papryczka_ag 26.08.05, 10:07 Szukam fajnej tuniki - niezbyt wzorzystej ( to najważniejsze ). Musi być gdzieś w Warszawie :) Kolory pożądane - jesienne. Materiał obojętny. Pomożecie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
minkair Re: Tunika poszukiwana 26.08.05, 10:15 widziałaś te ciemniejsze w Promodzie ? Odpowiedz Link Zgłoś
papryczka_ag Re: Tunika poszukiwana 26.08.05, 10:22 Nope... dawno nie byłam. Jakie kolory? Z rękawem, bez rękawów? Odpowiedz Link Zgłoś
minkair Re: Tunika poszukiwana 26.08.05, 10:27 zobacz na ich stronie;-) Mniej więcej wszystko jest już w naszych sklepach.A są różne z rękawami i bez... www.promod.com/odyssee/langues.asp?PrMo=8&UserId= Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a.bc Re: Tunika poszukiwana IP: *.lodz.dialog.net.pl 26.08.05, 10:27 Byłam wczoraj w promod w łodzi/tunik jest dużo ale moim zdaniem one sa wieczorowe/ Tunik dziennych nie produkują, a jak ktos by sobie nie daj Boże wymyślił tunikę w kwiatki:) niech zapomni Zobacz na allegro, może tam cos znajdziesz Odpowiedz Link Zgłoś
minkair Re: Tunika poszukiwana 26.08.05, 10:30 wg mnie tam jest największy wybór jeżeli chodzi o tuniki w Warszawie. Wiem coś o tym bo też się interesowałam.Ale zdobyłam kilka okazyjnie;-) a kilka wyczarowałam z letnich sukienek bez rękawów obcinając je na odpowiedniej długości;-) Odpowiedz Link Zgłoś