mamamajki 19.10.05, 15:55 jakie są w Polsce i czy macie drogie Panie doświadczenia związane właśnie z taką formą robienia zakupów czy jesteście zadowolone? proszę o opinie Pozdrawiam Asia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lestka Re: firmy wysyłkowe 20.10.05, 10:55 bonprix - kijowo neckerman - super chodniczki do lazienki przyszly mi naprawde porzadne i sliczne quelle - bluzke odeslalam bo byla zla rozmiarowka przyjeli bez problemow lupoline.pl - staniki fajne chodze mierzyc do sklepu a pozniej zamawiam z netu ten sam rozmiar ( bo sa naprawde duzo tansze ) camdentown - fajna torbe mi przyslali wszystko wporzadku allegro - hmmm :) z tym bywa roznie ale bardzo lubie jak sobie cos jeszcze przypomne to napisze pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
milenkaj Re: firmy wysyłkowe 20.10.05, 13:48 bonprix - w miare ok, duzo zamawiam, zdarzaja sie niewypaly typu: cos fajnie ywgladalo w katalogu a w rzeczywistosci niekoniecznie. lubie ich za bielizne, maja duzy wybor w duuzych rozmiarach. jesli cos nie pasuje mozna odeslac, kaske zwracaja quelle - jakos nie podpasowala mi ta firma. ciuchy wygladaja o wiele gorzej niz w katalogu, no i ceny czasem maja zabojcze. no i rozmiary czasem odbiegaja od tych do ktroych jestem przyzwyczjona avocado - <bielizna> moja kolezanka zadwolna bardzo, ja troche mniej ale ogolnie - ok. Odpowiedz Link Zgłoś