Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

zamieszczam swoje zdjęcia do oceny

IP: *.ols.vectranet.pl / 62.29.133.* 30.07.05, 18:37
    w ogrodzie:
    img189.imageshack.us/my.php?image=pict00012ub.jpg
    a tu piszę na forum:
    img166.imageshack.us/my.php?image=pict00069gz.jpg
    podobam się Wam? czy mam modne futerko?
    Obserwuj wątek
      • kochanica-francuza Re: zamieszczam swoje zdjęcia do oceny 30.07.05, 18:39
        jakieś takie przylizane;-)
      • Gość: kot Zbyszek Re: zamieszczam swoje zdjęcia do oceny IP: *.ols.vectranet.pl / 62.29.133.* 30.07.05, 18:41
        hmm...a myślisz, ze opalenizujący balsam pomoże?
        • myszka_333 Re: zamieszczam swoje zdjęcia do oceny 30.07.05, 18:45
          przepiękny naszyjnik przy pracach ogródkowych tylko prawdziwe damy noszą.
      • samo_zloto Re: zamieszczam swoje zdjęcia do oceny 30.07.05, 18:44
        ja wiem, ze teraz modne sa nasycone kolory, ale... czy twoje futro nie jest jednak za bardzo krzykliwe?
      • Gość: kot Zbyszek Re: zamieszczam swoje zdjęcia do oceny IP: *.ols.vectranet.pl / 62.29.133.* 30.07.05, 18:48
        och, dziękuję, ten naszyjnik to magiczny amulet Azteków!
        co do futerka...kurcze no sam nie wiem... :( a jaki kolor proponujecie? czy
        ogonek pownien byc w tym samym kolorze co reszta?
        • myszka_333 Re: zamieszczam swoje zdjęcia do oceny 30.07.05, 18:53
          ogonek (końcówka) mi się podoba właśnie dla tego że się odróżnia.
      • farelkaa Re: zamieszczam swoje zdjęcia do oceny 30.07.05, 19:01
        Futerko zacne wale dostrzegam malego zeza

--------------------------------------
        jestem próżna i bardzo mi z tym dobrze ;)
      • Gość: kot Zbyszek Re: zamieszczam swoje zdjęcia do oceny IP: *.ols.vectranet.pl / 62.29.133.* 30.07.05, 19:06
        dziękuję za odpowiedzi i sugestie. a takiego zeza to by kazdy chciał mieć! ;)
        • 1000tak Re: zamieszczam swoje zdjęcia do oceny 30.07.05, 19:13
          ladne takie gladkie to futerko
          szczegulnie podoba mi sie ten stojacy ogonek - nawet bardzo ;o)
        • farelkaa Re: zamieszczam swoje zdjęcia do oceny 30.07.05, 19:15
          Gość portalu: kot Zbyszek napisał(a):

>a takiego zeza to by kazdy chciał mieć! ;)

no ba :)

--------------------------------------
          jestem próżna i bardzo mi z tym dobrze ;)
      • r.richelieu Re: zamieszczam swoje zdjęcia do oceny 30.07.05, 19:51
        jakiś takiś drewnianyś kotyś jestyś
        • edavenpo Re: zamieszczam swoje zdjęcia do oceny 30.07.05, 19:52
          Eetam od razu drewniany... Dystyngowany ;-))))
      • Gość: kot Zbyszek Re: zamieszczam swoje zdjęcia do oceny IP: *.ols.vectranet.pl / 62.29.133.* 30.07.05, 21:12
        Richelieu, ale to jest komplement? tak liczyłem na to, ze Ci się spodobam...
        • Gość: Richelieu* Re: zamieszczam swoje zdjęcia do oceny IP: *.zyg2.brewet.pl / *.zyg2.brewet.pl 30.07.05, 21:19
          figa tam spodobałeś, nie lubię drewianych, bo i ja nie jestem pinokio
          hehe
          • r.richelieu Re: zamieszczam swoje zdjęcia do oceny 30.07.05, 21:50
            o psia kość, żartuję pszecierz ;)
      • Gość: a Re: zamieszczam swoje zdjęcia do oceny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.05, 21:23
        Chyba, kotku, lubisz podjadać przy komputerze...te okruszki na klawiaturze ;-)
      • tralalumpek Re: zamieszczam swoje zdjęcia do oceny 30.07.05, 21:37
        masz tragicznego kompa, moim zdaniem oczywiscie
        • kochanica-francuza do Tralalumpka 30.07.05, 23:51
          tralalumpek napisała:

> masz tragicznego kompa, moim zdaniem oczywiscie

a co takiego tragicznego jest w tym kompie?
          • tralalumpek Re: do Tralalumpka 31.07.05, 15:54
            kochanica-francuza napisała:

>
            > a co takiego tragicznego jest w tym kompie?

- przede wszystkim to ze to hp
            - straszna bambula, ciezka i duza
            - support cienki
            - firma hp ma krotka pamiec, zapomina po bardzo krotkim czasie ze dany produkt
            wyrzucilo na rynek
            itd itp
        • Gość: goldioo Re: zamieszczam swoje zdjęcia do oceny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.05, 10:30
          Wolałabym mieć tragicznego kompa,niz tragiczną figurę i tragiczne ciuchy.Kompa
          mozna zmienić....
          • tralalumpek Re: zamieszczam swoje zdjęcia do oceny 01.08.05, 13:50
            Gość portalu: goldioo napisał(a):

> Wolałabym mieć tragicznego kompa,niz tragiczną figurę i tragiczne
            ciuchy.Kompa
            > mozna zmienić....

no wiesz, ja mam i dobre ciuchy, i dobry gust, i fantastyczna figure a do tego
            dobrego kompa
            • Gość: goldioo Re: zamieszczam swoje zdjęcia do oceny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.05, 08:49
              Z wyjątkiem kompa - z całą resztą bym się nie zgodziła....Ale fajnie, grunt to
              pozytywne postrzeganie siebie:)Pozdrawiam
              • tralalumpek Re: zamieszczam swoje zdjęcia do oceny 02.08.05, 10:28
                to sie nie zgadzaj, wolno ci
            • apfel27 Re: zamieszczam swoje zdjęcia do oceny 03.08.05, 13:23
              no wiesz, ja mam i dobre ciuchy, i dobry gust, i fantastyczna figure a do tego
              dobrego kompa

poki co wiekszosc osob z tego forum nie zostala powalona na kolana po
              obejrzeniu twoich zdjec. a czytajac twoje wypowiedzi mozna miec wrazenie, ze
              jest wlasnie tak jak piszesz, ze wszystko masz takie rewelacyjne.
              figure juz widzialysmy i nie jest rewelacyjna, nieco meska.
              ciuchy nie moj styl, ale pewne rzeczy straszne, jak chociazby bluzka w róże i
              kilka par okropnych butow.
              • Gość: goldioo Re: zamieszczam swoje zdjęcia do oceny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.05, 14:03
                Wyjęłaś mi to...z klawiatury :)apfel27.
                Mam lepsze ciuchy, o nieeeeebo lepszą figurę, kompa trala nie widziałam - ale
                chwalę się tym pierwszy raz, bo nie lubię być nieskromna;)
                • tralalumpek Re: zamieszczam swoje zdjęcia do oceny 03.08.05, 14:11

> Wyjęłaś mi to...z klawiatury :)apfel27.
                  > Mam lepsze ciuchy, o nieeeeebo lepszą figurę, kompa trala nie widziałam - ale
                  > chwalę się tym pierwszy raz, bo nie lubię być nieskromna;)

ok, takie pewne siebie wpisy a zatem proponuje rzuccie na ekran zdjecia swoich
                  pieknych, zgrabnych, dobrze ubranych figur i pogadamy
                  jak na razie ja dobrze sie bawie, zobaczymy kto sie bedzie potem bawil
                  pieski ratlerki ujadajace spod nogo wlasciciela zawsze wzbudzaly we
                  mnie "odruch kopa"
                  • goldioo Re: zamieszczam swoje zdjęcia do oceny 03.08.05, 14:19
                    Daj maila - wyślę:).Autoreklamę pełną gębą puszczę:)-174cm 90-60-91,ubrania
                    niektóre tanie,niektóre droższe,ale nie babciowate szmaty(fakt,jesteś trochę
                    starsza ode mnie)tylko modne/mniej modne, oryginalne, nie "niuńkowate"
                    ciuchy.Szczerze mówiąc-wyglądając i ubierając się jak ty nie pokazywałabym
                    zdjęć.Przepraszam - to MOJE zdanie.To jest forum Moda, a wiele z tych"kreacji"
                    leży od tego słowa tak daleko że wzrok nie sięga.To nie szczekanie - to PRAWDA
                    która może cie boli,ale pozostaje PRAWDĄ.
                    • tralalumpek Re: zamieszczam swoje zdjęcia do oceny 03.08.05, 15:47
                      goldioo napisała:

> Daj maila - wyślę:).

****nie potrzebuje dweac ci majla, jak kazdy zalogowany masz go i mam go ja,
                      jaki jest moj majl? naprawde co przeliterowac?

Autoreklamę pełną gębą puszczę:)-174cm 90-60-91,ubrania
                      > niektóre tanie,niektóre droższe,

*****tu cie boli, masz racje mozna sie drogoscia badz tanioscia podpierac

ale nie babciowate szmaty(fakt,jesteś trochę
                      > starsza ode mnie)tylko modne/mniej modne, oryginalne, nie "niuńkowate"
                      > ciuchy.

****zycze ci zebys majac moj wiek miala miala jeszcze po kolei w glowie bo
                      zanosi sie na to ze sobie w leb strzelisz wczesniej z powodu ze ci lat przybywa
                      uwielbiam takie broszki: w twoim wieku....swiadcza one o "zespole prostego
                      myslenia"

Szczerze mówiąc-wyglądając i ubierając się jak ty nie pokazywałabym
                      > zdjęć.Przepraszam - to MOJE zdanie.To jest forum Moda, a wiele z
                      tych"kreacji"
                      > leży od tego słowa tak daleko że wzrok nie sięga.To nie szczekanie - to
                      PRAWDA
                      > która może cie boli,ale pozostaje PRAWDĄ.

*****co mnie ma bolec, twoja pyskowka dziewcze? nie, nie boli mnie
                      prawda sie nie podpieraj bo to slowo tutaj jakos smiesznie zabrzmialo
                      • Gość: goldioo Re: zamieszczam swoje zdjęcia do oceny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.05, 16:03
                        Rozbieraj, analizuj i komentuj dalej...To nie kwestia wieku,wiek mój czy
                        czyjkolwiek nie gra dla mnie roli - moja matka jest pewnie w twoim wieku, i
                        marzę żeby ubierać się i wygladac tak jak ona - niektorzy maja wrodzony styl,
                        ale nie eksponują go nachalnie na forach:) Naprawdę trzeba miec tupet, żeby tak
                        o sobie pisać po zaprezentowaniu tych fotek. Nie pyskuję - po prostu reaguję
                        jak każdy człowiek z minimalnym chociażby poczuciem estetyki.
                        • tralalumpek Re: zamieszczam swoje zdjęcia do oceny 03.08.05, 16:35

> Rozbieraj, analizuj i komentuj dalej...To nie kwestia wieku,wiek mój czy
                          > czyjkolwiek nie gra dla mnie roli - moja matka jest pewnie w twoim wieku, i
                          > marzę żeby ubierać się i wygladac tak jak ona - niektorzy maja wrodzony styl,
                          > ale nie eksponują go nachalnie na forach:) Naprawdę trzeba miec tupet, żeby
                          tak
                          >
                          > o sobie pisać po zaprezentowaniu tych fotek. Nie pyskuję - po prostu reaguję
                          > jak każdy człowiek z minimalnym chociażby poczuciem estetyki.

znam siebie dosc dobrze, zdazylam siebie poznac przez ostatnie 42 lata i opinie
                          takich osob jak ty w stylu: nie masz gustu, nie masz donrej fiogury, masz
                          plaski tylek i meska budowe i i i ... wloze w bajki zadziornej smarkuli ktora
                          nie bardzo moze sobie wyobrazic pewnych rzeczy
                          jestem w wieku twojej matki i to najwiekszy twoj problem. sadzac po twoich
                          wpisach
                          nachalnie nie eksponuje nic na forach, postaraj sie moze i popros mam e o pomoc
                          w mysleniu bo ci sie argumenty w dokladaniu mi sypia
                          • Gość: goldioo Re: zamieszczam swoje zdjęcia do oceny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.05, 16:44
                            Moim problemem są -pieniadze(tanie,drogie itp..)-moja matka - wiek...i co
                            jeszcze?:))))Twoje posty są wyjatkowo chaotyczne i "wycieka" przez nie
                            kompletna niedojrzałość (szczerze mówiąc, parę miesięcy temu myslałam że pisze
                            je jakiś sfrustrowany nastolatek:). Nic mnie nie BOLI(twoje ulubione
                            określenie), napisałam tylko co mi się nie podoba, nie baw się w
                            psychoanalityka, i nie nazywaj mnie smarkulą(czy ja nazwałam cię staruszką?Nie,
                            bo cię za taką nie uważam, chociaz poziom postów daje mi prawo żeby nazwać
                            cię "smarkulą")
                    • tralalumpek Re: zamieszczam swoje zdjęcia do oceny 04.08.05, 00:03
                      goldioo napisała:

> Daj maila - wyślę:).Autoreklamę pełną gębą puszczę:)-174cm 90-60-91,

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=211&w=26668806&a=26782417
                      szybko tyjesz, tak przytyc w ciagu jednego dnia ....
                      • Gość: goldioo Re: zamieszczam swoje zdjęcia do oceny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.05, 07:54
                        :))))Ale się mną zainteresowałaś.Po co mam ci się tłumaczyć kobieto -ale jak
                        chcesz, to tydzien nie jeden dzien,wlasnie sie katuje 400kcal na dzien, bo
                        musze schudnac do 30 sierpnia (nie są to "smarkulowe" fanaberie), wlasnie
                        wczoraj bylam u krawcowej dokładnie mierzona:)- przepraszam pomylka - 88-60-92
                        (poprzednio strzelałam:), no coż i tak nieźle, przesłać ci zdjęcia z metrem
                        krawieckim?Zresztą nieważne, i tak mam figurę lepszą od ciebie:)))))i nie będę
                        się licytować.
                  • apfel27 Re: zamieszczam swoje zdjęcia do oceny 03.08.05, 15:54
                    jesli bede miec ochote to rzuce swoje fotki a jesli nie to tego nie zrobie:)
                    ty swoje fotki rzucilas wiec kazdy ma prwao oceniac to co na nich zobaczyl, tak
                    jak ty masz prawo ocenic czyjs komputer:)
                    ty dobrze sie bawisz tylko wtedy kiedy mozesz napisac, ze ktos jest glupi,
                    brzydki, ma zly gust a ty jestes ucielesnieniem urody i dobrego smaku:) baw sie
                    dalej, kazdy ma swoj sposob na przyjemne spedzanie czasu:)
                    • tralalumpek Re: zamieszczam swoje zdjęcia do oceny 03.08.05, 16:32
                      apfel27 napisała:

> jesli bede miec ochote to rzuce swoje fotki a jesli nie to tego nie zrobie:)
                      > ty swoje fotki rzucilas wiec kazdy ma prwao oceniac to co na nich zobaczyl,
                      tak
                      >
                      > jak ty masz prawo ocenic czyjs komputer:)
                      > ty dobrze sie bawisz tylko wtedy kiedy mozesz napisac, ze ktos jest glupi,
                      > brzydki, ma zly gust a ty jestes ucielesnieniem urody i dobrego smaku:) baw
                      sie
                      >
                      > dalej, kazdy ma swoj sposob na przyjemne spedzanie czasu:)

rzucilas mnie na kolana, musze jeszcze znalezc tylko gdzie cie boli
                      naprawde musze znalezc?
                      pojde moze po popiol i zaczne posypywac ....sciezke zeby sie nie poslizgnac bo
                      glowy mi szkoda
                      • Gość: goldioo Re: zamieszczam swoje zdjęcia do oceny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.05, 16:48
                        oooooooooo właśnie, o tym pisałam....O co ci chodzi kobieto?
                      • apfel27 Re: zamieszczam swoje zdjęcia do oceny 03.08.05, 16:58
                        musze jeszcze znalezc tylko gdzie cie boli
                        naprawde musze znalezc?

koniecznie! nie moge sie doczekac:)
                        osmieszasz sie kobieto.
                        • tralalumpek Re: zamieszczam swoje zdjęcia do oceny 03.08.05, 22:36
                          apfel27 napisała:

> musze jeszcze znalezc tylko gdzie cie boli
                          > naprawde musze znalezc?
                          >
                          > koniecznie! nie moge sie doczekac:)
                          > osmieszasz sie kobieto.

wprawdzie we dwojke razniej ale jako zespolowe ratlerki gubicie sie w tym
                          doszczekiwaniu
                          • Gość: goldioo Re: zamieszczam swoje zdjęcia do oceny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.05, 07:57
                            Znowu "wiekowy" chwyt ponizej pasa, ale nie mogę się powstrzymać - jeśli my to
                            ratlerki, to ty stara pudlica bez gustu:)))Uwielbiam takie porównania...
                      • Gość: goldioo Re: zamieszczam swoje zdjęcia do oceny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.05, 08:01
                        Skończ juz tą dyskusję kobieto, bo prezentując te fotki od razu ustawiłaś się
                        na przegranej pozycji - dlatego cię atakujemy.Toż to wstyd na forum moda!:)
                        Ciekawe z jakiego środowiska jesteś skoro w TAKICH szmatach uważasz się za
                        modną, i masz czelność krytykować innych??? Prawda ukłuła pudlicę w oczy i
                        teraz się odszczekuje:)))
                        • tralalumpek Re: zamieszczam swoje zdjęcia do oceny 04.08.05, 08:35

> Skończ juz tą dyskusję kobieto, bo prezentując te fotki od razu ustawiłaś się
                          > na przegranej pozycji - dlatego cię atakujemy.Toż to wstyd na forum moda!:)
                          > Ciekawe z jakiego środowiska jesteś skoro w TAKICH szmatach uważasz się za
                          > modną, i masz czelność krytykować innych??? Prawda ukłuła pudlicę w oczy i
                          > teraz się odszczekuje:)))

skaczesz mi do oczu a zatem pozwolilam sobie wczoraj poczytac twoje wypociny na
                          roznych forach zeby wiedziec kto ujada
                          co znalazlam? perelki, niestety puste w srodku

goldioo napisała:

> Glupi cycu z iq równym ilosci lat dobre rady ci daje!Panne z domu złotej
                          > jesieni zapodaj, plusy-nie namęczysz się tak staruszku a i czasem szczękę
                          > wyjmie dla ciebie.Usmaż se cycki baranie.

goldioo napisała:

> W wolnym tłumaczeniu - "jesteś bezjajecznym śmieciem":)

******* i wpis_bumerang, mysl przewodnia wielu wypocin:
                          goldioo napisała:

> EEE tam.Każdy CZŁOWIEK jest inny....

goldioo napisała:

> Facet jest człowiekiem.Ludzie są różni.Niektórzy LUDZIE maja
                          > wkomponowane,niektórzy nie.pozdr

goldioo napisała:

> A mój nie ma....I jest PRAWDZIWYM FACETEM.Ja bardziej zwracam uwagę na gołe
                          > kobiety:)Nie uogólniajmy.Są różni faceci.

.....

mysle zatem ze skonczymy te cholernie intelektualne, z gleboka mysla
                          przewodnia, dyspoty na poziomie niedojrzalej pannicy o czaszce pusciutkiej jak
                          dojrzaly kokos
                          wylewaj swoje zyciowe przemyslnie na kogos innego
                          • tralalumpek Re: zamieszczam swoje zdjęcia do oceny 04.08.05, 08:37
                            tralalumpek napisała:

> Gość portalu: goldioo napisał(a):
                            >
                            > > Skończ juz tą dyskusję kobieto, bo prezentując te fotki od razu ustawiłaś
                            > się
                            > > na przegranej pozycji - dlatego cię atakujemy.Toż to wstyd na forum moda!
                            > :)
                            > > Ciekawe z jakiego środowiska jesteś skoro w TAKICH szmatach uważasz się z
                            > a
                            > > modną, i masz czelność krytykować innych??? Prawda ukłuła pudlicę w oczy
                            > i
                            > > teraz się odszczekuje:)))
                            >
                            >
                            > skaczesz mi do oczu a zatem pozwolilam sobie wczoraj poczytac twoje wypociny
                            na
                            >
                            > roznych forach zeby wiedziec kto ujada
                            > co znalazlam? perelki, niestety puste w srodku
                            >
                            > goldioo napisała:
                            >
                            > > Glupi cycu z iq równym ilosci lat dobre rady ci daje!Panne z domu złotej
                            > > jesieni zapodaj, plusy-nie namęczysz się tak staruszku a i czasem szczękę
                            >
                            > > wyjmie dla ciebie.Usmaż se cycki baranie.
                            >
                            >
                            >
                            > goldioo napisała:
                            >
                            > > W wolnym tłumaczeniu - "jesteś bezjajecznym śmieciem":)
                            >
                            >
                            >
                            >
                            > ******* i wpis_bumerang, mysl przewodnia wielu wypocin:
                            > goldioo napisała:
                            >
                            > > EEE tam.Każdy CZŁOWIEK jest inny....
                            >
                            >
                            > goldioo napisała:
                            >
                            > > Facet jest człowiekiem.Ludzie są różni.Niektórzy LUDZIE maja
                            > > wkomponowane,niektórzy nie.pozdr
                            >
                            > goldioo napisała:
                            >
                            > > A mój nie ma....I jest PRAWDZIWYM FACETEM.Ja bardziej zwracam uwagę na go
                            > łe
                            > > kobiety:)Nie uogólniajmy.Są różni faceci.
                            >
                            >
                            >
                            > .....
                            >
                            >
                            > mysle zatem ze skonczymy te cholernie intelektualne, z gleboka mysla
                            > przewodnia, dyspoty na poziomie niedojrzalej pannicy o czaszce pusciutkiej
                            jak
                            > dojrzaly kokos
                            > wylewaj swoje zyciowe przemyslnie na kogos innego
                            >
                            >

dysputy!
                          • Gość: goldioo Re: zamieszczam swoje zdjęcia do oceny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.05, 08:39
                            Przeczytaj wypowiedzi innych osób na tych forach. To normalna "rozmowa" z
                            c.eastwoodem(forum Kobieta)-tak właśnie wygląda - teksty wyjete z kontekstu NIC
                            nie znaczą. Dojrzała kobieta, a bawi się w takie rzeczy, wstyd, wstyd.
                          • Gość: goldioo Re: zamieszczam swoje zdjęcia do oceny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.05, 08:42
                            Pudliczko, nie wiesz o co chodzi, ale dałaś mi powód do śmiechu:)
                            Chociazby "usmaż se cycki" mi się przypomniały:))))Dzięki!
                            Może stworzysz osobny topic na mój temat?
              • goldioo Re: zamieszczam swoje zdjęcia do oceny 03.08.05, 14:04
                Zresztą - kot Zbyszek przebija wszystko:)
      • kalinakalina bardzo ladny kot... 30.07.05, 21:56
        i nawet psy moje sie nie zezloscily na ten widok
      • agatris Re: zamieszczam swoje zdjęcia do oceny 30.07.05, 22:03
        bardzo gustowne:-)
      • b_bb Re: zamieszczam swoje zdjęcia do oceny 30.07.05, 22:55
        Piękny masz ten kwiatek pod ogonkiem. ;)
      • zettrzy Re: zamieszczam swoje zdjęcia do oceny 30.07.05, 23:13
        futerko zdecydowanie mogloby przyjac pare cetkow czy plamek, moze nawet jakas
        aplikacje pt. Sheherezada w wiszacym ogrodzie Semiramidy czy cos z cekinkow...
        a buciki? boso chodzisz caly czas? bo my tu ciagle o klapkach i szpilkach i
        japonkach a na zdjeciu gole nic...
      • daino Re: zamieszczam swoje zdjęcia do oceny 31.07.05, 00:05
        Kocie, jak zwykle ":)))"
        dzieki!
      • Gość: Kot Zbyszek Re: zamieszczam swoje zdjęcia do oceny IP: *.ols.vectranet.pl / 62.29.133.* 31.07.05, 01:01
        a więc...
        Richelieu, cieszę się, iż to tylko żarty, bo Cie kohom!
        To nie są okruszki, to mysie kupki! ----> tiny.pl/qgzr
        Mam zajebistego kompa, moim zdaniem oczywiście.
        kurcze, zettrzy, poważna sprawa...aplikacje, cekiny, hmmm.. niech bedzie!
        skoczę jutro po odpowiedni sprzęcior. Ja nie kot w butach! chyba, ze wełniane
        szkarpetki zimą...
        Daino, proszem bardzom! :)
        I w ogóle to dziękuję pięknie za wszystkie komplementy!! ha!
        • lilka_kot cekiny nie!!! 31.07.05, 01:30
          cekiny sa passe...raczej krysztalki swarovskiego komponowaly by sie idealnie z
          twoja karnacja
          • miska_malcova Re: cekiny nie!!! 31.07.05, 02:00
            ach ten sterczacy ogon... :-D
          • zettrzy Re: cekiny nie!!! 31.07.05, 02:55
            lilka_kot napisała:

> cekiny sa passe...

gdzie? bo ja je wszedzie widze, w pierwszych kolekcjach jesiennych tez
            • daino Re: cekiny nie!!! 31.07.05, 03:14
              no wlasnie...kupilam sobie dzisiaj (dopiero! jaka nie na czasie jestem...)
              buciki na wyprzedazy, takie zloto-kremowe z cekinami i koralikami, ozdobna
              nitka wyszywane...
        • daino Re: zamieszczam swoje zdjęcia do oceny 31.07.05, 02:12
          taki offtopic: mnie jeszcze zaciekawil kolor sciany.
      • Gość: annika Re: zamieszczam swoje zdjęcia do oceny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.05, 04:05
        na pyszczku widac slady po kornikach :/ przydalby sie balasam albo inna bejca
      • lady Re: zamieszczam swoje zdjęcia do oceny 31.07.05, 07:40
        Kawał twardziela... bardzo w moim typie... :-)
      • Gość: kot Zbyszek Re: zamieszczam swoje zdjęcia do oceny IP: *.ols.vectranet.pl / 62.29.133.* 31.07.05, 11:31
        a teraz jak? sa cekiny, kryształki, serduszka, gwiazdki i inne tiki tiki.

specjalnie dla Daino na fioletowej ścianie:
        img198.imageshack.us/my.php?image=pict00058hv.jpg
        • lilka_kot Re: zamieszczam swoje zdjęcia do oceny 31.07.05, 12:18
          drogi kocie Zbyszku prosze o wiecej zdjec!!!
          • Gość: S. Re: zamieszczam swoje zdjęcia do oceny IP: *.cmbrmaor.dynamic.covad.net 31.07.05, 16:43
            Futro jeszcze ujdzie, ale makijaz... tragedia.
        • daino Re: zamieszczam swoje zdjęcia do oceny 31.07.05, 18:15
          cekinki moga byc (sama sobie kupilam buciki w podobne).
          sciana super.
          dzieki!
      • Gość: kot Zbyszek Re: zamieszczam swoje zdjęcia do oceny IP: *.ols.vectranet.pl / 62.29.133.* 31.07.05, 17:03
        makijaż oka czy ust?
        • Gość: S. Re: zamieszczam swoje zdjęcia do oceny IP: *.cmbrmaor.dynamic.covad.net 31.07.05, 17:22
          > makijaż oka czy ust?

Makijazu oka to ja tu w ogole nie widze. Ale to co sie dzieje wokol ust, jest tragiczne. Jakies zolte plamy,
          a poza tym czy Ty w ogole slyszales o takim wynalazku jak depilator albo wosk? Przeciez ty masz wasy!
          Jak mozna sie tak zapuscic! I jeszcze nakladanie tej zoltej pomadki (czy mejkapu?) na niewydepilowana
          skore. Obrzydlistwo.
          O tandetnej bizuterii juz nawet nie wspomne. I o zaniedbanych STOPACH.
      • Gość: kot Zbyszek Re: zamieszczam swoje zdjęcia do oceny IP: *.ols.vectranet.pl / 62.29.133.* 31.07.05, 17:42
        o matko! :( chyba faktycznie masz racje. to co ja mam teraz zrobić?
        • Gość: myszka333 Re: zamieszczam swoje zdjęcia do oceny IP: *.aster.pl 31.07.05, 17:54
          farma piękności albo wczasy upiększające.
      • dzimba znam ciebie z muzeum 31.07.05, 19:03
        Widziałam Ciebie i Twoich kumpli (inne kolory futer) w stoisku z pamiątkami w
        jakimś muzeum :]
        • Gość: kot Zbyszek Re: znam ciebie z muzeum IP: *.ols.vectranet.pl / 62.29.133.* 31.07.05, 19:21
          ja też Cię widziałem!
          • lilka_kot Re: znam ciebie!!! 31.07.05, 23:58
            Jezu...nie mozliwe.dopiero do mnie dotarlo skad cie znam! Grales w tym musicalu
            Andrew Lloyd'a Webber'a!!! A tak cos mi znajomo wygladales.
            ps
            najbarziej podobaja mi sie twoje nowe tiki tiki
            • Gość: kot Zbyszek Re: znam ciebie!!! IP: *.ols.vectranet.pl 01.08.05, 00:00
              o żesz skubana! skąd wiesz? zaintrygowałaś mnie kocico! jutro nowa porcja zdjęć
              z tiki tiki.
              • lilka_kot Re: znam ciebie!!! 01.08.05, 00:03
                siedzialam w pierwszym rzedzie i przeczesywalam zalotnie futerko...ale ty nie
                zwrociles na mnie uwagi:(

gdzie mozna kupic takie ladne tiki tiki
                • Gość: kot Zbyszek Re: znam ciebie!!! IP: *.ols.vectranet.pl 01.08.05, 00:08
                  :( tak mi przykro...tiki tiki były kiedyś gratis w GLAMÓR, ale mozna je również
                  wytworzyć z modeliny.
                  • lilka_kot Re: znam ciebie!!! 01.08.05, 00:10
                    oj Zbychu ty to chyba jestes metrosiem co? dbasz tak o siebie i damskie gazetki
                    czytasz...
                    • Gość: kot Zbyszek Re: znam ciebie!!! IP: *.ols.vectranet.pl 01.08.05, 00:12
                      eee tam zaraz metrosiem...pożyczyłem od siostry
                      • lilka_kot Re: znam ciebie!!! 01.08.05, 00:13
                        blizej ci do macho? och lubie ostre pazurki:)
                        • Gość: kot Zbyszek Re: znam ciebie!!! IP: *.ols.vectranet.pl 01.08.05, 00:15
                          maczo..zdecydowanie maczo!
                          • lilka_kot Re: znam ciebie!!! 01.08.05, 00:17
                            czekam wiec z utesknieniem na nowe fotki...tylko bez zadnej obcej kotki bo mi
                            serce peknie:))
                            • Gość: kot Zbyszek Re: znam ciebie!!! IP: *.ols.vectranet.pl 01.08.05, 00:19
                              nie ma żadnej kotki (oprócz siostry), a teraz idę spać do koszyka. dobranoc! :)
                              • lilka_kot Re: znam ciebie!!! 01.08.05, 00:21
                                ja pojde najpierw podrapac w zwirku...a potem prosto do koszyka.pa pa
                              • r.richelieu Re: znam ciebie!!! 01.08.05, 00:49
                                !
                                no jak to?! a ja?
                                nawet jeśliś metros, baba, kobieta, dziewczyna, nastolatka

hehe
                                • Gość: kot Zbyszek Re: znam ciebie!!! IP: *.ols.vectranet.pl / 62.29.133.* 01.08.05, 10:09
                                  Richelieu, Ciebie kohom jak człowieka! Chcę, byś była moją panią!
                    • daino Re: znam ciebie!!! 01.08.05, 05:24
                      lilka_kot napisała:

> oj Zbychu ty to chyba jestes metrosiem co? dbasz tak o siebie i damskie
                      gazetki
                      > czytasz..."

"metrosiem!" ;)))
                      dobre!
                      • sigrun Re: znam ciebie!!! 01.08.05, 10:24
                        Jesteś "bardzo fejszyn", kici-kici :-) Powinni zatrudnić Cię w TVN Style jako
                        konsultanta :-)))I ten zez, jak rasowy syjamczyk ;-) Po prostu hicior-kicior!
      • Gość: goldioo Re: zamieszczam swoje zdjęcia do oceny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.05, 10:34
        Bardzo fejszyn drewnianym sierściuchem jesteś.Wystawy jakieś,pokazy w planie?
        Achhhh ten wyraz pyszczka....jestem twoja fanką..
        • Gość: kulejaca zmijka Re: zamieszczam swoje zdjęcia do oceny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.05, 21:49
          >nie ma żadnej kotki (oprócz siostry), a teraz idę spać do koszyka. dobranoc! :)

taaaaaa.... kotki nie ma, ale jest jakas suczka.
          zobaczcie fote z kompem....jaka w rogu suczka z serduszkiem jest :))))
          ale kotek moze zakochac sie w suczce?? co na to inne koty? co na to rodzice?
          a pomyslales jakie mozesz miec dzieci?? kotopieske corke i kotopieska syna

• lilka_kot Re: zamieszczam swoje zdjęcia do oceny 02.08.05, 00:30
            hello Zibi.ustawilam sobie twoje zdjecie z ogrodu jako tlo pulpitu...tak mi sie
            podobasz!!!mrrrr...ide miekko ulozyc sie w koszyku.mrrrr
            • daino Re: zamieszczam swoje zdjęcia do oceny 04.08.05, 05:39
              umowta sie na jakom randke, a nie na forum bezwstydnie sie migdalic.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka