Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

czy jest bikini z lekko usztywnianymi miseczkami?

31.05.06, 12:11
    chodzi mi, żeby nie była sama taka szmatka, tylko jakieś małe wsparcie na
    biust, napewno wiecie o co mi chodzi. tylko czy ktoś widział takie coś.nie
    długo będę potrzebowała.
    Obserwuj wątek
      • e.m.i1 Re: czy jest bikini z lekko usztywnianymi miseczk 31.05.06, 12:31
        Pewnie ze jest.
        W kazdym sklepie internetowym z bielizna, gdzie sprzedaja tez kostiumy. Co do
        zwyklych sklepow sie nie orientuje, ale jest na pewno.
      • hyacinth.bucket Re: czy jest bikini z lekko usztywnianymi miseczk 31.05.06, 12:37
        Oczywiscie , ze dostaniesz - przejdz sie po sklepach .
        • kobietka_20 Re: czy jest bikini z lekko usztywnianymi miseczk 31.05.06, 12:47
          w moim mieście zawsze wszystko pojawia się z opóźnionym zapłonem, a znalazłam
          taki fajny na stronie :
          www.fajnezakupy.pl/Stroje_kapielowe/produkt,3,67,0.html
          czwarty od góry Kitty No 28 i wlasnie czy on jest lekko usztywniany ?
          • magdaksp Re: czy jest bikini z lekko usztywnianymi miseczk 31.05.06, 13:11
            widzialam takie w h&M
            • kobietka_20 Do magdaksp 31.05.06, 13:19
              Madziu nie wiesz czy miał lekko usztywniane miseczki i wogóle to pamiętasz jak
              wyglądał na żywo?
              • fortepianistka Re: Do magdaksp 31.05.06, 13:49

Widziałam w sklepie na zywo, ale na stronie tez sa i maja lekko usztywniane miseczki.

www.feba.pl
                • pompon3000 Re: Do magdaksp 31.05.06, 13:57
                  fajne fotomontaze na tych zdjeciach, wiekszosc bardzo dobrze zrobiona
                  tylko na jednym zdjeciu modelka bardzo statyczna, wlosy zwisaja swobodnie na
                  ramiona, a palmie w tle wichura chce glowe urwac
                  :DDDD
      • hyacinth.bucket Re: czy jest bikini z lekko usztywnianymi miseczk 31.05.06, 14:33
        Ten , ktory ci sie podoba nie jest usztywniany co widac na pierwszy rzut oka
        natomiast te pod spodem sa i maja to w opisie .
        • kobietka_20 Re: czy jest bikini z lekko usztywnianymi miseczk 31.05.06, 14:39
          zadzwoniłam tam do tej firmy i co ciekawe mężczyzna odpowiadał na pytania
          dotyczące asortymentu, jak się okazało niestety tan kostium nie ma żadnej
          podszewki pod miseczkami, szkoda, więc musze poszukać sobie jakiegoś innego.
          szkoda :-(
      • lady.k Re: czy jest bikini z lekko usztywnianymi miseczk 31.05.06, 15:19
        new yorker
      • aneko_chan Re: czy jest bikini z lekko usztywnianymi miseczk 01.06.06, 00:12
        Pewnie, sa takie z gąbkami, nie powiększają biustu ale ladnie kształtują,
        są tez push up'y.
        Podobaja mi sie kostiumy firmy SHE - czy jakos tak ;P
        kosztuja niestety okolo 75-85zl :(
      • katinkova Re: czy jest bikini z lekko usztywnianymi miseczk 01.06.06, 01:40
        W zeszłym sezonie w H&M mieli takie bikini z "usztywnianymi" cycuszkami ;)
        Nabyłam taki drogą kupna ;P
        Nie wiem jak w tym sezonie, ale gdzies na pewno powinni miec :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka