Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

wyprzedaże!!! dzielmy sie tymi informacjami

07.12.05, 15:45

witam
    dziewczyny dzielmy sie informacjami na temat wyprzeazy albo upustow cenowych
    w zeszla sobote i niedziele w gliwicach śląsk w reserved była promocja
    towarow
    polegajaca na 50 % upustach nie stety dowiedzialam sie za pozno i jjau nie
    zdazylam. Ponoc są robione takie promocje ze sie tak wyraże cichaczem kto sie
    załapie ten ma szczescie. Napiszcie jakby ktoras na cos takiego trafila
    pozdrawiam
    bea

Obserwuj wątek
      • rzesa20 Re: wyprzedaże!!! dzielmy sie tymi informacjami 07.12.05, 15:53
        Dziewczyny na forum starają się dzielić informacjami o wyprzedażach, a o
        przecenie w Re było tutaj głośno, widocznie musiało Cię tu wtedy nie być. Tak
        czy owak dołączam się do Twojego apelu, aby się informować :)
        Pozdrawiam
        • malgoniak Re: wyprzedaże!!! dzielmy sie tymi informacjami 07.12.05, 15:58
          niestety, myślę, że te lepsze, bardziej cenione i droższe marki zrobią
          wyprzedaże dopiero po Sylwestrze i to jakies 2 tygodnie po i będzie to bardzo
          powolna, stopniowa wyprzedaż i to najmniej ciekawych artykułów, na cuda nie ma
          co liczyć:((
          • bea311 Re: wyprzedaże!!! dzielmy sie tymi informacjami 07.12.05, 16:01
            dzieki za zainteresowanie
            wspaniale wyprzedaze sa za granica Fracja ale tez trzeba wiedziec gdzie i co
            pozd
            beata
            • julkast6 Re: kiedy w ecco buty taniej??? 14.12.05, 18:02
              jw
          • upominki_prezenty Re: wyprzedaże!!! dzielmy sie tymi informacjami 30.01.06, 12:33
            malgoniak napisała:

> niestety, myślę, że te lepsze, bardziej cenione i droższe marki zrobią
            > wyprzedaże dopiero po Sylwestrze i to jakies 2 tygodnie po i będzie to bardzo
            > powolna, stopniowa wyprzedaż i to najmniej ciekawych artykułów, na cuda nie ma
            > co liczyć:((

Nie licze na super okazje w polskich sklepach, nie szalejcie w tym
            okresie.Mozna kupić tanisze buty w Ecco. Jeżeli macie okazję zostawcie
            pieniądze na zagraniczne wyprzedaże np. w czasie lata chociaż by w Niemczech.
      • sweet_pea terranova 07.12.05, 16:19
        bylam dzis w terranovej na Puławskiej (Wwa) gdzie są w szybie ogromne
        plakaty "przecena do -50%". 50% to oczywiscie wielka sciema ale jest sporo
        fajnych sweterkow przecionych w cenach ok 39-79zł, kurtki zimowe (sportowe) są
        dosyć tanie, jest dużo przecenionych spódnic ale bardzo "nowatorskich", troche
        marynarek, spodni i bluzeczek. Ja nic nie kupiłam ale jak ktos chce kupic
        sweterek to chyba warto :)
        • galja Re: terranova 07.12.05, 18:32
          A w jakiej cenie kurtki sportowe w Terranowvie były?
          Szukam prostej, z kapturem, khaki:-)
          • monka_c Re: terranova 07.12.05, 20:57
            Kurtki są przecenione na ok.69.90 w zwyż...
      • carolina80 Re: wyprzedaże!!! dzielmy sie tymi informacjami 07.12.05, 23:41
        to zalezy od konkretnej rzeczy - ja kupilam wczoraj bardzo fajne eleganckie
        spodnie w t. za 29.90, przecenione chyba z 99.90 - zawsze mam problem z tego
        typu spodniami na szczescie wynalzlam na wyprzedazach ostatnia xs

a przecenionych ciuchow jest tez troche w h&mie, reserved, orsayu, kappahlu,
        kurtki w reprterze 50% tansze, buty w HD w arcadii - to jeszcze nie typowe
        wyprzedaze - przeceny po prostu
      • lady1975 Re: wyprzedaże!!! dzielmy sie tymi informacjami 11.12.05, 13:40
        CARRY-50% na wszystko.Duży wybór,można wypatrzeć cos niezłago na codzień.
        • batutka Re: wyprzedaże!!! dzielmy sie tymi informacjami 11.12.05, 13:44
          Dzieki lady1975 - lubie carry wiec lece dzis do Arkadii
          • ktosik102 Re: wyprzedaże!!! dzielmy sie tymi informacjami 11.12.05, 15:12
            ta promocja w carry to tylko w ten weekend?
            • lady1975 Re: wyprzedaże!!! dzielmy sie tymi informacjami 11.12.05, 17:29
              do wyczerpania zapasów.
      • sucharki Re: wyprzedaże!!! dzielmy sie tymi informacjami 12.12.05, 10:31
        W quiosque tez juz sa przeceny. Wiecej informacji na stronie
        www.quiosque.pl/sklep.php?i18n=pl
        • marta-martusia Re: wyprzedaże!!! dzielmy sie tymi informacjami 13.12.05, 16:52
          kupilam sobie szalik w Carry za 25 zl.

jeszcze zastanawiam sie nad koszulka ... myslicie ze niedlugo bedzie - 75% ?
          • kolano_nietoperza Re: wyprzedaże!!! dzielmy sie tymi informacjami 13.12.05, 21:55
            W Top Secret przy kupnie jednej rzeczy- druga za złotówkę, dziś kupiłam tam dwa
            świetne swetry za 130 zł.

Czy ktoś wypowie się na temat jakości ubrań TS? Kupowałam tam pierwszy raz,
            swetry są śliczne, chcę o nie zadbać. Cieszy mnie zwłaszcza to, że nie są w
            całości z akrylu, tylko mieszane - 50% akrylu, 17% bawełny, jakaś wełna ,nylon i
            moher. to chyba dobrze, nie? :)

w carry swetry były tylko 100% akryl. Ale kupiłam tam bluzkę za 30 zł, czarną,
            prostą, ładnie się ciągnie :)
      • aksiak1 Re: wyprzedaże!!! dzielmy sie tymi informacjami 14.12.05, 09:27
        w tatuum na niektore rzeczy 30% taniej
      • carolina80 Re: wyprzedaże!!! dzielmy sie tymi informacjami 14.12.05, 10:37
        w kappahlu wszystkie piżamy damskie, męskie i dziecięce kosztują 39.90 :)
        • malgoniak Re: wyprzedaże!!! dzielmy sie tymi informacjami 14.12.05, 10:47
          a jest coś jeszcze ciekawego w kappahlu? głównie interesują mnie kardigany na
          guziki, ewentualnie kopertowe i jakieś fajne spódnice........
        • carolina80 Re: wyprzedaże!!! dzielmy sie tymi informacjami 14.12.05, 13:47
          akurat na kardigany etc. nie zwracałam uwagi - z tego sklepu lubię tylko
          bieliznę i dodatki, ale jestem wściekła na Kappahl w G. Mokotow!
          Wczoraj, w wola parku wszystkie pizamy byly w promocji. Dzis, przespałam się z
          myslą i stwierdziłam, że kupię na gwiazdkę kuzynowi i ciotce. Wyskoczyłam z
          pracy do G. Mokotow, gdzie pani mi oswiadczyla, ze promocja objęte są jedynie
          piżamy z gazetki rekamowej (mało ciekawe - zwłaszcza męskie). Na moje
          tlumaczenia, że gdzie indziej jest promocja na wszystkie - stwierdziła, że
          kierownik sklepu może robić swoje indywidualne obniżki. Dodam jeszcze, że w
          gazetece nie ma adnotacji, że promocja obejmuje wybrane produkty - żadnych
          gwiazdek, słów - kluczy, haczyków.
          Na Wolę niestety mam dość daleko, więc już nie będę miała okazji się tam
          wybrać.
          I znów nie mam pojęcia co kupić kuzynowi :(
          • julkast6 Re: ecco ktos wie kiedy taniej 14.12.05, 18:02
            jw
            • miss_paradox Re: ecco ktos wie kiedy taniej 14.12.05, 18:51
              w Ecco kiedyś czekaliśmy z moim chłopakiem na przecenę butów męskich, ale się
              nie doczekaliśmy, weszły do następnej kolekcji z tą samą ceną.
              Ale generalnie sa u nich przeceny, jednak chyba nieregularne.
      • rzesa20 Re: wyprzedaże!!! dzielmy sie tymi informacjami 14.12.05, 21:49
        W RE kupisz 2 ciuchy trzeci gratis 16-24 gru
      • pianazludzen diesel 14.12.05, 22:01
        diesel wysyla kupony z bonem na 150 zl na niektore skrzynki o2.
      • tuskazet Re: wyprzedaże!!! dzielmy sie tymi informacjami 15.12.05, 07:28
        Benetton w Plejadzie Bytom - likwidacja sklepu, poza tym w środy w Plejadzie
        Bytom większość butików ma różnego rodzaju zniżki i promocje,
        Cubus ceny 10, 20, 30, 50, 100 zł (czy jakoś tak)
        Sephora - przy zakupie 3 produktów marki Sephora 15% zniżki (ale nie wiem czy
        nie było to związane z tymi zniżkami w środy)
        Monnari -30% na płaszcze
        • lestka Re: wyprzedaże!!! dzielmy sie tymi informacjami 15.12.05, 09:22
          o monnari robi swietne plaszczyki :)
      • assicka Re: wyprzedaże!!! dzielmy sie tymi informacjami 15.12.05, 07:48
        Niektóre rzeczy są przecenione w Vera Modzie. Widziałam tam śliczne żakieciki
        sztruksowe za 55 zł. Na mnie niestety nie było rozmiaru:/
        • ktosik102 Re: wyprzedaże!!! dzielmy sie tymi informacjami 15.12.05, 19:25
          a orientujecie sie ile koztuja teraz bluzy w cubusie?
      • deczko Re: wyprzedaże!!! dzielmy sie tymi informacjami 15.12.05, 13:07
        Bardzo ladne cardigiany w cenie 79,99 w Tally Wejilt
      • ania107 Re: wyprzedaże!!! dzielmy sie tymi informacjami 15.12.05, 18:18
        Od dziś wyprzedaz w MAMGO. Wszystko 30 i 50% taniej
      • askaa86 Re: wyprzedaże!!! dzielmy sie tymi informacjami 15.12.05, 21:49
        Mam prosbe do wszystkich Pań :)
        Czy kojarzy któraś z zeszłego roku czy były dobre przeceny w okreśie zaraz
        poświątecznym??
        Ile wynosiły i w jakich sklepach??
        Baaaaadzo jest mi potrzebne to info:):)
        PLIZZZZ:)
        • monka_c Do aska86 15.12.05, 22:23
          Z tego,co pamietam,wyprzedaze w tamtym roku zaczęły sie po swietach.Np.Galeria
          Centrum zaczęła na 30%obnizkach a skonczyła na 70%.Nie wiem,jakie sklepy Cie
          interesują?
          • askaa86 Re: Do aska86 15.12.05, 22:30
            Cos takiego najbardziej popularnego.. dla ludzi niesamodzielnych finansowo:)
            Typu np.RE,CROPP,HOUSE też;) TERRANOVA, RAVEL, VERO MODA :) i itp :)
            • askaa86 Re: Do aska86 15.12.05, 22:39
              askaa86 napisała:

> Cos takiego najbardziej popularnego.. dla ludzi niesamodzielnych finansowo:)
              > Typu np.RE,CROPP,HOUSE też;) TERRANOVA, RAVEL, VERO MODA :) i itp :)

JESZCZE CHCIALAM DODAC ZE CHODZI MI O OKRES ZARAZ PO ŚWIĄTECZNY A PRZED
              NOWOROCZNY
              • monka_c Re: Do aska86 15.12.05, 22:48
                Wydaje mi sie,ze wyprzedaze zaczna sie juz od 27 grudnia.A czemu zalezy Ci
                akurat na tym terminie(jesli mozna wiedziec?)
                • silvanka Re: mexx 15.12.05, 22:55
                  w galerii mokotow przecena od 30 do 50%
                • askaa86 Re: Do aska86 16.12.05, 14:30
                  Czemu ?? Bo tak sobie wymyśliłam z moim chłopakiem,ze wtedy własnie kupimy
                  sobie prezenty świąteczne;) Mamy nadzieje na dobre okazje...
      • rzesa20 Re: wyprzedaże!!! dzielmy sie tymi informacjami 22.12.05, 18:27
        ESSENTHIA - wszystko - 50% do 31 grudnia,

kupiłam sobie dziś biustonosz, i taki komplecik do spania (bluzka na ramiączkach
        + stringi ), razem 57 zł :]
      • cioccolato_bianco Re: wyprzedaże!!! dzielmy sie tymi informacjami 27.12.05, 22:00
        w montonie 50% na wybrane modele
        • my_name_is_luka Re: wyprzedaże!!! dzielmy sie tymi informacjami 27.12.05, 22:40
          W GC 20% taniej do soboty, ale niestety tylko na ciuchy:/
          • rzesa20 Re: wyprzedaże!!! dzielmy sie tymi informacjami 27.12.05, 23:00
            w re nawet do - 50%, do konca grudnia
            • iskax Re: wyprzedaże!!! dzielmy sie tymi informacjami 29.12.05, 13:01
              kupiłam super płasz w RESERVD za 180 zł (z 330), szalik z 50 na 14 zł. :)
              • gossip_girl1 Re: wyprzedaże!!! dzielmy sie tymi informacjami 29.12.05, 14:12
                Jaki płaszcz ?? Jestem w trakcie poszukiwań płaszcza
            • karoola0 Re: wyprzedaże!!! dzielmy sie tymi informacjami 29.12.05, 14:52
              w re jest wyprzedaz..a plaszcze sa juz od 150zl
              takie pol- zimowki
              wszystkie swetry o 50%taniej
              i kreacje sylwestrowe z nowej kolekcji tez sa przecenione.....
              • karoola0 Re: wyprzedaże!!! dzielmy sie tymi informacjami 19.01.06, 11:04
                w re jest wypzedaz do 70% wszystko jest prawie przecenione...w big starze tez...
                • rzesa20 Re: wyprzedaże!!! dzielmy sie tymi informacjami 19.01.06, 11:17
                  a w RE ta wypradaż do 70% nie była przypadkiem tylko do niedzieli ??
                  • karoola0 Re: wyprzedaże!!! dzielmy sie tymi informacjami 30.01.06, 11:55
                    nie wypzedaz jest dopoki sie nie skonczy towar...przecenione sa takze
                    dodatki...i cala masa ciuchow
              • pepegi Re: wyprzedaże!!! dzielmy sie tymi informacjami 31.01.06, 09:20
                Czesc Modnisie ;)
                Widzialyscie moze na wyprzedazach tanie i ladne garnitury. Chodzi mi o klasyczne
                kroje, kolor czarny, grafit. Bede wdzieczna za pomoc, bo ostatnio wypadlam z
                obiegu ;).
                Pozdrawiam
                • calo Re: wyprzedaże!!! dzielmy sie tymi informacjami 31.01.06, 09:22
                  zara. ale juz chyba za pozno, Modnisiu....moze nie byc rozmiaru:/
                  • kasiunia62 Re: wyprzedaże!!! dzielmy sie tymi informacjami 05.02.06, 19:12
                    Jutro jadę do Warszawki
                    Gdzie mogę pojechać po niedrogą kurtkę i buty??
                    proszę o jakies namiary... CMOOKAS
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka