pumpernikiel76 28.01.06, 16:15 Nosicie je?? Jesli tak to proszę o radę do czego i z czym.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nadinka_nadinka Re: Spodnie rurki... 28.01.06, 18:29 nosimy ;-) najczesciej do kozakow na szpilce w szpic, botkow z okraglym czubkiem. te druga wersje rzadziej, bo okraglych czubkow nie lubie :D a na gore to zalezy jakie spodnie. mam taki sweter o dlugosci do polowy ud z szerokim golfem w paski pomaranczowo-fioletowo-rozowo-wrzosowo-fuksjowo-diabliwiedzajakiejeszcze, do tego dzinsy rurki i czarne kozaki na szpilce i wygladam troche na lata 80 Odpowiedz Link Zgłoś
beretzantenka Re: Spodnie rurki... 28.01.06, 22:32 Rurki pasuja do wszystkiego . A moze jest cos do czego nie pasuja ? Odpowiedz Link Zgłoś
nataliele Re: Spodnie rurki... 31.01.06, 17:01 jasne ze nosimy :)) to tez zalezy od wieku do czego,w lato i wiosne nosze je do trampek www.allegro.pl/show_item.php?item=84400374 oraz do jaonek , a zima najlepiej do kowbojek :) Bardzo mi sie tez podobalo jak kiedys zobaczylam zdjecie Cameron Diaz w rurkach i do tego miala zalozone żółte szpilki ,wygladala przecudnie :)) -- 'Kiedyś kupię nóż ,powyżynam wszystkich wkoło ,kupię nóż,zostawie tylko dwoje' Odpowiedz Link Zgłoś
venilla Re: Spodnie rurki... 07.02.06, 17:03 mysle ze najlepiej pasuja do szpilek ale tez do kozakow lub innych butow zeby wlozyc je do srodka. poza tym co tu duzo mowic najlepiej wygladaja w nich szczuple nogi. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
nihan1 Re: Spodnie rurki... 07.02.06, 19:14 gdzie mozna kupic niedrogie fajne rurki? wiem ze w h&m ale nie mam neistety w lublinie h&m (chociaz slyszalam plotki ze ma byc...), nie interesuje mnie kupno na allegro, musze ich dotknac i zmierzyc :) Odpowiedz Link Zgłoś
cleopatra17 Re: Spodnie rurki... 08.02.06, 22:21 Ja tez jestem z lublina i rurki widziałam tylko w river islandzie...Ale to w cenach 259-279:/ drogo niestety...Jakbys znalazła jakis fajny sklep gdzie byłyby rurki to napisz;) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
sweet_pea Re: Spodnie rurki... 09.02.06, 20:10 rurki mają w swoich nowych kolekcjach Wrangler, Levis i Zara. Odpowiedz Link Zgłoś
hihihiii Re: Spodnie rurki... 08.02.06, 22:27 Nosimy. jesli spodnie rurki to gora luzna, moze byc obszerny sweter "wrap" lub moje ulubione poncho ale w ksztalcie banki (wiem, wiem ponoc niemodne, ale np Marc Jacobs w swej kolekcji zaprezentowal takowe, cos jak poncho-top, np w krate lub luzne marszczone i owijane tuniki - swietne imo). buty: wysokie ze skory (moga byc zaokraglone noski) lub "czolenka" z noskiem w szpic na cienkiej szpilce. Odpowiedz Link Zgłoś
telka_es Re: Spodnie rurki... 09.02.06, 20:16 rureczki są bobowe..... one, szpilta i zwykły biały t-shirt i juz jesteś gotowa na imprezke oczywiście jakis dodatek sie przyda..- skromnie z klasą, a jak narzucisz fajna marynareczkę mozesz mykac do pracy lub na uczelnie - po prostu uniwersalne....... :) polecaM..... Odpowiedz Link Zgłoś