Gość: kot Zbyszek IP: *.ols.vectranet.pl / 62.29.133.* 30.07.05, 18:37 w ogrodzie: img189.imageshack.us/my.php?image=pict00012ub.jpg a tu piszę na forum: img166.imageshack.us/my.php?image=pict00069gz.jpg podobam się Wam? czy mam modne futerko? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kochanica-francuza Re: zamieszczam swoje zdjęcia do oceny 30.07.05, 18:39 jakieś takie przylizane;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kot Zbyszek Re: zamieszczam swoje zdjęcia do oceny IP: *.ols.vectranet.pl / 62.29.133.* 30.07.05, 18:41 hmm...a myślisz, ze opalenizujący balsam pomoże? Odpowiedz Link Zgłoś
myszka_333 Re: zamieszczam swoje zdjęcia do oceny 30.07.05, 18:45 przepiękny naszyjnik przy pracach ogródkowych tylko prawdziwe damy noszą. Odpowiedz Link Zgłoś
samo_zloto Re: zamieszczam swoje zdjęcia do oceny 30.07.05, 18:44 ja wiem, ze teraz modne sa nasycone kolory, ale... czy twoje futro nie jest jednak za bardzo krzykliwe? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kot Zbyszek Re: zamieszczam swoje zdjęcia do oceny IP: *.ols.vectranet.pl / 62.29.133.* 30.07.05, 18:48 och, dziękuję, ten naszyjnik to magiczny amulet Azteków! co do futerka...kurcze no sam nie wiem... :( a jaki kolor proponujecie? czy ogonek pownien byc w tym samym kolorze co reszta? Odpowiedz Link Zgłoś
myszka_333 Re: zamieszczam swoje zdjęcia do oceny 30.07.05, 18:53 ogonek (końcówka) mi się podoba właśnie dla tego że się odróżnia. Odpowiedz Link Zgłoś
farelkaa Re: zamieszczam swoje zdjęcia do oceny 30.07.05, 19:01 Futerko zacne wale dostrzegam malego zeza -------------------------------------- jestem próżna i bardzo mi z tym dobrze ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kot Zbyszek Re: zamieszczam swoje zdjęcia do oceny IP: *.ols.vectranet.pl / 62.29.133.* 30.07.05, 19:06 dziękuję za odpowiedzi i sugestie. a takiego zeza to by kazdy chciał mieć! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
1000tak Re: zamieszczam swoje zdjęcia do oceny 30.07.05, 19:13 ladne takie gladkie to futerko szczegulnie podoba mi sie ten stojacy ogonek - nawet bardzo ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
farelkaa Re: zamieszczam swoje zdjęcia do oceny 30.07.05, 19:15 Gość portalu: kot Zbyszek napisał(a): >a takiego zeza to by kazdy chciał mieć! ;) no ba :) -------------------------------------- jestem próżna i bardzo mi z tym dobrze ;) Odpowiedz Link Zgłoś
r.richelieu Re: zamieszczam swoje zdjęcia do oceny 30.07.05, 19:51 jakiś takiś drewnianyś kotyś jestyś Odpowiedz Link Zgłoś
edavenpo Re: zamieszczam swoje zdjęcia do oceny 30.07.05, 19:52 Eetam od razu drewniany... Dystyngowany ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kot Zbyszek Re: zamieszczam swoje zdjęcia do oceny IP: *.ols.vectranet.pl / 62.29.133.* 30.07.05, 21:12 Richelieu, ale to jest komplement? tak liczyłem na to, ze Ci się spodobam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: zamieszczam swoje zdjęcia do oceny IP: *.zyg2.brewet.pl / *.zyg2.brewet.pl 30.07.05, 21:19 figa tam spodobałeś, nie lubię drewianych, bo i ja nie jestem pinokio hehe Odpowiedz Link Zgłoś
r.richelieu Re: zamieszczam swoje zdjęcia do oceny 30.07.05, 21:50 o psia kość, żartuję pszecierz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: zamieszczam swoje zdjęcia do oceny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.05, 21:23 Chyba, kotku, lubisz podjadać przy komputerze...te okruszki na klawiaturze ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: zamieszczam swoje zdjęcia do oceny 30.07.05, 21:37 masz tragicznego kompa, moim zdaniem oczywiscie Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza do Tralalumpka 30.07.05, 23:51 tralalumpek napisała: > masz tragicznego kompa, moim zdaniem oczywiscie a co takiego tragicznego jest w tym kompie? Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: do Tralalumpka 31.07.05, 15:54 kochanica-francuza napisała: > > a co takiego tragicznego jest w tym kompie? - przede wszystkim to ze to hp - straszna bambula, ciezka i duza - support cienki - firma hp ma krotka pamiec, zapomina po bardzo krotkim czasie ze dany produkt wyrzucilo na rynek itd itp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goldioo Re: zamieszczam swoje zdjęcia do oceny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.05, 10:30 Wolałabym mieć tragicznego kompa,niz tragiczną figurę i tragiczne ciuchy.Kompa mozna zmienić.... Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: zamieszczam swoje zdjęcia do oceny 01.08.05, 13:50 Gość portalu: goldioo napisał(a): > Wolałabym mieć tragicznego kompa,niz tragiczną figurę i tragiczne ciuchy.Kompa > mozna zmienić.... no wiesz, ja mam i dobre ciuchy, i dobry gust, i fantastyczna figure a do tego dobrego kompa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goldioo Re: zamieszczam swoje zdjęcia do oceny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.05, 08:49 Z wyjątkiem kompa - z całą resztą bym się nie zgodziła....Ale fajnie, grunt to pozytywne postrzeganie siebie:)Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: zamieszczam swoje zdjęcia do oceny 02.08.05, 10:28 to sie nie zgadzaj, wolno ci Odpowiedz Link Zgłoś
apfel27 Re: zamieszczam swoje zdjęcia do oceny 03.08.05, 13:23 no wiesz, ja mam i dobre ciuchy, i dobry gust, i fantastyczna figure a do tego dobrego kompa poki co wiekszosc osob z tego forum nie zostala powalona na kolana po obejrzeniu twoich zdjec. a czytajac twoje wypowiedzi mozna miec wrazenie, ze jest wlasnie tak jak piszesz, ze wszystko masz takie rewelacyjne. figure juz widzialysmy i nie jest rewelacyjna, nieco meska. ciuchy nie moj styl, ale pewne rzeczy straszne, jak chociazby bluzka w róże i kilka par okropnych butow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goldioo Re: zamieszczam swoje zdjęcia do oceny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.05, 14:03 Wyjęłaś mi to...z klawiatury :)apfel27. Mam lepsze ciuchy, o nieeeeebo lepszą figurę, kompa trala nie widziałam - ale chwalę się tym pierwszy raz, bo nie lubię być nieskromna;) Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: zamieszczam swoje zdjęcia do oceny 03.08.05, 14:11 Gość portalu: goldioo napisał(a): > Wyjęłaś mi to...z klawiatury :)apfel27. > Mam lepsze ciuchy, o nieeeeebo lepszą figurę, kompa trala nie widziałam - ale > chwalę się tym pierwszy raz, bo nie lubię być nieskromna;) ok, takie pewne siebie wpisy a zatem proponuje rzuccie na ekran zdjecia swoich pieknych, zgrabnych, dobrze ubranych figur i pogadamy jak na razie ja dobrze sie bawie, zobaczymy kto sie bedzie potem bawil pieski ratlerki ujadajace spod nogo wlasciciela zawsze wzbudzaly we mnie "odruch kopa" Odpowiedz Link Zgłoś
goldioo Re: zamieszczam swoje zdjęcia do oceny 03.08.05, 14:19 Daj maila - wyślę:).Autoreklamę pełną gębą puszczę:)-174cm 90-60-91,ubrania niektóre tanie,niektóre droższe,ale nie babciowate szmaty(fakt,jesteś trochę starsza ode mnie)tylko modne/mniej modne, oryginalne, nie "niuńkowate" ciuchy.Szczerze mówiąc-wyglądając i ubierając się jak ty nie pokazywałabym zdjęć.Przepraszam - to MOJE zdanie.To jest forum Moda, a wiele z tych"kreacji" leży od tego słowa tak daleko że wzrok nie sięga.To nie szczekanie - to PRAWDA która może cie boli,ale pozostaje PRAWDĄ. Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: zamieszczam swoje zdjęcia do oceny 03.08.05, 15:47 goldioo napisała: > Daj maila - wyślę:). ****nie potrzebuje dweac ci majla, jak kazdy zalogowany masz go i mam go ja, jaki jest moj majl? naprawde co przeliterowac? Autoreklamę pełną gębą puszczę:)-174cm 90-60-91,ubrania > niektóre tanie,niektóre droższe, *****tu cie boli, masz racje mozna sie drogoscia badz tanioscia podpierac ale nie babciowate szmaty(fakt,jesteś trochę > starsza ode mnie)tylko modne/mniej modne, oryginalne, nie "niuńkowate" > ciuchy. ****zycze ci zebys majac moj wiek miala miala jeszcze po kolei w glowie bo zanosi sie na to ze sobie w leb strzelisz wczesniej z powodu ze ci lat przybywa uwielbiam takie broszki: w twoim wieku....swiadcza one o "zespole prostego myslenia" Szczerze mówiąc-wyglądając i ubierając się jak ty nie pokazywałabym > zdjęć.Przepraszam - to MOJE zdanie.To jest forum Moda, a wiele z tych"kreacji" > leży od tego słowa tak daleko że wzrok nie sięga.To nie szczekanie - to PRAWDA > która może cie boli,ale pozostaje PRAWDĄ. *****co mnie ma bolec, twoja pyskowka dziewcze? nie, nie boli mnie prawda sie nie podpieraj bo to slowo tutaj jakos smiesznie zabrzmialo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goldioo Re: zamieszczam swoje zdjęcia do oceny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.05, 16:03 Rozbieraj, analizuj i komentuj dalej...To nie kwestia wieku,wiek mój czy czyjkolwiek nie gra dla mnie roli - moja matka jest pewnie w twoim wieku, i marzę żeby ubierać się i wygladac tak jak ona - niektorzy maja wrodzony styl, ale nie eksponują go nachalnie na forach:) Naprawdę trzeba miec tupet, żeby tak o sobie pisać po zaprezentowaniu tych fotek. Nie pyskuję - po prostu reaguję jak każdy człowiek z minimalnym chociażby poczuciem estetyki. Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: zamieszczam swoje zdjęcia do oceny 03.08.05, 16:35 Gość portalu: goldioo napisał(a): > Rozbieraj, analizuj i komentuj dalej...To nie kwestia wieku,wiek mój czy > czyjkolwiek nie gra dla mnie roli - moja matka jest pewnie w twoim wieku, i > marzę żeby ubierać się i wygladac tak jak ona - niektorzy maja wrodzony styl, > ale nie eksponują go nachalnie na forach:) Naprawdę trzeba miec tupet, żeby tak > > o sobie pisać po zaprezentowaniu tych fotek. Nie pyskuję - po prostu reaguję > jak każdy człowiek z minimalnym chociażby poczuciem estetyki. znam siebie dosc dobrze, zdazylam siebie poznac przez ostatnie 42 lata i opinie takich osob jak ty w stylu: nie masz gustu, nie masz donrej fiogury, masz plaski tylek i meska budowe i i i ... wloze w bajki zadziornej smarkuli ktora nie bardzo moze sobie wyobrazic pewnych rzeczy jestem w wieku twojej matki i to najwiekszy twoj problem. sadzac po twoich wpisach nachalnie nie eksponuje nic na forach, postaraj sie moze i popros mam e o pomoc w mysleniu bo ci sie argumenty w dokladaniu mi sypia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goldioo Re: zamieszczam swoje zdjęcia do oceny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.05, 16:44 Moim problemem są -pieniadze(tanie,drogie itp..)-moja matka - wiek...i co jeszcze?:))))Twoje posty są wyjatkowo chaotyczne i "wycieka" przez nie kompletna niedojrzałość (szczerze mówiąc, parę miesięcy temu myslałam że pisze je jakiś sfrustrowany nastolatek:). Nic mnie nie BOLI(twoje ulubione określenie), napisałam tylko co mi się nie podoba, nie baw się w psychoanalityka, i nie nazywaj mnie smarkulą(czy ja nazwałam cię staruszką?Nie, bo cię za taką nie uważam, chociaz poziom postów daje mi prawo żeby nazwać cię "smarkulą") Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: zamieszczam swoje zdjęcia do oceny 04.08.05, 00:03 goldioo napisała: > Daj maila - wyślę:).Autoreklamę pełną gębą puszczę:)-174cm 90-60-91, forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=211&w=26668806&a=26782417 szybko tyjesz, tak przytyc w ciagu jednego dnia .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goldioo Re: zamieszczam swoje zdjęcia do oceny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.05, 07:54 :))))Ale się mną zainteresowałaś.Po co mam ci się tłumaczyć kobieto -ale jak chcesz, to tydzien nie jeden dzien,wlasnie sie katuje 400kcal na dzien, bo musze schudnac do 30 sierpnia (nie są to "smarkulowe" fanaberie), wlasnie wczoraj bylam u krawcowej dokładnie mierzona:)- przepraszam pomylka - 88-60-92 (poprzednio strzelałam:), no coż i tak nieźle, przesłać ci zdjęcia z metrem krawieckim?Zresztą nieważne, i tak mam figurę lepszą od ciebie:)))))i nie będę się licytować. Odpowiedz Link Zgłoś
apfel27 Re: zamieszczam swoje zdjęcia do oceny 03.08.05, 15:54 jesli bede miec ochote to rzuce swoje fotki a jesli nie to tego nie zrobie:) ty swoje fotki rzucilas wiec kazdy ma prwao oceniac to co na nich zobaczyl, tak jak ty masz prawo ocenic czyjs komputer:) ty dobrze sie bawisz tylko wtedy kiedy mozesz napisac, ze ktos jest glupi, brzydki, ma zly gust a ty jestes ucielesnieniem urody i dobrego smaku:) baw sie dalej, kazdy ma swoj sposob na przyjemne spedzanie czasu:) Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: zamieszczam swoje zdjęcia do oceny 03.08.05, 16:32 apfel27 napisała: > jesli bede miec ochote to rzuce swoje fotki a jesli nie to tego nie zrobie:) > ty swoje fotki rzucilas wiec kazdy ma prwao oceniac to co na nich zobaczyl, tak > > jak ty masz prawo ocenic czyjs komputer:) > ty dobrze sie bawisz tylko wtedy kiedy mozesz napisac, ze ktos jest glupi, > brzydki, ma zly gust a ty jestes ucielesnieniem urody i dobrego smaku:) baw sie > > dalej, kazdy ma swoj sposob na przyjemne spedzanie czasu:) rzucilas mnie na kolana, musze jeszcze znalezc tylko gdzie cie boli naprawde musze znalezc? pojde moze po popiol i zaczne posypywac ....sciezke zeby sie nie poslizgnac bo glowy mi szkoda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goldioo Re: zamieszczam swoje zdjęcia do oceny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.05, 16:48 oooooooooo właśnie, o tym pisałam....O co ci chodzi kobieto? Odpowiedz Link Zgłoś
apfel27 Re: zamieszczam swoje zdjęcia do oceny 03.08.05, 16:58 musze jeszcze znalezc tylko gdzie cie boli naprawde musze znalezc? koniecznie! nie moge sie doczekac:) osmieszasz sie kobieto. Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: zamieszczam swoje zdjęcia do oceny 03.08.05, 22:36 apfel27 napisała: > musze jeszcze znalezc tylko gdzie cie boli > naprawde musze znalezc? > > koniecznie! nie moge sie doczekac:) > osmieszasz sie kobieto. wprawdzie we dwojke razniej ale jako zespolowe ratlerki gubicie sie w tym doszczekiwaniu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goldioo Re: zamieszczam swoje zdjęcia do oceny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.05, 07:57 Znowu "wiekowy" chwyt ponizej pasa, ale nie mogę się powstrzymać - jeśli my to ratlerki, to ty stara pudlica bez gustu:)))Uwielbiam takie porównania... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goldioo Re: zamieszczam swoje zdjęcia do oceny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.05, 08:01 Skończ juz tą dyskusję kobieto, bo prezentując te fotki od razu ustawiłaś się na przegranej pozycji - dlatego cię atakujemy.Toż to wstyd na forum moda!:) Ciekawe z jakiego środowiska jesteś skoro w TAKICH szmatach uważasz się za modną, i masz czelność krytykować innych??? Prawda ukłuła pudlicę w oczy i teraz się odszczekuje:))) Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: zamieszczam swoje zdjęcia do oceny 04.08.05, 08:35 Gość portalu: goldioo napisał(a): > Skończ juz tą dyskusję kobieto, bo prezentując te fotki od razu ustawiłaś się > na przegranej pozycji - dlatego cię atakujemy.Toż to wstyd na forum moda!:) > Ciekawe z jakiego środowiska jesteś skoro w TAKICH szmatach uważasz się za > modną, i masz czelność krytykować innych??? Prawda ukłuła pudlicę w oczy i > teraz się odszczekuje:))) skaczesz mi do oczu a zatem pozwolilam sobie wczoraj poczytac twoje wypociny na roznych forach zeby wiedziec kto ujada co znalazlam? perelki, niestety puste w srodku goldioo napisała: > Glupi cycu z iq równym ilosci lat dobre rady ci daje!Panne z domu złotej > jesieni zapodaj, plusy-nie namęczysz się tak staruszku a i czasem szczękę > wyjmie dla ciebie.Usmaż se cycki baranie. goldioo napisała: > W wolnym tłumaczeniu - "jesteś bezjajecznym śmieciem":) ******* i wpis_bumerang, mysl przewodnia wielu wypocin: goldioo napisała: > EEE tam.Każdy CZŁOWIEK jest inny.... goldioo napisała: > Facet jest człowiekiem.Ludzie są różni.Niektórzy LUDZIE maja > wkomponowane,niektórzy nie.pozdr goldioo napisała: > A mój nie ma....I jest PRAWDZIWYM FACETEM.Ja bardziej zwracam uwagę na gołe > kobiety:)Nie uogólniajmy.Są różni faceci. ..... mysle zatem ze skonczymy te cholernie intelektualne, z gleboka mysla przewodnia, dyspoty na poziomie niedojrzalej pannicy o czaszce pusciutkiej jak dojrzaly kokos wylewaj swoje zyciowe przemyslnie na kogos innego Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: zamieszczam swoje zdjęcia do oceny 04.08.05, 08:37 tralalumpek napisała: > Gość portalu: goldioo napisał(a): > > > Skończ juz tą dyskusję kobieto, bo prezentując te fotki od razu ustawiłaś > się > > na przegranej pozycji - dlatego cię atakujemy.Toż to wstyd na forum moda! > :) > > Ciekawe z jakiego środowiska jesteś skoro w TAKICH szmatach uważasz się z > a > > modną, i masz czelność krytykować innych??? Prawda ukłuła pudlicę w oczy > i > > teraz się odszczekuje:))) > > > skaczesz mi do oczu a zatem pozwolilam sobie wczoraj poczytac twoje wypociny na > > roznych forach zeby wiedziec kto ujada > co znalazlam? perelki, niestety puste w srodku > > goldioo napisała: > > > Glupi cycu z iq równym ilosci lat dobre rady ci daje!Panne z domu złotej > > jesieni zapodaj, plusy-nie namęczysz się tak staruszku a i czasem szczękę > > > wyjmie dla ciebie.Usmaż se cycki baranie. > > > > goldioo napisała: > > > W wolnym tłumaczeniu - "jesteś bezjajecznym śmieciem":) > > > > > ******* i wpis_bumerang, mysl przewodnia wielu wypocin: > goldioo napisała: > > > EEE tam.Każdy CZŁOWIEK jest inny.... > > > goldioo napisała: > > > Facet jest człowiekiem.Ludzie są różni.Niektórzy LUDZIE maja > > wkomponowane,niektórzy nie.pozdr > > goldioo napisała: > > > A mój nie ma....I jest PRAWDZIWYM FACETEM.Ja bardziej zwracam uwagę na go > łe > > kobiety:)Nie uogólniajmy.Są różni faceci. > > > > ..... > > > mysle zatem ze skonczymy te cholernie intelektualne, z gleboka mysla > przewodnia, dyspoty na poziomie niedojrzalej pannicy o czaszce pusciutkiej jak > dojrzaly kokos > wylewaj swoje zyciowe przemyslnie na kogos innego > > dysputy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goldioo Re: zamieszczam swoje zdjęcia do oceny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.05, 08:39 Przeczytaj wypowiedzi innych osób na tych forach. To normalna "rozmowa" z c.eastwoodem(forum Kobieta)-tak właśnie wygląda - teksty wyjete z kontekstu NIC nie znaczą. Dojrzała kobieta, a bawi się w takie rzeczy, wstyd, wstyd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goldioo Re: zamieszczam swoje zdjęcia do oceny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.05, 08:42 Pudliczko, nie wiesz o co chodzi, ale dałaś mi powód do śmiechu:) Chociazby "usmaż se cycki" mi się przypomniały:))))Dzięki! Może stworzysz osobny topic na mój temat? Odpowiedz Link Zgłoś
goldioo Re: zamieszczam swoje zdjęcia do oceny 03.08.05, 14:04 Zresztą - kot Zbyszek przebija wszystko:) Odpowiedz Link Zgłoś
kalinakalina bardzo ladny kot... 30.07.05, 21:56 i nawet psy moje sie nie zezloscily na ten widok Odpowiedz Link Zgłoś
agatris Re: zamieszczam swoje zdjęcia do oceny 30.07.05, 22:03 bardzo gustowne:-) Odpowiedz Link Zgłoś
b_bb Re: zamieszczam swoje zdjęcia do oceny 30.07.05, 22:55 Piękny masz ten kwiatek pod ogonkiem. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: zamieszczam swoje zdjęcia do oceny 30.07.05, 23:13 futerko zdecydowanie mogloby przyjac pare cetkow czy plamek, moze nawet jakas aplikacje pt. Sheherezada w wiszacym ogrodzie Semiramidy czy cos z cekinkow... a buciki? boso chodzisz caly czas? bo my tu ciagle o klapkach i szpilkach i japonkach a na zdjeciu gole nic... Odpowiedz Link Zgłoś
daino Re: zamieszczam swoje zdjęcia do oceny 31.07.05, 00:05 Kocie, jak zwykle ":)))" dzieki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kot Zbyszek Re: zamieszczam swoje zdjęcia do oceny IP: *.ols.vectranet.pl / 62.29.133.* 31.07.05, 01:01 a więc... Richelieu, cieszę się, iż to tylko żarty, bo Cie kohom! To nie są okruszki, to mysie kupki! ----> tiny.pl/qgzr Mam zajebistego kompa, moim zdaniem oczywiście. kurcze, zettrzy, poważna sprawa...aplikacje, cekiny, hmmm.. niech bedzie! skoczę jutro po odpowiedni sprzęcior. Ja nie kot w butach! chyba, ze wełniane szkarpetki zimą... Daino, proszem bardzom! :) I w ogóle to dziękuję pięknie za wszystkie komplementy!! ha! Odpowiedz Link Zgłoś
lilka_kot cekiny nie!!! 31.07.05, 01:30 cekiny sa passe...raczej krysztalki swarovskiego komponowaly by sie idealnie z twoja karnacja Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: cekiny nie!!! 31.07.05, 02:55 lilka_kot napisała: > cekiny sa passe... gdzie? bo ja je wszedzie widze, w pierwszych kolekcjach jesiennych tez Odpowiedz Link Zgłoś
daino Re: cekiny nie!!! 31.07.05, 03:14 no wlasnie...kupilam sobie dzisiaj (dopiero! jaka nie na czasie jestem...) buciki na wyprzedazy, takie zloto-kremowe z cekinami i koralikami, ozdobna nitka wyszywane... Odpowiedz Link Zgłoś
daino Re: zamieszczam swoje zdjęcia do oceny 31.07.05, 02:12 taki offtopic: mnie jeszcze zaciekawil kolor sciany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annika Re: zamieszczam swoje zdjęcia do oceny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.05, 04:05 na pyszczku widac slady po kornikach :/ przydalby sie balasam albo inna bejca Odpowiedz Link Zgłoś
lady Re: zamieszczam swoje zdjęcia do oceny 31.07.05, 07:40 Kawał twardziela... bardzo w moim typie... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kot Zbyszek Re: zamieszczam swoje zdjęcia do oceny IP: *.ols.vectranet.pl / 62.29.133.* 31.07.05, 11:31 a teraz jak? sa cekiny, kryształki, serduszka, gwiazdki i inne tiki tiki. specjalnie dla Daino na fioletowej ścianie: img198.imageshack.us/my.php?image=pict00058hv.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
lilka_kot Re: zamieszczam swoje zdjęcia do oceny 31.07.05, 12:18 drogi kocie Zbyszku prosze o wiecej zdjec!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S. Re: zamieszczam swoje zdjęcia do oceny IP: *.cmbrmaor.dynamic.covad.net 31.07.05, 16:43 Futro jeszcze ujdzie, ale makijaz... tragedia. Odpowiedz Link Zgłoś
daino Re: zamieszczam swoje zdjęcia do oceny 31.07.05, 18:15 cekinki moga byc (sama sobie kupilam buciki w podobne). sciana super. dzieki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kot Zbyszek Re: zamieszczam swoje zdjęcia do oceny IP: *.ols.vectranet.pl / 62.29.133.* 31.07.05, 17:03 makijaż oka czy ust? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S. Re: zamieszczam swoje zdjęcia do oceny IP: *.cmbrmaor.dynamic.covad.net 31.07.05, 17:22 Gość portalu: kot Zbyszek napisał(a): > makijaż oka czy ust? Makijazu oka to ja tu w ogole nie widze. Ale to co sie dzieje wokol ust, jest tragiczne. Jakies zolte plamy, a poza tym czy Ty w ogole slyszales o takim wynalazku jak depilator albo wosk? Przeciez ty masz wasy! Jak mozna sie tak zapuscic! I jeszcze nakladanie tej zoltej pomadki (czy mejkapu?) na niewydepilowana skore. Obrzydlistwo. O tandetnej bizuterii juz nawet nie wspomne. I o zaniedbanych STOPACH. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kot Zbyszek Re: zamieszczam swoje zdjęcia do oceny IP: *.ols.vectranet.pl / 62.29.133.* 31.07.05, 17:42 o matko! :( chyba faktycznie masz racje. to co ja mam teraz zrobić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myszka333 Re: zamieszczam swoje zdjęcia do oceny IP: *.aster.pl 31.07.05, 17:54 farma piękności albo wczasy upiększające. Odpowiedz Link Zgłoś
dzimba znam ciebie z muzeum 31.07.05, 19:03 Widziałam Ciebie i Twoich kumpli (inne kolory futer) w stoisku z pamiątkami w jakimś muzeum :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kot Zbyszek Re: znam ciebie z muzeum IP: *.ols.vectranet.pl / 62.29.133.* 31.07.05, 19:21 ja też Cię widziałem! Odpowiedz Link Zgłoś
lilka_kot Re: znam ciebie!!! 31.07.05, 23:58 Jezu...nie mozliwe.dopiero do mnie dotarlo skad cie znam! Grales w tym musicalu Andrew Lloyd'a Webber'a!!! A tak cos mi znajomo wygladales. ps najbarziej podobaja mi sie twoje nowe tiki tiki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kot Zbyszek Re: znam ciebie!!! IP: *.ols.vectranet.pl 01.08.05, 00:00 o żesz skubana! skąd wiesz? zaintrygowałaś mnie kocico! jutro nowa porcja zdjęć z tiki tiki. Odpowiedz Link Zgłoś
lilka_kot Re: znam ciebie!!! 01.08.05, 00:03 siedzialam w pierwszym rzedzie i przeczesywalam zalotnie futerko...ale ty nie zwrociles na mnie uwagi:( gdzie mozna kupic takie ladne tiki tiki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kot Zbyszek Re: znam ciebie!!! IP: *.ols.vectranet.pl 01.08.05, 00:08 :( tak mi przykro...tiki tiki były kiedyś gratis w GLAMÓR, ale mozna je również wytworzyć z modeliny. Odpowiedz Link Zgłoś
lilka_kot Re: znam ciebie!!! 01.08.05, 00:10 oj Zbychu ty to chyba jestes metrosiem co? dbasz tak o siebie i damskie gazetki czytasz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kot Zbyszek Re: znam ciebie!!! IP: *.ols.vectranet.pl 01.08.05, 00:12 eee tam zaraz metrosiem...pożyczyłem od siostry Odpowiedz Link Zgłoś
lilka_kot Re: znam ciebie!!! 01.08.05, 00:13 blizej ci do macho? och lubie ostre pazurki:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kot Zbyszek Re: znam ciebie!!! IP: *.ols.vectranet.pl 01.08.05, 00:15 maczo..zdecydowanie maczo! Odpowiedz Link Zgłoś
lilka_kot Re: znam ciebie!!! 01.08.05, 00:17 czekam wiec z utesknieniem na nowe fotki...tylko bez zadnej obcej kotki bo mi serce peknie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kot Zbyszek Re: znam ciebie!!! IP: *.ols.vectranet.pl 01.08.05, 00:19 nie ma żadnej kotki (oprócz siostry), a teraz idę spać do koszyka. dobranoc! :) Odpowiedz Link Zgłoś
lilka_kot Re: znam ciebie!!! 01.08.05, 00:21 ja pojde najpierw podrapac w zwirku...a potem prosto do koszyka.pa pa Odpowiedz Link Zgłoś
r.richelieu Re: znam ciebie!!! 01.08.05, 00:49 ! no jak to?! a ja? nawet jeśliś metros, baba, kobieta, dziewczyna, nastolatka hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kot Zbyszek Re: znam ciebie!!! IP: *.ols.vectranet.pl / 62.29.133.* 01.08.05, 10:09 Richelieu, Ciebie kohom jak człowieka! Chcę, byś była moją panią! Odpowiedz Link Zgłoś
daino Re: znam ciebie!!! 01.08.05, 05:24 lilka_kot napisała: > oj Zbychu ty to chyba jestes metrosiem co? dbasz tak o siebie i damskie gazetki > czytasz..." "metrosiem!" ;))) dobre! Odpowiedz Link Zgłoś
sigrun Re: znam ciebie!!! 01.08.05, 10:24 Jesteś "bardzo fejszyn", kici-kici :-) Powinni zatrudnić Cię w TVN Style jako konsultanta :-)))I ten zez, jak rasowy syjamczyk ;-) Po prostu hicior-kicior! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goldioo Re: zamieszczam swoje zdjęcia do oceny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.05, 10:34 Bardzo fejszyn drewnianym sierściuchem jesteś.Wystawy jakieś,pokazy w planie? Achhhh ten wyraz pyszczka....jestem twoja fanką.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kulejaca zmijka Re: zamieszczam swoje zdjęcia do oceny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.05, 21:49 Gość portalu: kot Zbyszek napisał(a): >nie ma żadnej kotki (oprócz siostry), a teraz idę spać do koszyka. dobranoc! :) taaaaaa.... kotki nie ma, ale jest jakas suczka. zobaczcie fote z kompem....jaka w rogu suczka z serduszkiem jest :)))) ale kotek moze zakochac sie w suczce?? co na to inne koty? co na to rodzice? a pomyslales jakie mozesz miec dzieci?? kotopieske corke i kotopieska syna Odpowiedz Link Zgłoś
lilka_kot Re: zamieszczam swoje zdjęcia do oceny 02.08.05, 00:30 hello Zibi.ustawilam sobie twoje zdjecie z ogrodu jako tlo pulpitu...tak mi sie podobasz!!!mrrrr...ide miekko ulozyc sie w koszyku.mrrrr Odpowiedz Link Zgłoś
daino Re: zamieszczam swoje zdjęcia do oceny 04.08.05, 05:39 umowta sie na jakom randke, a nie na forum bezwstydnie sie migdalic. Odpowiedz Link Zgłoś