Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Karolina Malinowska

15.03.06, 16:05
    koszmarne te ubrania i dodatki....
    Obserwuj wątek
      • aguska37 Re: Karolina Malinowska 04.04.06, 21:51
        jak dla mnie to te rzeczy i tak sa dosyc drogie... musialabym niezle miec
        kasy... ale jak dla niej to za pewne skromne... a tak w ogole nie mogla czegos
        zywszego kupic?
      • alex_koz Re: Karolina Malinowska 04.04.06, 21:54
        i widac jak szaro i zwyczajnie live wyglada, bez ton makijazu.
        • magdaksp Re: Karolina Malinowska 04.04.06, 22:00
          ale wydaje sie byc fajną dziewczyną:)
          • alex_koz Re: Karolina Malinowska 04.04.06, 22:02
            pamietam kiedys - jakies 5 lat temu - byl w TVP taki serial dokumentalny o
            zyciu modelek, tak z drugiej strony, i wlasnie jedna z bohaterek byla
            Malinowska, wtedy jeszcze nie az tak znana i przed operacja uszu;) ale wydawala
            sie calkiem sympatyczna, tylko dziwi mnie ten trend do czynienia modelkami
            osoby takie jak ona.
            • sumire Re: Karolina Malinowska 04.04.06, 22:35
              A może to i dobrze? Next door girl jest bardziej przekonująca, niż posągowa piękność w nieskazitelnym makijażu.
              • pump_it_up Re: Karolina Malinowska 04.04.06, 22:52
                mnie sie ona bardzo podoba.
            • nessie-jp Re: Karolina Malinowska 04.04.06, 22:51
              Parę lat temu? Rany, to ile ona ma lat? Na tych zdjęciach powyżej to wygląda na
              góra 16...
              • alex_koz Re: Karolina Malinowska 04.04.06, 22:55
                jak ten film lecial to chyba miala jakies 16/17, jakos podobnie. i to byl wtedy
                poczatek jej kariery, choc juz byla znana i miala dorobek z Paryza, NY i
                Mediolanu.
                • nessie-jp Re: Karolina Malinowska 04.04.06, 23:03
                  Strasznie wcześnie te dziewuszki muszą zaczynać... No i trudno się wobec tego
                  dziwić, że mają takie szczupłe figury, skoro promuje się wygląd niedojrzałej
                  jeszcze dziewczynki. Muszę przyznać, że trochę mi się to nie podoba (tzn.
                  podejście do dzieci, a nie sama Karolina).
                  • alex_koz Re: Karolina Malinowska 04.04.06, 23:35
                    mnie sie tez nie podoba ze po wybiegu paraduja 13letnie dziewczynki, o roznych
                    zlych tego skutkach sie nie bede wypowiadac bo juz te argumenty wielokrotnie
                    powtarzano.
              • kum-nye Re: Karolina Malinowska 04.04.06, 23:17
                23 lata chyba ma.
                • wildorchid Re: Karolina Malinowska 05.04.06, 00:57
                  23-24 lata,jakos tak.
                  ale mnie sie zupelnie nie podoba,zaprzeczenie topmodelek w stylu Evangelisty
                  czy Christiansen,beznadzieja,zero kobiecosci-tylko wzrost.
                  • annie_laurie_starr Re: Karolina Malinowska 05.04.06, 09:32
                    Tak, Malinowska ma 23 lata, prace modelki zaczela w wieku lat 15. Mnie
                    bardziej podoba sie Ania Rubik.

Jesli zas chodzi o prezentowane ciuchy - dziewczyny, przygotujsi sie na to, ze
                    zlote sandaly ewentualnie czolenka maja podobno byc hitem tego lata.
                  • kum-nye Re: Karolina Malinowska 05.04.06, 10:12
                    Niestety czasy kobiecych modelek chyba minęły bezpowrotnie...
                    • calo Re: Karolina Malinowska 05.04.06, 10:25
                      a dla mnie kobiety typu evangelista czy schiffer byly wlasnie zbyt banalne.
                      owszem, sliczne, ale nie mialy tego czegos. a moze to kwestia innej stylistyki
                      (lalkowate lata 90)....dzisiaj jest wiele niebanalnych twarzy na wybiegach, nie
                      ma jednego jasno okreslonego nurtu urodowego i to jest fajne. stawia sie na
                      oryginalnosc buzi. aczkolwiek moda na anoreksje rzeczywiscie dyskusyjna....
                      • ingeborg nowy typ 05.04.06, 12:09
                        ostatnio w jakimś forum czy przekroju był artykuł o kobiecym pieknie. pisali że
                        po twiggy sięgamy po wizerunek "miejskiej wojowniczki" - tak jak do tej pory -
                        wysokiej i szczupłej, ale za to silnej i muskularnej. [tzn nie takie muły jak
                        pudzian ale chodzi o to że to nie ma być wiotka idiotka]
                      • wildorchid Re: Karolina Malinowska 06.04.06, 14:05
                        o moj boze.....jezeli evangeliste mozna nazwac banalna to chyba jestesmy z
                        innej planety.bardziej efektownej twarzy ze swieca szukac,podobnie jak
                        Christiansen[zwlaszcza oczy].przeginasz lekko nazywajac je banalnymi.
                        szczytem lalkowatej nudy jest wlasnie Schiffer-to sie zgadza.ona nie ma dla
                        mnie w sobie nic oprocz gladkiej,wrecz maskowatej twarzy.ale tamte??
                        topmodelka powinna byc posagowo piekna bo tym ma sie roznic od zwyklych kobiet-
                        taki nieosiagalny ideal piekna.a nie dziewuszyna jakich na peczki-albo jeszcze
                        lepiej-brzydactwo totalne-nazywane w ramach political corectness-"oryginalna
                        uroda".hehe.
                        dzisiaj modelka to dla mnie zupelnie zdewaluowane pojecie-co druga
                        jest "modelka" a te dzisiejsze top to w ogole pozal sie boze,z malymi wyjatkami
                        [vodianova,lima]
      • milamare Re: Karolina Malinowska 05.04.06, 13:08
        Bardzo przecietne ciuchy, na dodatek o sezon-dwa za aktualnymi tendencjami
        (futrzaste buty? cyganska spodnica? litosci!). Po co wybierac na przewodnika po
        sklepie osobe, ktora sama deklaruje, ze nie lubi zakupow? ;)
      • foamclene Re: Karolina Malinowska 05.04.06, 15:14
        widzialam ja u kuby wojewodzkiego
        ladna dziewczyna, ale
        bez stylizacji specjalisty wyglada koszmarnie (za krotkie jeansy z szeroka
        nogawka u dolu, tragiczne buty zalatujace mi tragowiskiem w legionowie ;)
        straszna fryzura... nie wspomne juz o sposobie bycia - chyba mania wielkosci :)
        • annie_laurie_starr Re: Karolina Malinowska 05.04.06, 17:27
          Ejze, a moim zdaniem fajnie wygladala u Wojewodzkiego. Bardzo naturalnie.
          Wkurzal mnie tylko Kuba, bo nie dawal jej dojsc do glosu. Pewnie bal sie, ze
          bedzie od niego zabawniejsza i ciekawsza.
          • mendosita Re: Karolina Malinowska 05.04.06, 19:10
            Ja ją widziałam niedawno w programie "Show time" na Polsacie i aż mnie zatkało
            z wrażenia. Dotąd widywałam ją na zdjęciach taką właśnie naturalną, bez
            specjalnego makijażu i fryzury, wydawała mi się raczej nijaka. Tymczasem gdy
            ujrzałam ją w intensywnym, pięknie błyszczącym wieczorowym makijażu to objawiła
            mi się jako piekność. Wyglądała naprawdę fantastycznie. Zdecydowanie ta
            dziewczyna cos w sobie ma :)
            • alex_koz Re: Karolina Malinowska 05.04.06, 19:23
              aha. i szkoda ze Avanti razem z Karolina bardziej wiosennych ciuchow nie moglo
              poszukac, bo kozaki to juz do szafy wrzucilismy;)
            • foamclene Re: Karolina Malinowska 05.04.06, 19:25
              ma bardzo ladna buzie choc lekkiego zeza jak dla mnie
              ale cialo, stanowczo go za malo :)
              widzialam zdjecia nago - ma fatalny biust
              • charade Re: Karolina Malinowska 06.04.06, 10:15
                To ona w ogóle ma jakiś biust ? Mnie się wydaje całkiem płaska...

foamclene napisał:

> ma bardzo ladna buzie choc lekkiego zeza jak dla mnie
                > ale cialo, stanowczo go za malo :)
                > widzialam zdjecia nago - ma fatalny biust
                • courtney Re: Karolina Malinowska 06.04.06, 17:20
                  jak dla mnie na zywo nie jest to ładna kobieta aczkolwiek powiedzmy
                  interesujaca "uroda" natomiast fenomenalnie wychodzi na zdjeciach,ona ma to cos
                  co maja nieliczni otoz jest mega fotogeniczna i choc na codzien wydaje mi sie
                  taka wyblakła i napewno daleko jej do pieknosci, te profesjonalne sesje dla
                  magazynow mody gdzie jest swietnie wystylizowana, wymalowana sa naprawde
                  nieamowite czasami wygląda zjawiskowo!No i zdjecia z pokazow tez super.Mysle
                  ze o to chodzi w tym fachu przy pomocy profesjonalistow makijazystow z jej
                  twarzą da sie zrobic wszystko.
              • murderdoll Czyzby zazdrosc? 14.07.06, 17:10
                Wiele glosow twierdzi na forum,ze bez stylizacji jest brzydka i nijaka. A
                mowila kiedys ze jest zjawiskowo piekna? Zamiast obrazac innych same zostancie
                top modelkami ://
      • magdziak19 Re: Karolina Malinowska 17.04.06, 13:16
        hmmm..mierzyłam tę sukienkę w styczniu, rozmiar 36, ale nie dopięłam sie w
        biuście:( tylko modelki, które biustem nie grzesza mogą sobie na nią
        powolić...dyskryminacja biuściastych???:)
        • nestea1 Re: Karolina Malinowska 17.04.06, 13:28
          "które biustem nie grzesza " każdy ma jakieś wady moja droga
          • elle2006 Re: Karolina Malinowska 17.04.06, 18:25
            Ogladalam program K. Wojewodzki i wkurzyłam się ze zrobil z niej glupia
            dziewuche. Pod koniec programu powiedziala 3 zdania, tym sie obronila. Ibisz z
            Wojewodzkim dali popis :/
            Karolina Malinowska nie jest klasyczną pieknoscią, ale jej twarz jest wyjatkowo
            plastyczna. Raz jest dzieckiem, raz mlodą kobieta a raz zmyslową pieknościa i
            we wszystkich tych charakteryzacjach jest prawdziwa!!!
      • kochanica-francuza biedne dziewczę 17.04.06, 18:28
        zerwali ją rano, żeby reklamowała jakiś szajs
        • homard Re: biedne dziewczę 12.08.06, 15:39
          Szajs ! Saint mot w tym wypadku.
      • weronka77 Re: Karolina Malinowska 20.04.06, 00:47
        podobno trendy...
      • olcia1230 Re: Karolina Malinowska 04.05.06, 21:19
        to jest świetny styl naprawde]
        • nioma Re: Karolina Malinowska 04.05.06, 23:15
          mialam okazje poznac K. Malinowska i widziec ja z bliska
          na zywo wyglada fantastycznie, duzo, duzo ladniej niz w tv lub na zdjeciach,
          bardzo swiezo, niesamowicie mlodo (jakby miala 16 lat)
          a do tego jest przesympatyczna osoba
          czasami telewizyjne lub gazetowe pozory myla.
      • lanja Re: Karolina Malinowska 12.08.06, 20:36
        Niby dziewczyna ma dosyć przeciętną urodę, ale bardzo mnie się podoba, jest
        naturalna, dziewczęca, subtelna. Ale ubrania rzeczywiście takie jakieś przygaszone.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka