karolina525 27.10.05, 18:54 Ewidentnie w tym sezonie liczyn się podkreślona talia (to samo dotyczy płaszczy), ale dlaczego te kardigany sa takie drogie?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nadinka_nadinka Re: Kardigany 30.10.05, 10:27 monnis napisała: > ..i czemu takie brzydkie?? ;-) ale te stylizacje sa fajne: serwisy.gazeta.pl/avanti/5,52882,2985235.html?x=20 serwisy.gazeta.pl/avanti/5,52882,2985235.html?x=17 **** Und dann kam ein Tag und den vergesse ich nie Viel schöner als meine Phantasie Odpowiedz Link Zgłoś
nadinka_nadinka Re: Kardigany 30.10.05, 10:28 ten tez, chociaz nie trawie niebieskiego ;-) serwisy.gazeta.pl/avanti/5,52882,2985235.html?x=18 **** Und dann kam ein Tag und den vergesse ich nie Viel schöner als meine Phantasie Odpowiedz Link Zgłoś
aneksa Re: Kardigany 30.10.05, 10:39 Ja wczoraj kupiłam podobny do tego czarnego Morgam.Prawie identyczny,ma tylko mniejsze oczka,i fajny kwiatek przyczepiony.Co najlepiej pasuje do takiego swetra?Co zakładac pod spod?? Odpowiedz Link Zgłoś
panna_turkus Re: Kardigany 30.10.05, 10:56 gładką bluzkę z okragłym dekoltem albo w łódeczkę albo golf albo koszulę ze stójką... niektóre kardigany zwłaszcza te grube z wielkimi kołnierzami gryzą :( Odpowiedz Link Zgłoś
panna_turkus co pasuje 30.10.05, 10:57 a na dół spodnie wąskie i kozaki na szpilce :) Odpowiedz Link Zgłoś
aneksa Re: co pasuje 30.10.05, 11:47 Mam nowe,bardzo ładne spodnie z materiału...jakby to nazwać...jest to niegruby wełniany materiał,czarne, w bardzo delikatny,prawie niewidoczny prażek.Spodnie nie sa waskie,w kant i maja na dole mankiet.Sa to bbiodrówki.Czy pasowałby do nich takki sweter o jakim pisałam wyżej, czy pasuja tylko waskie spodnie?Sweter siega do połowy bioder. Odpowiedz Link Zgłoś
panna_turkus Re: co pasuje 30.10.05, 12:17 myślę, że tak - pod warunkiem, że nie będzie to zbyt obszerny i długi kardigan. w takim zestawieniu talia powinna być wyraźnie zaznaczona (a sweter lekko odsłaniać dopasowaną warstwę pod spodem). do takiego zestawienia raczej płaskie buty. do takiego typu swetra świetnie wygladają wąskie spódnice w kolanko (lub lekko za) albo rybaczki i wysoki but. Odpowiedz Link Zgłoś
aneksa Re: co pasuje 30.10.05, 12:24 Ten sweterek jest długi do połowy bioder, i dość dopasowany-nie jest obszerny.Jest z fajnej, mieciutkiej wełenki-angora z jakims dodatkiem-i wydaje mi sie że z tymi nowymi spodniami fajnie się uzupełnia.Dzięki za rady:-) Odpowiedz Link Zgłoś
pp87 Re: co pasuje 22.11.05, 20:17 AAA!!! Kupiłam melanzowy kardigan(kolor ciemny beż), a teraz leży w szafie bo nie mam pojęcia co mogę założyć pod spód, i w jakim kolorze:( Poratujcie zanim wykończą go mole!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lub_czasopismo Dlaczego dziś dziewczęta nie noszą nakryć głowy? 07.11.05, 09:33 Mam tu na myśli kapelusze, hustki i inne taki... zamiast tych okropnych czapek z daszkiem, albo O ZGRoZO samych daszków Odpowiedz Link Zgłoś
disa Re: Kardigany 07.11.05, 10:15 Ja chodzilam 3 godziny za brazowym (ciemny, ladny braz -taki kasztan) zapisnanym na wieksze guziczki, sweterkowaty, a nie taki "robiony na drutach", zeby mial gleboki dekolt (chce go ubrac na bluzke z kolniezykiem itd...) i zeby konczyl sie lekko za talia, i NIC... Odpowiedz Link Zgłoś
sigrun Re: Kardigany 07.11.05, 19:00 Widziałam takie właśnie modele w Camaieu i Duet Woman. Ewentualnie spróbuj poszukać w niewielkich pracowniach lub butikach. Czasami znajduje się tam prawdziwe perełki :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ukh2 Re: Kardigany 13.11.05, 07:27 zastanawia mnie skąd się bierze cena kardigna.Dla mnie to mega hit głupoty i trwonienia pieniędzy. Odpowiedz Link Zgłoś