katija1 19.10.05, 11:10 Dziewczyny, zakupilam wczoraj garnitur czekoladowy w Zarze z cienkiego sztruksu. Teraz sie waham czy go nie oddać... chodzi mi o spodnie - czy sie nie powypychają? Macie doswiadczenia z "zarowym' sztruksem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lady.k Re: ZARA - sztruksy 19.10.05, 14:02 chyba kupiłyśmy te same spodnie tylko ja w kolorze czarnym;-) mam spodnie sztruksowe z Zary w kolorze różowym ponad rok, może 1,5 i szczerze-bez zmian. dlatego skusiłam się na czarne. Kupiłam też sweter po 35 zl-cena smiesznie niska, moze to niewypal?ale nosi sie fajnie... Odpowiedz Link Zgłoś
lucy215 Re: ZARA - sztruksy 19.10.05, 14:17 Też mam sweter za 35 :) biały z dużym dekoltem, jest super :) Odpowiedz Link Zgłoś
mantha Re: ZARA - sztruksy 19.10.05, 15:37 Te sweterki w jakich sa rozmiarach??? zapytowywuje z uwagi na ta, ze posiadam znaczny biust... czy L jest L-ką czy raczej M-ką??? Odpowiedz Link Zgłoś
epiphany Re: ZARA - sztruksy 19.10.05, 15:21 Mam czarne sztruksi Zary od ponad roku - w zasadzie wyglądają jak nowe, nawet nie zaczęły sie wycierać na tyłku ;) Odpowiedz Link Zgłoś
m0nam Re: ZARA - sztruksy 19.10.05, 23:03 z zary mam sztruksy bezowe i rozowe z zeszlego sezonu i czekoladowe z tego - mimo, ze sztruks jest faktycznie cienki, trzymaja sie poki co niezle. Odpowiedz Link Zgłoś