Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Jak jestescie dzis ubrane? cz.2

• kaja86 Re: Jak jestescie dzis ubrane? cz.2 22.09.05, 00:04
        dzinsy dzwony wytarte bardzo, czarny golf gruby i dlugi, kapcie pluszowe w
        kształcie reniferów :) i nadal mi zimno :)
      • joasia.sadowska Re: Jak jestescie dzis ubrane? cz.2 22.09.05, 08:56
        dzinsowa spodnica, biala bawleniana bluzka z rekawem 3/4i kolnierzykiem na nia
        welniany, grafitowy bezrekawnik w serek. czarne grube rajstopy i plaskie
        czarne, lekko sportowe buty. na szyji mam szal welniany rozowo-turkowowo-
        radzawojakis tam z veromody, a w drodze do domu doloze do tego taka kurtko-
        marynarko cos + rozowe welniane rekawiczki.

w sumie zero szalu:]
        • goska_1 Re: Jak jestescie dzis ubrane? cz.2 22.09.05, 09:17
          teraz jeszcze siedze w domu w grubych czarnych spodniach dresowych i
          rzciągniętej starej bluzie, na nogach niebieskie skarpetki.Ale zaraz wychodze i
          przebieam się w dzinsy dzwony, fioletowy golf i na to chyba kurteczka dzinsowa
          albo zamszowa kurteczka w kolorze beżowym.Na nogi adidasy.
      • minkair Re: Jak jestescie dzis ubrane? cz.2 22.09.05, 09:13
        Beżowe cienkie spodnie z H&M .Biodrówki z ciekawymi tylnymi kieszonkami z tyłu.Takie ukośne zapinane na suwaki.Bluzka z rękawem 3/4 zapinana na guziki, w geometryczny wzór kolorowa : fiolet jaśniejszy ,fiolet ciemny ,błękit brudny,czerń i czekoladowy brąz.Buty :jasno fioletowe makasyny zamszowe. Torebka : ciemny filet marszczona H&M.Kurtka : Reserved , beżowa z kieszonkami.
        • minkair fiolet! 22.09.05, 09:16
          ciemny filet :-) haha miało być oczywiście fiolet
          • miss_paradox Re 22.09.05, 10:03
            dres czerwony
      • tuskazet Re: Jak jestescie dzis ubrane? cz.2 22.09.05, 12:40
        Wąskie, czarne lniane spodnie, beżowe podkolanówki, czarne buty na obcasie ze
        sprzączkami, bluzeczka na cienkich ramiączkach z gniecionego cienkiego szyfonu
        w kolorze bardzo jasnego pudrowego różu wykończoną na dole taką
        zieloną "szydełkową koronką" (głupio to brzmi, ale nie wiem jak to nazwać), u
        góry tak samo z tym że przy tej niby koronce są jeszcze wydziergane różowe
        kwiatki z niebieskimi listkami (trudno to opisać ale efekt jest, tu cytuję
        koleżanki z pracy: "piorunujący"), na górę czarny sweter na guziki. Do tego
        długie srebrne kolczyki w stylu cygańsko-indyjskim z perełkami z różowym
        delikatnym połyskiem i oczywiście srebrny zegarek. Przed wyjściem z domu na
        dekolcie znalazł się cienki szaliczek w kolorze delikatnego bladego różu w
        białe grochy. I czarna "babcina" torebka. Ufff, ależ się rozpisałam.
      • panna_turkus Re: Jak jestescie dzis ubrane? cz.2 22.09.05, 12:49
        wyszłam dziś z domu ubrana w beżową ołowkową spódnicę, czekoladową obcisłą
        bluzeczkę w serek z rękawem 3/4, na szyi mam apaszkę w kolorze turkusowym z
        wywiązaną na boku kokardą. było zimno więc narzuciłam na siebie kurtkę dżinsową
        "house". do tego brazowe szpilki i brązowo-bezowa torba.
        • panna_turkus Re: Jak jestescie dzis ubrane? cz.2 22.09.05, 12:51
          spódnica równo do kolan z małym rozcięciem z tyłu
      • idka20 Re: Jak jestescie dzis ubrane? cz.2 22.09.05, 14:52
        ciemno szare dosyc grube spodnie w kantke z delikatnymi bialymi prazkami + koszulka z bardzo krotkimi rekawkami w kolorze jasnokakaowym :) do tego jakze powaznego stroju skarpetki w bialo-blekitne paski z mordkami kotow w czesci palcowej :)
      • nancy_callahan Re: Jak jestescie dzis ubrane? cz.2 22.09.05, 14:55
        Jak zwykle nieodpowiednio do pogody (jakoś nie wierzę w prognozy pogody, więc
        ich nie oglądam), dziś zatem mam na sobie zdecydowanie zbyt dużo, bo się gorąco
        zrobiło.
        A poza tym to dzisiaj jestem w tej luźnej pracy, więc ubrana na luzie totalnym:
        - dżinsy (jasne, rozszerzane nogawki, wranglery)
        - koszulka turkusowa (zwykła jakaś z targu czy coś)
        - bluzeczka dzianinowa, rękaw 3/4, z dekoltem w serek koloru beżowo-brązowego
        (ciężki do opisania, było w letniej kolekcji tatuum dużo tego koloru)
        - marynarka czekoladowy brąz (gorzka czekolada) sztruksowa z wełnianym
        kołnierzem i mankietami
        - szal turkusowy
        - matrensy beżowe i beżowa torebka
      • tralalumpek Re: Jak jestescie dzis ubrane? cz.2 22.09.05, 14:57
        Buty bez piet, szpice, czarne, szpilki
        kostium - spodnie i dopasowana marynarka, kawa z mlekiem, lamowki w takim samym
        kolorze skorzane na bokach spodni, rekawow i kolnierza
        body koronkowe czarne
        wlosy rozpuszczone
      • przemkowa.b Re: Jak jestescie dzis ubrane? cz.2 22.09.05, 15:12
        trecz beżowy, bluzeczka biała z dekoltem serek, sweterek malinowy, szara
        spódnica za kolano, cieliste rajstopy, czarne czółenka na wysokim obcasie,
        czarna torba:)
        • jo-asiunka Re: Jak jestescie dzis ubrane? cz.2 22.09.05, 15:32
          Dżinsowa obcisła spódnica, czarna bluzka z rękawem 3/4, czarne rajstopy, czarne
          płaskie balerinki i torba, aksamitna marynarka, różowa apaszka przewiązana w
          talii i różowe bransoletki
      • zuzaba Re: Jak jestescie dzis ubrane? cz.2 22.09.05, 17:26
        Dżinsy - szerokie, ciemnoniebieskie dzwony, biała bluzeczka z krótkim rękawem z
        mgniecionej bawełny, hiszpanka, sukienka dżinsowa rozpinana, czarne buty
        bustagrip, wielka, czarna zamszowa torba, sztruksowa, czarna, krótka kurteczka,
        pomarańczowy szal, biżuteria drewniano-bursztynowa, obrączka, okulary
        korekcyjne w plastikowych, czekoladowych oprawkach.
        • vermeerka modnisie:) 22.09.05, 17:56
          • vermeerka Re: modnisie:) 22.09.05, 18:03
            hmmm ale i ja nie jestem gorsza!!!długa jeansowa rozkloszowna dołem
            spodnica,balerinki w kolorze zgaszonego brazu(cos pomiedzy rózem),azurowe
            ponczochy bo mi zimno w kolorze czekoladowym:)biała bluzka z rekawem 3/4,z
            dekoltem w łodke,rozowe klipsy i bransoleta
      • jazza.nova Re: Jak jestescie dzis ubrane? cz.2 22.09.05, 20:00
        Spodnica-olowek dzianinowa ZARA, melanz kolorystyczny braz+indygo, z
        dzianinowym brazowym paseczkiem, ktory wiaze sie na kokarde, dlugosc za kolano.
        Bluzeczka z NOA-NOA dzianinka, sliczny ciemno sliwkowy kolor, dopasowana,
        dekolt w serek, ale taki wiekszy, strony jakby zachodzana siebie. Do tego
        piekny wisior, bardzo prosty, - kamien w nieregularnym ksztalcie skladajacy sie
        z mozaiki malych kamyczkow w roznych kolorach, ale w odcieniach, ktore mialam
        dzis na sobie (piekny jest). Do tego duza, ciemno zielona skorzana torba TOP-
        SHOP, czarne plaskie baleriny. Wlosy odrastaja, wiec smiesznie wywiniete na
        rozne strony, grzywka podpieta dwoma spinkami. Perfumy patchouli+cynamon ;-)
        Czulam sie bossssko.
        • uka_m Re: Jak jestescie dzis ubrane? cz.2 22.09.05, 20:15
          Czarne eleganckie(garniturowe)biodrówki,bluzka przywieziona z
          meksyku(prezent)-czarno biała,na szerokich ramiączkach,z aplikacją z czarnej
          koronki wokół dekoltu.Klapki obcas,zabudowane(znaczy palce zakryte).
          • uka_m Re: Jak jestescie dzis ubrane? cz.2 22.09.05, 20:21
            Bluzka w czarno białe kwiaty.Bo kwiaty uwielbiam:)
      • mausi5 Re: Jak jestescie dzis ubrane? cz.2 22.09.05, 20:04
        Ciemnoniebieskie dzinsy o prostych nogawkach, bialy top na ramiaczkach a na to
        jakby kamizelka z cienkiej bawelny wykonczona malutkimi falbankami i sznurowana
        z przodu, tez biala, jasnobrazowe skorzane plaskie sandaly, wielka jasnobrazowa
        skorzana torba, kiczowaty wisior w kszalcie krzyza z czerwonymi kamieniami,
        krwistoczerwone paznokcie ;-)
      • maly.wredak Re: Jak jestescie dzis ubrane? cz.2 22.09.05, 20:06
        w pracy: czarne szerokie spodnie z kantem (takie męskie w stylu), czarna
        koszulka na ramiączkach, czarna prześwitująca koszulka, czarna krótka kurteczka
        (to zamiast marynarki), czarne płaskie mokasyny, srebro w uszach, bransoleta ze
        srebnych łańcuchów (lekko punkowa w wyrazie :), obrączka z białego złota,
        czarna bielizna, czarny charakter :)
        w domu: szare swetrzysko, granatowe spodnie w żółtawe serduszka (tzw.
        wieczorowe:), grubaśne, szare, góralskie skarpety, zero biżuterii, zero
        makijażu, charakter nadal czarny :)
        • jazza.nova Re: Jak jestescie dzis ubrane? cz.2 22.09.05, 20:27
          z Ciebie to jakis maly wredak czy co ;-)???
          • maly.wredak Re: Jak jestescie dzis ubrane? cz.2 23.09.05, 09:37
            > z Ciebie to jakis maly wredak czy co ;-)???

ano :)))))))))))))
            hehe :)
      • gosiaqus Re: Jak jestescie dzis ubrane? cz.2 22.09.05, 20:13
        a ja dziś po domowemu, część stroju przywdziana tylko ze względu na likwidację balaganu w pokoju, zamiast schowac sweter do szafy włożylam go na siebie :)- proste, w stylu klubowym sztruksy, w kolorze mysiego futrka- tak się mienią, cytrynowy dzianinowy sweterek, na to wybitnie niedopasowany do reszty stroju cienki, przeswitujący starszy brat blizniaka, w kolorze bardzo, ale to bardzo ciemnej zieleni, na nogach jasnozielone japonki ze slomy :)
        • schaetzchen Re: Jak jestescie dzis ubrane? cz.2 22.09.05, 20:44
          Biała lniana koszula, lekko rozszerzane rękawy, dekolt w łódkę z takim pionowym
          pęknięciem, wokół tego dekoltu delikatny haft robiony białą nitką; proste,
          przydługie spodnie w kant, gorzka czekolada; sportowe buty bardzo ciemny granat,
          właściwie nie wiadomo jaki to dokładnie kolor :) płaszcz sztruksowy do kolan,
          kawa z małą ilością mleka; szal z cienkiej bawełny w kolorze lawendy; duża torba
          z grubego płótna, ciemny brąz; bardzo delikatny makijaż (tusz, puder i pomadka
          ochronna), perfumy Truth C.Kleina. Kocham jesień!
      • marvellous Re: Jak jestescie dzis ubrane? cz.2 22.09.05, 22:29
        Ciemne jeansy, pistacjowa koszulka, na nią czekoladowy sweterek
        zapinany na guziki, mocno wycięty na dekoldzie, pistacjowe czółenka z
        subtelnym szpicem, na niewilekim obcasie, czekoladowa torebka.
        Włosy rozpuszczone; kolczyki długie, orientalne.
        • schaetzchen Re: Jak jestescie dzis ubrane? cz.2 23.09.05, 08:43
          Póki co jeszcze w piżamę: bawełniane spodnie w pionowe pasy, kolory
          biało-błękitno-beżowe, H&M, do tego koszulka biała na ramiączkach (coś mi po
          plecach zawiewa od otwartego okna...)

Zaraz ubiorę się w: wiśniowy sweterek ze stójką i trochę głębszym niż zazwyczaj
          przy stójkach dekoltem; zamszową ciemnobrązową marynarkę; buty, które wczoraj
          kupiłam, wsuwane jak mokasyny, ale inny krój, płaski obcas, wiśnio-śliwka,
          bardzo ładne :))). Skarpetki - cieliste antygwałty :) No waham się jakie spodnie
          - pewnie padnie na jakiś ciemny beż - albo z grubszej bawełny w tenis, albo
          tweedowe dość szerokie. Albo może długa spódnica w kształcie tulipana
          (odwróconego rzecz jasna) gruby len, kawa z mlekiem. To wtedy beżowe kabaretki.
          Torba ta co wczoraj, zero biżuterii, bo sweterek ma przy stójce cienki pasek z
          koralików. Może ew. jakiś szal, bo zmarźliwa jestem. Makijaż typu standard,
          czyli mało, pachnieć będę "very irresistible".
      • greglis Re: Jak jestescie dzis ubrane? cz.2 23.09.05, 09:27
        Zaraz wychodzę,jak ja lubię słoneczne,jesienne poranki :)
        Mam na sobie ciemno czerwony golfik z rękawami do łokci,spódnica wykończona
        koronką za kolano w kolorach ciemnej czerwieni tło,na niej paseczki i
        kwiatuszki .Spódnica typowo bavarska -ludowa.Do tego czerwone kryjące
        rajstopy,brązowe ,zamszowe szpileczki na niskim obcasie i zaokrąglonym
        noskiem,paseczek w tali brązowy i torebka brązowa "babcina"a na koniec
        krótka,prosta ciemno czerwona kurteczka
        pozdrawiam słonecznie
        • minkair Re: Jak jestescie dzis ubrane? cz.2 23.09.05, 09:47
          Hurra ! dziś Piątek a więc wiekszy luz.
          Spodnie dzinsy proste -biodrówki wytarte ( moje ulubione DENIM CO )
          Bladorózowa bawełniana bluzka w serek (prążek) H&M.
          Żakiet krótki ciemny granat w rózne kwiatki :różowe,fioletowe,zielone,bordo, niebieskie.Trochę jakby rzec staroświecki.Kwiatki są lekko wytłaczane.
          Buty makasyny zamszowe jasny fiolet +torebka ciemny fiolet z H&M ( ta sama co wczoraj;-)
          No i pasek zamszowy bordowo-fioletowy.Z biżuteri tylko nieduzy krzyżyk w kształcie kwadratu przywieziony z Izraela -srebny na łańcuszku.

Dziś rano jakoś nie miałam koncepcji i zbyt wielu pomysłów .Wyszło jak wyszło i do wieczora tak będzie ;-p
      • maly.wredak Re: Jak jestescie dzis ubrane? cz.2 23.09.05, 10:07
        dziś praca bez spotkań, przynajmniej zaplanowanych, więc trochę luźniej:
        czarna koszulka bawełniano-sweterkowa z golfem i krótkim rękawem (baaaardzo
        obcisła), czarne bawełniane spodnie lekko rozszerzane, czarne mokasyny, czarna
        bielizna, czarna krótka kurteczka, srebro jak zwykle, czarna torba nieco
        worowata i kompletnie niepasująca do całości czarna teczka z dokumentami (ale
        się z nią nie przemieszczam, tylko z samochodu do biura). i oczywiście czarny
        charakter :)
      • tuskazet Re: Jak jestescie dzis ubrane? cz.2 23.09.05, 10:20
        Jak to mówicie - bez polotu, ale wygodnie - lekko wytarte i przetarte jeansy
        biodrówki z paskiem zrobionym z białego sznurka, czarna bluzka z rękawem 3/4 i
        dekoltem w serek, na srebrnym łańcuszku srebrny mały kwiatuszek z zielonymi
        listkami i czerwonym kwiatostanem (tak to się chyba nazywało), srebrny zegarek.
        Buty te co wczoraj - czarne na obcasie ze sprzączkami. Na górę sztruksowa
        kurtka-marynarka w kolorze beżowym z broszką - kwiatem z brązowymi oczkami,
        szaliczek pomarańczowo-brązowy i nie pasująca do niczego ale ulubiona torebka z
        bordowej skóry wytłaczanej na wzór skóry krokodyla. I oczywiście jak zwykle
        włosy związane w kucyk.
      • lilarose Re: Jak jestescie dzis ubrane? cz.2 23.09.05, 13:30
        - turkusowa bawełniana bluzka z krótkim rękawem, dekolt okragły
        - brązowa sztruksowa marynarka
        - brazowe sztruksowe spodnie typu biodrówki - dzwony
        - zgniłozielony pasek
        - brązowe zamszowe buty sportowe z turkusowymi paskami
        - paznokcie pomalowane na turkusowo
        - włosy rozpuszczone
        - czarna sztruksowa torebka
        - czarny płaszczyk ze skóry
        - bordowy zwiewny szaliczek z frędzlami
      • tralalumpek Re: Jak jestescie dzis ubrane? cz.2 23.09.05, 14:28
        jasne bezowe polbuty (szpila niewysoka - sa gdzies w necie...)
        brazowe spoodnie dzwonowate jersey
        biala bluzka swetrowa bez rekawow, z dekoltem serkiem
        marynarka oliwkowa
        3 sznurki duzych bursztynow kazdy sznurek w innym odcieniu
      • axasa Re: Jak jestescie dzis ubrane? cz.2 23.09.05, 14:29
        a dzisiaj... czarna bawełniana bluzeczka H&M z rękawem 3/4, czarne wzorzyste
        rajstopki, moje ulubione niby balerinki, spódniczka jeansowa za kolana, z
        falbanką JACKPOT i turkusowy skarabeusz na szyi. Ot...
      • asik12 Re: Jak jestescie dzis ubrane? cz.2 23.09.05, 14:32
        Grafitowy garnitur w tenis, turkusowa bluzeczka bawełniania z dekoltem w serek,
        czarne półbuty, czarna torebka, biżuteria srebrna z cyrokoniami.
      • emila26 Re: Jak jestescie dzis ubrane? cz.2 23.09.05, 16:15
        koszulka na krotki rękaw, rybaczki, japonki.
        Własnie wrociłam z pracy i teraz wypoczywam na balkonie, dodam że słoneczko
        ładnie świeci:)
        Pozdrawiam
      • izzy-pop Re: Jak jestescie dzis ubrane? cz.2 23.09.05, 16:52
        czarne bojówki,cytrynowy t-shirt z bardzo krótkimi ręgawami ,chabrowymi
        lamówkami na rękawach i przy dekolcie i z chabrową rybą z przodu,stopy chwilowo
        nagie-nie chciało mi się dziś pracować,więc zwiałam pod pretekstem pracy w
        domu:-))))
      • nadinka_nadinka Re: Jak jestescie dzis ubrane? cz.2 23.09.05, 19:09
        w pracy czarne szerokie spodnie z mankietem i na kant, dlugosc 7/8, bezowe
        antygwaltki kabaretki w drobniutkie oczka, czarne szpilki na cienkim obcasie,
        jasnozielony golf bez rekawow, ciemnozielona marynarka, kolczyki czarne patyczki
        za srebrnym wykonczeniem i czarna torba.

teraz czarne spodnie dresowe, czerwona podkoszulka bokserka, granatowa bluza z
        kapturem z zoltymi wykonczeniami [rozmiar XL - za mala na brata ;D], na nogach
        bialorozowe halowki, bo na rowerze jezdzilam ;-)

...Hold your breath and count to ten,
        Start again, start again...
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka