kobietka_20 31.05.06, 12:11 chodzi mi, żeby nie była sama taka szmatka, tylko jakieś małe wsparcie na biust, napewno wiecie o co mi chodzi. tylko czy ktoś widział takie coś.nie długo będę potrzebowała. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
e.m.i1 Re: czy jest bikini z lekko usztywnianymi miseczk 31.05.06, 12:31 Pewnie ze jest. W kazdym sklepie internetowym z bielizna, gdzie sprzedaja tez kostiumy. Co do zwyklych sklepow sie nie orientuje, ale jest na pewno. Odpowiedz Link Zgłoś
hyacinth.bucket Re: czy jest bikini z lekko usztywnianymi miseczk 31.05.06, 12:37 Oczywiscie , ze dostaniesz - przejdz sie po sklepach . Odpowiedz Link Zgłoś
kobietka_20 Re: czy jest bikini z lekko usztywnianymi miseczk 31.05.06, 12:47 w moim mieście zawsze wszystko pojawia się z opóźnionym zapłonem, a znalazłam taki fajny na stronie : www.fajnezakupy.pl/Stroje_kapielowe/produkt,3,67,0.html czwarty od góry Kitty No 28 i wlasnie czy on jest lekko usztywniany ? Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: czy jest bikini z lekko usztywnianymi miseczk 31.05.06, 13:11 widzialam takie w h&M Odpowiedz Link Zgłoś
kobietka_20 Do magdaksp 31.05.06, 13:19 Madziu nie wiesz czy miał lekko usztywniane miseczki i wogóle to pamiętasz jak wyglądał na żywo? Odpowiedz Link Zgłoś
fortepianistka Re: Do magdaksp 31.05.06, 13:49 Widziałam w sklepie na zywo, ale na stronie tez sa i maja lekko usztywniane miseczki. www.feba.pl Odpowiedz Link Zgłoś
pompon3000 Re: Do magdaksp 31.05.06, 13:57 fajne fotomontaze na tych zdjeciach, wiekszosc bardzo dobrze zrobiona tylko na jednym zdjeciu modelka bardzo statyczna, wlosy zwisaja swobodnie na ramiona, a palmie w tle wichura chce glowe urwac :DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
hyacinth.bucket Re: czy jest bikini z lekko usztywnianymi miseczk 31.05.06, 14:33 Ten , ktory ci sie podoba nie jest usztywniany co widac na pierwszy rzut oka natomiast te pod spodem sa i maja to w opisie . Odpowiedz Link Zgłoś
kobietka_20 Re: czy jest bikini z lekko usztywnianymi miseczk 31.05.06, 14:39 zadzwoniłam tam do tej firmy i co ciekawe mężczyzna odpowiadał na pytania dotyczące asortymentu, jak się okazało niestety tan kostium nie ma żadnej podszewki pod miseczkami, szkoda, więc musze poszukać sobie jakiegoś innego. szkoda :-( Odpowiedz Link Zgłoś
lady.k Re: czy jest bikini z lekko usztywnianymi miseczk 31.05.06, 15:19 new yorker Odpowiedz Link Zgłoś
aneko_chan Re: czy jest bikini z lekko usztywnianymi miseczk 01.06.06, 00:12 Pewnie, sa takie z gąbkami, nie powiększają biustu ale ladnie kształtują, są tez push up'y. Podobaja mi sie kostiumy firmy SHE - czy jakos tak ;P kosztuja niestety okolo 75-85zl :( Odpowiedz Link Zgłoś
katinkova Re: czy jest bikini z lekko usztywnianymi miseczk 01.06.06, 01:40 W zeszłym sezonie w H&M mieli takie bikini z "usztywnianymi" cycuszkami ;) Nabyłam taki drogą kupna ;P Nie wiem jak w tym sezonie, ale gdzies na pewno powinni miec :) Odpowiedz Link Zgłoś