ivonna 19.10.05, 11:58 Dziewczyny poradżcie, gdzie w Wawie kupię zamszowe kozaki na obcasie(niezbyt dużym), opinające łydkę. Sprawa pilna. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
guise Re: zamszowe kozaki 19.10.05, 14:59 Ryłko ma dość fajne, nie jestem ze stolicy, wiec nie wiem gdzie macie salon;) Odpowiedz Link Zgłoś
czarodziejka1 Re: zamszowe kozaki 19.10.05, 16:00 Tydzień temu kupiłam długie, czekoladowe, zamszowe kozaczki w Galerii Centrum, ale w tej która jest w Galerii Mokotów. Kozaczki są wciągane. Po raz pierwszy nie mam problemu z łydką lewej nogi :) Wszystkie kozaczki na suwak nie dosuwają mi się na lewej nodze BUUUUUUUUUU Poza tym w Prima Moda też mają fajne zamszowe kozaczki :) Odpowiedz Link Zgłoś
evelinasz1 Re: zamszowe kozaki 19.10.05, 17:27 Bardzo podobają mi się kozaczki z zamszu ale powiedzcie mi dziewczyny czy to się nadaje do noszenia na deszcz? wydaje mi się, że szybko sie to zniszczy:( Odpowiedz Link Zgłoś
katija1 Re: zamszowe kozaki 20.10.05, 10:54 ja kupiłam wczoraj w Venezii. B.fajne i na szczupła łydke są ok. Kupiłam impregnat w sprayu. jak go stosuje to woda z buta spływa jak po gęsi ;) Odpowiedz Link Zgłoś