Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Ceny dżinsów w H&M

10.05.06, 20:39
    Wiecie może,czy dostanę i jakie są ceny wąskich, ciemnych jeansów o prostych nogawkach w H&M?
    Obserwuj wątek
      • bluelove Re: Ceny dżinsów w H&M 10.05.06, 20:46
        kochana multum,szwedalam sie ostatnio po H&M i jak zwykle wkurzona wyszlam ze
        zmarnowalam czas bo nic fajnego nie zobaczylam ;) musialabym u nich kupowac
        tylko rybaczki bo chyba nie wiedza ze ktos moze miec 180 wzrostu i NIE nosic
        rozmiaru 44
        dzinsy w cenach miedzy 30 a 40 Euro,czyli w sumie nie wiem czy nie lepiej
        zajrzec do Big Stara czy Wranglera zeby kupic porzadne spodnie w tej cenie.
        pozdrawiam :)
        • lemon55 Re: Ceny dżinsów w H&M 10.05.06, 20:52
          :) No ja też nie mogę nigdy dobrać spodni. Albo za szerokie w biodrach, albo za krótkie.
          • bluelove Re: Ceny dżinsów w H&M 10.05.06, 20:57
            eh to mamy dokladnie ten sam problem :D
            w wiekszosci sklepow musialabym przymierzac rozmiar 44 zeby miec spodnie dlugie
            w miare,a moj rozmiar to 38 i kupowanie spodni to dla mnie wielka udreka bo sa
            albo krotkie do kostek albo za szerokie w biodrach brr szlag mnie czasem trafia,
            dzis sie przypadkowo wybralam obejrzec jakies spodnie i wrocilam z sukienka :D
            • lemon55 Re: Ceny dżinsów w H&M 10.05.06, 21:08
              Najlepsze było to,że im przymierzałam droższe jeansy, tym wyglądałam gorzej. :)
              • joaquina Re: Ceny dżinsów w H&M 10.05.06, 21:11
                to moze jeszcze troszke drozsze sprobowac...?
                tylko nie zrozum mnie zle, bo sa "drozsze" firmy, ktore maja takie dzinsy. ja
                sama jestem wysoka;)
                • lemon55 Re: Ceny dżinsów w H&M 10.05.06, 21:12
                  Nie chcę wydawać ponad 300zł na spodnie. Każdy ciuch się niszczy. Dla mnie to nie ma sensu.
                  • joaquina Re: Ceny dżinsów w H&M 10.05.06, 21:13
                    nie ma sprawy, to byl tylko pomysl;)
                    • lemon55 Re: Ceny dżinsów w H&M 10.05.06, 21:14
                      :) Po prostu każdy kupuje takie rzeczy, na jakie go stać :)
                      • joaquina Re: Ceny dżinsów w H&M 10.05.06, 21:15
                        oj, nie bierz tego tak do siebie, ja nie po to napisalam;)
                        naturalnie, ze jest tak jak piszesz:)
                        • lemon55 Re: Ceny dżinsów w H&M 10.05.06, 21:16
                          Nie biorę tego do siebie :) Serio... cieszę się z każdej opinii.
                          • joaquina Re: Ceny dżinsów w H&M 10.05.06, 21:18
                            OK, to mnie ulzylo;)
                            bo ja sama nie lubie wymadrzania i obgadywania na forum moda i nie chcialam
                            abys to tak odebrala:)
                            • joaquina Re: Ceny dżinsów w H&M 10.05.06, 21:19
                              ale wierze Ci, ze ciezko jest Ci dobrac...:)
                              • lemon55 Re: Ceny dżinsów w H&M 10.05.06, 21:25
                                Ostatnio kupiłam sobie dwie pary i to w Anglii :) A w Polsce pasowała mi tylko jedna para Big Stara.
                                • joaquina Re: Ceny dżinsów w H&M 10.05.06, 21:31
                                  :) nie znam big star, nie zyje w polsce;) i jak widze, tu tez tej marki chyba
                                  nie ma...
                                  ale ja tez musialam dlugo szukac "moich" dzinsow;)
                                  • lemon55 Re: Ceny dżinsów w H&M 10.05.06, 21:36
                                    A jakiej firmy kupujesz spodnie?? Pewnie o takiej nie słyszałam :)
                                    • joaquina Re: Ceny dżinsów w H&M 10.05.06, 21:38
                                      e tam, slyszalas, ale jak chcesz to napisze Ci na @, nie chce aby sie tu na
                                      mnie pozniej kobitki rzucaly...sama wiesz;))
                                      • bluelove Re: Ceny dżinsów w H&M 10.05.06, 21:41
                                        to ja tez poprosze tym bardziej ze wlasnie sie uparlam kupic jakies nowe dzinsyy :)
                                        • joaquina Re: Ceny dżinsów w H&M 10.05.06, 21:42
                                          na @?
                                          • bluelove Re: Ceny dżinsów w H&M 10.05.06, 21:46
                                            a jak Ci wygodniej;) wal tutaj !
                                            nie robmy takiej tajemnicy bo to u kobiet wzbudza entuzjazm:)
                                            ciekawosc pierwsza droga do piekla czy jak tam to sie mowi :p
                                            • joaquina Re: Ceny dżinsów w H&M 10.05.06, 21:48
                                              tu nie chce, bo nie mam ochoty na glupie komentarze, ale jak chcesz, moge Ci na
                                              @ napisac;))
                                              • bluelove Re: Ceny dżinsów w H&M 10.05.06, 21:49
                                                dobrze,napisz na @
                                                • joaquina bluelove, masz @ ;) 10.05.06, 21:52
                                    • joaquina lemon55 masz @ n/t;) 10.05.06, 21:47
                                  • cala_w_kwiatkach Re: Ceny dżinsów w H&M 10.05.06, 21:37
                                    kupiłam jeansy Lee za 260zł, a cena hurtowa za ktora oni je kupuja - 70zł:/
                                    • lemon55 Re: Ceny dżinsów w H&M 10.05.06, 21:38
                                      No to ładnie...
                                      • joaquina Re: Ceny dżinsów w H&M 10.05.06, 21:39
                                        tak, niestety tak to jest...:(
                                  • bluelove Re: Ceny dżinsów w H&M 10.05.06, 21:39
                                    ja sie lubuje w Big Starze,znaczy sie zawsze znajde u nich cos dla
                                    siebie,ostatnio waskie i dlugie biodrowki kupowalam,w grudniu,kosztowaly chyba
                                    190 zl wiec nie majatek ,a je po po prostu uwielbiam,mam ja nawet troche za
                                    dlugie i radosnie sobie szuram po ziemi bo to dla mnie rzadkosc miec za dlugie
                                    gacie ;)
                                    • joaquina Re: Ceny dżinsów w H&M 10.05.06, 21:41
                                      pewnie, a pozniej trzeba proszku szukac...;))
                                      i gdzie ta sukienka w paseczki? ;))
                                      • lemon55 Re: Ceny dżinsów w H&M 10.05.06, 21:47
                                        Ja kupiłam dwie pary w River Island. Ale podarte. Więc nie są zbyt eleganckie. W ogóle nie są. Ale leżą świetnie.
                                        Szukam spodni z prostymi nogawkami,ale niezbyt wąskich, bo mam za szczupłe łydki. :( Niestety :)
                                        • joaquina Re: Ceny dżinsów w H&M 10.05.06, 21:49
                                          aha, wiem o co Ci chodzi, ja mam podobnie;)
                                          spodnie nie moga byc tez z za bardzo cienkiego dzinsu, bo wlasnie klada sie na
                                          lydki...:D
                                          • lemon55 Re: Ceny dżinsów w H&M 10.05.06, 21:51
                                            No dokładnie. :)
                                            • cioccolato_bianco Re: Ceny dżinsów w H&M 10.05.06, 21:54
                                              a w zarze? tam maja dlugie spodnie.
                                              • bluelove Re: Ceny dżinsów w H&M 10.05.06, 22:01
                                                no wlasnie chyba w koncu pojde kiedys do tej Zary
                                                Cioccolato :) bo ciagle ktos tu o tych dlugich spodniach w Zarze pisze,wiec to
                                                musi byc wlasciwy trop ;)
                                                • cioccolato_bianco Re: Ceny dżinsów w H&M 10.05.06, 22:02
                                                  na mnie sa zawsze za dlugie. a mam 171 cm i nosze buty na dosc wysokich
                                                  obcasach.
                                        • bluelove Re: Ceny dżinsów w H&M 10.05.06, 21:53
                                          oo tak River Island ma fajne spodnie,pamietam jak w jakims kolorowym magazynie
                                          zobaczylam zdjecie bojowek i koszulki z RI to po prostu dostalam goraczki
                                          a potem dostalam bialej goraczki ;) bo nie bylo w Polsce River Island blisko
                                          mnie,moze teraz juz jest gdzies w okolicach KAtowic?:( a moze w Wiedniu? ;)
                                          niech nie beda eleganckie,ja takich nie potrzebuje :D
                                          • joaquina Re: Ceny dżinsów w H&M 10.05.06, 21:55
                                            river island...wiesz, musze "zbadac" czy sa. jak znajde, to powiem Ci ile
                                            kosztuja i jakie modele maja, ok? ;)
                                          • lemon55 Re: Ceny dżinsów w H&M 10.05.06, 21:56
                                            No ja kupiłam dwie pary "popłyniętych" troszkę spodni. A teraz wstydzę się w nich chodzić, bo w Bydgoszczy nie ma takich spodni :)
                                          • joaquina bluelove;) 10.05.06, 22:00
                                            naturalnie, ze tak;) a na jakim watku my sie pierwszy raz spotkalysmy? i o
                                            sklepach w jakim miescie tam pisalysmy? oj cos zapomnialas....:D
                                            • bluelove Re: bluelove;) 10.05.06, 22:03
                                              ;)
                                              ohh przepraszam ale widzisz cos tak czulam po kosciach ;)
                                              tlumacze sie tym ze jestem spiaca:)
                                              • joaquina Re: bluelove;) 10.05.06, 22:06
                                                nie ma za co...;)
                                            • joaquina Re: bluelove;) masz jeszcze raz @;) 10.05.06, 22:03
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka