mateuszwierzbicki 02.12.05, 21:29 kilka widziałem na ulicy Ewę Sałacką w czapce takiej dziwnej. Kiedy się mijaliśmy okazało się,że to żywa czapka. Na jej głowie siedziala małpka. I wygladało to w sumie ciekawie, choc dość ekscentrycznie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monka_c Re: nie uwierzycie, ale to nie żart. Ładnych lat 02.12.05, 22:19 Czy Ty na pewno jesteś facetem?Jesli tak,to pierwszym(ktorego znam),co tak interesuje się moda i tak często udziela sie na tym forum.Czytujesz tez pewnie "babskie"czasopisma? Odpowiedz Link Zgłoś
eirenne Re: nie uwierzycie, ale to nie żart. Ładnych lat 02.12.05, 22:22 Monka, coś Ty taka inkwizytorska dzisiaj? Najpierw la.parisienne, teraz Mateusz... :) Odpowiedz Link Zgłoś
monka_c Re: Do eirenne 02.12.05, 22:42 Od niedawna odkryłam to forum i zauwazylam,ze la.parisienne jest b.złosliwa co do niektorych osob(jesli nie do wszystkich),wywyższa sie...Nie lubie takich ludzi... Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: nie uwierzycie, ale to nie żart. Ładnych lat 02.12.05, 22:24 monka_c napisała: > Czy Ty na pewno jesteś facetem?Jesli tak,to pierwszym(ktorego znam),co tak > interesuje się moda i tak często udziela sie na tym forum. No jak? A nasz słynny blinski wraz z szajką? Odpowiedz Link Zgłoś
kalinakalina kochanico-francuza... 02.12.05, 22:27 tak z babskiej ciekawosci... odpisujesz na watki la.parisiennie ciagle i z pasja ogromna zwykle? jak tylk sie pojawia...jak cieple buleczki Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: kochanico-francuza... 02.12.05, 22:29 kalinakalina napisała: > tak z babskiej ciekawosci... > odpisujesz na watki la.parisiennie ciagle i z pasja ogromna zwykle? > jak tylk sie pojawia...jak cieple buleczki no jak widać... ale ktoś je wycina;-) najbardziej mnie bawi takie zripostowanie lapa, żeby nie wiedziała co napisać Odpowiedz Link Zgłoś
kalinakalina Re: kochanico-francuza... 02.12.05, 22:33 nudno byloby bez la.parisienne a tak to zawsze cos wytna... i nie wiadomo o co znowu chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszwierzbicki Re: nie uwierzycie, ale to nie żart. Ładnych lat 02.12.05, 22:28 do ,,babskich" czasopism jeszcze nie doszedłem, ale wszystko przede mną Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszwierzbicki Re: nie uwierzycie, ale to nie żart. Ładnych lat 02.12.05, 22:29 to zabronione interesować się modą przez mężczyznę? Odpowiedz Link Zgłoś
monka_c Do mateusza 02.12.05, 22:46 Hej,Mateusz!Nie bierz tego za złośliwość.Przydałby mi sie taki facet w domu,co to umie doradzic,konstruktywnie skrytykowac i pójść ze mną na zakupy ciuchowe.Męskie oko,to męskie oko,ehh.Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszwierzbicki Re: Do mateusza 02.12.05, 22:49 no to nie biorę za złośliwość :) też Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: nie uwierzycie, ale to nie żart. Ładnych lat 03.12.05, 02:29 eee tam, co nie uwierzycie, ja cala zime chodze z kotem na glowie bo tak cieplej Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszwierzbicki Re: nie uwierzycie, ale to nie żart. Ładnych lat 03.12.05, 17:58 z żywym? Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: nie uwierzycie, ale to nie żart. Ładnych lat 03.12.05, 20:32 kot musi byc zywy, bo inaczej zaplakalabym sie na smierc Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszwierzbicki Re: nie uwierzycie, ale to nie żart. Ładnych lat 03.12.05, 20:36 no ładnie, kot jako czapka :) Odpowiedz Link Zgłoś