mena122 10.09.05, 10:07 jedna z foremek stwierdziła,że połączenie BEŻU z BRĄZEM jest prowincjonalne... a to z jakiej racji?! moim zdaniem świetnie to wygląda! Co Wy o tym myślicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
inaa1 Re: Prowincjonalne?! 10.09.05, 10:49 ja bardzo lubię takie połączenie i nie uważam, żeby było ono prowincjonalne. Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: Prowincjonalne?! 10.09.05, 10:55 zyjac na mojej slodkiej prowincji nie zauwazylam zbytniej popularnosci takiego pieknego zestawienia,wiec?! Odpowiedz Link Zgłoś
panna_turkus Re: Prowincjonalne?! 10.09.05, 11:16 może to było przejęzyczenie i chodziło o "pensjonarskość", co niewątpliwie wobec trendów jesień-zima 2005/2006 jest komplementem ;-))) beż i brąz należą do tej samej rodziny kolorów. to dość bezpieczne połączenie. żeby było ciut żywiej dorzuciłabym dodatki w kolorze miedzi, ciemnej zieleni lub modnego ostatnio bakłażana. Odpowiedz Link Zgłoś
panna_turkus Re: Prowincjonalne?! 10.09.05, 11:18 na mojej prowincji królują całkiem inne zestawienia (wytarty dżins i róż) Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: Prowincjonalne?! 10.09.05, 12:15 o,to tak jak na mojej;))) Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: Prowincjonalne?! 10.09.05, 14:59 moze miala na mysli opozycje do "swiatowe" czyli ekstrawaganckie a moze po prostu zle sie wyrazila Odpowiedz Link Zgłoś
zulka81 Re: Prowincjonalne?! 11.09.05, 08:45 a mnie sie nie podoba beż z brązem, ale nie zauważam, zeby to było prowincjonalne, jedynie z emerytkami mi sie kojarzy:-) A prowincjonalne to jest kreowanie takich teorii. Odpowiedz Link Zgłoś