retna 03.09.05, 11:25 jak z ich jakoscią?posiadacie owe?wczoraj widziałam nawet kilka fajnych i po przecenie za niecałe 100zł mogłabym juz sobie cos wybrac ale czekam na opinie:)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wiadereczko Re: obuwie heavy duty 03.09.05, 13:01 jakościowo bardzo dobre, dorównują np. reebokom , a do tego bardzo wygodne. Odpowiedz Link Zgłoś
asiawiol Re: obuwie heavy duty 03.09.05, 22:29 moje byly jakościowo bardzo słabe,a dodatkowo w sklepie za wszelką cenę nie chcieli przyjąć reklamacji... Napisali, że zniszczenie jest spowodowane złym zawiązywaniem sznurowadeł (skąd oni mogli wiedzieć jak ja wiąże moje sznurowadła!!!) ale może poprostu ja nie umiem w tych butach chodzic... Odpowiedz Link Zgłoś
idka20 Re: obuwie heavy duty 04.09.05, 10:59 ja jestem bardzo zadowolona z moich butow HD, natomiast moj chlopak raczej nie - sandaly rozklejaly mu sie z uporem maniaka, a HD chcialo ciagle je sklejac (takie sklejanie trwa 2 tygodnie, a bylo ich 3, wiec latwo sobie policzyc jak dlugo TŻ cierpial w lecie na brak stosownego obuwia) Odpowiedz Link Zgłoś