Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    02.11.05, 22:34
    Co myślicie o tych butach?
    www.allegro.pl/show_item.php?item=70705539
    Obserwuj wątek
      • rzesa20 Re: foto 02.11.05, 22:37
        Są brzydkie, takie kanciaste.
        • matmam Re: foto 02.11.05, 22:44
          rzesa20 napisała:

> Są brzydkie, takie kanciaste.

Ja jużnic nie rozumie:(
          Kanciate-brzydkie,z czubami-brzydkie,zaokrąglone-brzydkie...To jakie są ładne?
          • matmam Re: foto 02.11.05, 22:51
            Aha...moje zdanie:jeżeli ci się podobają to kupuj i nie sugeruj się opinią
            innych.Nigdy nie będzie tak,że dana rzecz będzie się podobała wszystkim.Kazdy
            ma inny styl ubierania się i inny gust.Jeżeli ty masz załóżmy styl ubierania
            się sportowy to mogą ci się nie podobać np. glany i vice versa.Moim zdaniem
            jeżeli masz już wyrobiony swój styl i te akurat buty do niego pasują to nie ma
            się nad czym zastanawiać.
      • b_bb Re: foto 02.11.05, 22:55
        Mnie się podobają (pomijając fakt, że nie są ze skóry, fason mają interesujący).
        • dzioucha_z_lasu Re: foto 02.11.05, 23:00
          Są ze skóry - właśnie wczoraj takie kupiłam i teraz zastanawiam się, czy
          faktycznie dokładnie takie chciałam :-D A przymierzałam chyba pół godziny... Na
          żywo wyglądają jeszcze fajniej, bo skóra jest ładnie nabłyszczona i ma głęboki,
          ciepły odcień
          • b_bb Re: foto 02.11.05, 23:06
            W aukcji jest napisane: materiał- inny, więc uznałam, że to nie skóra.
            A nie wyglądają na nodze jak krakowianki? Są do połowy łydki? Jakbyś mogła
            wkleić zdjęcie obutej nogi, to chętnie bym obejrzała. Co prawda nie zamierzam
            kupowac butów na Allegro, ale ten styl buta akurat mnie zainteresował, więc może
            się za podobnymi porozglądam.
            • dzioucha_z_lasu Re: foto 02.11.05, 23:12
              Ja moje kupiłam w normalnym sklepie, jakoś też nie mam przekonania do kupowania
              butów na allegro. Spróbuję jutro wkleić fotkę. Buty mają troche długie noski,
              ale świetnie wyglądają np. do zielonych bojówek - takich krótszych, albo
              prostej, "bojówkowej" spódnicy - na pewno do innych też, ale ja akurat
              taka "bojówkowa" jestem :-) Cholewka jest do połowy łydki, ale buty nie
              wyglądają "krakowsko", są wygodne, nie za bardzo nadają się do krótszych
              spódnic.
              • b_bb Re: foto 02.11.05, 23:18
                Jakbyś mogła wkleić jutro zdjęcie, będę wdzięczna.:)
                • miska_malcova Re: foto 03.11.05, 03:34
                  a mnie sie bardzo podobają
      • piwnooka_81 Re: foto 03.11.05, 08:57
        mnie sie podobaja :)
      • shirl Re: foto 03.11.05, 09:29
        bardzo przyjemne:)
      • lucy215 Re: foto 03.11.05, 11:53
        mnie się nie podobają, nie lubię sznurowanych kozaczków, w połączeniu z
        kanciastym przodem są jeszcze mniej zachęcające.
      • dagny1001 Re: foto 03.11.05, 12:51
        Ja kupiłam bardzo podobne, tylko czarne. Owszem, budzą skojarzenia ze strojem
        ludowym, ale to moim zdaniem tylko dodaje im uroku. Poza tym ta "krakowianka"
        jest przełamana kanciastym przodem.
        • pump_it_up Re: foto 03.11.05, 13:14
          paskudne
          • dariaaa1 Re: foto 03.11.05, 18:28
            mnie się absolutnie nie podobają ale to jak zwykle rzecz gustu.
      • cioccolato_bianco Re: foto 11.11.05, 13:03
        mi sie nie podoba ani taki sciety ksztalt czuba, ani sznurowadlo, ani obcas (a
        raczej jego brak) - jedynie kolor:)
        • minkair Re: foto 11.11.05, 23:28
          Kolor i mi się bardzo podoba :-) ale ten czubek zdecydowanie nie ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka