gwiazdkaaa 13.09.05, 10:57 W czym na polowinki? Moja siostra ma za jakies 4 miesiace i nie ma pojecia w czym pojsc ja gdy mialam polowinki bylam ubrana elegancko ale nie galowo jak jest teraz? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gosiaqus Re: W czym na połowinki? 13.09.05, 13:50 o dzizas...za 4 miesiące to się wcale mogą nie odbyć te połowinki, np jeśli klasa coś przeskrobie itp, o ile o lo, bądź gimazjum chodzi. Weźcie się lepiej do nauki, a o stroju pomyślcie za jakieś 3 miesiące, bo wtedy to się okaże jakimś konkretnym przygotowaniem. z tego co ja wiem, połowinki, czy półmetki inaczej zwane to zwykła impreza w lepszym bądź gorszym lokalu/klubie/dyskotece, więc chyba suknie balowe odpadają. Na wszystkich tego typu imprezach, których byłam, bo my wkręcaliśmy się do innych klas zwykle dziewczyny miały na sobie bardziej wyjśckowe spodniee, bądż spódnice takie z gatunko sportowo-eleganckich, topy, ewentualnie krótkie sukienki, wszystkie ubrania były ubraniami codziennymi, które nadają się na wiele wyjść, a nie tylko na taką blahostkę, jaką są wg mnie te całe połowinki. tak więc za 3 miesiące przed czy po świętach rozpoczną się wyprzeaże, to sobie siostra sprawi ciekawe ciuszki, ale bez przesady, żeby planować to z czteromiesięcznym wyprzedzeniem. Odpowiedz Link Zgłoś
zulka81 co to połowinki????????? 13.09.05, 14:17 stara jestem-co to połowinki????????? Odpowiedz Link Zgłoś
monia70 Re: W czym na połowinki? 14.09.05, 16:42 ja mialam polowinki w LO to jakies 3 lata temu. bylam ubrana w mala czarna. ale dziewczyny byly roznie poubierane, niektore w spodniach eleganckich ale wiekszosc byla w sukienkach wieczorowych a nie balowych Odpowiedz Link Zgłoś
gwiazdkaaa Re: W czym na połowinki? 14.09.05, 17:26 dziewczyny dzis mi siorka mowi ze polowinki ma za miesiac ;/ wiec co mam jej doradzic? prosze was o pomoc pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
woszka Re: W czym na połowinki? 14.09.05, 17:45 półmetek to nie studniówka - ja raczej pójdę w jeansach, jakims śmiesznym tiszercie i trampkach. teraz szukam jakis ciekawych kolczykow, ktore by mi pasowały do tego 'stroju';-) ale to jest mat-fiz i wiekszośc ma taki styl pankowo-skejciarski. a na oficjalną część z nauczycielami... - jeszcze nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
arbuzunia Re: W czym na połowinki? 14.09.05, 18:00 a ja myslałam że polowinki sa tylko na studiach?:) stroj zalezy od tego jaki charakter ma impreza- nasze chyba bede w proximie wiec elegancki stroj raczej nie bedzie tam pasowac. Odpowiedz Link Zgłoś
gwiazdkaaa Re: W czym na połowinki? 14.09.05, 18:03 hmm jaki charakter w sumie nie balowy ale tez nie taki dyskotekowy.. on mi tak mowi ale bez przesady w dzinsach? nie to chyba odpada Odpowiedz Link Zgłoś
woszka Re: W czym na połowinki? 14.09.05, 18:09 dużo zależy od stylu danej osoby. poza tym, nasz półmetek bedzie mocno nieoficjalny, wiec mysle, ze nie bede musiala wskakiwac w małą czarną i jeansy, lub inne spodnie, będą jak najbardziej na miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś