krowa_w_kropki 24.05.06, 15:38 ... powitanie Papieża? Jestem rozczarowana, poważnie :))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
starawyjadaczka Re: Czemu nie ma jeszcze wątku pt. jak się ubrać 24.05.06, 15:40 krowa_w_kropki napisała: > ... powitanie Papieża? Jestem rozczarowana, poważnie :))) albo na pogrzeb... woalka do brody, czy do dekoltu? Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Czemu nie ma jeszcze wątku pt. jak się ubrać 24.05.06, 15:45 starawyjadaczka napisała: > krowa_w_kropki napisała: > > > ... powitanie Papieża? Jestem rozczarowana, poważnie :))) Bo zainteresowane to wiedzą. Spódnica długa, bluzka luźna, żadnych obcisłości i seksowności. Proste. Odpowiedz Link Zgłoś
krowa_w_kropki Re: Czemu nie ma jeszcze wątku pt. jak się ubrać 24.05.06, 15:46 Aj, bo tu bez przerwy są wątki pt. jak się ubrać na coś/po coś/dokądś. No to ja się pytam w jakim stroju wypada mi na balkon wyjść bo mi tu pod oknem będzie Papież grasował kilka razy jutro :) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Czemu nie ma jeszcze wątku pt. jak się ubrać 24.05.06, 15:49 krowa_w_kropki napisała: > Aj, bo tu bez przerwy są wątki pt. jak się ubrać na coś/po coś/dokądś. No to ja > się pytam w jakim stroju wypada mi na balkon wyjść bo mi tu pod oknem będzie > Papież grasował kilka razy jutro :) koniecznie z transparentem ":Santo Subito" i foto JPII. Odpowiedz Link Zgłoś
starawyjadaczka Re: Czemu nie ma jeszcze wątku pt. jak się ubrać 24.05.06, 15:50 kochanica-francuza napisała: > krowa_w_kropki napisała: > > > Aj, bo tu bez przerwy są wątki pt. jak się ubrać na coś/po coś/dokądś. No > to ja > > się pytam w jakim stroju wypada mi na balkon wyjść bo mi tu pod oknem będ > zie > > Papież grasował kilka razy jutro :) > > koniecznie z transparentem ":Santo Subito" i foto JPII. i flage trzeba wywiesic w oknie. Odpowiedz Link Zgłoś
krowa_w_kropki Re: Czemu nie ma jeszcze wątku pt. jak się ubrać 24.05.06, 15:51 Papieską czy polską? Odpowiedz Link Zgłoś
starawyjadaczka Re: Czemu nie ma jeszcze wątku pt. jak się ubrać 24.05.06, 15:52 krowa_w_kropki napisała: > Papieską czy polską? i jedną i drugą. i kapelusz. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Czemu nie ma jeszcze wątku pt. jak się ubrać 24.05.06, 20:38 starawyjadaczka napisała: > krowa_w_kropki napisała: > > > Papieską czy polską? > > i jedną i drugą. > i kapelusz. flagi obie. Dlaczego kapelusz? Odpowiedz Link Zgłoś
starawyjadaczka Re: Czemu nie ma jeszcze wątku pt. jak się ubrać 24.05.06, 20:42 kochanica-francuza napisała: > starawyjadaczka napisała: > > > krowa_w_kropki napisała: > > > > > Papieską czy polską? > > > > i jedną i drugą. > > i kapelusz. > flagi obie. > > Dlaczego kapelusz? nie wiem.... :) ps. nie cytuj, to niektorym przeszkadza... :> Odpowiedz Link Zgłoś
starawyjadaczka aha 24.05.06, 15:53 i to kółko na twarz, tylko lepiej wyciac otwory na oczy, przynajmniej cos zobaczymy ;)) to takie kółko filtrujące promienie sloneczne szkodliwe dla naszej cery.. Odpowiedz Link Zgłoś
krowa_w_kropki Re: aha 24.05.06, 15:56 Aha, no to ja idę grafików do produkcji tychże pogonić. Ale jutro będzie fajowy dzień w pracy :) Odpowiedz Link Zgłoś
krowa_w_kropki Re: aha 24.05.06, 15:59 Na tył głowy, będzie wygodniej. Tak w ogóle gdyby ktoś był zainteresowany, to my możemy naprodukować tego więcej :) Po 10 zł sztuka. Odpowiedz Link Zgłoś
nycole Re: Czemu nie ma jeszcze wątku pt. jak się ubrać 24.05.06, 15:45 Wiem ,że to chamskie ale może tak; img363.imageshack.us/my.php?image=papk1r8gr0hy.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
starawyjadaczka Re: Post z serii antytrampek 24.05.06, 15:47 kochanica-francuza napisała: > ło matko a gdzie sie kupuje takie kółka na twarz? Odpowiedz Link Zgłoś
krowa_w_kropki Re: Post z serii antytrampek 24.05.06, 15:48 To chyba produkcja własna :) Odpowiedz Link Zgłoś
starawyjadaczka Re: Post z serii antytrampek 24.05.06, 15:49 krowa_w_kropki napisała: > To chyba produkcja własna :) ale to kółko na twarz jest obowiazkowe "na papieza"? Odpowiedz Link Zgłoś
krowa_w_kropki Re: Post z serii antytrampek 24.05.06, 15:54 No i dylemat. Bo tak: 1. Trzeba zasłonić bo zbyt ładna twarz skojarzy się z wiadomo czym i społeczeństwo rozproszy ale: 2. Antyterroryści mogą coś podejrzewać niefajnego i zapobiegawczo strzelić w kierunku osoby z zasłoniętą twarzą. Odpowiedz Link Zgłoś
starawyjadaczka Re: Post z serii antytrampek 24.05.06, 15:54 krowa_w_kropki napisała: > No i dylemat. Bo tak: > 1. Trzeba zasłonić bo zbyt ładna twarz skojarzy się z wiadomo czym i > społeczeństwo rozproszy > ale: > 2. Antyterroryści mogą coś podejrzewać niefajnego i zapobiegawczo strzelić w > kierunku osoby z zasłoniętą twarzą. no wlasnie, dlatego ja proponuje maske z twarza Papieza... Odpowiedz Link Zgłoś
marceline2 Re: Czemu nie ma jeszcze wątku pt. jak się ubrać 24.05.06, 15:47 alez nycole, Ty!! taka wielka orędowniczka i obrończyni gwiazd, a taki niski poziom nam tu zafundowałaś?? Nieładnie, nieładnie....... Odpowiedz Link Zgłoś
starawyjadaczka Re: Czemu nie ma jeszcze wątku pt. jak się ubrać 24.05.06, 15:49 marceline2 napisała: > alez nycole, Ty!! taka wielka orędowniczka i obrończyni gwiazd, a taki niski > poziom nam tu zafundowałaś?? > Nieładnie, nieładnie....... To Ty nie wiedzialas, ze gwiazdy sa nietykalne i swiete, a normalne kobity mozna obgadywac? oto cala nycole... Odpowiedz Link Zgłoś
nycole Re: Czemu nie ma jeszcze wątku pt. jak się ubrać 24.05.06, 15:51 hola,hola ...czy ja skrytykowałam jej stroj? Czy zwyzywałam ją tak jak Wy gwiazdy powyżej ? -Nie . Widzę ,że jest to zdjęcie z pielgrzymki to wkleiłam-ot co! Odpowiedz Link Zgłoś
starawyjadaczka Re: Czemu nie ma jeszcze wątku pt. jak się ubrać 24.05.06, 15:52 nycole napisała: > hola,hola ...czy ja skrytykowałam jej stroj? Czy zwyzywałam ją tak jak Wy > gwiazdy powyżej ? -Nie . > Widzę ,że jest to zdjęcie z pielgrzymki to wkleiłam-ot co! jakie WY?? gdzie wyzwalam jakąś "gwiazde"? Odpowiedz Link Zgłoś
marceline2 Re: Czemu nie ma jeszcze wątku pt. jak się ubrać 24.05.06, 15:54 cyt: Wiem ,że to chamskie ale może tak; img363.imageshack.us/my.php?image=papk1r8gr0hy.jpg o widzisz jednak chamstwo nie jest ci obce? Kłopoty z jaźnią?? Masz ten sam problem co La Parówa?? Konsekwencji trochę w działaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
nycole Re: Czemu nie ma jeszcze wątku pt. jak się ubrać 24.05.06, 16:00 Chamskie bo wkleiłam zdjęcie bez zgody włascicielki .I tyle. Nie podniecaj się tak klonie. Odpowiedz Link Zgłoś
yamajka Re: Czemu nie ma jeszcze wątku pt. jak się ubrać 24.05.06, 16:14 może coś takiego? szard1.republika.pl/images/moherowe_berety.jpg to pewnie też chamskie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nycole Re: Czemu nie ma jeszcze wątku pt. jak się ubrać 24.05.06, 16:14 :-) trochę za ciepło na bereciki.... Odpowiedz Link Zgłoś
yamajka Re: Czemu nie ma jeszcze wątku pt. jak się ubrać 24.05.06, 16:17 to można sciągnąć berecik i do wielkiej reklamówy włożyć ;) Odpowiedz Link Zgłoś
krowa_w_kropki Re: Czemu nie ma jeszcze wątku pt. jak się ubrać 24.05.06, 16:24 Z wielką reklamówą to ja będę jutro do pracy jechała, żeby te wszystkie akcesoria jakoś do biura przytachać :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
adalon Re: Czemu nie ma jeszcze wątku pt. jak się ubrać 24.05.06, 20:13 berecik moherowy będzie najodpowiedniejszy ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: Czemu nie ma jeszcze wątku pt. jak się ubrać 24.05.06, 20:16 biala sukienka i koszyczek z kwiatkami do raczek :) Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: Czemu nie ma jeszcze wątku pt. jak się ubrać 24.05.06, 20:40 bo moze nikt sie nie wybiera:) Odpowiedz Link Zgłoś