Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

hm, americanos spodnie

27.10.05, 13:12
    chce sie dowiedziec co myslicie o jakosci, moja kolezanka kupila spodnie i
    one mialy taki jeans, ktory po dwoch godzinach chodzenia poszerzal te spodnie
    o rozmiar!!! zastanawiam sie czy wszystkie spodnie ich sa takie.

americanos: jak sie teraz ksztaltuja u nich ceny?
    Obserwuj wątek
      • disa Re: hm, americanos spodnie 27.10.05, 13:23
        Ja mialam jakby z zamszu... jedno wyjscie i .... sa spodniami "do sprzatania"
        albo z psem na spacer...
        mialam jedne i nigdy wiecej...
        • 555k2 Re: hm, americanos spodnie 27.10.05, 13:31
          kupuje tylko te spodnie,sa dośc drogie:srednio od 200 do 250 zł, ale uwazam,ze
          warto bo sa dobrej jakości.no i dobrze leżą w przeciwieństwie do innych firm
          np.big star
      • blaskolepszy Re: hm, americanos spodnie 28.10.05, 03:42
        kupilam raz. po pierwszym praniu zrobily sie po prostu szmaciane... wiec
        wrocilam do wranglerow.
      • borri Re: hm, americanos spodnie 28.10.05, 12:33
        Witaj. Ja kupilam 2,5 roku temu dwustronne jeansy americanosa, letnie
        (cienkie). Mam je do dzis, nic sie z nimi nie dzieje. Ok. miesiac temy kupilam
        tez dwustronne, tylko z grubszego materialu, z wyzszym stanem (na zime).
        Najchetniej chodzilabym w nich naokraglo. Sa rewelacyjne. Te pierwsze kupowalam
        w Krakowie, te drugie w Toruniu. Polecam. Mi bardzo pasuja kolory - nie sa
        bardzo powycierane, pasuja do sportowych i eleganckich rzeczy.pa pa
        • anmery1 w jakiej cenie sa te dwustronne grubsze??? 28.10.05, 14:23
          • borri Re: w jakiej cenie sa te dwustronne grubsze??? 28.10.05, 15:00
            Kupilam je na przecenie - 199 zl. Cena przed przecena: 245 zl. Pozdrawiam.
      • ignorantka11 Re: hm, americanos spodnie 28.10.05, 15:18
        Również bardzo lubię spodnie Americanosa,miałam kilka par, świetnie leżą,chociaż
        faktycznie po kilku noszeniach lekko się rozciągają,ale myślę że większość
        spodni tak ma,ale po praniu wracają do swojej pierwotnej postaci .Cena mogłaby
        byc trochę niższa,ale ogólnie bardzo fajne i polecam!!!
      • hanureku Re: hm, americanos spodnie 28.10.05, 23:53
        raz w zyciu i nigdy wiecej!
        kupilam tam spodnie dresowe na silownie - szare, nie wiem czy kojarzycie ale
        Danuta Stenka (chyba tak sie nazywa) w "Nigdy w zyciu" chodzila w takich po
        swoim domu :)
        wracajac do spodni, po pierwszym zalozeniu kolana wypchane i porozciagane, to
        samo na tylku - ogolem badziew, na metce byla cena 159,90 ja kupilam za 69,90.
        Uwazam ze przeplacilam, jakbym zaplacila za nie 159,90 to samobojstwo
        normalnie :)
      • keepersmaid Re: hm, americanos spodnie 29.10.05, 02:24
        Mam pare oliwkowych +- letnich.
        Schudlam i troche opadaja, ale kroj maja rewelacyjny. Material jednak faktycznie
        niezbyt mocny.
        • karolaz1 Re: hm, americanos spodnie 09.11.05, 12:18
          Witam;)jesli chodzi o spodenki americanosa to radze aby zawsze kupowac je tak
          na styk- jesli chodzi o rozmiar, tzn tak aby byly troszke opinajace bo material
          sie rozchodzi o kilku dniach chodzenia i po praniu. kiedys kupilam sobie takie
          ze w sumie byly oki ale sie strasznie rozlazly i wisialy, teraz mam kilka
          innych par i kupowalam je troszke za male, teraz sa wprost idealne. to samo
          radze innym. a spodenki sa naprawde dobre, americanos ma duzo fajne modele
          spodni. polecam jeansy - warto wydac pieniazki, choc "troszke" za drogie sa :/
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka