apaczka7 10.04.06, 16:33 ANETA KRĘGLICKA z programu " taniec z gwiazdami". szkoda ponieważ ona mnie dowartościowywała,wiedziałam że są osoby chudsze odemnie :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hyacinth.bucket Re: ODPadła:( 10.04.06, 18:15 Nie martw sie , przeciez nie odpadla z powodu figury ? Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: ODPadła:( 10.04.06, 18:31 szkoda :( bo mi sie podoba bardzo ta pani :) taka 'chuda' wlasnie! Odpowiedz Link Zgłoś
szumszum Re: ODPadła:( 10.04.06, 18:59 ale jakie miala miesnie brzucha...pfff..wymiekam pry niej... Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: ODPadła:( 10.04.06, 19:01 i nie tylko brzucha. slicznie wyrzezbione miesnie w ogole i smukla figure. ech... zazdrosc sie odzywa we mnie ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
ziereal Re: ODPadła:( 10.04.06, 21:03 imo przypomina figura wieszaka..aczkolwiek..gorzej od niej tanczyla Dancewicz i to ona powinna odpasc. Odpowiedz Link Zgłoś
scayla Re: ODPadła:( 10.04.06, 19:43 Tez mi szkoda. Ona była tam najładniejsza i w ogole fajnie mi się na nią patrzyło.. Renata powinna odpaśc :/ Odpowiedz Link Zgłoś
bodomlake Re: ODPadła:( 10.04.06, 19:45 chuda czy nie chuda (a chuda, i w ogóle piękna kobieta, w końcu była miss), tańczyła bardzo dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
b_bb Re: ODPadła:( 10.04.06, 21:12 Mnie też się Kręglicka bardzo podobała w tym programie. Odpowiedz Link Zgłoś
zloty_delfin Re: ODPadła:( 10.04.06, 21:18 Mnie też, w przeciwieństwie do Renaty Dancewicz :( Odpowiedz Link Zgłoś
zuza_ze_stolycy Re: ODPadła:( 11.04.06, 09:15 to skoro tak sie wszystkim podobala, to czemu odpadla??? Odpowiedz Link Zgłoś
dalenne Re: ODPadła:( 11.04.06, 15:27 Kręglicka w telewizji jeszcze jakoś wygląda, ale w rzeczywistości... Mam wrażenie, że ona ma jakiś poważny problem zdrowotny. Jest tak chuda i przeźroczysta, że widać jej wszystkie żyły. Anemia? Podoba mi się jej twarz i długosć nóg, ale na pewno nie kształty. A jeśli chodzi o mięśnie to przepraszam, ale ja ich "wyrzeźbionych" u niej nigdzie nie widzę. Mięśnie ma wyeksponowane bo jest chuda, a nie dlatego, że intensywnie nad nimi pracuje. Poza tym była sztywna, ruchu bioder nic a nic. Nie potrafiła iść z rytmem muzyki, szła jak po wybiegu. Tancerki prezentując się przed publicznością nie chodza w ten sposób, one angażuja w to całe ciało, można powiedzieć, że "falują" nad parkietem roztaczając swoją aurę ;) Kręglickiej to nie wychodziło... Odpowiedz Link Zgłoś