Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    18.07.05, 16:59
    Witam,
    Uprzejmie prosze Ciebie, abys nie "opiekowala sie" watkami zakladanymi przeze
    mnie. Jezeli masz jakies watpliwpsci co do moich postow, to zwroc sie do
    dyzurnego moderatora Agory. Ty razem Ci popuszczam, ale to co zrobilas,
    ujawniajac wbrew regulaminowi moje IP publicznie na forum jest sprzeczne z
    regulaminem. Sadze, ze powinnas byc ukarana. A juz wyciecie przez Ciebie,
    Twojego postu, w ktorym to zrobilas, to kompletna samowola. Na przyszly raz
    nie bede zartowac, i zatakuje Agore o podawanie publicznie IP osob na forum,
    gdyz jest ich reprzentantem. Zastanawiam sie jak osoba z taka inteligencja
    moze moderowac forum. Wogole nie przedstawilas sie, mozna by przypuszczac, ze
    jestes rozbrykana nastolatka, ktora robi na forum Co sie jej podoba. Chce
    Ciebie tylko powiadomic, ze na moje dyplomy i status spoleczny, musialabys
    pracowac wiele lat majac duzo pieniedzy, wiec przestan mnie brac za idiotke,
    bo nawet jezeli lubie sobie pozartowac, to w rzeczywistosci kogos soba
    reprzentuje. Z Toba nie wiadomo, bo nawet nie bylas laskawa przedstawic sie
    na forum, co widzialam na innym forum gazety, kiedy pojawil sie nowy
    moderator.
    Zycze Pani milego dnia
    Obserwuj wątek
      • fanka_grzeskow_czekoladowych Re: Do Lady 18.07.05, 17:05
        Ej, ty w ogole skonczylas podstawowke ?
        Aha, jak masz cos do powiedzenia konkretnej osobie, to jest cos takiego jak E-
        MAIL, bo szczerze mowiac kij mnie ochodza twoje pretensje do Lady.
        Nara.
        • top_model Re: Do Fanki 18.07.05, 17:12
          Bardzo dobrze, ze do mnie napisalas, bo wlasnie chcialam Ci napisac.
      • Gość: Madiza :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.05, 17:13
        jej zaczynam sie bac...
        najbardziej tego dyplomu
        dokad ten swiat zmierza :)
        skoro taka u Nasz elita intelektualna
      • Gość: Estera Re: Do Lady IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 17:19
        Buhahahahah :DDDD
        Bez_mapy sie ulotniła, zastępuje ją rownie ynteligentna i oszytana (i rownie
        durna) top_model
        :DDDD
      • zettrzy Re: Do Lady 18.07.05, 17:23
        Ciebie tylko powiadomic, ze na moje dyplomy i status spoleczny, musialabys
        > pracowac wiele lat majac duzo pieniedzy, wiec przestan mnie brac za idiotke,
        > bo nawet jezeli lubie sobie pozartowac, to w rzeczywistosci kogos soba
        > reprzentuje. Z Toba nie wiadomo, bo nawet nie bylas laskawa przedstawic sie

jakbym czytala teksty laparowy
        • b_bb Re: Do Lady 18.07.05, 17:28
          > jakbym czytala teksty laparowy

Niech Cię nie zmyli nowy nick, toż to wciąż ta sama osoba. ;)
        • daino Re: Do Lady 18.07.05, 17:41
          ja juz sie pogubilam, top_model to modelka, wiec jakie dyplomy? ewentualnie
          ksiazka ze zdjeciami w kanadyjskiej bieliznie...hmm...
      • Gość: Richelieu* Re: Do Lady IP: *.zyg2.brewet.pl / *.zyg2.brewet.pl 18.07.05, 17:25
        status społeczny wyrobić można kurestwem, dyplomy szkółek zza budki z piwem są
        mniej warte niż papier toaletowy, a chociaż ladyisitc popełniały błędy, jak
        każdy popełnia na początku, to jednak ty jesteś jednym wielkim błędem tego
        forum. Niech dziewczyny cię przeproszą za upublicznienie IP, a ty pójdź
        wreszcie po rozum do głowy, bo ta rola, która tu grasz jest rolą skończonej
        kretynki
      • top_model No prosze, mamy nowego moderatora-asystenta 18.07.05, 18:36
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=650&w=26604299&a=26604383
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=650&w=26604299&a=26607592
      • top_model A czy ty jestes kosnekwentna Richelieu? 18.07.05, 18:50
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=650&w=26378935&a=26418857
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=650&w=26378935&a=26420121
        Ale za to jaki znawca regulaminu?
        • se.la.vie Re: A czy ty jestes kosnekwentna Richelieu? 18.07.05, 18:55
          Nad tym forum wisi jakaś klątwa.
          najpierw laprisenne a teraz jakas "top_model"...
          Jak jesteś taka top i hop to pokaż swoje zdjęcia na forum,a nie wmawiaj
          wszystkim żeś piękna i niezrozumiana.
        • Gość: NADOBNA Re: A czy ty jestes kosnekwentna Richelieu? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.05, 18:57
          Jak zwykle to samo.Nawet jeśli nie ma dyplomu to co?Ile z Was opowiada tutaj o
          rzeczach które faktycznie świata nie widziały?
          Richelieu rozwinęła skrzydła i chyba została szefową feministycznej
          reprezentacji narodowej bo tak zjadliwa to chyba jeszcze nie była.
          • se.la.vie Re: A czy ty jestes kosnekwentna Richelieu? 18.07.05, 19:14
            ee tam ja i tak lubie richi.
          • Gość: Richelieu* Re: A czy ty jestes kosnekwentna Richelieu? IP: *.zyg2.brewet.pl / *.zyg2.brewet.pl 18.07.05, 19:15
            to że lży foremki, a ja zawsze jestem zjadliwa tam, gdzie widzę bezkarność.
            Jeśli wrażliwym foremkom LaP. przeszkadza to chociaż mi nie, to jednak lubię
            stawać się papugą wrażliwych

ad feministyczna. Nie jestem feministką, bo nie chce mi się zagłębiać w
            idelogię, mam równouprawnieniową idelogię na własny użytek
            • Gość: NADOBNA Re: A czy ty jestes kosnekwentna Richelieu? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.05, 19:17
              No jasne...
          • top_model Z nia coraz gorzej 18.07.05, 19:17
            Gość portalu: NADOBNA napisał(a):

> Jak zwykle to samo.Nawet jeśli nie ma dyplomu to co?Ile z Was opowiada tutaj
            o
            > rzeczach które faktycznie świata nie widziały?
            > Richelieu rozwinęła skrzydła i chyba została szefową feministycznej
            > reprezentacji narodowej bo tak zjadliwa to chyba jeszcze nie była.

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=650&w=26378935&a=26425196
            Teraz, to nawet nie mozna byc w stalym zwiazku z facetem wg. Richelieu, bo sie
            wywyzsza w porownaniu do forumek, ktore swiadomie "wybraly" samotnosc jak
            Richelieu.
            • Gość: Richelieu* Re: Z nia coraz gorzej IP: *.zyg2.brewet.pl / *.zyg2.brewet.pl 18.07.05, 19:26
              LaP. przestań, bo umrę ze śmiechu za Twoją nielogiczną logikę. A śmieją się w
              Polsce, że egzamin na końcu gimnazjum wymaga "zaledwie" umiejętności wyciągania
              wniosków. Chyba to nie jest "zaledwie" w Twoim przypadku.
              Nie dość, że śmiejesz się z foremek pokazując swoją nibywyższość, to nie
              potrafisz czytać tekstu.

O wyborze samotności to jeden z przykładów idiotycznego rozumowania, bo nigdzie
              nie powiedziałam, że jestem samotna lub lubię samotność. Wręcz przeciwnie, o
              dziecku trąbię bardzo często
              • top_model Re: Z nia coraz gorzej 18.07.05, 19:39
                Gość portalu: Richelieu* napisał(a):

> LaP. przestań, bo umrę ze śmiechu za Twoją nielogiczną logikę. A śmieją się w
                > Polsce, że egzamin na końcu gimnazjum wymaga "zaledwie" umiejętności
                wyciągania
                >
                > wniosków. Chyba to nie jest "zaledwie" w Twoim przypadku.
                > Nie dość, że śmiejesz się z foremek pokazując swoją nibywyższość, to nie
                > potrafisz czytać tekstu.
                >
                > O wyborze samotności to jeden z przykładów idiotycznego rozumowania, bo
                nigdzie
                >
                > nie powiedziałam, że jestem samotna lub lubię samotność. Wręcz przeciwnie, o
                > dziecku trąbię bardzo często

No popatrz, nawet Nadobna zauwazyla, ze przesadzasz z tym feminizmem. Napisalam
                Ci nawet, ze zaczynasz sie brac za Muszkietera.

A gdzie ja napisalam, ze mam cos przciwko osobom, ktore nie sa w stalym
                zwiazku? Ty mi wyrzucasz jakies oryginalne idee, ktore jakoby moglabym
                splodzic, a ty jestes ich autorka.
                • r.richelieu Re: Z nia coraz gorzej 18.07.05, 19:47
                  będzie dziecinnie, ale to nie ja ustaliłam tok rozumowania
                  Wyraziłaś swoje zdanie na ten temat tym, że śmiałaś się w nos foremkom, że
                  dlatego siedzą na forum, a Ty zaraz idziesz z lubym tu i tam, dlatego, bo żadna
                  z foremek ci nie dorównuje urodą. I to jest śmieszne, napisane kilka razy,
                  potem te twoje wypociny stają się za bardzo kontrowersyjne

Ad muszkieter. Wcale nie zaczynam się brać, jestem nim już dawno
                  • top_model Re: Z nia coraz gorzej 18.07.05, 20:00
                    r.richelieu napisała:

> będzie dziecinnie, ale to nie ja ustaliłam tok rozumowania
                    > Wyraziłaś swoje zdanie na ten temat tym, że śmiałaś się w nos foremkom, że
                    > dlatego siedzą na forum, a Ty zaraz idziesz z lubym tu i tam, dlatego, bo
                    żadna
                    >
                    > z foremek ci nie dorównuje urodą. I to jest śmieszne, napisane kilka razy,
                    > potem te twoje wypociny stają się za bardzo kontrowersyjne
                    >

>Ad muszkieter. Wcale nie zaczynam się brać, jestem nim już dawno.

A co pracujesz u muszkiererow, bo jezeli nie to moge Ciebie przedstwic
                    przezesowi Muszkieterow, bardzo dobrze go znam. Flirtowalismy i namietnie
                    calowalismy sie, ale na tym sie zakonczylo. Fajnie by bylo Richelieu, przesowa
                    Muszkieterow na Polske.
                    • r.richelieu Re: Z nia coraz gorzej 18.07.05, 20:03
                      my się nie rozumiemy. Nie każdemu psu Burek
                      • top_model Re: Z nia coraz gorzej 18.07.05, 21:10
                        Nie masz poczucia humoru.
                        • Gość: Richelieu* Re: Z nia coraz gorzej IP: *.zyg2.brewet.pl / *.zyg2.brewet.pl 18.07.05, 22:28
                          no ładne mi poczucie humoru, że ty się bawisz, a foremkom do śmiechu nie jest.
                          Poczucie humoru musi być celowe i skierowane, bo inaczej jest zwykłym chamstwem
                          wariata
                        • top_model Re: Z nia coraz gorzej 18.07.05, 23:39
                          Mowie o Tobie, a nie foremkach, to ty nie masz poczucia humoru.
                          • Gość: Richelieu* Re: Z nia coraz gorzej IP: *.zyg2.brewet.pl / *.zyg2.brewet.pl 18.07.05, 23:50
                            i co, teraz obróciwszy kota ogonem będziesz upierać się, że lżeniem z foremek
                            to tylko tak dla zabawy? Przecież ja nie mogę mieć żadnego bezpośąredniego
                            stosunku do ciebie, bo mi jesteś obojętna, jednyny mój stosunek jest poprzez
                            foremki właśnie, z których się wyśmiewasz, a które są przez to złe lub zasmucone
                • se.la.vie Re: Z nia coraz gorzej 18.07.05, 22:50
                  Ona nawet nie zaprzecza,że jest laP.
                  • zettrzy Re: Z nia coraz gorzej 18.07.05, 22:50
                    se.la.vie napisała:

> Ona nawet nie zaprzecza,że jest laP.

jakzez by mogla...
        • top_model Re: A czy ty jestes kosnekwentna Richelieu? 18.07.05, 19:13
          top_model napisała:

> forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=650&w=26378935&a=26418857
          > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=650&w=26378935&a=26420121
          > Ale za to jaki znawca regulaminu?
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=650&w=26378935&a=26420385
          No chyba niekonsekwetna
          • Gość: Richelieu* Re: A czy ty jestes kosnekwentna Richelieu? IP: *.zyg2.brewet.pl / *.zyg2.brewet.pl 18.07.05, 19:28
            to jest niekonsekwencja? czego? nie rób z siebie kretynki, bo forum się na te
            granie nabiera
      • kalinakalina w ktorym roku skonczylas ludzka filmowke? 18.07.05, 19:53
        nie ma cie wsrod absolwentow...ale to pewnie jakies przeoczenie...
        • wysoka9 A JA UWAZAM ZE TOP MODEL JEST SPOKO 19.07.05, 13:15
          Żart!!!!!!
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka