Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Mały biust

05.04.06, 10:48
    ale nie wszystkie kobiety chca tuszowac maly biust, ktory wcale nie musi byc powodem do kompleksow,powiem nawet ze sa kobiety ktore szczyca sie swoim malym biustem i lubia go. moj partner np. jest zachwycony moimi niewielkimi rozmiarami i dlatego staram sie to podkreslac:)
    Obserwuj wątek
      • basia_lew Re: Mały biust 05.04.06, 19:51
        Maly biust nie jest niedostatkiem urody, tak jak duzy nie jest dostatkiem.
        Szczuplosc potrafi byc nudna, a ksztalty interesujace. Autorom tekstow podobych
        porad proponuje porzucenie zawodu dziennikarza. Po co robic to w czym sie nie
        jest dobrym.

• onioni Re: Mały biust - a sposób na małego ? ;) 06.04.06, 20:38
          a co gazeta radzi gdy ktoś ma małego ptaszka i chce sie pokazać na plaży? Może
          jakieś parówki czy śląskie ma wsadzać?

brrrrrrrr
          ;)

:D :)))))))))))))))

pzdr
          zobacz.xx.pl
          • krasnov Re: a sposób na małego ? ;) 06.04.06, 21:42
            A gdzieś na sieci widziałem sposób na powiększenie małego, jakieś arabskie ćwiczenia i masaże. ;)
            A co do biustu - wolę mały rozmiar, ot taki w sam raz, żeby dłonią przykryć. :)
            • naphta Re: a sposób na małego ? ;) 06.04.06, 22:15
              Jak to jest, że małe biusty ''optycznie'' podobają mi się bardziej,
              a ''organoleptycznie'' te większe?
              Dziwny jakiś jestem?
              N.
            • ala.poziomka Re: a sposób na małego ? ;) 07.04.06, 08:09
              Jaaaaasneeee, arabskie! masaże. 90 proc chłopaków w tym kraju stosuje inny masaż
              - najzupełniej polski :-D :-D Popytaj kolegów :-D :-D
              • kochanica-francuza co do małego 08.04.06, 17:42
                podobno optycznie pomaga umieszczenie w slipkach skarpetki

wydłużyć małego się nie da. należy polubić i umieć użytkować
                • prof.trybow Re: co do małego 09.07.06, 02:15
                  kochanica-francuza napisała:

> podobno optycznie pomaga umieszczenie w slipkach skarpetki

Swego czasu sprzęt w tym rodzaju:
                  tiny.pl/tl9s
                  był reklamowany jako "powiększający optycznie"

> wydłużyć małego się nie da. należy polubić i umieć użytkować

Da się "wydłużyć".
                  Coś tam w dole, jakieś więzadełko (wymądrzam się jako/jak to dyletant medyczny,
                  po prostu widziałem kiedyś "w telewizorze") trzeba przeciąć i wtedy bardziej
                  się mały wysuwa na zewnątrz.

Ale to już naprawdę szczyt perwersji - zabieg nie zmienia rozmiaru
                  wzwiedzionego. "Przedłuża" TYLKO w cudzysłowie - mały WYŁĄCZNIE w stanie
                  spoczynku WYGLĄDA na dłuższego.
                  Żadnego wpływu na parametry erekcji!!!

Gapiłem się w ten telewizor i oczom nie wierzyłem - są na świecie faceci
                  skłonni zaryzykować sprawność seksualną (istnieje ryzyko powikłań, mówiąc
                  wprost - impotencji) TYLKO po to, żeby lepiej wyglądać POD PRYSZNICEM!
                  Bo w sypialni, w newralgicznych momentach, wygląda się TAK SAMO JAK PRZED
                  ZABIEGIEM!!!

Dowiedziałem się wtedy o własnej płci czegoś absolutnie niebywałego.
                  Czegoś takiego, należąc do najbardziej niepoprawnej politycznie grupy
                  społecznej (biały heteroseksualny mężczyzna po 30), nijak nie mogę pojąć.
          • prof.trybow I kto to mówi ? ;) 09.07.06, 01:16
            onioni napisał:

> a co gazeta radzi gdy ktoś ma małego ptaszka i chce sie pokazać na plaży?
            Może
            > jakieś parówki czy śląskie ma wsadzać?
            >
            > (...)
            >
            > zobacz.xx.pl

Kto jak kto, ale Ty jesteś chyba ostatnią osobą, która powinna pytać akurat o
            to.
            Po co jeszcze rady gazety, skoro problem rozwiązuje (a przynajmniej obiecuje
            rozwiązać) link:
            sex1.glt.pl/
            na stronie, którą polecasz we własnej sygnaturce?
        • eva-a Re: Mały biust 07.04.06, 10:43
          do red. Moniki Bielkiewicz

Pani się baaaaaaaaaaaaaaaaaardzo pomyliła... Mały biust nie jest niedostatkiem
          urody... WRĘCZ PRZECIWNIE. Mały biust tak szybko nie obwiśnie i jest 100 innych
          powodów żeby go lubić i kochać. Gazeta Wyborcza po raz n-ty wypisuje bzdury.
          Brawo dla "Pani Redaktor", może napisze Pani artykuł jak zatuszowac
          niedoskonałości dziennikarskie?
          • skipasik1 Re: Mały biust 03.06.06, 16:32
            a ja mam maly biust:) i kiedys go nie lubilam...bo moje kolezanki mialy
            duze...ale dzisiaj one maja wszystko duze...o zgrozo...a ja mam sliczny
            biust...ktory nie przeszkadza przy bieganiu i wyglada wciaz pieknie nawet bez
            biustonosza...czego nie moge powiedziec o duzym...biust szczescia nie
            daje...ludzie jakie dziecinne podejscie...a poza tym podobno male piersi sa
            bardziej "mleczne";);) to tak na przyszlosc
        • kxx1 Re: Mały biust 07.04.06, 14:01
          > Autorom tekstow podobych
          > porad proponuje porzucenie zawodu dziennikarza. Po co robic to w czym sie nie
          > jest dobrym.

Co ty, z radio maryja jestes? nie interesuje cie - nie czytaj. byc moze sa
          dziewczyny, ktorym to przeszkadza..? Jednym slowem: ZYJ I POZWOL ZYC :D
          • basia_lew Re: Mały biust 07.04.06, 18:45
            co radio maryja jestes ? komentuj i pozwol komentowac.
            kiepskie co piszesz
        • kasiahej Re: Mały biust 08.04.06, 21:25
          Brawo dla Basi, w końcu piękne, co sie komu podoba. Małe biusty też sa piekne.
      • ingeborg Re: Mały biust 05.04.06, 20:58
        aha. wmawiajcie sobie...
        • khaki3 Re: Mały biust 05.04.06, 22:27
          Dziwi mnie,ze sie wmawia kobietom kilka rzeczy:

-ladne to szczuple, z duzym biiustem
          -ladne to odszpachlowane
          -ladne to wytapirowane
          -ladne toprawie,ze nagie

I stad sie biora kompleksy! Aprzeciez kobieta sama w sobie jest piekna, chuda
          czy gruba, niska czy wysoka! Chodzi o to,zeby kobieta wiedziala co w niej samej
          sie jej podoba i to podkreslala a wtedy nie bedzie sie garbic, nie bedzie glowa
          po chodnikach rysowac, bedzie chodzila dumna i zadowolona z siebie! takie
          powinny byc kobiety!
          • ylemai Re: Mały biust 06.04.06, 23:14
            oczywiście, piękni mężczyźni mają też wielkie brzuchy, łyse łby, obwisłe dupska
            i małe ptaszki.

mogą ubierać się w stare swetry, wyszargane dżinsy i nosić na nosie okulary +20D.

i tak są piękni.

Kurde, matematycznych proporcji i reguł seksualnego doboru nie oszukacie.
            kobieta 90D-60-90 o symetrycznej twarzy i pięknych włosach ZAWSZE będzie
            bardziej pożądana niż 100A-100-100 o złamanym nosie.

• children_of_the_evolution Re: Mały biust 07.04.06, 10:48
              O sory, ja mam złamany nos i nie mam najmniejszego zamiaru rzucać się z mostu. A
              kobieta 90-60-90 to raczej wielkiego biustu nie ma. Jest szczupła i ten biust by
              się w wymiarach nie zmieścił;)
            • abigail_g 90D-60-90?????? 07.04.06, 12:44
              ylemai napisał:

> oczywiście, piękni mężczyźni mają też wielkie brzuchy, łyse łby, obwisłe dupska
              > i małe ptaszki.
              >
              > mogą ubierać się w stare swetry, wyszargane dżinsy i nosić na nosie okulary +20
              > D.
              >
              > i tak są piękni.
              >
              > Kurde, matematycznych proporcji i reguł seksualnego doboru nie oszukacie.
              > kobieta 90D-60-90 o symetrycznej twarzy i pięknych włosach ZAWSZE będzie
              > bardziej pożądana niż 100A-100-100 o złamanym nosie.
              >

90D-60-90??? Kulturystka jakaś czy co? Klata jak Arnold hehe
              widac że facet pisał i to taki który swojej kobiecie nigdy bielizny nie kupował
              :D
              100A też niezły Arnold:DDDDd

>
      • foamclene Re: Mały biust 05.04.06, 22:36
        liczy sie ksztalt, nie wielkosc...
        biust to nie silnik motocykla :)

• ukryta Re: Mały biust 07.04.06, 01:03
          :> a co ma biust wspólnego z motocyklem?

mam jedno i drugie - wygodne, niewielkie piersi i spory motocykl.

jakos nie widze powiązań
      • ija_ijewna Zamaskować? 06.04.06, 18:24
        To znaczy tak zamaskować, żeby już zupełnie nie było widać?
      • andrzej9927 Re: Mały biust 06.04.06, 18:45
        Ja np. lubię mały biust. Jest taki słodki... Z resztą, mały... duży... to rzecz
        jakoś jednak względna. Dla każdego coś miłego.
        • kasiahej Re: Mały biust 08.04.06, 21:38
          Oklaski dla andrzeja, że lubi naturalność. Faceci nie dajcie się playboyowej
          silikoniwej propagandzie!
      • srull Re: Mały biust 06.04.06, 18:46
        Maly, duzy... a najwazniejsze i tak chyba co w glowie.
        • konrad.ludwik02 Re: Się zgadza - to raz, a jak już napisać coś ... 06.04.06, 19:28
          ... do rzeczy P.T.Redakcjo, to może jakaś podpowiedź, jak zaradzić czyimś
          kompleksom! Np. jakie stosować specyfiki, masaże, rodzaje odżywiania itp., a
          nie samo maskowanie! Moja znajoma jest np. po masteotomii i choć urokliwa i
          niestara jeszcze, unika męskich kontaktów, no bo każdy przecież wie, o co tym
          chłopom chodzi!
        • mmoonchild Re: Mały biust 07.04.06, 13:28
          ..wiesz to zalezy. Jesli facet patrzac na kobiete widzi tylko jej biust to
          trafi na taka ktora patrzac na niego widzi albo jego kase albo penisa.Swoj
          znajdzie swego ;) Ja mam inne podejscie ale takie sytuacje jak opisana powyzej
          bardzo czesto sie zdarzaja.
      • ladonna3 Re: Mały biust 06.04.06, 19:40
        maly biust jest tak samo piekny!i moze byc powodem do dumy a nie do kompleksow!
        brawa dla kobiet z malym biustem!
      • ryssio Po co maskować? Kamień do szyi i do jeziora 06.04.06, 19:53
        Będzie mniej zachodu.
      • s0ber Re: Mały biust 06.04.06, 19:54
        Moja Ukochana ma mały biust, a małe jest piękne. Uważam, że jej piersi są
        cudowne. A co najważniejsze nie muszę ich szukac na brzuchu. Od kiedy zacząłem
        interesować się kobietami, to zawsze te z mniejszym biustem wydawały mi sie
        bardziej seksowne, bardziej kobiecie. I nieprawdą jest, że każdy facet lubi duże
        piersi! I się dziewczyny tym nie stresujcie. Bo jak facet nie chce mieć z Wami
        do czynienia, bo macie za mały biust, to znaczy że jest to zwykła świnia (nie
        obrażając świń), którą nie należy się przejmować.
        • zima0001 Re: Mały biust 07.04.06, 14:27
          s0ber napisał:
          > Bo jak facet nie chce mieć z Wami
          > do czynienia, bo macie za mały biust, to znaczy że jest to zwykła świnia (nie
          > obrażając świń), którą nie należy się przejmować.

Czyli jeżeli nie chcę się umówić na randke bo mi się nie podoba np. z powodu
          małego biustu (czy figury, braku sex apealu etc.) to jestem swinia?
          A ty, odrzucajacy kobiety z duuużym biustem świnią juz nie jesteś?
          Przyznam że nie pojmuje tego relatywizmu.
      • akson1 Opinia faceta... 06.04.06, 20:11
        Wybaczcie dziewczyny, ze smiem zabrac glos w tak powaznej ( i niezwykle meskiej
        sprawie ), ale pomyslalem sobie, ze skoro sam osobiscie uwielbiam male piersi,
        warto bym sie podzielil ta radoscia i dodal otuchy tym dziewczynom, ktore ( nie
        wiem czemu ) maja z tego powodu kompleksy.
        Kochane dziewczyny, panie, kobiety, nastolatki, pra-Ewy oraz inne okazy
        najpiekniejszej fauny jaka zna ludzkosc: otoz stwierdzam ( zdrow na ciele i
        umysle bedac ), ze "male jest piekne".
        Kocham wrecz male piersi ( moze to cos z fetyszyzmu ;). Kiedy ujmuje w dlonie
        swe takie malutkie, rajskie jabluszka niemal chory anielskie sie we mnie
        adzywaja. To cos najpiekniejszego na swiecie - zero zbednych tluszczow,
        obwislosci i rozlazlosci. Te piersi w kazdej pozycji sa wyprezone, gotowe do
        boju i lamania serc panowych. Kiedy stoicie, a letnie sukienki lagodnie oplywaja
        wasze ciala, one sa sliczne. Kiedy lezycie, a letnie sukienki lagodnie ulozone
        leza juz obok was, wasze piersi sa jak zamki Szecherezady - dumne i niezdobyte (
        w przeciwienstwie do tych duzych wygladajacych wowczas jak miseczki budyniu z
        wisieneczka w srodku ).
        Jednym slowem, dziewczyny - glowa do gory. I piersi tez :)
        Sluga unizony wszystkich kobiet.
        • s0ber Re: Opinia faceta... 06.04.06, 20:19
          Brawo dla Aksona! Ma chłop zdrowe podejście do sprawy ;) Gratuluję gustu!
        • onioni Re: Opinia faceta... 06.04.06, 20:40
          wiesz, jest teoria, że ten kto lubi małe piersi ma jakieś zapędy pedof.... by
          nie kończyć zdania :)))))
          bo kojarzy mu sie to z ....
          :D

Także nie chwal sie głośno ;)

pzdr
          • s0ber Re: Opinia faceta... 06.04.06, 20:42
            Dla mnie małe piersi sa po prostu atrakcyjniejsze, ale widać do wszystkiego się
            można przyczepić.
            • onioni Re: Opinia faceta... 06.04.06, 20:45
              ja lubie średnie w życiu, w dotyku.
              Nieco wieksze od średnich - ładnie się na takie patrzy, jest na czym oko
              zawiesic w gazetach, ale na stałem bym takiej nie chciał.

Wielkie i bardzo małe odpadają, wielkie - to jakaś chorobliwa wada, bardzo małe
              dlatego, że kobieta dla mnie musi być kobieca, co także oznacza posiadanie
              piersi ....
              hmmm
              :)
              takie zycie
              • s0ber Re: Opinia faceta... 06.04.06, 20:49
                Całkowity brak piersi już kobiety sensowną nie czyni, patrz modelki na wybiegach
                (choć nie wszystkie), a za duże, to tak jak mówisz chorobliwa wada, ale kto co
                lubi...
                • mmoonchild Opinia kobiety do opinii faceta 07.04.06, 13:14
                  oj Panowie...jakby kobiety przejmowaly sie waszymi gustami to polowa z nas juz
                  wpadlaby w depresje. Ja mam malutki biust ale jestem wysoka, szczupla, mam
                  dlugie ladne nogi i ciesze sie ze taka jestem. Co do kobiet z dyzym biustem to
                  mysle ze one tez sa piekne. Kazda kobieta ma w sobie cos pieknego. To moze byc
                  biust, pupcia, nogi, stopy. Mam wielka prosbe do panow zeby nie oceniali
                  naszego piekna tylko i wylacznie na podstawie piersi. I jeszcze apel do
                  kobitek. Szanujmy sie i mowmy sobie ze jestesmy piekne mimo roznic, wielkosci
                  biustow, kolorow wlosow itd. bo mezczyzni to najgorsi recenzenci naszego piekna
                  i nie powinnysmy zostawiac tych spraw w ich rekach.pozdrawiam wszystkie
                  pieknosci i madrych Panow.
              • oliwka711 Re: Opinia kobiety... 08.04.06, 09:38
                Przyznaje mam maly biust, ale nigdy nie mialam kompleksow z tego powodu... sa
                tego duze plusy, sami wiecie jakie bo duzo osob tu juz pisalo... chce po prostu
                powiedziec "dziewczyny nie przejmujcie sie" i uwazam ze nie powinno sie go
                maskowac!! w zadnym wypadku! maly biust nie jest niedostatkiem figury Pani
                dziennikarz bardzo sie myli ;/
          • tiili20 Re: Opinia faceta... 06.04.06, 22:52
            Ta, a Ci faceci co lubia wygolone kobiety tak samo... Bzdura!
        • maciekamigo Facet, ale chrzanisz 07.04.06, 09:47
          Prawie się porzygałem od tej gadki. Małe cycki są OK, ale robić z nich zamki
          Szecherazdy to już k... przesada :)
        • ascasc Zgadzam sie w 100% :D 07.04.06, 14:04
          "Male" sa piekne i bardzo seksowne! Zreszta czasy Sabriny juz dawno minely! pzdr
          • monnap Re: Zgadzam sie w 100% :D 07.04.06, 17:40
            Ja uwazam, ze ta dyskusja ma na celu podbudowanie drobnopiersiaste kobiety i
            stwirdzenia, ze male sa super a duze blee nie ma sensu, bo to jest naprawde
            kwestia preferencji. Ja mam duzy biust ( i wcale nie wisi mi do pasa). Moj maz
            nie jest wielbicielem piersi i bardziej kreci go pupa. Ja nie robie z tego
            problemu i musze wam przyznac ze gdy nosze bluzki z dekoltami to naprawde sie
            sobie podobam i uwazam, ze duze piersi sa bardzo kobiece. Gdyby byly mniejsze
            pewnie tez bym nie plakala, ale chyba nie chcialabym miec A! Rowniez gdy latem
            wychodze na ulice faceci wgapiaja sie w moja klatke,wiec chyba cos w tym jest.
            Dyskusje o tym czy duze czy male sa glupawe, bo maja z reguly na celu
            dowartosciowanie posiadaczek malych piersi.
            • belinia Re: Zgadzam sie w 100% :D 08.04.06, 00:03
              a może takie dyskusje mają na celu dowartościowanie posiadaczek dużych
              piersi ;) dlaczego zakładzasz, że posiadaczki małych piersi potrzebują
              pocieszania i dowartościowania?
              • monnap Re: Zgadzam sie w 100% :D 05.06.06, 19:06
                Poniewaz zakladaja takie glupie watki jak to fajnie jest miec male piersi.
                Chyba cos w tym jest...
            • judith69 Re: Zgadzam sie w 100% :D 03.09.06, 21:56
              Sądzę że każde kobiece piersi są piekne.. i te małe i te duże.. kwestia gustu? kwestia ubioru i wyeksponowania biustu?... "każda potwora znajdzie.." i bez sensu dyskutować o pięknie się nie dyskutuje!! a przecież kobiece ciało( męskie także) jest piękne...
              ja mam "piegi" sztuk dwa.. i nie robię problemów.. mogę chodzić bez stanika i nic mi nie wisi ,mogę ubrać biustonosz i podkreślić ich jędrność... po co ta gadka?
        • maalwinka Ja mam małe piersi i ... !!! 04.06.06, 15:04
          Ja mam małe piersi i nie staram się ich w ogóle uwydatniać, bo bardzo mi się
          podobają. Ponadto mój chłopak za nimi szaleje, więc dlaczego miałabym mieć
          kompleksy?
          Małe piersi są ładne, a już w ogóle jeżeli są kształtne i mają ładne małe
          sutki. Nie zapominjamy, że małe łatwiej utrzymać w lepszej formie, czyli jak
          najdłużej są piękne i jędrne ;)

Pozdrawiam wszystkie kobiety z małymi piersiami i mężczyznami, których kobiety
          takowe posiadają ;)
      • onioni Re: Mały biust 06.04.06, 20:42
        a`propos małych piersi - co myslicie o powiekszaniu wg. sposoby firmy ...

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=933&w=39223937
      • mcozio małe piersi sa cudne,,a do tego z wiekiem nie sa 06.04.06, 21:22
        takim problemem jak reszta..moja zona to jest wrecz cudowna,,,,piersi jak
        nastolatka,,,i od 13 lat takie sam,,jak je pamietam
      • dzimbim Re: Mały biust 06.04.06, 21:23
        Niektórzy mówią,że małe jest piękne.
      • farewell-my-lovely Potwierdzam, małe bywa piękne 06.04.06, 21:32
        Zawsze lubiłem zgrabne, małe biusty i nie widzę powodów, by ich posiadaczki
        miały je "maskować".
      • m.daga Re: Mały biust 06.04.06, 22:13
        racja!!! trzeba się cieszyć z tego co się ma, a jak się komuś nie podoba, to
        niech się nie patrzy!!! mozna nosić co się chce, przecież to zależy tylko od nas
        jak będizemy w tym wyglądały. Jeżeli będziemy uśmiechnięte i pewne swojej
        atrakcyjnosci, to mały biust nie zepsuje nam humoru...
        • kasiahej Re: Mały biust 08.04.06, 21:43
          no właśnie brawo!! za akceptację, trzeba sie cieszyc z tego co sie ma. Bo niby
          skąd sie biorą kompleksy. mój buist nie jest powodem do kompleksów, choć do
          rozmiaru C duzo mi brakuje.
      • nessuno Re: Mały biust 06.04.06, 22:41
        gorlaczek napisała:

> ale nie wszystkie kobiety chca tuszowac maly biust, ktory wcale nie musi byc po
        > wodem do kompleksow,powiem nawet ze sa kobiety ktore szczyca sie swoim malym bi
        > ustem i lubia go. moj partner np. jest zachwycony moimi niewielkimi rozmiarami
        > i dlatego staram sie to podkreslac:)

I bardzo słusznie.Mnie też się bardzo podoba,gdy kobietka ma cycuszki,jak
        pączuszki.Pewnie to rzecz gustu.Małe jest piękne.A szczególnie takie
        drobne,kieszonkowe kobietki. :-)
        • rodosek dziewczyna powinna miec czym oddychać :) 06.04.06, 23:19
          już nasi dziadowie wymyślili takie powiedzenie : PIERŚ NOGA I WŁOS, czyli
          inaczej mówiąc ładne piersi( nie dynie ale i nie rodzynki) ładne nogi i gęste
          bujne włosy to jest to! i możecie sobie pisać że małe jest piękne itp. itd.
          ale wszyscy się zgodzicie że my faceci lubimy zaglądać w dekoldzik, bo ładne
          krągłe cycuszki nas kręcą!!! o rany - feministki po tym tekście chyba by mnie
          wykastrowały :) :)
      • substance cycki maja byc cyckami a nie deska 06.04.06, 23:30
        i nie gadajcie ze tu lubicie male.bzdura.kazdy NORMALNY facet lubi cyce takie jakie maja byc a nie takie ze tylko na deske napluł
        • dziewczynka.z.tatuazem Re: cycki maja byc cyckami a nie deska 06.04.06, 23:36
          "na deske naplul" hehehe :)))

A mi sie podobaja male jedrne piersi.

Sama mam duze i za duzo zachodu mam z dbaniem o nie :/
          • mmoonchild Re: cycki maja byc cyckami a nie deska 07.04.06, 13:19
            bo najlepsze to sa chyba takie posrednie. Ja mam male, nauczylam sie je lubic.
            Duze tez sa fajne,ale takie srednie to chyba sa najlepszym
            rozwiazaniem.pozdrawiam.
        • buhaj_z_rogiem Buhahah normalny sie odezwal 07.04.06, 06:27
          Co ty k...a wiesz o byciu normalnym?
        • mmoonchild Re: cycki maja byc cyckami a nie deska 07.04.06, 13:23
          takie podejscie jest troche dziwne. Rownie dobrze ja moglabym powiedziec ze
          kazda normalna kobieta lubi panow z takimi minimum 30 centymetrowymi penisami.
          ciekawa jestem czy panowie chceiliby miec kobiety z takim podejsciem do ich
          skarbu. wysmiewac jest sie latwiej niz zauwazac piekno.
        • drzazga1 Kazdy leczy sobie kompleksy jak umie 08.07.06, 03:53
          Najbardziej mi sie podobaja mi sie wpisy z deklaracja: "Maly biust jest piekny,
          wygodny i prawdziwy, a duzy to wstretny silikon"

Hehehe

No bo skoro ktos ma duzy to musi byc silikon, nie? Naturalny rozmiar to
          najwyzej B, jak to wczesniej napisal jakis tytan intelektu.

Mam zla wiadomosc dla wszystkich, ktorzy w powyzszy sposob probuja leczyc
          jakies dziwne kompleksy: niektorym biust rosnie sam z siebie, bez lykania
          hormonow, smarowania podejrzanymi specyfikami czy ingerencji chirurga. Nawet do
          miseczki F potrafi urosnac (przy obwodzie pod biustem 75 cm). Life is brutal:)

A teraz na powaznie: sama mam akurat duzy - to nie jest moja wina ani moja
          zasluga, samo sie zrobilo. Ale nigdy w zyciu nie przyszloby mi do glowy
          poprawiac sobie humor poprzez nazywanie dziewczyn z malym biustem "deskami" czy
          glosic debilne teorie o tym, ze "prawdziwa kobieta musi miec duze piersi". Nie
          mam potrzeby dowartosciowywania sie kosztem innych, najwyrazniej jednak sporo
          pan ma. To nie maly biust jest waszym problemem, tylko wredny charakter. I
          glupota. A panowie oceniajacy kobiete po zawartosci stanika (i niemal
          odmawiajacy prawa do istnienia tym dziewczynom, ktorych piersi ich kryteriow
          nie spelniaja) sa niewarci uwagi - chyba, ze ktoras lubi bezmozgich chloptasi.

Co do artykulu, to tekst o maskowaniu malego biustu rzeczywiscie glupi i
          nietrafiony. No bo niby co tu jest do maskowania?? Cycki to cycki, male, duze,
          srednie, ale zawsze cycki:) Natomiast to, ze w niektorych fasonach ubran lepiej
          wygladaja osoby o malych piersiach, a w innych te z wiekszymi to prawda, tak
          samo jest z szerokimi/waskimi biodrami i innymi czesciami ciala.
      • irini Re: Mały biust 07.04.06, 00:35
        Ale problem.
        • mamut_7 Re: Mały biust 07.04.06, 00:44
          Faktycznie gazeta sobie problem znalazla..wiekszego nie maja czy jak..
          osobiscie lubie male, srednie i duze biusty.. nie robi mi roznicy..oby tylko
          charakter pani tez fajny byl. ;)
      • greg39 Re: Mały biust 07.04.06, 00:43
        Co za kretyn, albo kretynka to wymyśliła?!!! A ja lubię małe biusty i bardzo
        Was Drogie Panie proszę: NICZEGO NIE MASKUJCIE!!!
        Duże biusty też lubię! ;)
      • framberg Re: Mały biust - duża pupa ;-) 07.04.06, 01:36
        Po brazylijsku
        Ładna, spora pupa przyciąga wzrok. Wtedy biust nieco mniej się liczy.

A do tego co pisał, że liczy się tylko to co w głowie - chłopie, zastanów się,
        a jak zacznie gadać!!!
      • ala.poziomka Re: Mały biust 07.04.06, 08:08
        Jasne droga gazeto, ale co ma zrobić osoba z małym biustem i nie drobnymi
        ramionami tylko taka po której widać, że trenowała lekkoatletykę??
        • kaigai Re: Mały biust 07.04.06, 08:36
          taka dziewczyna znajdzie sobie faceta, którego kręcą lekko atletki. albo bardzo
          go kręcą:)
      • traktorzysta Ja lubie małe biusty ,bo tyż mam małego sisiora. 07.04.06, 08:48
      • niepokorny666 Re: Mały biust 07.04.06, 09:36
        Mały biust jest okropny, nie kobiecy, ale wieksza satysfakcja jak sie znajdzie:)
        Biust to 50% sexapeallu.
        Mnie nie interesuja kobiety z małymi piersiami, raz popelnilem taki blad i sie
        zainteresowałem wypryskami, porazka, nosila jakies staniki z poduchami, a deska
        gniotła przy kazdym zblizeniu, czułem sie jak z kolesiem w łóżku.
      • asztarte1 Re: Mały biust 07.04.06, 09:46
        Nie rozumiem.. Ja mam mały biust i nie widzę powodów żeby go "maskować". Podoba
        mi się, jest mi z nim wygodnie, jest mały, ale śliczny :) Kompleksy z nim
        związane miałam może w podstawówce... A przez tego typu artykuły czuję sie
        urazona. Tak jakby mały biust stanowił jakiś mankament...Rozumiem - biust
        obwisły czy niekształtny można by maskować, ale mały?? Poza tym ciekawe co
        autorzy mieli na myśli przez "mały"... Może sami mają kopleksy na tym punkcie ;)
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka