lemon55 10.05.06, 20:39 Wiecie może,czy dostanę i jakie są ceny wąskich, ciemnych jeansów o prostych nogawkach w H&M? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bluelove Re: Ceny dżinsów w H&M 10.05.06, 20:46 kochana multum,szwedalam sie ostatnio po H&M i jak zwykle wkurzona wyszlam ze zmarnowalam czas bo nic fajnego nie zobaczylam ;) musialabym u nich kupowac tylko rybaczki bo chyba nie wiedza ze ktos moze miec 180 wzrostu i NIE nosic rozmiaru 44 dzinsy w cenach miedzy 30 a 40 Euro,czyli w sumie nie wiem czy nie lepiej zajrzec do Big Stara czy Wranglera zeby kupic porzadne spodnie w tej cenie. pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
lemon55 Re: Ceny dżinsów w H&M 10.05.06, 20:52 :) No ja też nie mogę nigdy dobrać spodni. Albo za szerokie w biodrach, albo za krótkie. Odpowiedz Link Zgłoś
bluelove Re: Ceny dżinsów w H&M 10.05.06, 20:57 eh to mamy dokladnie ten sam problem :D w wiekszosci sklepow musialabym przymierzac rozmiar 44 zeby miec spodnie dlugie w miare,a moj rozmiar to 38 i kupowanie spodni to dla mnie wielka udreka bo sa albo krotkie do kostek albo za szerokie w biodrach brr szlag mnie czasem trafia, dzis sie przypadkowo wybralam obejrzec jakies spodnie i wrocilam z sukienka :D Odpowiedz Link Zgłoś
lemon55 Re: Ceny dżinsów w H&M 10.05.06, 21:08 Najlepsze było to,że im przymierzałam droższe jeansy, tym wyglądałam gorzej. :) Odpowiedz Link Zgłoś
joaquina Re: Ceny dżinsów w H&M 10.05.06, 21:11 to moze jeszcze troszke drozsze sprobowac...? tylko nie zrozum mnie zle, bo sa "drozsze" firmy, ktore maja takie dzinsy. ja sama jestem wysoka;) Odpowiedz Link Zgłoś
lemon55 Re: Ceny dżinsów w H&M 10.05.06, 21:12 Nie chcę wydawać ponad 300zł na spodnie. Każdy ciuch się niszczy. Dla mnie to nie ma sensu. Odpowiedz Link Zgłoś
joaquina Re: Ceny dżinsów w H&M 10.05.06, 21:13 nie ma sprawy, to byl tylko pomysl;) Odpowiedz Link Zgłoś
lemon55 Re: Ceny dżinsów w H&M 10.05.06, 21:14 :) Po prostu każdy kupuje takie rzeczy, na jakie go stać :) Odpowiedz Link Zgłoś
joaquina Re: Ceny dżinsów w H&M 10.05.06, 21:15 oj, nie bierz tego tak do siebie, ja nie po to napisalam;) naturalnie, ze jest tak jak piszesz:) Odpowiedz Link Zgłoś
lemon55 Re: Ceny dżinsów w H&M 10.05.06, 21:16 Nie biorę tego do siebie :) Serio... cieszę się z każdej opinii. Odpowiedz Link Zgłoś
joaquina Re: Ceny dżinsów w H&M 10.05.06, 21:18 OK, to mnie ulzylo;) bo ja sama nie lubie wymadrzania i obgadywania na forum moda i nie chcialam abys to tak odebrala:) Odpowiedz Link Zgłoś
joaquina Re: Ceny dżinsów w H&M 10.05.06, 21:19 ale wierze Ci, ze ciezko jest Ci dobrac...:) Odpowiedz Link Zgłoś
lemon55 Re: Ceny dżinsów w H&M 10.05.06, 21:25 Ostatnio kupiłam sobie dwie pary i to w Anglii :) A w Polsce pasowała mi tylko jedna para Big Stara. Odpowiedz Link Zgłoś
joaquina Re: Ceny dżinsów w H&M 10.05.06, 21:31 :) nie znam big star, nie zyje w polsce;) i jak widze, tu tez tej marki chyba nie ma... ale ja tez musialam dlugo szukac "moich" dzinsow;) Odpowiedz Link Zgłoś
lemon55 Re: Ceny dżinsów w H&M 10.05.06, 21:36 A jakiej firmy kupujesz spodnie?? Pewnie o takiej nie słyszałam :) Odpowiedz Link Zgłoś
joaquina Re: Ceny dżinsów w H&M 10.05.06, 21:38 e tam, slyszalas, ale jak chcesz to napisze Ci na @, nie chce aby sie tu na mnie pozniej kobitki rzucaly...sama wiesz;)) Odpowiedz Link Zgłoś
bluelove Re: Ceny dżinsów w H&M 10.05.06, 21:41 to ja tez poprosze tym bardziej ze wlasnie sie uparlam kupic jakies nowe dzinsyy :) Odpowiedz Link Zgłoś
bluelove Re: Ceny dżinsów w H&M 10.05.06, 21:46 a jak Ci wygodniej;) wal tutaj ! nie robmy takiej tajemnicy bo to u kobiet wzbudza entuzjazm:) ciekawosc pierwsza droga do piekla czy jak tam to sie mowi :p Odpowiedz Link Zgłoś
joaquina Re: Ceny dżinsów w H&M 10.05.06, 21:48 tu nie chce, bo nie mam ochoty na glupie komentarze, ale jak chcesz, moge Ci na @ napisac;)) Odpowiedz Link Zgłoś
cala_w_kwiatkach Re: Ceny dżinsów w H&M 10.05.06, 21:37 kupiłam jeansy Lee za 260zł, a cena hurtowa za ktora oni je kupuja - 70zł:/ Odpowiedz Link Zgłoś
bluelove Re: Ceny dżinsów w H&M 10.05.06, 21:39 ja sie lubuje w Big Starze,znaczy sie zawsze znajde u nich cos dla siebie,ostatnio waskie i dlugie biodrowki kupowalam,w grudniu,kosztowaly chyba 190 zl wiec nie majatek ,a je po po prostu uwielbiam,mam ja nawet troche za dlugie i radosnie sobie szuram po ziemi bo to dla mnie rzadkosc miec za dlugie gacie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
joaquina Re: Ceny dżinsów w H&M 10.05.06, 21:41 pewnie, a pozniej trzeba proszku szukac...;)) i gdzie ta sukienka w paseczki? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
lemon55 Re: Ceny dżinsów w H&M 10.05.06, 21:47 Ja kupiłam dwie pary w River Island. Ale podarte. Więc nie są zbyt eleganckie. W ogóle nie są. Ale leżą świetnie. Szukam spodni z prostymi nogawkami,ale niezbyt wąskich, bo mam za szczupłe łydki. :( Niestety :) Odpowiedz Link Zgłoś
joaquina Re: Ceny dżinsów w H&M 10.05.06, 21:49 aha, wiem o co Ci chodzi, ja mam podobnie;) spodnie nie moga byc tez z za bardzo cienkiego dzinsu, bo wlasnie klada sie na lydki...:D Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: Ceny dżinsów w H&M 10.05.06, 21:54 a w zarze? tam maja dlugie spodnie. Odpowiedz Link Zgłoś
bluelove Re: Ceny dżinsów w H&M 10.05.06, 22:01 no wlasnie chyba w koncu pojde kiedys do tej Zary Cioccolato :) bo ciagle ktos tu o tych dlugich spodniach w Zarze pisze,wiec to musi byc wlasciwy trop ;) Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: Ceny dżinsów w H&M 10.05.06, 22:02 na mnie sa zawsze za dlugie. a mam 171 cm i nosze buty na dosc wysokich obcasach. Odpowiedz Link Zgłoś
bluelove Re: Ceny dżinsów w H&M 10.05.06, 21:53 oo tak River Island ma fajne spodnie,pamietam jak w jakims kolorowym magazynie zobaczylam zdjecie bojowek i koszulki z RI to po prostu dostalam goraczki a potem dostalam bialej goraczki ;) bo nie bylo w Polsce River Island blisko mnie,moze teraz juz jest gdzies w okolicach KAtowic?:( a moze w Wiedniu? ;) niech nie beda eleganckie,ja takich nie potrzebuje :D Odpowiedz Link Zgłoś
joaquina Re: Ceny dżinsów w H&M 10.05.06, 21:55 river island...wiesz, musze "zbadac" czy sa. jak znajde, to powiem Ci ile kosztuja i jakie modele maja, ok? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lemon55 Re: Ceny dżinsów w H&M 10.05.06, 21:56 No ja kupiłam dwie pary "popłyniętych" troszkę spodni. A teraz wstydzę się w nich chodzić, bo w Bydgoszczy nie ma takich spodni :) Odpowiedz Link Zgłoś
joaquina bluelove;) 10.05.06, 22:00 naturalnie, ze tak;) a na jakim watku my sie pierwszy raz spotkalysmy? i o sklepach w jakim miescie tam pisalysmy? oj cos zapomnialas....:D Odpowiedz Link Zgłoś
bluelove Re: bluelove;) 10.05.06, 22:03 ;) ohh przepraszam ale widzisz cos tak czulam po kosciach ;) tlumacze sie tym ze jestem spiaca:) Odpowiedz Link Zgłoś