mohami 02.08.05, 01:00 Pytanie do znawczyn. Jakiego typu spodnie najlepiej tuszuja ten problem ?Podobaja mi sie pewne luzne, meskie portki, ale maja marszczenia z przodu, obawiam sie , ze moga eksponowac bioderka . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ?? Re: Szerokie biodra IP: *.chello.pl 02.08.05, 01:33 mam ten sam problem, gdzie kupujesz spodnie? Odpowiedz Link Zgłoś
mohami Re: Szerokie biodra 02.08.05, 01:35 mieszkam w Stanach, kupuje w roznych miejscach, w zaleznosci od tego , co dobrze lezy na tylku:)Wlasciwie probleme sa zbyt waskie ramiona, biodra sa niby ok, ale w kontrascie zawsze wydaja sie szersze ..:((((A Ty ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ?? Re: Szerokie biodra IP: *.chello.pl 02.08.05, 01:45 no ja ostatnio troche schudlam ale i tak biodra sa wieksze niz byc powinny kupuje spoddnie w monton ,c&a,cubus, h&m kojazysz?moze kupujesz wktoryms z nich? Odpowiedz Link Zgłoś
marripossa Re: Szerokie biodra 02.08.05, 01:49 spodnie biodrowki, ale takie wyzsze, rozszerzajace sie od kolana, tzw. boot cut leg. Najlepiej z kieszeniami z tylu. Zadnych zwezanych ku dolowi, zadnych marszczen nigdzie. W ogole marszczenia, zakladki na spodniach to tragedia. Odpowiedz Link Zgłoś
misae Re: Szerokie biodra 02.08.05, 09:17 no nie, tylko nie kieszenie na szerokich biodrach... gladkie spodnie, ciemne kolory, bez zakladek, rowniez bez kieszeni z przodu - ewentualnie male Odpowiedz Link Zgłoś