mgd10 05.04.06, 10:46 Co sądzicie i tych butach. Czy są ładne i czy pasują też do spodni. Nie jestem pewna czy będą wygodne. Dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mgd10 Re: Proszę o opinię 05.04.06, 10:47 zapomniałam o najważniejszym allegro.pl/item94642011__rylko_z_kwiatem_na_koturnie_wyprzedaz_40.html Odpowiedz Link Zgłoś
calo Re: Proszę o opinię 05.04.06, 10:53 wygladaja na wygodne, ale sprawdz to w sklepie. co do walorow estetycznych - skromne buciki, takie troche szkolne:) ale calkiem ladne. czy pasuja do spodni - zalezy, do jakich. Odpowiedz Link Zgłoś
kohinor Re: Proszę o opinię 05.04.06, 11:45 Wygodne moze beda, dziewczece sa wielce (zgadzam sie z okresleniem "szkolne") i skromne. W sumie ladne gdyby nie... brak wkrojonego obcasa. Ten tzw. koturn. Gadalem z wielom afacetami na ten temat. ZADNEMU sie to nie podoba!!!! Niech zyje obcas (nie mowie o szpili na 12 cm, tylko KROJU zwyklego obcasa, moze byc zabawny, np okragly jak u Ryłki) :) Odpowiedz Link Zgłoś
calo Re: Proszę o opinię 05.04.06, 11:53 kohinor napisał: > ladne gdyby nie... brak wkrojonego obcasa. Ten tzw. koturn. > Gadalem z wielom afacetami na ten temat. ach, co za meskie tematy....;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
kohinor Re: Proszę o opinię 05.04.06, 12:13 calo napisała: > ach, co za meskie tematy....;)))) No widzisz, sa tez faceci, ktorzy na takie tematy TEZ gadaja (i na inne tematy tez, nie tylko o serialach czy polityce) :)))))) Acha - a niektorzy nawet gotowac umiejom i pomagaja w sprzataniu mieszkania, wiesz? Nie wszyscy sa MACHO w przepoconych koszulach :))) Niektorzy uzywaja niemeskich wod po goleniu, niemesko sie myja, niemesko przepuszczaja kobiety pierwsze w drzwiach... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
mgd10 Re: Proszę o opinię 05.04.06, 12:30 Bardzo dziekuje za twoją opinię, tylko to że Żadnemu facetowi sie nie podoba koturn nie jest dla mnie argumentem. Jestem już w takim wieku (trzydzieści parę lat), że jest mi to najzupełniej obojetne. Kupuję to co mi się podoba, a nie mojemu mężowi i wolę wsyłuchać opinii kobiet niż mężczyzn :) Nie lubię obcasów, meczę się w nich, co nie znaczy, że mi się nie podobają na nogach moich koleżanek. Odpowiedz Link Zgłoś