nadja11 26.04.06, 20:06 jakis czas temu edavenpo pokazywała na forum swoj zakup , bardzo chciałabym taką samą lub chocby podobną jest to realne w naszej polskiej rzeczywistosci?? widziałyscie gdzies? getlippy.com/graphics/gallery/jm@debs2.jpg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fioolka Re: Ja też chcę taką! 26.04.06, 20:32 Edavenpo niesamowicie stylowa kobitka z Ciebie, widziałam on line kilka fotek gust masz znakomity( BTW sama uwielbiam Diesla;-) Odpowiedz Link Zgłoś
edavenpo Re: Ja też chcę taką! 26.04.06, 21:34 Ta bluzka jest tylko podobna do mojej ktora jest czarna i z French Connection. To zdjecie wkleilam jako przyklad. Ta na zdjeciu jest bodajze od Juliena MacDonalda z Designers at Debenhams. Popytaj Ciocciolato Bianco bo u niej widzialam na Galerii Mody pare wiktorianskich bluzek z bufkami o ile sie nie myle... Fioolka dziekuje bardzo za komplement ;-D szczegolnie ze tych fotek moich rzeczy bylo niewiele, jakies buty, dwie torebki i to wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
fioolka Re: Ja też chcę taką! 26.04.06, 22:45 edavenpo napisała: szczegolnie ze tych fotek moich rzecz > y > bylo niewiele, jakies buty, dwie torebki i to wszystko. eeee tam bardzo ładnie zaprezentowałas sie na kilku fotkach do których doprowadziła mnie Twoja sygnaturka:-) Odpowiedz Link Zgłoś
nataliele Re: Ja też chcę taką! 26.04.06, 21:57 sliczna, chetnie bym ja znalazla w mojej szafie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
joasia.sadowska Re: Ja też chcę taką! 28.04.06, 08:13 se w lumpku taka kupilam :) Odpowiedz Link Zgłoś