calo 15.03.06, 16:05 koszmarne te ubrania i dodatki.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aguska37 Re: Karolina Malinowska 04.04.06, 21:51 jak dla mnie to te rzeczy i tak sa dosyc drogie... musialabym niezle miec kasy... ale jak dla niej to za pewne skromne... a tak w ogole nie mogla czegos zywszego kupic? Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: Karolina Malinowska 04.04.06, 21:54 i widac jak szaro i zwyczajnie live wyglada, bez ton makijazu. Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: Karolina Malinowska 04.04.06, 22:00 ale wydaje sie byc fajną dziewczyną:) Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: Karolina Malinowska 04.04.06, 22:02 pamietam kiedys - jakies 5 lat temu - byl w TVP taki serial dokumentalny o zyciu modelek, tak z drugiej strony, i wlasnie jedna z bohaterek byla Malinowska, wtedy jeszcze nie az tak znana i przed operacja uszu;) ale wydawala sie calkiem sympatyczna, tylko dziwi mnie ten trend do czynienia modelkami osoby takie jak ona. Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: Karolina Malinowska 04.04.06, 22:35 A może to i dobrze? Next door girl jest bardziej przekonująca, niż posągowa piękność w nieskazitelnym makijażu. Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: Karolina Malinowska 04.04.06, 22:51 Parę lat temu? Rany, to ile ona ma lat? Na tych zdjęciach powyżej to wygląda na góra 16... Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: Karolina Malinowska 04.04.06, 22:55 jak ten film lecial to chyba miala jakies 16/17, jakos podobnie. i to byl wtedy poczatek jej kariery, choc juz byla znana i miala dorobek z Paryza, NY i Mediolanu. Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: Karolina Malinowska 04.04.06, 23:03 Strasznie wcześnie te dziewuszki muszą zaczynać... No i trudno się wobec tego dziwić, że mają takie szczupłe figury, skoro promuje się wygląd niedojrzałej jeszcze dziewczynki. Muszę przyznać, że trochę mi się to nie podoba (tzn. podejście do dzieci, a nie sama Karolina). Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: Karolina Malinowska 04.04.06, 23:35 mnie sie tez nie podoba ze po wybiegu paraduja 13letnie dziewczynki, o roznych zlych tego skutkach sie nie bede wypowiadac bo juz te argumenty wielokrotnie powtarzano. Odpowiedz Link Zgłoś
wildorchid Re: Karolina Malinowska 05.04.06, 00:57 23-24 lata,jakos tak. ale mnie sie zupelnie nie podoba,zaprzeczenie topmodelek w stylu Evangelisty czy Christiansen,beznadzieja,zero kobiecosci-tylko wzrost. Odpowiedz Link Zgłoś
annie_laurie_starr Re: Karolina Malinowska 05.04.06, 09:32 Tak, Malinowska ma 23 lata, prace modelki zaczela w wieku lat 15. Mnie bardziej podoba sie Ania Rubik. Jesli zas chodzi o prezentowane ciuchy - dziewczyny, przygotujsi sie na to, ze zlote sandaly ewentualnie czolenka maja podobno byc hitem tego lata. Odpowiedz Link Zgłoś
kum-nye Re: Karolina Malinowska 05.04.06, 10:12 Niestety czasy kobiecych modelek chyba minęły bezpowrotnie... Odpowiedz Link Zgłoś
calo Re: Karolina Malinowska 05.04.06, 10:25 a dla mnie kobiety typu evangelista czy schiffer byly wlasnie zbyt banalne. owszem, sliczne, ale nie mialy tego czegos. a moze to kwestia innej stylistyki (lalkowate lata 90)....dzisiaj jest wiele niebanalnych twarzy na wybiegach, nie ma jednego jasno okreslonego nurtu urodowego i to jest fajne. stawia sie na oryginalnosc buzi. aczkolwiek moda na anoreksje rzeczywiscie dyskusyjna.... Odpowiedz Link Zgłoś
ingeborg nowy typ 05.04.06, 12:09 ostatnio w jakimś forum czy przekroju był artykuł o kobiecym pieknie. pisali że po twiggy sięgamy po wizerunek "miejskiej wojowniczki" - tak jak do tej pory - wysokiej i szczupłej, ale za to silnej i muskularnej. [tzn nie takie muły jak pudzian ale chodzi o to że to nie ma być wiotka idiotka] Odpowiedz Link Zgłoś
wildorchid Re: Karolina Malinowska 06.04.06, 14:05 o moj boze.....jezeli evangeliste mozna nazwac banalna to chyba jestesmy z innej planety.bardziej efektownej twarzy ze swieca szukac,podobnie jak Christiansen[zwlaszcza oczy].przeginasz lekko nazywajac je banalnymi. szczytem lalkowatej nudy jest wlasnie Schiffer-to sie zgadza.ona nie ma dla mnie w sobie nic oprocz gladkiej,wrecz maskowatej twarzy.ale tamte?? topmodelka powinna byc posagowo piekna bo tym ma sie roznic od zwyklych kobiet- taki nieosiagalny ideal piekna.a nie dziewuszyna jakich na peczki-albo jeszcze lepiej-brzydactwo totalne-nazywane w ramach political corectness-"oryginalna uroda".hehe. dzisiaj modelka to dla mnie zupelnie zdewaluowane pojecie-co druga jest "modelka" a te dzisiejsze top to w ogole pozal sie boze,z malymi wyjatkami [vodianova,lima] Odpowiedz Link Zgłoś
milamare Re: Karolina Malinowska 05.04.06, 13:08 Bardzo przecietne ciuchy, na dodatek o sezon-dwa za aktualnymi tendencjami (futrzaste buty? cyganska spodnica? litosci!). Po co wybierac na przewodnika po sklepie osobe, ktora sama deklaruje, ze nie lubi zakupow? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: Karolina Malinowska 05.04.06, 15:14 widzialam ja u kuby wojewodzkiego ladna dziewczyna, ale bez stylizacji specjalisty wyglada koszmarnie (za krotkie jeansy z szeroka nogawka u dolu, tragiczne buty zalatujace mi tragowiskiem w legionowie ;) straszna fryzura... nie wspomne juz o sposobie bycia - chyba mania wielkosci :) Odpowiedz Link Zgłoś
annie_laurie_starr Re: Karolina Malinowska 05.04.06, 17:27 Ejze, a moim zdaniem fajnie wygladala u Wojewodzkiego. Bardzo naturalnie. Wkurzal mnie tylko Kuba, bo nie dawal jej dojsc do glosu. Pewnie bal sie, ze bedzie od niego zabawniejsza i ciekawsza. Odpowiedz Link Zgłoś
mendosita Re: Karolina Malinowska 05.04.06, 19:10 Ja ją widziałam niedawno w programie "Show time" na Polsacie i aż mnie zatkało z wrażenia. Dotąd widywałam ją na zdjęciach taką właśnie naturalną, bez specjalnego makijażu i fryzury, wydawała mi się raczej nijaka. Tymczasem gdy ujrzałam ją w intensywnym, pięknie błyszczącym wieczorowym makijażu to objawiła mi się jako piekność. Wyglądała naprawdę fantastycznie. Zdecydowanie ta dziewczyna cos w sobie ma :) Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: Karolina Malinowska 05.04.06, 19:23 aha. i szkoda ze Avanti razem z Karolina bardziej wiosennych ciuchow nie moglo poszukac, bo kozaki to juz do szafy wrzucilismy;) Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: Karolina Malinowska 05.04.06, 19:25 ma bardzo ladna buzie choc lekkiego zeza jak dla mnie ale cialo, stanowczo go za malo :) widzialam zdjecia nago - ma fatalny biust Odpowiedz Link Zgłoś
charade Re: Karolina Malinowska 06.04.06, 10:15 To ona w ogóle ma jakiś biust ? Mnie się wydaje całkiem płaska... foamclene napisał: > ma bardzo ladna buzie choc lekkiego zeza jak dla mnie > ale cialo, stanowczo go za malo :) > widzialam zdjecia nago - ma fatalny biust Odpowiedz Link Zgłoś
courtney Re: Karolina Malinowska 06.04.06, 17:20 jak dla mnie na zywo nie jest to ładna kobieta aczkolwiek powiedzmy interesujaca "uroda" natomiast fenomenalnie wychodzi na zdjeciach,ona ma to cos co maja nieliczni otoz jest mega fotogeniczna i choc na codzien wydaje mi sie taka wyblakła i napewno daleko jej do pieknosci, te profesjonalne sesje dla magazynow mody gdzie jest swietnie wystylizowana, wymalowana sa naprawde nieamowite czasami wygląda zjawiskowo!No i zdjecia z pokazow tez super.Mysle ze o to chodzi w tym fachu przy pomocy profesjonalistow makijazystow z jej twarzą da sie zrobic wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
murderdoll Czyzby zazdrosc? 14.07.06, 17:10 Wiele glosow twierdzi na forum,ze bez stylizacji jest brzydka i nijaka. A mowila kiedys ze jest zjawiskowo piekna? Zamiast obrazac innych same zostancie top modelkami :// Odpowiedz Link Zgłoś
magdziak19 Re: Karolina Malinowska 17.04.06, 13:16 hmmm..mierzyłam tę sukienkę w styczniu, rozmiar 36, ale nie dopięłam sie w biuście:( tylko modelki, które biustem nie grzesza mogą sobie na nią powolić...dyskryminacja biuściastych???:) Odpowiedz Link Zgłoś
nestea1 Re: Karolina Malinowska 17.04.06, 13:28 "które biustem nie grzesza " każdy ma jakieś wady moja droga Odpowiedz Link Zgłoś
elle2006 Re: Karolina Malinowska 17.04.06, 18:25 Ogladalam program K. Wojewodzki i wkurzyłam się ze zrobil z niej glupia dziewuche. Pod koniec programu powiedziala 3 zdania, tym sie obronila. Ibisz z Wojewodzkim dali popis :/ Karolina Malinowska nie jest klasyczną pieknoscią, ale jej twarz jest wyjatkowo plastyczna. Raz jest dzieckiem, raz mlodą kobieta a raz zmyslową pieknościa i we wszystkich tych charakteryzacjach jest prawdziwa!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza biedne dziewczę 17.04.06, 18:28 zerwali ją rano, żeby reklamowała jakiś szajs Odpowiedz Link Zgłoś
olcia1230 Re: Karolina Malinowska 04.05.06, 21:19 to jest świetny styl naprawde] Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: Karolina Malinowska 04.05.06, 23:15 mialam okazje poznac K. Malinowska i widziec ja z bliska na zywo wyglada fantastycznie, duzo, duzo ladniej niz w tv lub na zdjeciach, bardzo swiezo, niesamowicie mlodo (jakby miala 16 lat) a do tego jest przesympatyczna osoba czasami telewizyjne lub gazetowe pozory myla. Odpowiedz Link Zgłoś
lanja Re: Karolina Malinowska 12.08.06, 20:36 Niby dziewczyna ma dosyć przeciętną urodę, ale bardzo mnie się podoba, jest naturalna, dziewczęca, subtelna. Ale ubrania rzeczywiście takie jakieś przygaszone. Odpowiedz Link Zgłoś