olahej 13.06.06, 19:38 Czy kabaretki są jeszcze modne , ja nigdy nie nosiłam bo mi się nigdy nie podobały ale ostatnio widuję na ulicach wiele dziewczyn w kabaretkach i sandałach niebardzo mi sie to podoba, no i już zwątpiłam... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alex_koz Re: kabaretki? 13.06.06, 19:42 nie wiem czy sa modne. ja nosze czasami. Odpowiedz Link Zgłoś
hyacinth.bucket Re: kabaretki? 13.06.06, 19:54 Jak ci sie nie podobaja to nie kupuj tylko dlatego , ze widujesz na innych a poza tym to nie sa rajstopy do chodzenia w lecie po ulicy tylko bardziej okazjonalne . Odpowiedz Link Zgłoś
starawyjadaczka Re: kabaretki? 13.06.06, 19:56 a kabaretki to czasami nie klasyka? Odpowiedz Link Zgłoś
apfel27 Re: kabaretki? 15.06.06, 12:48 >a poza tym to nie sa rajstopy do chodzenia w lecie po ulicy tylko bardziej >okazjonalne. moze czarne ale np. bezowe jak najbardziej w ciagu dnia i po ulicy nosze. Odpowiedz Link Zgłoś
hyacinth.bucket Re: kabaretki? 13.06.06, 20:00 Klasyka ale trzeba sie do nich odpowiednio ubrac , juz sobie wyobrazam uliczne uliczne ofiary mody w bluzkach z nadrukiem i kabaretkach :-) Odpowiedz Link Zgłoś
olahej Re: kabaretki? 13.06.06, 20:03 hyacinth.bucket napisała: > juz sobie wyobrazam > uliczne ofiary mody w bluzkach z nadrukiem i kabaretkach :-) Właśnie takich jest najwięcej Odpowiedz Link Zgłoś
kolorowa_diablica Re: kabaretki? 13.06.06, 20:04 aaa... bywają takie... jeansowa spódniczka mini + bluzeczka z jakimś napisem + kabaretki + przedpotopowe buty na mega obcasie... widok juz nie tak czesty aczkolwiek spotykany. czesto połaczone jest to z tlenionymi na biało włosami, 10centymetrowymi odrostami i nienaturalnie ciemna opalenizną... ma-sa-kra. Odpowiedz Link Zgłoś
bitch.with.a.brain Re: kabaretki? 15.06.06, 11:15 to o mnie:)Nadruki i kabaretki to jest to:) Zakladam czasem kabaretki - taką zupełna siatke,z duzymi oczkami na kolorowe rajstopy Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: kabaretki? 13.06.06, 20:06 Mnie się podobają kabaretki bardzo gęste, wyglądające trochę jak koronkowe pończochy :) Takich z dużymi oczkami nie lubię. Rzeczywiście dużo osób nosi, nawet do bardzo odkrytych sandałków. Odpowiedz Link Zgłoś
olahej Re: kabaretki? 13.06.06, 20:12 O tak częsty widok: dżinsowa mini i podkolanówki- kabaretki z wilekimi oczkami- z targu Odpowiedz Link Zgłoś
threadless Re: kabaretki? 13.06.06, 20:20 moim zdaniem nie sa modne w rozumieniu kreatorow mody czy nawet popularnych masowek, bo nigdzie w kolekcjach wiosna-lato, jesien-zima ich nie widzialam. ale ulica zyje swoim zyciem, czasem zaskakujaco roznym od oficjalnych trendow. znosne dla mnie sa jedynie w wersji punkowej;) ---- www.visionsofwarsaw.blogspot.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
lida82 Re: kabaretki? 13.06.06, 21:29 sa klasyczne ladne i naprawde do odpowiedniej kreacji wygladaja super jak dla mnie ponadczasowe, nie kazdy musi nosic na sile to co jest modne lecz to co lubi i czuje sie w tym dobrze... Odpowiedz Link Zgłoś
yavanna86 Re: kabaretki? 13.06.06, 21:50 ładne są i efektowne. ale mi się kojarzą...erotycznie,i wydaje mi się,że to naturalne skojarzenie.tzn.uważam,że wkładanie kabaretek na zajęcia czy [to już w ogóle zgroza!!] przez dziesięcioletnie dziewczynki jest niekoniecznie stosowne.sama noszę,ale czarne,do czarnych spódnic,najkrótszych - do kolana,bo nie lubię się odstawiać na prowokującą panienkę... Odpowiedz Link Zgłoś
ekler.ka Re: kabaretki? 14.06.06, 16:44 nie wiem,czy modne.ja nosze te z waskimi oczkami bardzo czesto :) i nie wiem jak pastelowe czy oliwkowe kabaretki moga kojarzyc sie erotycznie :) Odpowiedz Link Zgłoś
yavanna86 Re: kabaretki? 14.06.06, 16:58 mogą,ale na szczęście nie muszą:P.ale rodowód kabaretek jest...sama nazwa wskazuje.btw,pisząc posta myślałam raczej o czarnych i białych,bo kolor oliwkowy w ubiorze dla mnie mógłby nie istnieć;) Odpowiedz Link Zgłoś
threadless Re: kabaretki? 14.06.06, 18:23 mi nie kojarza sie z erotyka tylko z wioska. i to dosc jednoznacznie... przeciez one sa tandetne i czesto ordynarne. fu:/ Odpowiedz Link Zgłoś
ana-green Re: kabaretki? 14.06.06, 16:59 Lubię, ale nie mam, więc chyba sobie kupię.:) Odpowiedz Link Zgłoś
ekler.ka Re: kabaretki? 15.06.06, 11:10 ale co w nich wiesniackiego?bo nie rozumiem:) moja matka tez je nosi namietnie w lecie,bo juz nie lubi golych nog pokazywac. kremowe,bezowe...przeciez to naprawde dobrze wyglada :) moze kabaretki kojarza wam sie z miniowkami i szpilami,ale to niekoniecznie musi tak wygladac. Odpowiedz Link Zgłoś
threadless Re: kabaretki? 15.06.06, 11:12 nie, mi sie wlasnie kojarza z pseudoeleganckimi kobietami w bezowych butach w czub i kostiumach z wiskozy:) Odpowiedz Link Zgłoś
yavanna86 Re: kabaretki? 15.06.06, 23:44 mi raczej z mrocznymi gotyckimi pannami w czarnych mini ze skóry :) sama noszę kabaretki tylko czarne,tylko drobne oczko,tylko do spódniczek czarnych,do kolana,z falbanką,plus czarne buty,bynajmniej nie glany;),i raczej nie na co dzień. Odpowiedz Link Zgłoś
maadz Re: kabaretki? 16.06.06, 00:07 kiedys lubilam kabaretki (ale tylko te z malymi oczkami) ale jakos w tym roku przestały mi sie podobać i juz nie nosze. Odpowiedz Link Zgłoś
fabiani Re: kabaretki? 17.07.06, 17:42 jak mozna lubic cos czego sie nie ma? Moze podoba?? Odpowiedz Link Zgłoś
gosiaqus Re: kabaretki? 16.06.06, 00:14 są moim zdaniem bardzo klasyczne- a zarazem przełamują elegancki strój. Zupełnie nie podobał mi się zeszłoroczny prowincjonalny trend bajecznie kolorowych kabaretek do sportowych spódnic i butów, czy też wielkie oczka, albo w wersji gothic-look. Uważam, że te z małymi oczkami, w pastelowych kolorach zawsze będą wyglądały przyzwoicie Odpowiedz Link Zgłoś
vega123 Re: kabaretki? 27.07.06, 09:26 według mnie są modne ale te z małymi oczkami tiny.pl/t8kv Odpowiedz Link Zgłoś