gola85 04.03.06, 11:06 Prosze o rade która torba lepsza? www.allegro.pl/item88998333_kolekcja_wiosna_lato_od_david_jones_t123_.html www.allegro.pl/item89552136_david_jones_stworzona_dla_aktywnej_a4_t171_.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bawara1985 Re: TORBA 04.03.06, 11:45 zdecydowanie ta kremowa przynajmniej mnie bardziej sie podoba :) i chyba bardziej bedzie pasowac do wszystkiego tylko moze sie spod troche bardziej brudzic tzn bedzie sie brudzil jednakowo ale na bezowej bedzie bardziej widac, no chyba ze nie bedziesz stawiac jej nigdzie tylko na ramieniu :) fajna nawet duza praktyczna a oliwkowa taka nie za fajna :) pozdraiwam Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: TORBA 04.03.06, 12:44 zdecydowanie druga, ta pierwsza jak dla mnie za bardzo z wojskiem sie kojarzy;) Odpowiedz Link Zgłoś
gwiaazda Re: TORBA 05.03.06, 11:56 zdecydowanie ta druga jest bardziej efektowna i na czasie:)pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
nataliele Re: TORBA 04.03.06, 14:20 druga jest lepsza :) -- "Everytime I hear the music play You can see me dancin right away Rock steady rock so Rock steady rock me so 'Cause the music catch my soul and I just cant Stop no more;D " Odpowiedz Link Zgłoś
celtycka_syrena Re: TORBA 04.03.06, 15:56 Pierwsza lepsza. Tzn. jak dla mnie np. bo wygląda bardziej sportowo. Druga jest...mniej sportowa ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
tudja Re: TORBA 04.03.06, 17:36 Posiadam torbę nr1, jest niezła, choć troszkę żałuję,że nie kupiłam pomarańczowej, bardziej by mi pasowała.. Aczkolwiej z zielonej jestem bardzo zadowolona i pardziej mi przypadła do gustu..beże mnie nie pociągaja.. Odpowiedz Link Zgłoś
zielonookakocica Re: TORBA 04.03.06, 17:45 obie są super! :) gdybym miała wybór jak Ty, nie mogłabym się zdecydowac... Odpowiedz Link Zgłoś
nadinka_nadinka Re: TORBA 04.03.06, 22:24 obie fajne, ale chyba wybralabym pierwsza Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: TORBA 04.03.06, 22:52 "lepsza" w jakim sensie? to sa zupelnie rozne torby i kazda bedzie "lepsza" w zaleznosci od tego gdzie chcesz ja nosic, jaka masz garderobe, preferencje ubraniowe itd. my tylko mozemy wskazac ktora NAM sie bardziej podoba - mnie zadna, bo takie torby nie sa w moim stylu Odpowiedz Link Zgłoś
hyacinth.bucket Re: TORBA 05.03.06, 04:16 Zadna nie jest lepsza od nastepnej dla mnie obydwie warte czarta i pewnie do ciuchow bylejakich pasuja obydwie . Nie chce tylko obrazac studentek bo na zeszyty , kosmatyczke i sniadanie obie sa dobre :-) Odpowiedz Link Zgłoś
karotka3 Re: TORBA 05.03.06, 20:31 mnie osobiście bardziej podoba się torba nr 2, jest bardziej elegancka a jednocześnie mogłabyś ją nosić do stylu sportowego:-) Odpowiedz Link Zgłoś
super.kinia Re: TORBA 07.03.06, 16:02 a ja szukam czerwonej ale nie widze na allegro, a może nie umiem szukać, jak ktoś znajdzie coś ciekawego, to proszę o linka Odpowiedz Link Zgłoś
myszmusia Re: TORBA 08.03.06, 10:20 Biorac po uwagę wielkośc i pakownośc nie wybrałabym zadnej gdybym takiej potrzebowała. Dla mnie duża torba (a bardzo lubię duże torby) musi miec długie ucho do noszenia najlepiej jak można ją założyć również "na ukos" przez ramię.Kiepsko się nosi spory ciężar w ręku;-) Odpowiedz Link Zgłoś