Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Oryginał czy podróba

21.08.05, 16:20
    www.allegro.pl/show_item.php?item=60060831
    dobrzy ludzie?

Pozdrawiam.
    Obserwuj wątek
      • Gość: mariposa Re: Oryginał czy podróba IP: *.kalisz.mm.pl 21.08.05, 16:51
        ciezko powiedziec!bo zdjecia nie sa najlepszej jakosci!zawsze mozna oddac na
        allegro jak zobaczysz ze podroba,prawda?a ze zdjecia to trudno powiedziec!albo
        umow sie z kims (jesli z tego samego miasta)zeby obejrzec!pozdrawiam
        • kochanica-francuza Re: Oryginał czy podróba 21.08.05, 17:20
          Gość portalu: mariposa napisał(a):

(jesli z tego samego miasta)

no właśnie oferent jest z Kraka, a ja z Warszawy...

oddać na allegro łatwo powiedzieć - mam taki płaszcz i buty - najpierw trzeba
          temu zrobić zdjęcie (ładne i zachęcające!), a ja mam analoga i musiałabym robić
          cały film, secundo wypisać zachęcającą gadkę, a na marketingu znam się jak krowa
          na lataniu i takież mam do niego talenty...
          • Gość: mariposa Re: Oryginał czy podróba IP: *.kalisz.mm.pl 21.08.05, 19:03
            ale jest chyba cos takiego na allegro ze jak dostajesz paczke i widisz ze to
            nie jest oryginal to dzwonisz do sprzedawcy i mowisz ze chcesz oddac a jak nie
            to mozesz do zalozycieli allegro sie zwrocic ze sprzedaja rzeczy podrabiane co
            jest karaln!mojakolezanka tak zrobila z torebka ktora sie okazala paskudna
            podroba a na zdjeciu cudo oryginalne
      • Gość: la parisienne Re: Oryginał czy podróba IP: *.w82-120.abo.wanadoo.fr 21.08.05, 17:12
        Bozesz sie zmiluj, z ktora to n-ta para bojowek, czy ty nie znasz innego ubioru
        niz bojowki? Chyba popelnisz samobojstwo jak wyjda z mody.
        • kochanica-francuza Re: Oryginał czy podróba 21.08.05, 17:23
          Gość portalu: la parisienne napisał(a):

> Bozesz sie zmiluj, z ktora to n-ta para bojowek

Mam dwie pary i materiał na trzecią. Jeśli cię to interesuje.

, czy ty nie znasz innego ubioru
          >
          > niz bojowki?

Ależ znam! Spodnie lniane, dżinsy, sztruksy. Bojówki noszę w okresie
          przejściowym - "za ciepło na dżinsy, za zimno na letnie" - a najlepiej czuję się
          w sztruksach.

Chyba popelnisz samobojstwo jak wyjda z mody.

Chyba już wyszły? W każdym razie te różowe pastelowości to nie jest coś, co
          zaszczyciłabym swoim tyłkiem;-) (daruj sobie może uwagi co do jego rozmiaru,
          jeśli miałaś takowe w planach).

Daruj sobie takie dowcipy( o samobójstwie z powodu dupereli). A bojówki zawsze
          można uszyć.:-PPPPP
      • kochanica-francuza Re: Oryginał czy podróba 21.08.05, 17:44
        up up

może ktoś jeszcze się wypowie oprócz mariposy?

tam są takie małe zdjęcia z jakimiś duperelami, zapięciami - może po tym się
        poznaje oryginał?
        • kochanica-francuza for example 21.08.05, 18:31
          img07.allegro.pl/photos/400x300/60/6006/600608/60060831_7
          • Gość: Ania Re: for example IP: *.netcologne.de 21.08.05, 18:51
            Nie chce Cie martwic, ale jesli te Twoje "44", jak gdzies juz czytalam, jest
            prawda, to w wloskie "42" nie wejdziesz... I nie pisze tego zlosliwie - chce Ci
            po prostu zaoszczedzic klopotu:-) Sama przez to "przechodzilam"...
            • Gość: LA PARISIENNE Wloskie 42 czyli francuskie 38 IP: *.w82-120.abo.wanadoo.fr 21.08.05, 19:18
              Twoja dupcia nie wejdzie do tyc bojowek pseudo Verascowskich
              • Gość: baba Re: Wloskie 42 czyli francuskie 38 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.05, 19:26
                "44" to chyba nie "dupcia ;)
                • kochanica-francuza Re: Wloskie 42 czyli francuskie 38 21.08.05, 19:51
                  Gość portalu: baba napisał(a):

> "44" to chyba nie "dupcia ;)
                  moja dupcia akurat bardzo jest śliczna, gorzej z innymi częściami ciała:-PPP
              • kochanica-francuza Re: Wloskie 42 czyli francuskie 38 21.08.05, 19:50
                Gość portalu: LA PARISIENNE napisał(a):

> Twoja dupcia nie wejdzie do tyc bojowek pseudo Verascowskich

lapara, jesteś biseks, że tak się fascynujesz moją dupcią?
            • kochanica-francuza Re: for example 21.08.05, 19:49
              Gość portalu: Ania napisał(a):

> Nie chce Cie martwic, ale jesli te Twoje "44", jak gdzies juz czytalam, jest
              > prawda, to w wloskie "42" nie wejdziesz...

Włoskie 42 to nie nasze 42? Myślałam, że poczekają, aż schudnę.

• Gość: LA PARISIENNE Bojowki Girbaud na dupcie 42 francuska IP: *.w82-120.abo.wanadoo.fr 21.08.05, 19:53
        cgi.ebay.fr/Marithe-Francois-GIRBAUD-Seesaw-sublime-pantalon-31_W0QQitemZ5418272204QQcategoryZ68090QQrdZ1QQcmdZViewItem
        • kochanica-francuza Re: Bojowki Girbaud na dupcie 42 francuska 21.08.05, 20:00
          kolor bleu clair to nie jest to, co noszę.
      • Gość: LA PARISIENNE Albo takie IP: *.w82-120.abo.wanadoo.fr 21.08.05, 20:02
        cgi.ebay.fr/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=5418141816&ssPageName=MERC_VI_ReBay_Pr4_PcY_BID
        z tym fajnym swterkiem
        cgi.ebay.fr/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=5418144155&ssPageName=MERC_VI_ReBay_Pr4_PcY_BID
        • kochanica-francuza Re: Albo takie 21.08.05, 20:08
          przykro mi, noszę tylko materiały naturalne

bojówki noir en coton
      • Gość: LA PARISIENNE Alez ta twoja polska dupcia rozmaiar 44 cenna n/t IP: *.w82-120.abo.wanadoo.fr 21.08.05, 20:14
        • kochanica-francuza Re: Alez ta twoja polska dupcia rozmaiar 44 cenna 21.08.05, 20:17
          A co ją będę zapacać (tudzież moje cenne polskie uda, kolana i łydki) w jakichś
          poliestrach?

A w jasnych kolorach czuję się paskudnie.

Nie leń się, tylko szukaj, skoro już zaczęłaś.;-)))
          • Gość: LA PARISIENNE Re: Alez ta twoja polska dupcia rozmaiar 44 cenna IP: *.w82-120.abo.wanadoo.fr 21.08.05, 20:29
            problem, ze we francuskim nie ma odpowiedniego okreslenia na bojowki.
            Wpisz "décontracté" jako styl na ebay.fr. Mozesz placic przelewem. Kupilam cos
            na ebay niemeickim, przelew kosztowal mnie 3,80 euro. Wyslka 8 euro "collissimo
            suivi czyli niemicki GLS
            A ten sweterk to chyba zalicytuje, nizly znalazlm przy okazji szukania bojowek
            na Twoja piekna dupcie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka