kochanica-francuza 11.08.05, 21:18 Czy mogłybyście nie wklejać więcej tych oto (konkretnie!) butów dla zboczeńców? www.legs2die4.com/shoes/images/images/Ballet_1025_BlkLthr.jpg Przyczyny emocjonalne. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
laparisienne Re: Wielka, OGROMNIASTA prośba 11.08.05, 21:20 Sama je wkleilas jako byt Arche?, z kim sobie w kulki lecisz? Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Wielka, OGROMNIASTA prośba 11.08.05, 21:27 laparisienne napisała: > Sama je wkleilas jako byt Arche? sama je wkleiłam, żeby było wiadomo, o które chodzi. nie zniżę się do nazwania ich "baletkami" , nawet w cudzysłowie, więc muszę pokazać, o co mi chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
cassandrafr Re: Wielka, OGROMNIASTA prośba 11.08.05, 21:53 kochanica-francuza napisała: > laparisienne napisała: > > > Sama je wkleilas jako byt Arche? > > sama je wkleiłam, żeby było wiadomo, o które chodzi. nie zniżę się do nazwania > ich "baletkami" , nawet w cudzysłowie, więc muszę pokazać, o co mi chodzi. Ty masz chyba fiola, po co podalas ze to buty Arche? Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Wielka, OGROMNIASTA prośba 11.08.05, 21:56 > > > Ty masz chyba fiola, po co podalas ze to buty Arche? ja podałam, że to buty arche? mylą ci się moje posty, nie pij tyle... Odpowiedz Link Zgłoś
kate-gun Re: Wielka, OGROMNIASTA prośba 11.08.05, 21:34 cholera, zapomnialam napisac "UWAGA - ogladasz na wlasne ryzyko" =] Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Wielka, OGROMNIASTA prośba 11.08.05, 21:36 kate-gun napisała: > cholera, zapomnialam napisac "UWAGA - ogladasz na wlasne ryzyko" =] chodzi mi o ich stylizację - udają wiadomo co Odpowiedz Link Zgłoś
charade Re: Wielka, OGROMNIASTA prośba 11.08.05, 22:44 O Jezu. Paw typu wieloryb ! Nigdy więcej ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piękna Re: Wielka, OGROMNIASTA prośba IP: *.net.autocom.pl 11.08.05, 22:59 co udają? Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Wielka, OGROMNIASTA prośba 11.08.05, 23:09 Gość portalu: piękna napisał(a): > co udają? a jak ci się wydaje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piękna Re: Wielka, OGROMNIASTA prośba IP: *.net.autocom.pl 11.08.05, 23:11 No właśnie jakoś z niczym co by mogło powodować pawia mi się nie kojarzy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania no, z czym sie kojarza ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.05, 23:27 ja naprawde nic nie wiem, baletki z obcasami, tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: no, z czym sie kojarza ? 11.08.05, 23:41 Gość portalu: ania napisał(a): baletki O to chodziło! Są nimi , bleeee, tfuuu, "inspirowane". I to mi NIE ODPOWIADA , i to POWODUJE U MNIE PAWIA, WKURZENIE I BEZSENNOŚĆ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Wielka, OGROMNIASTA prośba IP: *.chello.pl 12.08.05, 10:04 mnie przypominaja narzedzie tortur nazywane hiszpanskim bucikiem. I fakt, robi mi sie niedbrze na ich widok. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Wielka, OGROMNIASTA prośba 12.08.05, 17:19 Gość portalu: Ania napisał(a): > mnie przypominaja narzedzie tortur nazywane hiszpanskim bucikiem. I fakt, robi > mi sie niedbrze na ich widok. hiszpański bucik polegał na tym, że W ŚRODKU miał gwoździe...rozkręcano go, wsadzano deliwentowi na nogę, a nastepnie skręcano... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ol Re: Wielka, OGROMNIASTA prośba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.05, 10:07 a mnie się kojarzą z psem rasy pitbull. nie wiem czemu... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goldioo Re: Wielka, OGROMNIASTA prośba IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.05, 11:23 Mi też!Ryjek ma taki:).Poza tym nie wiem czemu,ten kształt wzbudza we mnie obrzydzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
uka_m Re: Wielka, OGROMNIASTA prośba 12.08.05, 11:35 Też coś mnie uwiera,kiedy patrzę na zdjęcie tych butów.Ranią moje odczucia estetyczne,mimo tego że z baletem nic wspólnego nigdy nie miałam.Kojarzą się z czymś okaleczonym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sineira Re: Wielka, OGROMNIASTA prośba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.05, 17:30 Dobrych parę lat męczyłam się w baletkach, ale tak na oko oceniając, były wygodniejsze od tego czegoś. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Wielka, OGROMNIASTA prośba 12.08.05, 17:37 Gość portalu: Sineira napisał(a): > Dobrych parę lat męczyłam się w baletkach, ale tak na oko oceniając, były > wygodniejsze od tego czegoś. Sineira!!! Byłaś w Szkole? Skończyłaś Szkołę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sineira Re: Wielka, OGROMNIASTA prośba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.05, 18:00 Nie byłam. Nie skończyłam. Za to moja mama doświadczyła tej wątpliwej przyjemności (w Poznaniu), napatrzyła się różnych nieprzyjemnych rzeczy i dlatego posłała mnie TYLKO na hobbystyczne zajęcia w domu kultury - po to, żebym nabrała gracji, ale BEZ zwyrodnienia stawów i kręgosłupa. Szkoła to poświęcenie. Tylko dla tych, którzy to naprawdę kochają. Chylę przez nimi czoła, lecz zarazem serdecznie współczuję. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Wielka, OGROMNIASTA prośba 12.08.05, 18:04 Gość portalu: Sineira napisał(a): > Nie byłam. Nie skończyłam. Za to moja mama doświadczyła tej wątpliwej > przyjemności (w Poznaniu) No żesz???? Twoja Mama jest tancerką? Z Poznania,skąd pochodzi pierwszy solista Baletu Opery Narodowej? > Szkoła to poświęcenie. Tylko dla tych, którzy to naprawdę kochają. Chylę przez > nimi czoła, lecz zarazem serdecznie współczuję. A ja nie! Przynajmniej są tancerzami! I tego im śmiertelnie zazdroszczę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sineira Re: Wielka, OGROMNIASTA prośba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.05, 18:18 > No żesz???? Twoja Mama jest tancerką? Nie jest. Szkołę skończyła - i tyle. Zniechęcił ją los przyjaciółki, która opuściła Szkołę w gorsecie. Mama zrewidowała marzenia, dała sobie spokój z tańcem i została... geografem:) > A ja nie! Przynajmniej są tancerzami! I tego im śmiertelnie zazdroszczę! Ja trochę też. Ale to ciężki kawałek chleba i cena bywa straszna. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Wielka, OGROMNIASTA prośba 12.08.05, 18:23 Gość portalu: Sineira napisał(a): > > No żesz???? Twoja Mama jest tancerką? > Nie jest. Szkołę skończyła - i tyle. Zniechęcił ją los przyjaciółki, która > opuściła Szkołę w gorsecie. Mama zrewidowała marzenia, dała sobie spokój z > tańcem i została... geografem:) A chodzi tak fajnie jak one, czy bez ćwiczeń to mija? > > > A ja nie! Przynajmniej są tancerzami! I tego im śmiertelnie zazdroszczę! > Ja trochę też. Ale to ciężki kawałek chleba i cena bywa straszna. Ale cierpienie z nadmiaru jest czym innym niż cierpienie z braku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sineira Re: Wielka, OGROMNIASTA prośba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.05, 18:30 > A chodzi tak fajnie jak one, czy bez ćwiczeń to mija? To tak jak z jazdą na rowerze - zostaje na całe życie. Z pewnością nie jest taka szczupła jak one i nie ma tak wyrobionych mięśni, ale gracją mogłaby obdzielić kilka niewiast. > Ale cierpienie z nadmiaru jest czym innym niż cierpienie z braku. A miłość jest ślepa i przesłania urodzonemu tancerzowi negatywne aspekty jego pasji. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Wielka, OGROMNIASTA prośba 12.08.05, 20:17 > > Ale cierpienie z nadmiaru jest czym innym niż cierpienie z braku. > A miłość jest ślepa i przesłania urodzonemu tancerzowi negatywne aspekty jego > pasji. hy, mnie powiedziała TANCERKA ,że nie wszyscy profesjonaliści mają takie zamiłowanie jak ja... Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Wielka, OGROMNIASTA prośba 12.08.05, 20:17 kochanica-francuza napisała: > > > > Ale cierpienie z nadmiaru jest czym innym niż cierpienie z braku. > > A miłość jest ślepa i przesłania urodzonemu tancerzowi negatywne aspekty > jego > > pasji. > > hy, mnie powiedziała TANCERKA ,że nie wszyscy profesjonaliści mają takie > zamiłowanie jak ja... Odpowiedz Link Zgłoś
angel-m Re: Wielka, OGROMNIASTA prośba 12.08.05, 19:11 sprawiaja wrazenie obcietych kikutów...okropne,bleee Odpowiedz Link Zgłoś