Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Jak ja lubie...

05.06.06, 21:24
    jak ja lubie to uczucie,gdy wracam do domu z rzeczami, ktore udalo mi sie
    kupic po nizszej cenie:) i satysfakcja ze mam wreszcie bluzke/torebke (na
    ktora polowalam, ale byla za droga) po niskiej cenie i jeszcze w porfelu
    zostalo:)
    dzis mialam wyjatkowe szczescie, kupilam bluzke, na ktora 'chorowalam' za -
    70% :)

tez tak macie?

Obserwuj wątek
      • kalinazkalinowa Re: Jak ja lubie... 05.06.06, 21:26
        mi się to raczej nie przytrafia ;)
        kupuję na ogół w ciuchlandach a tam jest na ogół i tak tanio
        jutro wybieram się również na łowy bo mam wolny dzień super sprawa
        • lida82 Re: Jak ja lubie... 05.06.06, 21:28
          moj partner twierdzi, ze jestem uzalezniona od zakupow heh i szczegolna
          satysfakcje mam jak kupie cos po przecenie a zawsze cos niepowtarzalnego znajde
          pozdrawiam
        • madeofstars Re: Jak ja lubie... 05.06.06, 21:30
          tak,tez tak mam taka radoche,ze np. w cenie jednej rzeczy kupilam sobie
          dwie,albo jeszcze tak: lubie kupowac i w sklepach i ciuchlanadach-co by znalezc
          cos oryginalnego i w weekend w Pulawach jak chodzilam z moim chlopakiem po
          sklepach to kupilam bluze w Reserved za 58zl i spodnie z aksamitu sztuki nowki w
          ciuchlandzie pod jego blokiem za 6zl :-).Ciekawa rozpietosc cen :-).Albow
          Rykach w obuwniczym buty Wojas wsuwane,zamszowe niebieskie-moj kolor,ktore
          widzialam juz zima i sobie powiedzialam jak jeszcze postoja (bo wtedy jeszcze
          mialam z tamtego roku polbuty) to je kupie i kupilam w weekend tez,za
          50zeta,rozmiar 41 ktory trudno mi trafic ogolnie,a kupilam bo stare sie
          rozlecialy :-),poprzednia cena byla 103zl.
        • cala_w_kwiatkach Re: Jak ja lubie... 05.06.06, 22:05
          kalinazkalinowa napisała:

> mi się to raczej nie przytrafia ;)
          > kupuję na ogół w ciuchlandach a tam jest na ogół i tak tanio
          > jutro wybieram się również na łowy bo mam wolny dzień super sprawa
          >

a ja dzis kupilam bluzeczke pierwszej jakosci taniej niz w lumpeksie (bo ja mam
          wyjatkowo drogi lumpek kolo siebie:/, babki winduja ceny jakby te rzeczy nowe
          co najmniej byly)
      • deczko Re: Jak ja lubie... 05.06.06, 21:31
        Niestety jak sie na cos napale i chce poczekac do przeceny to albo wykupia caly
        asortyment, albo po przecenie, ta rzecz traci na swojej atrakcyjnosci. Wiem,
        wiem, ale mam czasami takie wrazenie...
        Coraz czesciej jednak czekam do przecen, bo te ceny sa takie chore, ze az
        strach po sklepach chodzic.

--
        Deczko o sobie...
      • big2.munich Re: Jak ja lubie... 05.06.06, 21:32
        Jest najcudowniejsze uczucie... Szczegolnie jak sie cos juz mialo od dluzszego
        czasu na oku i na dodatek przecenia, i do tego az o 70%! To juz w ogole szczyt
        szczescia!
        • myszka_333 Re: Jak ja lubie... 05.06.06, 21:39
          Też tak lubię, szczególnie liczę na to wspaniałe uczucie w tym miesiącu.
          Mam nadzieję kupić jakąś letnią kieckę i spodnie dresowe po jak najniższej cenie.
          Jutro lecę do haema,zobaczymy czy będę miała szczęście :P
        • cala_w_kwiatkach Re: Jak ja lubie... 05.06.06, 22:02
          big2.munich napisała:

> Jest najcudowniejsze uczucie... Szczegolnie jak sie cos juz mialo od
          dluzszego
          > czasu na oku i na dodatek przecenia, i do tego az o 70%! To juz w ogole
          szczyt
          > szczescia!

no własnie o tym pisze:) dzis mialam szczyt szczescia, spodnica przecena 50%,
          trzy bluzki przecena 70%:) w tym jedna, ktora byla moim dlugim 'marzeniem'
      • addinka Re: Jak ja lubie... 05.06.06, 22:11
        jasne, że lubimy, ja tylko ostatnio wyprzedaży nie lubię, bo nic już ciekawego
        nie ma i wolę kupować jak są jakieś międzysezonowe obniżki, mniejsze co prawda,
        ale towar jeszcze nie przebrany, często tak jest w promod, zara, kappahl, cubus;

lubię nawet kupić za 100% ceny, jeśli rzecz jest warta ceny i tak się cieszę
      • cioccolato_bianco Re: Jak ja lubie... 05.06.06, 22:30
        ja, paradoksalnie, najbardziej lubie uczucie, kiedy wracam do domi i udalo mi
        sie opanowac w sklepie i nic nie kupic ;))
        • cala_w_kwiatkach Re: Jak ja lubie... 05.06.06, 22:33
          oj to ja nie lubie wrocic z pustymi rekoma rak samo jak wychodzic z pustym
          portfelem
          jak nie mam kaski a naogladam sie fajnych ciuszkow to az mnie skreca i obmyslam
          plan dzialania zeby zdobyc dana rzecz
          • cala_w_kwiatkach Re: Jak ja lubie... 05.06.06, 22:34
            przepraszam za bledy:)
        • addinka Re: Jak ja lubie... 06.06.06, 12:25
          oooooooo masz rację, to dopiero jest radośc, mi się to udaje zwykle jak z kimś
          oglądam ubrania, bo nie lubię z nikim kupować
      • nessie-jp Re: Jak ja lubie... 05.06.06, 23:06
        A mnie zawsze dręczy niepokój egzystencjalny, że skoro taka przecena była, to
        może to jest coś paskudnego, czego nikt by na siebie nie włożył, albo ta rzecz
        ma jakąś wadę widoczną dla wszystkich tylko nie dla mnie... I w ogóle jakoś tak
        mnie robak zwątpienia toczy ;)
        • cala_w_kwiatkach Re: Jak ja lubie... 05.06.06, 23:13
          a mnie zadziwia fakt, ze jesli sprzedaja bluzke za 1/2 jej ceny poczatkowej i
          jeszcze na tym zarabiaja to ile ona rzeczywiscie jest warta?
      • k1k2 Re: Jak ja lubie... 06.06.06, 02:07
        tez lubie gdy to co chce kupic jest akurat przecenione :)

ale jesli cos mi wpadnie w oko to nie czekam. doszlam do wniosku ze moj czas
        spedzony kolejna wyprawe do sklepu jest czesto wiecej wart niz sama obnizka.
      • dominika8 Re: Jak ja lubie... 06.06.06, 11:25
        a ja kilka razy tak miałam, że upatrzyłam sobie jakąś rzecz, czekałam na
        przeceny i one nigdy nie były przecenione. Z tego co sobie przypominam biała,
        haftowana koszula w Promodzie.
        ostatnio polowałam na lnianą, jasną marynarkę. Znalazłam taką w Cubusie, patrzę
        przeceniona ze 199 na 149, a przy kasie się dowiedziałam, że jeszcze jest
        przeceniona na 99. też tak lubię:)
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka