Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

rajstopy pod spodnie

IP: *.icpnet.pl 25.08.05, 09:42
    nosicie dziewczyny?
    Obserwuj wątek
      • katija1 Re: rajstopy pod spodnie 25.08.05, 09:47
        tak (ale nie o tej porze roku ;)
      • Gość: aga2 Re: rajstopy pod spodnie IP: *.chello.pl 25.08.05, 09:47
        w zime tak, ale jak tylko przychodzę do domu to zaraz zdejmuję bo tego nie
        znoszę
        Brrrrrrr.... przypomniałas mi ze juz niedługo się zacznie ten koszmar
        • Gość: monika Re: rajstopy pod spodnie IP: *.plock.mm.pl 25.08.05, 09:55
          nie noszę, nawet w zimie, brrr nie cierpię rajstop pod spodniami
          • Gość: layla Re: rajstopy pod spodnie IP: *.osk.enformatic.pl 25.08.05, 09:58
            zimą noszę ciepłe podkolanówki i płaszcz, ale do krótszej kurtki zakładam
            rajstopy pod spodnie.
            • Gość: ewa Re: rajstopy pod spodnie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.05, 10:01
              rajstopki noszę pod spod kiedy jest zimno a do mniej obcislych spodni zawsze pod
              spod ponczochy albo podkolanowki...
          • gosiaqus Re: rajstopy pod spodnie 25.08.05, 11:48
            ja rowniez, okropnie, jesli wystaje te rajstopy, albo nagle zrobi sie tak w
            nich cieplo, ze trzeba by sciagnac :/ za to obowiazkowo podczas zimy cieple
            majtki :)))
      • gocha221 Re: rajstopy pod spodnie 25.08.05, 10:01
        Ja mrzne strasznie, więc sezon rajstopowy zaczynam b. wczesnie.
        Początkowo takie cienkie, a później juz takie grubasy:-))
        Tez zdejmuję po przyjsciu do domu, bo gryzie i jest okropnie,ale bez tego mam
        sine nogi!
      • hermina5 Re: rajstopy pod spodnie 25.08.05, 10:29
        E, w tym roku kupuję sobie grube podkolanówki i mam gdzieś.
      • Gość: magdzia Re: rajstopy pod spodnie IP: *.rzeszow.mm.pl 25.08.05, 10:41
        nie znosze!!!!to takie niewygoodne!!!!nie cierpie tego ....jak mam rajstopy pod
        spodniami to czuje sie jak pączek bez rączek....zeby tego unikac w tamtym roku
        kupilam pikowany plaszcz do kostek,a pod spodniami nosze kolorowe grube
        podkolanowki:P
      • no-alarms Re: rajstopy pod spodnie 25.08.05, 11:42
        nie noszę. nie lubię, uwierają mnie i wystają spod spodni. mam płaszcz do kolan
        i wysokie skarpetki/ podkolanówki, wystarczą. zesztą wielki zmarzluch nie
        jestem.
      • niusiak555 Re: rajstopy pod spodnie 25.08.05, 12:23
        Tak noszę, nie sprawia mi to żadnego problemu:-))
        • charade Re: rajstopy pod spodnie 25.08.05, 12:35
          Tak, kurde, noszę, bo mi zimno w zimie. Tak jednak tego nie cierpię, że chyba
          rozważę kupno ciepłych podkolanówek.
          • gocha221 Re: rajstopy pod spodnie 25.08.05, 14:18
            Tez rozważałam podkolanówki, ale:
            -sa jednak tylko do kolan
            -nie sa podobno najzdrowsze, bo jednak uciskaja pod kolanem i blokuja swobodny
            przepływ krwi.
      • natalicja Re: rajstopy pod spodnie 25.08.05, 16:18
        Nosze niestety, bo chociaz nienawidzze, to jeszcze bardziej nienawidze marznac.
        Czy wicie moze gdie kupic ( w Krakowie lub Toruniu) takie grube, miekkie rajstopy z bawelny nalepiej - taie "przedszkolne" Kiedys znalazlam jedne w supermarkecie, ale mialy krok do kolan i pol matra nogawek... A microfibra to pod spodnie nieporozumienie...
        • kragmel Re: rajstopy pod spodnie 01.09.05, 12:48
          natalicja napisała:

> Czy wicie moze gdie kupic ( w Krakowie lub Toruniu) takie grube, miekkie
          rajst
          > opy z bawelny nalepiej - taie "przedszkolne"

zobacz w H&M (chyba jest w Krakowie, prawda?). kupiłam u nich dwa lata temu
          bardzo ciepłe bawełniane rajstopy w rozmiarze dorosłym. całkiem ładne na
          dodatek :) plus: widziałam, że wiszą takie ciemne bawełniane u nich w Wawie.
      • kalinakalina spodnie pod rajstopy, to tak :) 25.08.05, 16:25
        rajstopy pod spodnie, nie...brrrrrr nigdy
      • Gość: mariposa Re: rajstopy pod spodnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 16:27
        tak ale w zimie:))
      • Gość: nadinka nie n/t IP: *.bpl.vectranet.pl 25.08.05, 16:27
      • solidarity Re: rajstopy pod spodnie 01.09.05, 12:34
        Nie tylko dziewczyny noszą. Ja jak ostarszy chłopak również lubię. Sa
        wygodniejsze niż kalesony bo sie nie ściągają.
      • tuskazet Re: rajstopy pod spodnie 01.09.05, 12:54
        Ja niestety też noszę, bo u mnie w pracy zimno niemal tak jak na dworze, więc
        podkolanówki się nie sprawdzają. Ale oczywiście tylko zimą. I jak najbardziej
        nie znoszę tego uczucia skrępowania. Ale lepsze to niż przeziębiony pęcherz ;-)
      • ru_ru Re: rajstopy pod spodnie 01.09.05, 13:46
        Kiedyś pracowałam w zimniejszym klimacie. Przy minus 30 stopniach to jedne
        rajstopy nie starczają, nawet wełniane pod wełniane spodnie przy długich
        zewnętrznych warstwach. Chodziłam w dwóch parach rajstop i spodniach.
        A z kupieniem rajstop bawełnianych czy wełnianych nie ma w PL problemu, trzeba
        tylko poszukać. Polecam zimową porą markety i małe sklepiki ponczosznicze,
        takie bez firmowych marek. Dostępne są rajstopy na długie nogi i wcale nie
        wyglądające na dziecięce.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka