dzioucha_z_lasu 02.11.05, 22:34 Co myślicie o tych butach? www.allegro.pl/show_item.php?item=70705539 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
matmam Re: foto 02.11.05, 22:44 rzesa20 napisała: > Są brzydkie, takie kanciaste. Ja jużnic nie rozumie:( Kanciate-brzydkie,z czubami-brzydkie,zaokrąglone-brzydkie...To jakie są ładne? Odpowiedz Link Zgłoś
matmam Re: foto 02.11.05, 22:51 Aha...moje zdanie:jeżeli ci się podobają to kupuj i nie sugeruj się opinią innych.Nigdy nie będzie tak,że dana rzecz będzie się podobała wszystkim.Kazdy ma inny styl ubierania się i inny gust.Jeżeli ty masz załóżmy styl ubierania się sportowy to mogą ci się nie podobać np. glany i vice versa.Moim zdaniem jeżeli masz już wyrobiony swój styl i te akurat buty do niego pasują to nie ma się nad czym zastanawiać. Odpowiedz Link Zgłoś
b_bb Re: foto 02.11.05, 22:55 Mnie się podobają (pomijając fakt, że nie są ze skóry, fason mają interesujący). Odpowiedz Link Zgłoś
dzioucha_z_lasu Re: foto 02.11.05, 23:00 Są ze skóry - właśnie wczoraj takie kupiłam i teraz zastanawiam się, czy faktycznie dokładnie takie chciałam :-D A przymierzałam chyba pół godziny... Na żywo wyglądają jeszcze fajniej, bo skóra jest ładnie nabłyszczona i ma głęboki, ciepły odcień Odpowiedz Link Zgłoś
b_bb Re: foto 02.11.05, 23:06 W aukcji jest napisane: materiał- inny, więc uznałam, że to nie skóra. A nie wyglądają na nodze jak krakowianki? Są do połowy łydki? Jakbyś mogła wkleić zdjęcie obutej nogi, to chętnie bym obejrzała. Co prawda nie zamierzam kupowac butów na Allegro, ale ten styl buta akurat mnie zainteresował, więc może się za podobnymi porozglądam. Odpowiedz Link Zgłoś
dzioucha_z_lasu Re: foto 02.11.05, 23:12 Ja moje kupiłam w normalnym sklepie, jakoś też nie mam przekonania do kupowania butów na allegro. Spróbuję jutro wkleić fotkę. Buty mają troche długie noski, ale świetnie wyglądają np. do zielonych bojówek - takich krótszych, albo prostej, "bojówkowej" spódnicy - na pewno do innych też, ale ja akurat taka "bojówkowa" jestem :-) Cholewka jest do połowy łydki, ale buty nie wyglądają "krakowsko", są wygodne, nie za bardzo nadają się do krótszych spódnic. Odpowiedz Link Zgłoś
b_bb Re: foto 02.11.05, 23:18 Jakbyś mogła wkleić jutro zdjęcie, będę wdzięczna.:) Odpowiedz Link Zgłoś
lucy215 Re: foto 03.11.05, 11:53 mnie się nie podobają, nie lubię sznurowanych kozaczków, w połączeniu z kanciastym przodem są jeszcze mniej zachęcające. Odpowiedz Link Zgłoś
dagny1001 Re: foto 03.11.05, 12:51 Ja kupiłam bardzo podobne, tylko czarne. Owszem, budzą skojarzenia ze strojem ludowym, ale to moim zdaniem tylko dodaje im uroku. Poza tym ta "krakowianka" jest przełamana kanciastym przodem. Odpowiedz Link Zgłoś
dariaaa1 Re: foto 03.11.05, 18:28 mnie się absolutnie nie podobają ale to jak zwykle rzecz gustu. Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: foto 11.11.05, 13:03 mi sie nie podoba ani taki sciety ksztalt czuba, ani sznurowadlo, ani obcas (a raczej jego brak) - jedynie kolor:) Odpowiedz Link Zgłoś
minkair Re: foto 11.11.05, 23:28 Kolor i mi się bardzo podoba :-) ale ten czubek zdecydowanie nie ... Odpowiedz Link Zgłoś