Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

miss polski 2005

07.12.05, 15:48
    jak dla mnie tragiczna...ta z 2004 nielepsza - ludzie co sie dzieje????

PS A jak sie wam podobaly sukienki (te wieczorowe na koniec), bo mnie
    bardzo... ;o)
    Obserwuj wątek
      • martula100 Re: miss polski 2005 07.12.05, 16:29
        miss polski to straszny kicz! dziewczyna ktora zajela 4 wice startowala w miss
        warszawy czyli etapem do misspoloni. nie wygrala nic nawet nie dostala dzikiej
        karty a tu cos wygrywa. to pokazuje poziom konkursu w porownaniu do MP. suknie
        byly od veniki.
      • cioccolato_bianco Re: miss polski 2005 08.12.05, 10:27
        mi sie chyba najbardziej podobala miss publicznosci czyli miss widzow polsatu -
        ktora zostala rowniez wybrana 3 (zdaje sie) vice miss.
        • glamourous Re: miss polski 2005 08.12.05, 11:04
          A moze ktos mnie oswieci, ktora z nich - Miss Polski czy Miss Polonia - bierze
          udzial w konkursie Miss Swiata i Miss Universe?
          I wlasciwie dlaczego kazdy kraj ma jedna miss a my mamy az dwie?
          Pozdrawiam
          • cioccolato_bianco Re: miss polski 2005 08.12.05, 11:07
            miss polski, z tego co mi wiadomo.
            • pump_it_up Re: miss polski 2005 08.12.05, 11:54
              a ogladalyscie dziewczyny ten konkurs? bo chodzi mi o tytul jednego utworyu, do
              ktorego dziewczyny tanczyly. taki rockowy bodajze....i've got.... ?:) ech
              zalezy mi bardzo na tytule.
            • wildorchid Re: miss polski 2005 08.12.05, 12:17
              udzial w miss world ect maja prawo wziac tylko te z miss polonia.oba te
              konkursy sa tragiczne ale miss polski to juz dno zupelne,popluczyny po miss
              polonia.tamten ma przynajmniej jaki taki prestiz a to ,to juz dno.
              babka co wygrala ma bardzo meska urode,taka szczeke jakas dziwna.ma 20 lat a
              wyglada na 35.na sczescie nie bedzie reprezentowac w zadnym powaznym konkursie.
          • azjab Re: miss polski 2005 08.12.05, 13:33
            MISS POLONIA na MIss Świata na 1000000000000000%
      • sumire Re: miss polski 2005 08.12.05, 12:20
        Nie oglądałam, nie lubię :) te konkursy za grosz sensu nie mają.
        • vermeerka Re: miss polski 2005 08.12.05, 12:31
          nie no dziewczyny,nie wierzę ze nigdy nie chciałyście przedefilowac
          rozkołysanym krokiem po estradzie,machać sztywną ręką do publiczności i
          powiedziec do mikrofonu:.....dzień dobry,mam na imie....interesuje się nowymi
          metodami nakładania tipsów a w przyszłosci chciałabym pomagac biednym dzieciom
          i przyczynić się do pokoju na świecie ......dla takiego momentu naprawdę warto
          zyć:)
          • istna Re: miss polski 2005 08.12.05, 12:32
            :DDD
            • martula100 Re: miss polski 2005 08.12.05, 15:16
              miss polski probuje zrobic konkurencje dla misspoloni ale od wielu lat im nie
              wychodzi. dziewczyny z misspoloni startuja w miss world, miss univers, miss
              earth, miss europ i wielu innych najbardziej prestizowych konkursach. z miss
              polski na malo znaczacych.
              to nie prawda ze my mamy dwie miss a inne kraje jedna! w kazdym kraju jest
              wiele konkursow ale tylko jeden ma podpisana umowe z MW. w wenezueli np. jest
              takich konkursow co najmniej 15. wiele dziewczyn traktuje to jak prace i
              utrzymuje sie ze startowania w tych konkursach.
              jezeli ktoras z Was mialaby ochote na sprobowanie swojch sil to tylko w
              misspoloni, ale droga do finalu nie jest krotka. najpierw trezba wygrac miss
              regionu, pozniej przejsc polfinal i miesiac tyrania na zgrupowaniu do
              finalu. :)
              • sumire Re: miss polski 2005 08.12.05, 15:18
                Jakoś nie mam tego typu ambicji :) chociaż nie wykpiwam dziewczyn, które mają.
              • lestka Re: miss polski 2005 09.12.05, 14:37
                no niestety mam tatuaze i przez to mnie zdyskwalifikuja :( heehehhehe :D taki
                zart... w zyciu bym nie wystartowala w czyms takim :D
                • j.bella Re: miss polski 2005 09.12.05, 16:21
                  nie wystartowalabys, bo pewnie nie mialabys zadnych szans
                  • lestka Re: miss polski 2005 09.12.05, 22:57
                    mozliwe :D na szczescie nie tobie to oceniac;) a tym bardziej jury;)
      • convalya Re: miss polski 2005 08.12.05, 15:20
        Nie oglądałam missek, ale widziałam zdjęcia z konkursu w necie. Rzeczywiście
        dziewczyna jest, delikatnie mówiąc, brzydka. Za to tegoroczną Miss Polonię mamy
        śliczną.
      • davorka Re: miss polski 2005 09.12.05, 14:09
        własnie przejrzałam wszytkie kandydatki na miss świata i nasza jest jedną z
        iękniejszych serioo !! zerknijcie na stronę missworld w kostiumach sie
        prezentują : tam nasza malwinka wypada całkiem nieźle , nie krytykujcie bez
        sensu!!
        • miss.hyde Re: miss polski 2005 09.12.05, 15:49
          Ale tu jest mowa o Miss Polski a nie Miss Polonii.:)
      • bitch.with.a.brain Re: miss polski 2005 09.12.05, 14:09
        nie lubie typu urody docenianego w tego typu konkursach
        • majenkir Re: miss polski 2005 09.12.05, 23:32
          bitch.with.a.brain napisała:
          > nie lubie typu urody docenianego w tego typu konkursach

Ja niby tez nie, ale gdybym byla mloda i ladna, to bym pierwsza leciala na
          eliminacje :P.
      • lestka Re: miss polski 2005 09.12.05, 14:35
        ta z numerem 7dmym byla fajna , zawsze bardziej podobaly mi sie brunetki a tych
        w konkursach jak na lekarstwo... :/ ble
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka