kasiakrecik 30.12.05, 22:46 na sylwestra pojde w czarnej satynowej spodnicy z duuuzym rozcieciem na boku,cekinowym topie ze stojka<srebrnym> i czarnych szpilkach..jakie mozna do tego dobrac dodatki?i rajstopy?pasuja kabaretki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miska_malcova Re: Dodatki!!! 30.12.05, 22:51 zwykłe czarne rajstopy, ewentualnie pończochy. Nie ubierałabym kabaretek Odpowiedz Link Zgłoś
miska_malcova Re: Dodatki!!! 30.12.05, 22:59 hm... czarny naszyjnik i kolczyki, a poza tym, po przymierzałabym co mam czy pasuje... Odpowiedz Link Zgłoś
bonzee Re: Dodatki!!! 30.12.05, 23:01 zadnych dodatkow (cekinowy top), zadnych haftow, ozdob na butach Odpowiedz Link Zgłoś
miska_malcova Re: Dodatki!!! 30.12.05, 23:04 a ja mysle, że czarny naszyjnik (skromny) byłby na miejscu :-) Odpowiedz Link Zgłoś
miska_malcova Re: Dodatki!!! 30.12.05, 23:13 no właśnie, bo ja sobie to wyobrażam po swojemu, a może wyglądać inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
bonzee Re: Dodatki!!! 30.12.05, 23:14 tylko,ze tam jest srebna stojka, wiec wiesz.. Odpowiedz Link Zgłoś
bonzee Re: Dodatki!!! 30.12.05, 23:16 ale nawet jakby jakims swinskim trafem udalo jej sie cos oryginlanego na szyje dopasowac, to na cekinach chyba malo komfortowo by sie to nosilo Odpowiedz Link Zgłoś
miska_malcova Re: Dodatki!!! 30.12.05, 23:18 to cholera zależy stójka stójce nierówna... Ciężko sie doradza wirtualnie, nie widząc nic Odpowiedz Link Zgłoś
bonzee Re: Dodatki!!! 30.12.05, 23:06 chociaz akurat ta bizuteria mi sie podoba: www.citysmartmagazine.com/articletopics/apr/images/fash1s.jpg Do tego czarne ponczochy ze szwem. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiakrecik Re: Dodatki!!! 30.12.05, 23:21 na szyje to juz raczej nic...myslalam o jakis kolczykach.. Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: Dodatki!!! 30.12.05, 23:23 ze stojka to jedynie kolczki albo brensolete zalozona "pomiedzy lokciem a pacha" :) Odpowiedz Link Zgłoś
abracadabra1 Re: Dodatki!!! 31.12.05, 06:05 Uwazam , ze kabaretki jak najbardziej pasuja na Sylwestra bo do pracy raczej nie chyba ze praca jest " kabaretowa" Jesli top jest ze stojka(?) to lepiej zadnych naszyjnikow nie zakladac ale wybralabym dekolt , w najgorszym wypadku kolczyki lub klipsy ale zeby nie przeladowac calosci Odpowiedz Link Zgłoś
abracadabra1 Re: Dodatki!!! 31.12.05, 06:08 Poza tym do stojki powinno sie miec wlosy upiete do gory . Moze jakas ozdobka we wlosach ? Odpowiedz Link Zgłoś
edyt-ka86 Re: Dodatki!!! 09.11.17, 19:44 Do tego jeszcze by pasował długi łańcuszek np tu kupisz: brylant.net/bizuteria-lancuszki Bo wcale taka stylizacja nie jest zbyt bogata, aby jeszcze dodać biżuterię. Odpowiedz Link Zgłoś