pumpernikiel76 28.01.06, 13:03 Poszukuję ładnej i modnej sukienki na wesele. Poradźcie coś mi. Mam 162 cm wzrostu i ważę 50 kg. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zulka81 Re: Sukienka na wesele 28.01.06, 13:28 na pewno nie tafta! To jest pewne. Nie gorset+spodnica. Ja proponowałabym jakąs empirową sukienke odcinana pod biustem, a do tego jakieś lekkie sandałki. Zaraz cos wkleję. Odpowiedz Link Zgłoś
zulka81 Re: Sukienka na wesele 28.01.06, 13:43 nawet nie tylko empirowa, ale jakas bardziej zwiewna. Zeby nie wyglądać jak pozostałe 30 pań w taftowych opakowaniach:-) www.watters.com/product.php?coll=watters&showid=462 www.watters.com/product.php?coll=watters&showid=399 www.watters.com/product.php?coll=watters&showid=311 A tu przwww.watters.com/product.php?coll=watters&showid=405ykład, że tafta to świetny materiał, ale nie w wersji "polsko-weselnej" Odpowiedz Link Zgłoś
pumpernikiel76 Re: Sukienka na wesele 28.01.06, 14:20 Dzięki bardzo. a może znasz jeszcze jakies stronki z sukienkami ale wersji bardziej szalonej te sa fajne ale grzeczne...:-) Odpowiedz Link Zgłoś
marbella Re: Sukienka na wesele 03.02.06, 22:09 A gdzie w Polsce można takie kupić? Też poszukuję czegoś specjalnego na wesele - marzy mi się, aby było oryginalne, ale w rozsądnej cenie:) Odpowiedz Link Zgłoś
zulka81 Re: Sukienka na wesele 04.02.06, 08:38 w Polsce polecam: Vero Modę, Promod, camaieau, Bereshka, Mango, odradzam Orasy- tu najwięcej osób kupuje więc mogą się dublować. No i H&M. Stronki nasze są kiepskie. store.monsoon.co.uk/catalog/Welcome?catid=3 A tu super sukienki, ale znów tylko na Wyspach:-( Odpowiedz Link Zgłoś
marbella Re: Sukienka na wesele 04.02.06, 11:00 Dziękuję - poszperam i mam nadzieję, że coś znajdę:) Odpowiedz Link Zgłoś