kaja86 Re: Jak jestescie dzis ubrane? cz.2 22.09.05, 00:04 dzinsy dzwony wytarte bardzo, czarny golf gruby i dlugi, kapcie pluszowe w kształcie reniferów :) i nadal mi zimno :) Odpowiedz Link Zgłoś
joasia.sadowska Re: Jak jestescie dzis ubrane? cz.2 22.09.05, 08:56 dzinsowa spodnica, biala bawleniana bluzka z rekawem 3/4i kolnierzykiem na nia welniany, grafitowy bezrekawnik w serek. czarne grube rajstopy i plaskie czarne, lekko sportowe buty. na szyji mam szal welniany rozowo-turkowowo- radzawojakis tam z veromody, a w drodze do domu doloze do tego taka kurtko- marynarko cos + rozowe welniane rekawiczki. w sumie zero szalu:] Odpowiedz Link Zgłoś
goska_1 Re: Jak jestescie dzis ubrane? cz.2 22.09.05, 09:17 teraz jeszcze siedze w domu w grubych czarnych spodniach dresowych i rzciągniętej starej bluzie, na nogach niebieskie skarpetki.Ale zaraz wychodze i przebieam się w dzinsy dzwony, fioletowy golf i na to chyba kurteczka dzinsowa albo zamszowa kurteczka w kolorze beżowym.Na nogi adidasy. Odpowiedz Link Zgłoś
minkair Re: Jak jestescie dzis ubrane? cz.2 22.09.05, 09:13 Beżowe cienkie spodnie z H&M .Biodrówki z ciekawymi tylnymi kieszonkami z tyłu.Takie ukośne zapinane na suwaki.Bluzka z rękawem 3/4 zapinana na guziki, w geometryczny wzór kolorowa : fiolet jaśniejszy ,fiolet ciemny ,błękit brudny,czerń i czekoladowy brąz.Buty :jasno fioletowe makasyny zamszowe. Torebka : ciemny filet marszczona H&M.Kurtka : Reserved , beżowa z kieszonkami. Odpowiedz Link Zgłoś
minkair fiolet! 22.09.05, 09:16 ciemny filet :-) haha miało być oczywiście fiolet Odpowiedz Link Zgłoś
tuskazet Re: Jak jestescie dzis ubrane? cz.2 22.09.05, 12:40 Wąskie, czarne lniane spodnie, beżowe podkolanówki, czarne buty na obcasie ze sprzączkami, bluzeczka na cienkich ramiączkach z gniecionego cienkiego szyfonu w kolorze bardzo jasnego pudrowego różu wykończoną na dole taką zieloną "szydełkową koronką" (głupio to brzmi, ale nie wiem jak to nazwać), u góry tak samo z tym że przy tej niby koronce są jeszcze wydziergane różowe kwiatki z niebieskimi listkami (trudno to opisać ale efekt jest, tu cytuję koleżanki z pracy: "piorunujący"), na górę czarny sweter na guziki. Do tego długie srebrne kolczyki w stylu cygańsko-indyjskim z perełkami z różowym delikatnym połyskiem i oczywiście srebrny zegarek. Przed wyjściem z domu na dekolcie znalazł się cienki szaliczek w kolorze delikatnego bladego różu w białe grochy. I czarna "babcina" torebka. Ufff, ależ się rozpisałam. Odpowiedz Link Zgłoś
panna_turkus Re: Jak jestescie dzis ubrane? cz.2 22.09.05, 12:49 wyszłam dziś z domu ubrana w beżową ołowkową spódnicę, czekoladową obcisłą bluzeczkę w serek z rękawem 3/4, na szyi mam apaszkę w kolorze turkusowym z wywiązaną na boku kokardą. było zimno więc narzuciłam na siebie kurtkę dżinsową "house". do tego brazowe szpilki i brązowo-bezowa torba. Odpowiedz Link Zgłoś
panna_turkus Re: Jak jestescie dzis ubrane? cz.2 22.09.05, 12:51 spódnica równo do kolan z małym rozcięciem z tyłu Odpowiedz Link Zgłoś
idka20 Re: Jak jestescie dzis ubrane? cz.2 22.09.05, 14:52 ciemno szare dosyc grube spodnie w kantke z delikatnymi bialymi prazkami + koszulka z bardzo krotkimi rekawkami w kolorze jasnokakaowym :) do tego jakze powaznego stroju skarpetki w bialo-blekitne paski z mordkami kotow w czesci palcowej :) Odpowiedz Link Zgłoś
nancy_callahan Re: Jak jestescie dzis ubrane? cz.2 22.09.05, 14:55 Jak zwykle nieodpowiednio do pogody (jakoś nie wierzę w prognozy pogody, więc ich nie oglądam), dziś zatem mam na sobie zdecydowanie zbyt dużo, bo się gorąco zrobiło. A poza tym to dzisiaj jestem w tej luźnej pracy, więc ubrana na luzie totalnym: - dżinsy (jasne, rozszerzane nogawki, wranglery) - koszulka turkusowa (zwykła jakaś z targu czy coś) - bluzeczka dzianinowa, rękaw 3/4, z dekoltem w serek koloru beżowo-brązowego (ciężki do opisania, było w letniej kolekcji tatuum dużo tego koloru) - marynarka czekoladowy brąz (gorzka czekolada) sztruksowa z wełnianym kołnierzem i mankietami - szal turkusowy - matrensy beżowe i beżowa torebka Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: Jak jestescie dzis ubrane? cz.2 22.09.05, 14:57 Buty bez piet, szpice, czarne, szpilki kostium - spodnie i dopasowana marynarka, kawa z mlekiem, lamowki w takim samym kolorze skorzane na bokach spodni, rekawow i kolnierza body koronkowe czarne wlosy rozpuszczone Odpowiedz Link Zgłoś
przemkowa.b Re: Jak jestescie dzis ubrane? cz.2 22.09.05, 15:12 trecz beżowy, bluzeczka biała z dekoltem serek, sweterek malinowy, szara spódnica za kolano, cieliste rajstopy, czarne czółenka na wysokim obcasie, czarna torba:) Odpowiedz Link Zgłoś
jo-asiunka Re: Jak jestescie dzis ubrane? cz.2 22.09.05, 15:32 Dżinsowa obcisła spódnica, czarna bluzka z rękawem 3/4, czarne rajstopy, czarne płaskie balerinki i torba, aksamitna marynarka, różowa apaszka przewiązana w talii i różowe bransoletki Odpowiedz Link Zgłoś
zuzaba Re: Jak jestescie dzis ubrane? cz.2 22.09.05, 17:26 Dżinsy - szerokie, ciemnoniebieskie dzwony, biała bluzeczka z krótkim rękawem z mgniecionej bawełny, hiszpanka, sukienka dżinsowa rozpinana, czarne buty bustagrip, wielka, czarna zamszowa torba, sztruksowa, czarna, krótka kurteczka, pomarańczowy szal, biżuteria drewniano-bursztynowa, obrączka, okulary korekcyjne w plastikowych, czekoladowych oprawkach. Odpowiedz Link Zgłoś
vermeerka Re: modnisie:) 22.09.05, 18:03 hmmm ale i ja nie jestem gorsza!!!długa jeansowa rozkloszowna dołem spodnica,balerinki w kolorze zgaszonego brazu(cos pomiedzy rózem),azurowe ponczochy bo mi zimno w kolorze czekoladowym:)biała bluzka z rekawem 3/4,z dekoltem w łodke,rozowe klipsy i bransoleta Odpowiedz Link Zgłoś
jazza.nova Re: Jak jestescie dzis ubrane? cz.2 22.09.05, 20:00 Spodnica-olowek dzianinowa ZARA, melanz kolorystyczny braz+indygo, z dzianinowym brazowym paseczkiem, ktory wiaze sie na kokarde, dlugosc za kolano. Bluzeczka z NOA-NOA dzianinka, sliczny ciemno sliwkowy kolor, dopasowana, dekolt w serek, ale taki wiekszy, strony jakby zachodzana siebie. Do tego piekny wisior, bardzo prosty, - kamien w nieregularnym ksztalcie skladajacy sie z mozaiki malych kamyczkow w roznych kolorach, ale w odcieniach, ktore mialam dzis na sobie (piekny jest). Do tego duza, ciemno zielona skorzana torba TOP- SHOP, czarne plaskie baleriny. Wlosy odrastaja, wiec smiesznie wywiniete na rozne strony, grzywka podpieta dwoma spinkami. Perfumy patchouli+cynamon ;-) Czulam sie bossssko. Odpowiedz Link Zgłoś
uka_m Re: Jak jestescie dzis ubrane? cz.2 22.09.05, 20:15 Czarne eleganckie(garniturowe)biodrówki,bluzka przywieziona z meksyku(prezent)-czarno biała,na szerokich ramiączkach,z aplikacją z czarnej koronki wokół dekoltu.Klapki obcas,zabudowane(znaczy palce zakryte). Odpowiedz Link Zgłoś
uka_m Re: Jak jestescie dzis ubrane? cz.2 22.09.05, 20:21 Bluzka w czarno białe kwiaty.Bo kwiaty uwielbiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
mausi5 Re: Jak jestescie dzis ubrane? cz.2 22.09.05, 20:04 Ciemnoniebieskie dzinsy o prostych nogawkach, bialy top na ramiaczkach a na to jakby kamizelka z cienkiej bawelny wykonczona malutkimi falbankami i sznurowana z przodu, tez biala, jasnobrazowe skorzane plaskie sandaly, wielka jasnobrazowa skorzana torba, kiczowaty wisior w kszalcie krzyza z czerwonymi kamieniami, krwistoczerwone paznokcie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
maly.wredak Re: Jak jestescie dzis ubrane? cz.2 22.09.05, 20:06 w pracy: czarne szerokie spodnie z kantem (takie męskie w stylu), czarna koszulka na ramiączkach, czarna prześwitująca koszulka, czarna krótka kurteczka (to zamiast marynarki), czarne płaskie mokasyny, srebro w uszach, bransoleta ze srebnych łańcuchów (lekko punkowa w wyrazie :), obrączka z białego złota, czarna bielizna, czarny charakter :) w domu: szare swetrzysko, granatowe spodnie w żółtawe serduszka (tzw. wieczorowe:), grubaśne, szare, góralskie skarpety, zero biżuterii, zero makijażu, charakter nadal czarny :) Odpowiedz Link Zgłoś
jazza.nova Re: Jak jestescie dzis ubrane? cz.2 22.09.05, 20:27 z Ciebie to jakis maly wredak czy co ;-)??? Odpowiedz Link Zgłoś
maly.wredak Re: Jak jestescie dzis ubrane? cz.2 23.09.05, 09:37 > z Ciebie to jakis maly wredak czy co ;-)??? ano :))))))))))))) hehe :) Odpowiedz Link Zgłoś
gosiaqus Re: Jak jestescie dzis ubrane? cz.2 22.09.05, 20:13 a ja dziś po domowemu, część stroju przywdziana tylko ze względu na likwidację balaganu w pokoju, zamiast schowac sweter do szafy włożylam go na siebie :)- proste, w stylu klubowym sztruksy, w kolorze mysiego futrka- tak się mienią, cytrynowy dzianinowy sweterek, na to wybitnie niedopasowany do reszty stroju cienki, przeswitujący starszy brat blizniaka, w kolorze bardzo, ale to bardzo ciemnej zieleni, na nogach jasnozielone japonki ze slomy :) Odpowiedz Link Zgłoś
schaetzchen Re: Jak jestescie dzis ubrane? cz.2 22.09.05, 20:44 Biała lniana koszula, lekko rozszerzane rękawy, dekolt w łódkę z takim pionowym pęknięciem, wokół tego dekoltu delikatny haft robiony białą nitką; proste, przydługie spodnie w kant, gorzka czekolada; sportowe buty bardzo ciemny granat, właściwie nie wiadomo jaki to dokładnie kolor :) płaszcz sztruksowy do kolan, kawa z małą ilością mleka; szal z cienkiej bawełny w kolorze lawendy; duża torba z grubego płótna, ciemny brąz; bardzo delikatny makijaż (tusz, puder i pomadka ochronna), perfumy Truth C.Kleina. Kocham jesień! Odpowiedz Link Zgłoś
marvellous Re: Jak jestescie dzis ubrane? cz.2 22.09.05, 22:29 Ciemne jeansy, pistacjowa koszulka, na nią czekoladowy sweterek zapinany na guziki, mocno wycięty na dekoldzie, pistacjowe czółenka z subtelnym szpicem, na niewilekim obcasie, czekoladowa torebka. Włosy rozpuszczone; kolczyki długie, orientalne. Odpowiedz Link Zgłoś
schaetzchen Re: Jak jestescie dzis ubrane? cz.2 23.09.05, 08:43 Póki co jeszcze w piżamę: bawełniane spodnie w pionowe pasy, kolory biało-błękitno-beżowe, H&M, do tego koszulka biała na ramiączkach (coś mi po plecach zawiewa od otwartego okna...) Zaraz ubiorę się w: wiśniowy sweterek ze stójką i trochę głębszym niż zazwyczaj przy stójkach dekoltem; zamszową ciemnobrązową marynarkę; buty, które wczoraj kupiłam, wsuwane jak mokasyny, ale inny krój, płaski obcas, wiśnio-śliwka, bardzo ładne :))). Skarpetki - cieliste antygwałty :) No waham się jakie spodnie - pewnie padnie na jakiś ciemny beż - albo z grubszej bawełny w tenis, albo tweedowe dość szerokie. Albo może długa spódnica w kształcie tulipana (odwróconego rzecz jasna) gruby len, kawa z mlekiem. To wtedy beżowe kabaretki. Torba ta co wczoraj, zero biżuterii, bo sweterek ma przy stójce cienki pasek z koralików. Może ew. jakiś szal, bo zmarźliwa jestem. Makijaż typu standard, czyli mało, pachnieć będę "very irresistible". Odpowiedz Link Zgłoś
greglis Re: Jak jestescie dzis ubrane? cz.2 23.09.05, 09:27 Zaraz wychodzę,jak ja lubię słoneczne,jesienne poranki :) Mam na sobie ciemno czerwony golfik z rękawami do łokci,spódnica wykończona koronką za kolano w kolorach ciemnej czerwieni tło,na niej paseczki i kwiatuszki .Spódnica typowo bavarska -ludowa.Do tego czerwone kryjące rajstopy,brązowe ,zamszowe szpileczki na niskim obcasie i zaokrąglonym noskiem,paseczek w tali brązowy i torebka brązowa "babcina"a na koniec krótka,prosta ciemno czerwona kurteczka pozdrawiam słonecznie Odpowiedz Link Zgłoś
minkair Re: Jak jestescie dzis ubrane? cz.2 23.09.05, 09:47 Hurra ! dziś Piątek a więc wiekszy luz. Spodnie dzinsy proste -biodrówki wytarte ( moje ulubione DENIM CO ) Bladorózowa bawełniana bluzka w serek (prążek) H&M. Żakiet krótki ciemny granat w rózne kwiatki :różowe,fioletowe,zielone,bordo, niebieskie.Trochę jakby rzec staroświecki.Kwiatki są lekko wytłaczane. Buty makasyny zamszowe jasny fiolet +torebka ciemny fiolet z H&M ( ta sama co wczoraj;-) No i pasek zamszowy bordowo-fioletowy.Z biżuteri tylko nieduzy krzyżyk w kształcie kwadratu przywieziony z Izraela -srebny na łańcuszku. Dziś rano jakoś nie miałam koncepcji i zbyt wielu pomysłów .Wyszło jak wyszło i do wieczora tak będzie ;-p Odpowiedz Link Zgłoś
maly.wredak Re: Jak jestescie dzis ubrane? cz.2 23.09.05, 10:07 dziś praca bez spotkań, przynajmniej zaplanowanych, więc trochę luźniej: czarna koszulka bawełniano-sweterkowa z golfem i krótkim rękawem (baaaardzo obcisła), czarne bawełniane spodnie lekko rozszerzane, czarne mokasyny, czarna bielizna, czarna krótka kurteczka, srebro jak zwykle, czarna torba nieco worowata i kompletnie niepasująca do całości czarna teczka z dokumentami (ale się z nią nie przemieszczam, tylko z samochodu do biura). i oczywiście czarny charakter :) Odpowiedz Link Zgłoś
tuskazet Re: Jak jestescie dzis ubrane? cz.2 23.09.05, 10:20 Jak to mówicie - bez polotu, ale wygodnie - lekko wytarte i przetarte jeansy biodrówki z paskiem zrobionym z białego sznurka, czarna bluzka z rękawem 3/4 i dekoltem w serek, na srebrnym łańcuszku srebrny mały kwiatuszek z zielonymi listkami i czerwonym kwiatostanem (tak to się chyba nazywało), srebrny zegarek. Buty te co wczoraj - czarne na obcasie ze sprzączkami. Na górę sztruksowa kurtka-marynarka w kolorze beżowym z broszką - kwiatem z brązowymi oczkami, szaliczek pomarańczowo-brązowy i nie pasująca do niczego ale ulubiona torebka z bordowej skóry wytłaczanej na wzór skóry krokodyla. I oczywiście jak zwykle włosy związane w kucyk. Odpowiedz Link Zgłoś
lilarose Re: Jak jestescie dzis ubrane? cz.2 23.09.05, 13:30 - turkusowa bawełniana bluzka z krótkim rękawem, dekolt okragły - brązowa sztruksowa marynarka - brazowe sztruksowe spodnie typu biodrówki - dzwony - zgniłozielony pasek - brązowe zamszowe buty sportowe z turkusowymi paskami - paznokcie pomalowane na turkusowo - włosy rozpuszczone - czarna sztruksowa torebka - czarny płaszczyk ze skóry - bordowy zwiewny szaliczek z frędzlami Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: Jak jestescie dzis ubrane? cz.2 23.09.05, 14:28 jasne bezowe polbuty (szpila niewysoka - sa gdzies w necie...) brazowe spoodnie dzwonowate jersey biala bluzka swetrowa bez rekawow, z dekoltem serkiem marynarka oliwkowa 3 sznurki duzych bursztynow kazdy sznurek w innym odcieniu Odpowiedz Link Zgłoś
axasa Re: Jak jestescie dzis ubrane? cz.2 23.09.05, 14:29 a dzisiaj... czarna bawełniana bluzeczka H&M z rękawem 3/4, czarne wzorzyste rajstopki, moje ulubione niby balerinki, spódniczka jeansowa za kolana, z falbanką JACKPOT i turkusowy skarabeusz na szyi. Ot... Odpowiedz Link Zgłoś
asik12 Re: Jak jestescie dzis ubrane? cz.2 23.09.05, 14:32 Grafitowy garnitur w tenis, turkusowa bluzeczka bawełniania z dekoltem w serek, czarne półbuty, czarna torebka, biżuteria srebrna z cyrokoniami. Odpowiedz Link Zgłoś
emila26 Re: Jak jestescie dzis ubrane? cz.2 23.09.05, 16:15 koszulka na krotki rękaw, rybaczki, japonki. Własnie wrociłam z pracy i teraz wypoczywam na balkonie, dodam że słoneczko ładnie świeci:) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
izzy-pop Re: Jak jestescie dzis ubrane? cz.2 23.09.05, 16:52 czarne bojówki,cytrynowy t-shirt z bardzo krótkimi ręgawami ,chabrowymi lamówkami na rękawach i przy dekolcie i z chabrową rybą z przodu,stopy chwilowo nagie-nie chciało mi się dziś pracować,więc zwiałam pod pretekstem pracy w domu:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
nadinka_nadinka Re: Jak jestescie dzis ubrane? cz.2 23.09.05, 19:09 w pracy czarne szerokie spodnie z mankietem i na kant, dlugosc 7/8, bezowe antygwaltki kabaretki w drobniutkie oczka, czarne szpilki na cienkim obcasie, jasnozielony golf bez rekawow, ciemnozielona marynarka, kolczyki czarne patyczki za srebrnym wykonczeniem i czarna torba. teraz czarne spodnie dresowe, czerwona podkoszulka bokserka, granatowa bluza z kapturem z zoltymi wykonczeniami [rozmiar XL - za mala na brata ;D], na nogach bialorozowe halowki, bo na rowerze jezdzilam ;-) **** ...Hold your breath and count to ten, Start again, start again... Odpowiedz Link Zgłoś