Re: Magda M i jej płaszcz 18.04.07, 17:46
          Na pewno jeździ Seatem (podobnie jak Mariolka od wczoraj), gada przez Motorolę
          i pije Krople Beskidu. Innych reklam którymi jest napakowany ten serial w tej
          chwili nie pamiętam. Ale na pewno w tyłówce podają nazwę firmy odzieżowej,
          która "sponsoruje" serial to bedziesz wiedziała - czytaj uważnie loga w
          przyszły wtorek.
          • joleene Re: Magda M i jej płaszcz 18.04.07, 17:59
            Suzuki nie Seat;)
            Mówcie, co chcecie, ja tam wolę choćby najbardziej namolny pp niż zalepianie
            taśmą znaczków marek samochodowych, zaklejanie taśmą butelek i właściwie
            wszystkiego co się da (vide klany i inne mjm).
            • karmelek4 Ten płaszcz to chyba Simple. 18.04.07, 18:49
              j.w.
              • Gość: koko Re: Ten płaszcz to chyba Simple. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.07, 20:51
                Tak, jest to płaszcz Simple jako żywo. Moja koleżanka ma taki sam, ale w
                czarnej wersji.
                • Gość: daria Re: Ten płaszcz to chyba Simple. IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 18.04.07, 23:27
                  Jeden drobny problem polega na tym, że w Simple już tych płaszczy dawno nie ma.
                  To była poprzednia kolekcja jesień-zima, a te płaszczyki sprzedawały się jak
                  świeże bułeczki. Chciałam sobie taki kupić, ale się nie załapałam. Pani
                  powiedziała mi w grudniu, że już więcej nie będzie :(
                  • Gość: gosc Re: Ten płaszcz to chyba Simple. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.07, 08:54
                    Tez myslałam ze to Simple ale ten u Magdy ma długie rekawy a w Simple chyba 3/4?
                  • Gość: kobita Re: Ten płaszcz to chyba Simple. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.07, 10:31
                    moze w jakims outlecie by byl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka