Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Znowu torebki

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.05, 13:07
    Którą byście wybrały. Nie moge się zdecydować a potrzebna mi jest na uczelnie.
    Z wielkości bardziej ta pierwsza ale podoba mi sie bardziej ta druga. Czy ta
    druga może być także na jesień i zimę czy raczej jest bardziej letnia?

1, www.allegro.pl/show_item.php?item=61477831
    2, www.allegro.pl/show_item.php?item=61751464
    Obserwuj wątek
      • Gość: aga Re: Znowu torebki IP: *.chello.pl 25.08.05, 13:09
        pierwsza nie podoba mi się ani trochę
        druga mogla by być, ale nie poźniej niz na wrzesień
        • rzesa20 Re: Znowu torebki 25.08.05, 14:52
          Zdecydowanie druga, pierwsza mi sie wogole nie podoba.
          • Gość: ona Re: Znowu torebki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.05, 14:55
            www.allegro.pl/show_item.php?item=61786229 a taka na jesień i zimę może być?
            • Gość: marta Re: Znowu torebki - druga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 15:27
              druga o niebo lepsza
              • se.la.vie Re: Znowu torebki - druga 25.08.05, 15:36
                szczerze mówiąc obie nie są w moim stylu ale bardziej podoba mi się PIERWSZA.
            • chicaelectronica Re: Znowu torebki 25.08.05, 16:12
              nie jest zła, ale tylko do czegoś BARDZO pasującego a to nie będzie takie znowu
              proste zwłaszcza w zimę
        • Gość: przyczułka Re: Znowu torebki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 16:53
          czemu?tzn czemu jest tak ze nie chodzi sie w sezonie jesien/zima w jasnych
          torebkach bo przypuszczam ze o to chodzi
          pytam bo po prostu nie wiem czy istnieje taka zasada czy to po prostu tak w
          celach praktycznych
      • Gość: kamilka Re: Znowu torebki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.05, 16:56
        zdecydowanie ta druga!!!na jesien zime moze byc,tylko jakies buciki pod kolor szaliczek czapeczko i bedzie dobrze:)
        • Gość: magdziaa Re: Znowu torebki IP: *.rzeszow.mm.pl 25.08.05, 16:58
          obydwie sa raczej przecietne,bynajmniej mnie niczym nie urzekaja,ale juz
          zdecydowanie lepsza jest ta druga,tylko ,ze wydajke mi sie ,ze to sa typowo
          letnie a juz na bank nie nadaja sie na deszcz czy snieg w zimie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka