Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Do Pana jabbur i Pan moderatorek Sitc i Lady

05.11.05, 21:08
    Witam,
    Chcialabym dowiedzic sie czy jest Pan zorientowany, ze Polska podpisala
    konwencje o ochronie wlasnosci intelektualnej? Jezli posiada Pan
    wystarczajacych informacji w tej materii, to odpowiem Panu, ze tak.
    Poza tym obowiazuja Polske w tej dziedzinie wszystkie inne regulacje prawne
    eurpejskie wynikajace z przynaleznosci Polski do EWG.
    Jestem wiec bardzo zdziwiona, ze panie moderaatorki, tudziez Pan we wlasnej
    osobie pozwala notorycznie na lamanie prawa miedzynarodowego. Udzielanie
    informacji, kupowanie nielegalnych kopii wielkich marek podlega aktualnie
    karze grzywny do 100 tys euro i wieznienia do 3 lat.
    Chcialabym wiec wiedziec, dlaczego posty lamiace prawo o ochronie wlasnosci
    intelektualnej nie sa usuwane na tym forum.
    Posze Pana o podjecie opowiednich dzialan.
    Z powazaniem

Obserwuj wątek
      • mateuszwierzbicki Re: Do Pana jabbur i Pan moderatorek Sitc i Lady 05.11.05, 21:27
        Jakich?
      • jabbur Re: Do Pana jabbur i Pan moderatorek Sitc i Lady 05.11.05, 22:15
        Witaj,
        Administracja i opiekunowie forów nie moderują forum prewencyjnie.
        Jeżeli uważasz, że w którejś z wypowiedzi doszło do naruszeniu regulaminu -
        zgłoś to opiekunom forum albo nam /za pomocą ikony "kosza" bądź też wysyłając
        link do postu na adres forum.abuse@gazeta.pl/
        pozdrawiam,
        j/a
        • la.parisienne Do Pana jabbura i Pan moderatorek Sitc i Lady 06.11.05, 19:23
          jabbur napisał:

> Witaj,
          > Administracja i opiekunowie forów nie moderują forum prewencyjnie.
          > Jeżeli uważasz, że w którejś z wypowiedzi doszło do naruszeniu regulaminu -
          > zgłoś to opiekunom forum albo nam /za pomocą ikony "kosza" bądź też wysyłając
          > link do postu na adres forum.abuse@gazeta.pl/
          > pozdrawiam,
          > j/a

Witam Panie jabburze,

To nie chodzi o zadne dzialanie prewencyjne, choc kilka tygodni temu GW
          prowadzila akcje uswiadamiajaca, ze uzywanie piratowanego oprogramowania jest
          czynem zabronionym przez prawo.
          Wiec moze dotrze rowniez do swiadomosci Pan moderatorek Forum Moda jak i
          Panskiej, ze nie pozwole sie obrazac, jezeli zwracam osobom na tym forum, ze
          kupowanie nielegalnych kopii wielkich marek jest rowiez kradzieza wlasnosci
          intelektualnej.

Chcialabym zwrocic Panu uwage, ze 50% postow na tym forum to swiadoma apologia
          czynow zabronionych przez prawo: przekazywanie informacji na temat gdzie i za
          ile mozna kupic kopie jakiejs marki, podzeganie do kupowania podrobek (np.
          wyciety post osobnika o nicku przemkowa b.) i przez wiele, wiele innych osob.
          Do tej pory milczalam, ale w sytaucji, gdy obraza sie mnie z aprobacja
          moderatorek, nie pozwole na kontynuowanie tego procederu. Dla Pana informacji
          jestem prawnikiem specjalizujacym sie we Francji prawem konkurencji.

Z powazaniem

Ps. Regulamin czy Netykieta nie sa zrodlami prawa i nie maja ZADNEJ wartosci
          prawnej. To sa dyspozycje wewnetrzne dotyczace funkcjonowania Agory. Jako takie
          SA BEZWZGLEDNIE podporzadkowane dypozycjom prawnym co do ochrony wlasnosci
          intelektualnej zawartym w prawie polskim lub w konwencjach europejskich i
          miedzynarodowych podpisanych przez Polske.
          Co do funcjonowania Waszego forum.abuse@gazeta.pl, mialam juz do czynienia z
          Pania Julita Szewczyk. Z odpowiedzi jakich od niej uzyskalam wnioskuje, ze
          osoba ta jest niekompetetna.
          • mateuszwierzbicki Re: Do Pana jabbura i Pan moderatorek Sitc i La 06.11.05, 19:25
            prawnik i bierze czynny udział w paryskich zamieszkach?
            • la.parisienne Re: Do Pana jabbura i Pan moderatorek Sitc i La 06.11.05, 19:41
              mateuszwierzbicki napisał:

> prawnik i bierze czynny udział w paryskich zamieszkach?
              Wlasnie wrocilam z posiedzenia w moim merostwie.
              • mateuszwierzbicki Re: Do Pana jabbura i Pan moderatorek Sitc i La 06.11.05, 19:45
                to ci z merostwa też podpalają samochody?
      • mia77 Re: Do Pana jabbur i Pan moderatorek Sitc i Lady 06.11.05, 08:06
        A to się nam troll wygłupił...
        Misiaczku, do konkretnych osób pisze się na priv. Wtedy unika sie sytuacji,
        kiedy publicznie spuszczają Cię po brzytwie.
        Bo bardzo żałośnie to potem wygląda...
        Ale nie martw się, i tak Cię kochamy. I porzucone, niechciane pieski też.
        • la.parisienne Re: Do Pana jabbur i Pan moderatorek Sitc i Lady 06.11.05, 18:41
          mia77 napisała:

> A to się nam troll wygłupił...
          > Misiaczku, do konkretnych osób pisze się na priv.
          Nie martw sie koteczku, napisze do odpowiednich osob. Fakt, ze admnistratorki,
          nie wyciely postu, osoby, ktora na mnie najechala, ze ma w d. problem kupowania
          nielegalnych kopii, swiadczy o tym, ze Panie admistratorki i pan jabbur nie
          wiedza co to znaczy prawo. Ciekawa jestem jaka mine zrobi Pan jabbur jak
          zaalarmuje odpowiednie organa scigania, ze na forach Gazety Wyborczej robi sie
          apologie kradziezy wlasnosci intelektualnej.
          Widzialam, ze niedawno Wyborcza robila akcje uswiadamiajaca odnosnie uzywania
          piratowanych oprogramowan, jako KRADIEZY.

www.elizabethdeportzamparc.com/espionne.html
          Stala klientka luksusowego butiku dla Vipow "Espionne" à la Porte Maillot
          • mateuszwierzbicki Re: Do Pana jabbur i Pan moderatorek Sitc i Lady 06.11.05, 18:54
            na Syberię za lekceważenie sobie donosów o piractwie
          • mia77 Re: Do Pana jabbur i Pan moderatorek Sitc i Lady 14.11.05, 09:27
            Gazeta nie odpowiada za treść postów na forach, łosiu...
            A Jabbur to kawał niegłupiego gościa, nie wciągaj go w swoje paranoje, bo to za
            wysokie progi na trollowe nogi.

m.
            • cyber_moose Re: Do Pana jabbur i Pan moderatorek Sitc i Lady 14.11.05, 10:04
              mia77 napisała:

> Gazeta nie odpowiada za treść postów na forach, łosiu...

To Łosie nie są fajnymi zwierzątkami?
      • bitch.with.a.brain Re: Do Pana jabbur i Pan moderatorek Sitc i Lady 06.11.05, 19:40
        A gdzie tu jest o kupowaniu podrobek wielkich marek?????
        • caoba Re: Do Pana jabbur i Pan moderatorek Sitc i Lady 06.11.05, 19:41
          ee, daj spokoj, przeciez to tylko ta dziobata oszustka i mitomanka wyladowuje
          swoje frustracje;)
          • bitch.with.a.brain Re: Do Pana jabbur i Pan moderatorek Sitc i Lady 06.11.05, 19:44
            Ale mnei to zaintrygowalo,naprawde:)
            • mateuszwierzbicki Re: Do Pana jabbur i Pan moderatorek Sitc i Lady 06.11.05, 19:47
              no przecież paryżanka napisała, że ona tylko kupuje podróbki
          • bianka111 Dziobata oszustka i mitomanka ;))))))) 06.11.05, 22:02
            Prawnik od praw konkurencji - oooooczywiście...;)
            Posiedzenia w merostwie - taaaaaaa...;)
            Ciekawe co jeszcze wymyśli? (rotfl)
            Niedługo całe nasze forum wsadzi do francuskiego więzienia. Będziemy tam wszyscy
            siedziec razem z Arabami od paryskich zamieszek, hehehe.
            PS. A DERMABRAZJA kiedy ???? Może merostwo sfinansuje? ;-))
            • przemkowa.b Taki z niej prawnik jak z koziej d...trąba 06.11.05, 22:09
              Taki z niej prawnik, że właśnie popełniła pomówienie w stosunku do mojej osoby.
              A to jest karalne. i ukarane będzie. Tym razem miarka się przebrała.
              • bianka111 Re: Taki z niej prawnik jak z koziej d...trąba 06.11.05, 22:23
                Nie no, przemkowa, ja właśnie piszę że pies z kulawą nogą jej tu nie wierzy że
                ona jest prawnikiem, haha, dobre ;))))
                Taki z niej niby "prawnik" ;)), a sypała tu niedawno chyba jakimiś nazwiskami na
                forum bez zgody właścicieła, czy coś w tym stylu. To dopiero jest przestępstwo w
                myśl ustawy o ochronie danych osobowych!
      • przemkowa.b Słuchaj no frustratko 06.11.05, 21:22
        Jeśli jeszcze się nie zorientowałaś, to TWOJE posty są wycinane, moje nigdy. Ja
        netykiety nie łamię.
        Z żadnymi podróbkami nie mam nic wspólnego, jeszcze raz mnie zamieszasz w jakąś
        swoją brudną aferę a zrobię z Tobą koniec na forum.
      • koko_koko1 la.parisienne, przypominam 06.11.05, 22:37
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=650&w=26378935
        p. Joanne Jakubiec, ktorej imie wykorzystalas na forum bez jej wiedzy,
        podszywajac sie pod nia.
      • magdzicka1 do tej niby z Paryza 14.11.05, 03:24
        Po przeczytaniu postow tej pani mam nasuwa mi sie tylko jedna mysl - kobieto
        znajdz sobie wreszcie prace, odejdz moze w koncu od komputera i wypelnij sobie
        caly ten Twoj wolny czas czyms innym niz wyglupianie sie na forum. Jak Ci tam
        dobrze zagranica to tam siedz CICHO!!!!!! To byla tylko dobra rada bez cienia
        zloscliwosci...
        • zettrzy Re: do tej niby z Paryza 14.11.05, 03:28
          magdzicka1 napisała:

> Po przeczytaniu postow tej pani mam nasuwa mi sie tylko jedna mysl - kobieto
          > znajdz sobie wreszcie prace,

a kto przyjmie toto do jakiejkolwiek pracy
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka