Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Proszę o opinię

05.04.06, 10:46
    Co sądzicie i tych butach. Czy są ładne i czy pasują też do spodni. Nie jestem pewna czy będą wygodne. Dzięki.
    Obserwuj wątek
      • mgd10 Re: Proszę o opinię 05.04.06, 10:47
        zapomniałam o najważniejszym
        allegro.pl/item94642011__rylko_z_kwiatem_na_koturnie_wyprzedaz_40.html
        • calo Re: Proszę o opinię 05.04.06, 10:53
          wygladaja na wygodne, ale sprawdz to w sklepie. co do walorow estetycznych -
          skromne buciki, takie troche szkolne:) ale calkiem ladne. czy pasuja do spodni -
          zalezy, do jakich.
      • kohinor Re: Proszę o opinię 05.04.06, 11:45
        Wygodne moze beda, dziewczece sa wielce (zgadzam sie z okresleniem "szkolne") i skromne. W sumie
        ladne gdyby nie... brak wkrojonego obcasa. Ten tzw. koturn.
        Gadalem z wielom afacetami na ten temat. ZADNEMU sie to nie podoba!!!! Niech zyje obcas (nie mowie o
        szpili na 12 cm, tylko KROJU zwyklego obcasa, moze byc zabawny, np okragly jak u Ryłki)
        :)
        • calo Re: Proszę o opinię 05.04.06, 11:53
          kohinor napisał:
          > ladne gdyby nie... brak wkrojonego obcasa. Ten tzw. koturn.
          > Gadalem z wielom afacetami na ten temat.

ach, co za meskie tematy....;))))
          • kohinor Re: Proszę o opinię 05.04.06, 12:13
            calo napisała:

> ach, co za meskie tematy....;))))

No widzisz, sa tez faceci, ktorzy na takie tematy TEZ gadaja (i na inne tematy tez, nie tylko o serialach
            czy polityce) :)))))) Acha - a niektorzy nawet gotowac umiejom i pomagaja w sprzataniu mieszkania,
            wiesz? Nie wszyscy sa MACHO w przepoconych koszulach :))) Niektorzy uzywaja niemeskich wod po
            goleniu, niemesko sie myja, niemesko przepuszczaja kobiety pierwsze w drzwiach...
            :))))
            • calo Re: Proszę o opinię 05.04.06, 12:21
              tylko pogratulowac:))
              • magdaksp Re: Proszę o opinię 05.04.06, 12:28
                te buty sa okropne
        • mgd10 Re: Proszę o opinię 05.04.06, 12:30
          Bardzo dziekuje za twoją opinię, tylko to że Żadnemu facetowi sie nie podoba koturn nie jest dla mnie argumentem. Jestem już w takim wieku (trzydzieści parę lat), że jest mi to najzupełniej obojetne. Kupuję to co mi się podoba, a nie mojemu mężowi i wolę wsyłuchać opinii kobiet niż mężczyzn :) Nie lubię obcasów, meczę się w nich, co nie znaczy, że mi się nie podobają na nogach moich koleżanek.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka