Dodaj do ulubionych

PUDELEK bis ;)

19.10.11, 17:01
Czyli luzny watek, ploty ploteczki, z waga w tle, a jakze! Dzis w ramach odmozdzania sobie zapodalam dawke uderzeniowa Pudla. I oto, co zanotowalam. wink

- Christina Aguilera - chyba z 20kg ma na plusie, a niska jest, to wyglada strasznie z ta waga. Tym straszniej, ze ja wciskaja nadal w kabaretki i gorsety. sad
- Demi Moore - strasznie wychudzona sad
- Katarzyna Skrzynecka - wiem, jest w ciazy, ale wyglada imho okropnie. Nigdy mi sie jej stylizacje nie podobaly, ale teraz jeszcze wyglada jak serdel. sad
- Joanna Liszowska - imho ladna dziewczyna, kiedys spoko figura, choc do filigranowych nie nalezala, ale taka kobieca, zmyslowa. Rozumiem - ciaza rzadzi sie swoimi prawami, ale niestety po ciazy nadal wyglada fatalnie.

I zeby nie bylo - nie szydze, tylko obserwuje, komentuje. Kazdej z osobna wspolczuje. Skrzynka urodzi, to pewnie schudnie, ma w koncu trenera przy sobie, ale ta Demi Moore wyglada jakby potrzebowala specjalistycznej pomocy...

Swoja droga - panicznie sie boje, ze zamienie sie w wieloryba, jesli kiedys bede w ciazy....
Obserwuj wątek
    • ceres9 Re: PUDELEK bis ;) 19.10.11, 17:27
      z tym wielorybem to tez mam taki schiztongue_out
      • 1dycha Re: PUDELEK bis ;) 20.10.11, 09:07
        fakt że aguilera tłuściutka, ale nawet jej do twarzy z tymi kilosami
        też mam schize, ale nawet nie przed wielorybem, tylko rozstępami, klapniętymi cyckami i jak mawiała chylińska, "rozklapciuchą" smile
        • beczka.prochu Re: PUDELEK bis ;) 20.10.11, 10:04
          O jaaaaaa, pamietam rozklapciuche. big_grin Zakladam, ze bede rodzic w UK, jak juz, a tu cesarka na zyczenie, a nie jak lekarz zdecyduje. Duzo moich kolezanek dalo sie pociac, choc nie bylo wskazan medycznych.

Aguilera jest ladna, nie wyglada jak straszydlo z kilogramami, tylko z niedobranymi do wagi ubraniami. Taka Adele tez chuda nie jest, a nie chasa w kabaretkach i gorsetach.
          • sihaja_82 Re: PUDELEK bis ;) 20.10.11, 11:55
            eeee laseczki, bez przesady. Ja jestem 3 miechy po ciąży i wróciłam już do swojej wagi sprzed. A znam też wiele dziewczyn, które ważą mniej niż przed ciążą i wyglądają o wieele lepiej. Rodziłam naturalnie. Rozstępów nigdzie nie mam. Cycki nadal się trzymają smile Nie taki diabeł straszny.. ale ja się nie obżerałam, nie jadłam za dwóch, używałam kremów cały czas i chodziłam na fitness dla ciężarówek. Jak się chce to można. Nie trzeba od razu wyglądać jak orka. Serio.
            • beczka.prochu Re: PUDELEK bis ;) 20.10.11, 12:25
              To superowo.

A rozklapciuche masz? suspicious
              • beczka.prochu Re: PUDELEK bis ;) 20.10.11, 12:28
                Tutaj wyjasnienie dla tych, co nie wiedza, co to za tajemniczy stan. wink
                w556.wrzuta.pl/film/9WvXOWu7m1t/chylinska_u_wojewodzkiego_cz.3
              • sihaja_82 Re: PUDELEK bis ;) 20.10.11, 21:03
                Coś Ty. Facet mówi, że nie czuje różnicy tongue_out
              • gaapa Re: PUDELEK bis ;) 20.10.11, 21:18
                dokladnie,zgadzam sie z Shihaja! da sie wszystko tylko trzeba poswiecic czas!
                • gaapa Re: PUDELEK bis ;) 20.10.11, 21:42
                  oj tam, ja co prawda po cesarce ale jakos moje kolezanki ktore rodzily silami i drogami natury nie placzasmile choc biust niestety po karmieniu wiotczeje,nie ma to tamto,Shihaja Ty mlodsza na pewno ode mnie.
                  tazke nie martwicie sie ze bedziecie wielorybami.no co Wy Sbeczki to laseczki zawsze i wszedziesmile!
                  • beczka.prochu Re: PUDELEK bis ;) 21.10.11, 10:10
                    nie martwicie sie ze bedziecie wielorybami.no co Wy Sbeczki to laseczki z
                    > awsze i wszedziesmile!

Tego sie bede trzymac. big_grin
    • beczka.prochu Re: PUDELEK bis ;) 21.10.11, 10:31
      Nowa watek: Kate Winslet - nie bede sie odchudzac. smile
      www.pudelek.pl/artykul/35837/nie_bede_sie_odchudzac/
      Uwazam ja za piekna kobiete i podoba mi sie jej obecna figura. Kiedys bywala kraglejsza, ale jak ja wyszczuplono na okladce magazynu, to sie wkurzyla i zaprotestowala przeciw takim praktykom.
      • 1dycha Re: PUDELEK bis ;) 21.10.11, 11:57
        Ja mam i tak i tak dużo rozstępów, zupełnie bez powodu mi się pojawiały.
    • beczka.prochu Aguilera ciag dalszy 24.10.11, 11:28
      Ma dietetyka i trenera, ale stylisty chyba nie?
      www.pudelek.pl/artykul/35899/wynajela_dietetyka_trenera_i_nadal_tyje/
      A jesli ma styliste, to powinna go zmienic. Kto przy takiej figurze pomyka w rajstopach i body? sad
      Hipnoza, aby pozbyc sie atakow laknienia - chce to! wink
      • izawit1 Re: Aguilera ciag dalszy 25.10.11, 10:36
        Mysle ze u Aguilery to jakies uzaleznienie od 'bycia sexy' wychodzi teraz. Zawsze byla (pamietacie ten bokserski teledysk?, kurde taka niegrzeczna dziewczynka tam byla) i chce nadal. Niestety gabaryty juz inne. Ale na buzi wyglada ladnie. Znajdzie sobie nowego faceta to schudnie.

Zadna dieta tak nie dziala, jak nowy kochanek smile

Dycha, jesli chodzi o rozstepy to nasza forumowa kolezanka mawiala: "to niewielka cena za rozmiar" wink
        • beczka.prochu Re: Aguilera ciag dalszy 25.10.11, 15:18
          Najlepsze jest to, ze sa okragle dziewczyny, ktore wygladaja sexi, a nie wciskaja sie w kabaretki i nie pomykaja polgole na ulicy.

A tak w ogole to dzis sobie poogladalam zdjecia modelki, ktora uchodzi za plus size, czyli ma NORMALNE wymiary dla kobiety, ale jest za duza na standardy wielu wybiegow. Nie dosc, ze mi sie podoba jej figura, to dziewczyna sie fantastycznie fotografuje, obiektyw ja kocha.

www.google.co.uk/search?q=crystal+renn&oe=utf-8&rls=org.mozilla:en-GB:official&client=firefox-a&um=1&ie=UTF-8&hl=en&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&biw=1024&bih=608
          Takie zdjecia jak ona ma niektore, to chyba by mnie z kompleksow wyleczyly na cale zycie. Ale mnie nie stac na sztab stylistow. tongue_out
    • beczka.prochu Re: PUDELEK bis ;) 10.11.11, 10:49
      Pudelek i dzis nie zawiodl. wink

www.pudelek.pl/artykul/36251/mariah_zrzucila_32_kilo_w_pol_roku/
      18kg przy samym porodzie, fiu, fiu! smile
    • beczka.prochu Re: PUDELEK bis ;) 10.11.11, 11:05
      I jeszcze jeden na dzis, bardzo a propos mojej sygnaturki. wink

www.pudelek.pl/artykul/36250/nie_je_na_9_dni_przed_pokazem/
      • 1dycha Re: PUDELEK bis ;) 10.11.11, 12:06
        kurde, te pokazy modelek to jak zawody kulturystyczne prawie
        • gaapa Re: PUDELEK bis ;) 13.11.11, 07:24
          Hm,odprezylam sie tym pudelkiemsmile
          Pocieszajace,jak sie patrzy na rozne gwiazdy,ze jak sie chce..to mozna.No,oczywiscie nie porownuje sie,cialo to dla nich tez narzedzie pracy,maja swoich trenerow,dietetykow i moga sobie robic rozne zabiegi. NO chocby ta Ania Mucha,to wylaszczyla sie niezle przeciez.
          No i pocieszam sie tez,ze sa babeczki zgrabne a malych gabarytowsmile NO M. Carrey chyba tez niska.
          • beczka.prochu Re: PUDELEK bis ;) 14.11.11, 11:26
            Nie wiem czy M Carey niska, ale mialam wrazenie, ze co tyla, to robila sobie nowe, wieksze cycki, aby zachowac propocje. wink
            • flaff Re: PUDELEK bis ;) 27.03.12, 23:21
              Hop hop, watek do gory, odchudzona Krysie wrzucam ku inspiracjiwink
              www.pudelek.pl/artykul/39177/christina_aguilera_schudla_zdjecia/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka