Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Mały biust

• rekmare male jest piekne 07.04.06, 10:39
        Znalem/znam posiadaczke najcudownieszego, najbardziej seksownego biustu na
        swiecie. I spiesze doniesc, ze jest on maly.
        • jendrusiek a ja je kocham i podziwiam wszystkie 07.04.06, 11:57
          a ja KOCHAM wszystkie cycusie czy to malutkie czy też duże. Kocham te wszystkie tyłeczki czy to okrągłe czy to bardziej płaskie.
          Czy jest coś bardziej cudownego niż przytulić się do 2 wspanialych, cieplutkich, pachnacych perełek które tak łagodnie ukołyszą do snu w akompaniamencie bijącego kojąco serduszka ukochanej :).

Pozdrowienia dla wszystkich którzy wiedzą co w życiu jest ważne :).

---------------------
          Jesli a to szczescie to a=x+y+z, przy czym x=to praca, y=zabawa, z=trzymanie języka za zębami.

• arpil Re: a ja je kocham i podziwiam wszystkie 07.04.06, 12:23
            Lubię jabłuszka, a gruszki tylko w kompocie.
            • jerzy30 Małe jest piękne !!!!!!!!!!!!!!!!!! 07.04.06, 12:32
              i naturalne. Lepsze od silikonów
        • g.rogacz Re: male jest piekne 21.04.06, 15:21
          ciekawe czy chodzi o moją żone
      • wlodeusz Jedynym skutecznym sposobem... 07.04.06, 13:19
        jest udawanie,że wcale nie jest maciupeńki,tylko ogromny.Zero kompleksów,pełen
        sukces!.
      • losthighway Re: Mały biust 07.04.06, 13:30
        ten artykuł to jakas porażka. dlaczego niby mały biust ma być powodem do wstydu
        i ukrywania za pomocą jakichś rozpaczliwych trików??? Każda z nas ma inne
        piersi, inną figurę, inny typ urody i to właśnie jest wspaniałe. gdybyśmy
        wszystkie były identyczne jak produkcja taśmowa, możnaby było umrzeć z nudów.
      • jwm1 Re: Mały biust 07.04.06, 13:35
        Ej, dziewczęta, dziewczęta! Kiedy Wreszcie zrozumiecie, że "to wszystko" miesci
        się w głowie, a nie w biuście czy pośladkach?
      • simon_r Re: Mały biust 07.04.06, 13:52
        a co ma bidok powiedzieć??... że chciałby więcej??... a Ty powiedziałabyś mu że
        ma zbyt małego fiutka gdyby tak było???
        • auvi Re: Mały biust 07.04.06, 15:34
          a co to znaczy "mały rozmiar"? miseczka A? B? C? D?
          pewnie panowie mówiący "Mały" mają na mysli C:)

ja mam rozmiar 75 D i dla mnie w sam raz:) ani duzy, ani mały
          grunt, ze męzowi sie podoba:P
          • mcozio jak to co 07.04.06, 22:13
            A/B to jest mały...bo C i wiecej to niespecjlanie,,jak to liczyli,,jak sie
            podłoy ołowek pod pier i nie zwisa to jest mały ! :P
            • oliwka711 Re: jak to co 08.04.06, 09:41
              Ja uwazam ze A,B to maly bo sama mam B i sa male :) a C to juz srednie razem z
              D... takie jest moje zdanie :)) poprawcie mnie jesli sie myle
              • mcozio no to mamy podobne gusta 08.04.06, 14:35
                czyli okolice B,,no chyba ze nie tolerujesz siebie i marzy ci sie operacja
                powiekszania albo wrecz spłaszczania :P

dla mnie szczerze wiecej niz B u laski to zero atrakcyjności,,,co jak cos.ale
                jestem zwolnnikiem skąpych biustów..dłuzej pozostaja piękne i naturalne :P

pzdr,
                mcozio
                • oliwka711 Re: no to mamy podobne gusta 10.04.06, 14:05
                  Bron Boze zadnego powiekszania biustu!!!

rozmiar B mi odpowiada :))

• seerena Re: no to mamy podobne gusta 10.04.06, 16:42
                    A ja bym chciała miec takie małe C :) Chociaz z drugiej strony cieszę się że mi
                    z wiekiem nic nie zwisa i nie obwisa, nie muszę stosować żadnych kremów
                    ujędrniających itp. Rozmiar B to taki naturalny, nie za duży nie za mały,
                    facetom się podoba :)
                    • auvi Re: no to mamy podobne gusta 11.04.06, 15:33
                      tez bym chciała b/c, ale nie stać mnie na operację pomniejszania biustu;( moze
                      jakas zrzutka;P
          • marlyn_85 Re: Mały biust 20.09.06, 19:59
            mały biust to AA i A niezależnie od obwodu pod biustem ,średni to BiC a D i
            większe to już spory rozmiar.Jeśli ktos nosi B i uważa ze to maly to niech sie
            jeszcze raz zmierzy bo prawdopodobnie nosi zly rozmiar(BiC to najbardziej
            popularne miseczki w naszym kraju)
      • isadora3 Re: Mały biust 30.04.06, 18:08
        Aż nie mogę się powstrzymać od skomentowania wypowiedzi przedmówczyni. To co
        Pani napisała to jedna WIELKA bzdura. Może wynika to z fałszywego ocenienia
        swojego biustu (kilka koleżanek z miseczkami B żali mi się na brak biustu!).
        tak czy inaczej moje małe A jest ostatnią rzeczą którą chciałabym wyeksponować
        i mogę Panią z całego serca zapewnić że należy Pani do garstki kobiet na
        świecie. Gratuluję wyjątkowości i pozdrawiam
      • aneeetka Re: Mały biust 10.05.06, 15:48
        Dlaczego z góry zakładacie że dziewczyna posiadająca mały biust jest patykowatym
        chudzielcem... ?? Ja na przykład mam mały biust, szerokie biodra i dość sporą
        pupę (choć ogólnie jestem raczej szczupła) i w większości z proponowanych przez
        Was ubrań wyglądałabym na grubą...
      • katinkova Re: Mały biust 04.06.06, 00:51
        ta, dziękuję za propozycję maskowania biustu poprzez zakładania ubrań
        eksponujących ramiona... nie dość że cycek mało to jeszcze mam wyglądać jak
        ochroniarz? ;)

dziękuję, nie skorzystam :>
      • kadarkaa Re: Mały biust 04.06.06, 02:25
        A mały biust to jaki??? Bo ja przy miseczce C nie uważam, żeby mój był za duży.
        Ale miseczki "A" u dorosłej kobiety sobie wyobrazić nie potrafię (patrząc na
        wygląd staników w tym rozmiarze) - że niby co?? Dwa piegi?? We Francji takie
        staniki wiszą jako niesprzedane resztki za 1/4 ceny.
        • hamira Re: Mały biust 05.06.06, 11:02
          Jak nie możesz sobie wyobrazic takiego biustu u dorosłej kobiety, to tylko
          swiadczy, ze kiepsko u ciebie z wyobraznia!!!! Ja np. uwazam sie za dorosła
          kobietę, mam dwuletnie dziecko, któr 11 miesiecy karmiłam i... wykarmiłam, a
          miseczka A jest na mnie za duza! Powinnam nosić obwód 75, ale nie moge i musze
          sie wciskac w 70, bo te 75 maja przeciez programowo wieksze miseczki bo liczy
          sie róznica obwód-biust. I wcale nie uwazam, ze mój mikroskopijny biust nie
          moze byc powodem do dumy, bo po karmieniu swietnie odzyskuje jedrnosc. Małe tez
          jest piekne, szczególne jesli pielęgnowane. Byłam w wielu krajach w Europie
          Zachodnie, i Wschodniej i nie spotkałam sie z tym, zeby małe rozmiary, były
          wyprzedawane za bezcen, szczególnie, ze tam nastolatki, ba! dziewczynki nosza
          juz staniki i tez dbaja o swoje potrzeby. Jak masz duzy biust, ok., ja sie nie
          czepiam, choć przeciez z mojej perspektywy mogłabym ci napisac, że B jest dobre
          dla kobiety, a C to juz przesada, niezdrowo i trudno utrzymać w formie - a
          przeciez to byłaby bzdura, troche tolerancji. Mówi się o braku akceptacji dla
          ludzi o duzych rozmiarach, a ja mam raczej problemy ze znalezieniem fajnych,
          eleganckich ubrań we rozmiarze 34 i ciagle słysze ze jest mnie "za mało", to
          dopiero nietolerancja!
          • ksiaze-gigi Re: Mały biust 08.07.06, 05:36
            każdy biust może być piekny. nie ważne czy mały czy duzy...
            chociaż tak czytając wypowidzi Panów, którzy twierdzą, że normalny to tylko do
            B, to taka lekka załamka mnie ogarnia, mo co, jak mam małe D, to jużjestem krowa
            dojna?? przecież 91 to nie jest tak dużo w biuście...
            ...czy jest?
            • drzazga1 Re: Mały biust 08.07.06, 19:19
              Nie przejmuj sie wypocinami idiotow. Znaja sie na tym jak malpy na malarstwie.
              Dla nich biust w rozmiarze 95B to pewnie tez jest maly i "normalny" - u
              kulturysty na pewno:D
      • h.e.r.m.i.o.n.a Re: Mały biust 09.07.06, 12:26
        Ja mam mały biust. Bardzo. 80 cm. Ale mi się podoba. Czasami chciałabym o te 2
        cm więcej, zdarza mi sie to bardzo rzadko. Posiadaczki małych piersi są
        szczególnie uprzywilejowane w takie upały jak teraz. Współczuję wszystkim tym
        dziewczynom, które z powodu dużego biustu muszą teraz chodzić w stanikach. Ja
        sobie biegam w cienkich topach, a one?
        A tak z innej beczki. Na swojej stódniówce (kilka mies. temu) byłam jedną z
        dwóch dziewczyn na ok. 50, która nie miała pod wieczorową sukienką stanika.
        Wszystkim spod tych drogich i długo planowanych kiecek wystawały silikonowe
        ramiączka. Fuj!!!
        • pati_pz Re: Mały biust 09.07.06, 14:24
          Też mam mały biust. I co z tego? Jeszcze trochę urośnie. Przecież facet
          rozmawia ze mną, a nie z moim biustem. Czasem to nawet pomaga, bo w takiej
          rozmowie faceta nic nie kusi, nie rozprasza i się nie jąka (przykład tylko
          podałam :)). No i dochodzą plusy, że mniej kremu zużywam na smarowanie cycków,
          łatwiej je wymodelować ćwiczeniami tzn. szybciej widać różnicę :) szybko nie
          zwiotczeją :P
        • beatrycze123 Re: Mały biust 04.09.06, 11:11
          A ja mam duży biust i też nie miałam stanika na studniówce- bo miałam gorset i
          sie ładnie tzrymało. A bylo wiele dziewczyn z małymi biustami, którym brzydko
          odznaczał się biustonosz i właśnie silikonowe ramiączka. Jak spytałam jedną, po
          co go założyła to stwierdziła, że musi nosić push-up. Tak więc przy sukienkach
          studniówkowych więcej ma do powiedzenia zdrowy rozsądek i opdrobina odwagi niż
          wymiary.
      • geometria1 Mały biust 01.03.07, 22:04
        mam maly biust i z tego powodu jest mi czasem bardzo przykro. postanowilam
        poszukac opini na ten temat w internecie. trafilam na ta strone (z RADAMI dla
        osob o malym biuscie :/) i musze stwierdzic, ze osoba, ktora napisala ten
        artykul jest najwyrazniej bardzo ograniczone umyslowo. w swoich pseudo poradach
        sugeruje, ze ososby o takim biuscie sa ... wybrakowane i nalezy to ukryc:/.
        bardzo sie ciesze, ze sa na swiecie tacy mezczyzni jak twoj chlopak, ktorzy
        potrafia zawpewnic swoje ukochane, ze fakt posiadania malego biusu jest wielkim
        atutem a nie powodem do noszenia golfow i obwislych swetrow.:)
        osobiscie uwielbiam duze dekolty i nie mam zamiaru z nich rezygnowac poniewaz
        uwazam, ze mimo malego rozmiaru moj biust jest bardzo sexy a powodem przykrosci
        i kompleksow sa nie rozmiary lecz tacy ograniczeni ludzie jak osoba, ktora
        napisala te smieszne PORADY :)
      • powsciagliwa84 Re: Mały biust 10.03.07, 22:14
        zgadzam sie z poprzedniczka, tez mam maly biust, a mimo wszystko jestem
        zasypywana komplementami na jego temat przez mojego faceta:)
      • modlisshka Re: Mały biust 10.03.07, 22:20
        moim zdaniem 75 C to...rozkosz
        • yavanna86 Re: Mały biust 10.03.07, 23:01
          3/4 rynku ma zamiar wmawiać kobietom,że są wybrakowane i bez ich sweterka/push-
          upa/szminki/butów niegodne podziwu.i to jest oblesne,i temu w
          wykonaniu "Wyborczej" mówimy zdecydowane NIE.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka