Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

kabaretki?

13.06.06, 19:38
    Czy kabaretki są jeszcze modne , ja nigdy nie nosiłam bo mi się nigdy nie
    podobały ale ostatnio widuję na ulicach wiele dziewczyn w kabaretkach i
    sandałach niebardzo mi sie to podoba, no i już zwątpiłam...
    Obserwuj wątek
      • alex_koz Re: kabaretki? 13.06.06, 19:42
        nie wiem czy sa modne. ja nosze czasami.
      • hyacinth.bucket Re: kabaretki? 13.06.06, 19:54
        Jak ci sie nie podobaja to nie kupuj tylko dlatego , ze widujesz na innych
        a poza tym to nie sa rajstopy do chodzenia w lecie po ulicy tylko bardziej
        okazjonalne .
        • starawyjadaczka Re: kabaretki? 13.06.06, 19:56
          a kabaretki to czasami nie klasyka?
        • apfel27 Re: kabaretki? 15.06.06, 12:48
          >a poza tym to nie sa rajstopy do chodzenia w lecie po ulicy tylko bardziej
          >okazjonalne.
          moze czarne ale np. bezowe jak najbardziej w ciagu dnia i po ulicy nosze.
      • hyacinth.bucket Re: kabaretki? 13.06.06, 20:00
        Klasyka ale trzeba sie do nich odpowiednio ubrac , juz sobie wyobrazam
        uliczne uliczne ofiary mody w bluzkach z nadrukiem i kabaretkach :-)
        • olahej Re: kabaretki? 13.06.06, 20:03
          hyacinth.bucket napisała:

> juz sobie wyobrazam
          > uliczne ofiary mody w bluzkach z nadrukiem i kabaretkach :-)

Właśnie takich jest najwięcej
        • kolorowa_diablica Re: kabaretki? 13.06.06, 20:04
          aaa... bywają takie... jeansowa spódniczka mini + bluzeczka z jakimś napisem + kabaretki + przedpotopowe buty na mega obcasie... widok juz nie tak czesty aczkolwiek spotykany. czesto połaczone jest to z tlenionymi na biało włosami, 10centymetrowymi odrostami i nienaturalnie ciemna opalenizną... ma-sa-kra.
        • bitch.with.a.brain Re: kabaretki? 15.06.06, 11:15
          to o mnie:)Nadruki i kabaretki to jest to:)

Zakladam czasem kabaretki - taką zupełna siatke,z duzymi oczkami na kolorowe
          rajstopy
      • nessie-jp Re: kabaretki? 13.06.06, 20:06
        Mnie się podobają kabaretki bardzo gęste, wyglądające trochę jak koronkowe
        pończochy :) Takich z dużymi oczkami nie lubię. Rzeczywiście dużo osób nosi,
        nawet do bardzo odkrytych sandałków.
      • olahej Re: kabaretki? 13.06.06, 20:12
        O tak częsty widok: dżinsowa mini i podkolanówki- kabaretki z wilekimi oczkami-
        z targu
      • threadless Re: kabaretki? 13.06.06, 20:20
        moim zdaniem nie sa modne w rozumieniu kreatorow mody czy nawet popularnych
        masowek, bo nigdzie w kolekcjach wiosna-lato, jesien-zima ich nie widzialam. ale
        ulica zyje swoim zyciem, czasem zaskakujaco roznym od oficjalnych trendow.
        znosne dla mnie sa jedynie w wersji punkowej;)

----
        www.visionsofwarsaw.blogspot.com/
      • hanureku Re: kabaretki? 13.06.06, 21:25
        nie wiem czy modne ale wciaz nosze
        • lida82 Re: kabaretki? 13.06.06, 21:29
          sa klasyczne ladne i naprawde do odpowiedniej kreacji wygladaja super jak dla
          mnie ponadczasowe, nie kazdy musi nosic na sile to co jest modne lecz to co
          lubi i czuje sie w tym dobrze...
          • yavanna86 Re: kabaretki? 13.06.06, 21:50
            ładne są i efektowne. ale mi się kojarzą...erotycznie,i wydaje mi się,że to
            naturalne skojarzenie.tzn.uważam,że wkładanie kabaretek na zajęcia czy [to już w
            ogóle zgroza!!] przez dziesięcioletnie dziewczynki jest niekoniecznie
            stosowne.sama noszę,ale czarne,do czarnych spódnic,najkrótszych - do kolana,bo
            nie lubię się odstawiać na prowokującą panienkę...
      • ekler.ka Re: kabaretki? 14.06.06, 16:44
        nie wiem,czy modne.ja nosze te z waskimi oczkami bardzo czesto :) i nie wiem jak
        pastelowe czy oliwkowe kabaretki moga kojarzyc sie erotycznie :)
        • yavanna86 Re: kabaretki? 14.06.06, 16:58
          mogą,ale na szczęście nie muszą:P.ale rodowód kabaretek jest...sama nazwa
          wskazuje.btw,pisząc posta myślałam raczej o czarnych i białych,bo kolor oliwkowy
          w ubiorze dla mnie mógłby nie istnieć;)
        • threadless Re: kabaretki? 14.06.06, 18:23
          mi nie kojarza sie z erotyka tylko z wioska. i to dosc jednoznacznie... przeciez
          one sa tandetne i czesto ordynarne. fu:/

• ana-green Re: kabaretki? 14.06.06, 16:59
        Lubię, ale nie mam, więc chyba sobie kupię.:)
        • ekler.ka Re: kabaretki? 15.06.06, 11:10
          ale co w nich wiesniackiego?bo nie rozumiem:) moja matka tez je nosi namietnie w
          lecie,bo juz nie lubi golych nog pokazywac. kremowe,bezowe...przeciez to
          naprawde dobrze wyglada :) moze kabaretki kojarza wam sie z miniowkami i
          szpilami,ale to niekoniecznie musi tak wygladac.
          • threadless Re: kabaretki? 15.06.06, 11:12
            nie, mi sie wlasnie kojarza z pseudoeleganckimi kobietami w bezowych butach w
            czub i kostiumach z wiskozy:)
            • yavanna86 Re: kabaretki? 15.06.06, 23:44
              mi raczej z mrocznymi gotyckimi pannami w czarnych mini ze skóry :)
              sama noszę kabaretki tylko czarne,tylko drobne oczko,tylko do spódniczek
              czarnych,do kolana,z falbanką,plus czarne buty,bynajmniej nie glany;),i raczej
              nie na co dzień.
              • maadz Re: kabaretki? 16.06.06, 00:07
                kiedys lubilam kabaretki (ale tylko te z malymi oczkami) ale jakos w tym roku
                przestały mi sie podobać i juz nie nosze.
        • fabiani Re: kabaretki? 17.07.06, 17:42
          jak mozna lubic cos czego sie nie ma?
          Moze podoba??
      • gosiaqus Re: kabaretki? 16.06.06, 00:14
        są moim zdaniem bardzo klasyczne- a zarazem przełamują elegancki strój. Zupełnie nie podobał mi się zeszłoroczny prowincjonalny trend bajecznie kolorowych kabaretek do sportowych spódnic i butów, czy też wielkie oczka, albo w wersji gothic-look. Uważam, że te z małymi oczkami, w pastelowych kolorach zawsze będą wyglądały przyzwoicie
        • vega123 Re: kabaretki? 27.07.06, 09:26
          według mnie są modne ale te z małymi oczkami

tiny.pl/t8kv

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka